vaios Posted May 13, 2010 Member ID: 7,467 Group: Veterans Topic Count: 364 Content Count: 1,062 Reputation: 12,300 Achievement Points: 1,062 Days Won: 45 With Us For: 5,798 Days Status: Offline Last Seen: October 1 Age: 70 Share Posted May 13, 2010 Πρόκειται για τη διασκευή σε κόμικ του θρυλικού ομότιτλου μυθιστορήματος φαντασίας του Ray Bradbury από τον εικονογράφο Tim Hamilton. Η έκδοση χαρακτηρίζεται ως Graphic Novel. Το συγκεκριμένο κόμικ έχει όλες τις προϋποθέσεις να υπαχθεί σ΄ αυτήν την κατηγορία για το λόγο ότι τα κείμενα, που συνοδεύουν την εικονογράφηση, έχουν λογοτεχνικές αξιώσεις μιας και προέρχονται από τη γραφίδα του ίδιου του συγγραφέα που πενήντα πέντε χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία τού βιβλίου έγραψε ξανά τη γνωστή ιστορία για τις ανάγκες του κόμικ. Το σκίτσο ρεαλιστικό, τα χρώματα μουντά, φωτίζονται αναγκαστικά όταν οι πυροσβέστες καίνε1 τα απαγορευμένα βιβλία, αλλά και όταν ένα όμορφο κορίτσι μπαίνει στη ζωή του Μόνταγκ του πυροσβέστη - ήρωα της περιπέτειας και τον αλλάξει ριζικά. 1 Στο μέλλον, κάπου σε μια χώρα στον πλανήτη που κυβερνάται απολυταρχικά, τα βιβλία θεωρούνται εχθρός του ανθρώπου. Οι πολίτες απαγορεύεται να έχουν στην κατοχή τους οποιοδήποτε έντυπο. Η εξουσία τούς παρέχει έναν εικονικό παράδεισο σε γιγαντοτηλεοράσεις , κρατώντας τους αδρανείς στα σπίτια τους , αφού ακόμη και η νυχτερινή κυκλοφορία απαγορεύεται. Στον κόσμο αυτό οι πυροσβέστες έχουν ως αποστολή τους το κάψιμο των βιβλίων. Κάποιοι εραστές του τυπωμένου χαρτιού εγκατέλειψαν τις πόλεις και ζούσαν στα βουνά, έχοντας αποστηθίσει ο καθένας τους κάποια βιβλία ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να αναπαραχθούν όταν αλλάξει η πολιτική κατάσταση. Εκεί θα οδηγηθεί και ο ήρωας του μυθιστορήματος … Είχα διαβάσει το βιβλίο γύρω στα 1975 και σήμερα με την ευκαιρία του κόμικ η μνήμη μου ανέσυρε τις δικές μου εικόνες που είχε δημιουργήσει τότε το μυαλό μου. Ιδιαίτερα μου ήρθαν στο νου οι σκηνές του κυνηγητού του Μόνταγκ μέσα στην έρημη πόλη κατά την προσπάθεια διαφυγής του. Η έκδοση είναι καταπληκτική, η τιμή προσιτή, 13 €. Το διάβασα δυο φορές και το απόλαυσα! ------------------------- vaios/13-5-2010 43 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONNOS Posted May 15, 2010 Member ID: 3,934 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 384 Reputation: 880 Achievement Points: 384 Days Won: 0 With Us For: 6,209 Days Status: Offline Last Seen: October 16, 2021 Age: 40 Share Posted May 15, 2010 Καταπληκτικό κόμικ και καταπληκτική μεταφορά.Φοβόμουν όταν το αγόρασα γιατί αγαπώ πολύ το βιβλίο στο οποίο βασίζεται και συνήθως τέτοιες μεταφορές δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά τελικά με διέψευσε.Ήταν πάρα πολύ καλή η μεταφορά.Επίσης μου άρεσε πολύ το σκίτσο και άκόμη περισσότερο το χρώμα. Τέλος θέλω να τονίσω την φοβερή τιμή (εγώ το πήρα και πιο φτηνά απο την Πρωτοπορία) και να δώσω συγχαρητήρια στην εκδοτική. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spitermak Posted May 19, 2010 Member ID: 12,525 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 799 Reputation: 5,615 Achievement Points: 802 Days Won: 2 With Us For: 5,264 Days Status: Offline Last Seen: September 10, 2023 Age: 45 Share Posted May 19, 2010 Ισωσ η καλητερη εκδοση τισ χρωνιασ.Ενασ μικροσ προλογοσ του v for venteda ,οταν το αγορασα δεν ειχα ιδεα για το περιεχωμενο και τωρα ειναι απο τα αγαπημενα μου. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σκύλος Posted May 19, 2010 Member ID: 12,190 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 48 Reputation: 171 Achievement Points: 48 Days Won: 0 With Us For: 5,329 Days Status: Offline Last Seen: June 22, 2018 Age: 51 Share Posted May 19, 2010 Διαβάζω τώρα "το Μελαγχολικό Κομμάτι τής Δυτικής Ακτής" που είναι κι αυτό βασισμένο σε βιβλίο και σκέφτομαι, να δεις που τελικά όλα τα βιβλία θα αρχίσουν να βγαίνουν και σε έκδοση κόμιξ! Όσο για το Φάρεναϊτ, ας αναφέρουμε πως έχει γυριστεί το 1966 και σε ταινία από τον Τριφό, όπως ενδεχομένως γνωρίζετε οι περισσότεροι. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batstef Posted May 19, 2010 Member ID: 441 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 175 Reputation: 473 Achievement Points: 175 Days Won: 0 With Us For: 6,515 Days Status: Offline Last Seen: June 4, 2021 Age: 41 Share Posted May 19, 2010 Εκτος απο το ιδιο το κομιξ που ειναι πολυ καλο αλλα τα ειπαν τα παιδια και δεν εχω να προσθεσω κατι,η γνωμη μου ειναι οτι αυτος ακριβως ο τυπος εκδοσης ειναι ο καλυτερος για να βγαινουν ολο και περισσοτερα κομικς σε λογικες τιμες.Ουτε εντυπωσιακα γυαλιστερα εξωφυλλα,ουτε πολυτελες χαρτι ουτε τιποτα απο αυτα που ανεβαζουν τις τιμες σε παραλογα νουμερα.Ισως θα ηθελα το μεγεθος να ειναι λιιιγο μεγαλυτερο αλλα τελικα δεν νομιζω οτι χανει ιδιαιτερα λογω αυτου. Δωστε φτηνα κομικς στον λαο! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted May 29, 2010 Member ID: 1,991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4,996 Reputation: 25,176 Achievement Points: 4,996 Days Won: 42 With Us For: 6,381 Days Status: Offline Last Seen: April 10, 2021 Age: 55 Share Posted May 29, 2010 Πραγματκά καλό κόμικ. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο για να σταθώ στην πιστότητα της μεταφοράσ σε κόμικ, αλλά το όλον με άφησε ικανοποιημένο. Νομίζω πως η σχέση ποιότητας/τιμής είναι εξαιρετική και (ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς) θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για τους άλλους εκδοτικούς οίκους. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starsky Posted May 29, 2010 Member ID: 1,834 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 283 Reputation: 237 Achievement Points: 283 Days Won: 0 With Us For: 6,395 Days Status: Offline Last Seen: April 2, 2012 Share Posted May 29, 2010 ειχα δει μονο την ταινια,δεν εχω διαβασει το βιβλιο να κανω σχετικες συγκρισεις,αλλα μου εκανε εντυπωση η συγκεκριμενη εκδοση και το υφος του σχεδιου και τελικα το αγορασα,μου αρεσε αρκετα. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonadrug Posted May 11, 2011 Member ID: 1,271 Group: Veterans Topic Count: 718 Content Count: 3,481 Reputation: 20,386 Achievement Points: 3,538 Days Won: 16 With Us For: 6,452 Days Status: Offline Last Seen: September 29 Share Posted May 11, 2011 Εξαιρετικό. Ανανέωσε τη χαμένη πίστη μου στα κόμικς. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. +1 μπράβο στον εκδότη για την καλή τιμή 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Sandman Posted June 18, 2012 Member ID: 10,460 Group: Veterans Topic Count: 340 Content Count: 5,714 Reputation: 52,872 Achievement Points: 5,714 Days Won: 38 With Us For: 5,579 Days Status: Offline Last Seen: August 30 Age: 41 Share Posted June 18, 2012 Το αγόρασα σήμερα από τον Ιανό στα 3,99. Το αυτοκολλητάκι που σε ενημερώνει για την μειωμένη τιμή ήταν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, οπότε υποθέτω πως θα είναι ξεστοκάρισμα και θα ισχύει σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Στην ίδια τιμή είχε και το "Η βιογραφία του Che" από τις ίδιες εκδόσεις. 18 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Chris Posted June 27, 2012 Member ID: 12,722 Group: Members Topic Count: 176 Content Count: 7,346 Reputation: 39,590 Achievement Points: 7,346 Days Won: 40 With Us For: 5,226 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 27 Share Posted June 27, 2012 (edited) Διαβάστε το οπωσδήποτε. Και αν δεν μπορείτε να διαβάζετε κατεβατό κείμενο, η ανάγκη να διαβάσετε το κόμικ είναι μεγαλύτερη. Ένα πραγματικά τρομακτικό μέλλον. Υπάρχει χειρότερο μέλλον από αυτό που δεν θα μπορείς να διαβάζεις και να σκέφτεσαι ελεύθερα; Ο πρωταγωνιστής και ο Μπίτι ξεχωρίζουν από το καστ των χαρακτήρων. Γινόμαστε μάρτυρες της αλλαγής ενός πυροσβέστη που δουλειά του δεν είναι να σβήνει, αλλά να καίει τις φωτιές, να αλλάζει, να εναντιώνεται στο καθεστώς, να κάνει την προσωπική του επανάσταση, να επιζητεί την γνώση. Υπήρχε ο κατάλληλος ρυθμός, σε αυτό θα έπαιξε ρόλο ότι βασίστηκε στο βιβλίο. Το σχέδιο ήταν πολύ δυνατό, αρκετά καρέ είχαν πολλή ένταση, ειδικά όταν υπήρχε φωτιά. Μ'άρεσε ο τρόπος που σχεδιαζόταν η φωτιά. Ξεχώριζε από το υπόλοιπο σχέδιο. Τα χρώματα ήταν μουντά, "ρύθμιζαν" τη ατμόσφαιρα. Και ήταν πολύ η σύνθεση μερικών splash pages. Φαντάζομαι ότι το βιβλίο θα είναι δύσκολο και βαρύ. Το είχα αρχίσει παλιότερα, αλλά το παράτησα. Ευτυχώς που ασχολήθηκα με το GN. Και η έκδοση ήταν απλή, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, αλλά αρκετή. Μικρό μέγεθος, καλό χαρτί, καταπληκτική τιμή. Edited June 27, 2012 by Dark Chris 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimious200 Posted July 14, 2012 Member ID: 14,558 Group: Members Topic Count: 49 Content Count: 3,365 Reputation: 28,742 Achievement Points: 3,365 Days Won: 2 With Us For: 4,977 Days Status: Offline Last Seen: May 18, 2023 Age: 33 Share Posted July 14, 2012 (edited) TI ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΟΜΙΚ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!το πηρα,το διαβασα,ακομα προσπαθω να κλεισω το στομα μου!καταπληκτικη ιστορια,τελειο περιβαλλον,δυνατο σχεδιο! οσον αφορα την ιστορια τα λεει και η παρουσιαση. βρισκομαστε στο μελλον, οι ανθρωποι πρεπει παντα κατι να κανουν και ποτε να σκεφτονται. τα βιβλια ειναι απαγορευμενα γιατι θεωρουνται οπλα γιατι οποιος εχει βιβλια εχει γνωση και οποιος εχει γνωση ξεχωριζει απο τους αλλους,κατι το οποιο το συστημα το παρουσιαζει ως απειλη για τη χωρα! και οι πυροσβεστες αντι να σβηνουν φωτιες τις βαζουν και καινε οποια βιβλια βρουν!το κομικ μας διηγειται την ιστορια ενος πυροσβεστη (Μονταγκ) ο οποιος αν και τα "εχει ολα" κατι του λειπει,δεν περναει καλαολα θα ξεκινησουν απο τη γνωριμια του με μια καπως παραξενη κοπελα (Κλαρις) που θα βαλει ας πουμε φωτια στο μυαλο του ο Μονταγκ θα αρχισει να σκεφτεται "τι κανω;γιατι το κανω;εχω δικιο;" και αυτο ειναι μονο η αρχη!η συνεχεια στο κομικ! μεγαλο συν στο κλιμα του κομικ η συχνη χρηση ρητων (για τα οποια υπαρχει υπομνημα απο ποια βιβλια ειναι)απο αποψη σχεδιου ηταν πολυ ικανοποιητικο και θα συμφωνησω και εγω με τον σκοτεινο οτι τα καρε με φωτια ηταν πολυ δυνατα,γιατι ειχαν πολυ εντονα χρωματα σε αντιθεση με τα αλλα καρε που ηταν πιο σκοτεινα και μουντα οποτε η αντιθεση παραηταν εμφανης.η εκδοση πολυ καλη (οι σελιδες εχουν μια τελεια μυρωδια κηρομπογιας! ) και εννοειται με την τωρινη τιμη must buy οσο τιποτα αλλο!SPOILER ALERTερωτησεις συζητηση προς οσους το διαβασαν- προς οσους εχουν διαβασει το βιβλιο 1.με ποιους βρισκονται σε πολεμο και τα αεριωθουμενα πετανε ολη την ωρα;στην αρχη νομιζα οτι επροκειτο για μουφα πολεμο ωστε να περασουν τα δικα τους το κρατος αλλα οσο διαβαζα τοσο μου εφευγε αυτη η ιδεα.λογικα ειναι συνεχεια των δυο πυρηνικων πολεμων που οπως λεει και ο ηρωας "το κρατος κανει πολεμους και σκοτωνει ανθρωπους και εμας δε μας νοιαζει,ειναι ολα πολυ μακρινα"2.τα αεριωθουμενα στο τελος ηταν του εχθρου(κατα το κομικ) και ισοπεδωσαν την πολη του ηρωα.Ηταν οντως του εχθρου ή το κρατος εριξε τη βομβα για να σκοτωσει στα σιγουρα τον επαναστατη (αλλωστε πουθενα δε θα μαθευοταν οτι μια ολοκληρη πολη ισοπεδωθηκε). γενικα με μπερδεψαν τα λογια εκει που λενε "ο πολεμος ξεκινησε και τελειωσε την ιδια στιγμη".μηπως μιλαμε για 2 πολεμους;εναν επεκτατικο ακι εναν που ξεκινησε απο το κρατος εναντια στους πολιτες του;3.υπαρχουν αλλα κρατη αραγε;ή για να το θεσω καλυτερα υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν μερη οπου τα βιβλια επιτρεπονται και γενικα ο τροπος ζωης εινα ιδιαφορετικος;λογικα οχι αλλα αν δεν υπαρχουν κρατη τοτε ποιοι κανουν τον πολεμο αυτο;γενικα εχω ενα θεμα με το background της ιστοριας Edited August 15, 2017 by tik Προστέθηκαν κι άλλα σπόιλερ! 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOSHIMITSU Posted November 4, 2012 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5,903 Reputation: 28,868 Achievement Points: 5,903 Days Won: 22 With Us For: 6,610 Days Status: Offline Last Seen: November 3, 2017 Age: 7 Share Posted November 4, 2012 Στην πρωτοπορία στα3,49€. http://www.protoporia.gr/farenait-451-graphic-novel-p-329159.html Όσοι δεν το έχουν αγοράσει ακόμ, νομίζω είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να το πράξουν. Δεν έχω γράψει την άποψη μου ακόμη, αλλα επειδή το διάβασα θεωρώ ότι είναι σαν να κλεβεις γλυφιτζουρι από μωρό παιδί. Τι με κοιτάς, ακόμη; Σε συγχωρώ επειδή είναι Κυριακή και δε έχει τελειώσει ακόμη η λειτουργία που υποθετω εχεις παει, αλλιώς θα πρέπει να σε δω με αντίσκηνο έξω απο το μαγαζί για αγορά. 13 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figolfin Posted November 4, 2012 Member ID: 7,294 Group: Veterans Topic Count: 74 Content Count: 1,543 Reputation: 11,755 Achievement Points: 1,543 Days Won: 9 With Us For: 5,814 Days Status: Offline Last Seen: May 9, 2018 Age: 45 Share Posted November 4, 2012 Μόνο και μόνο που υπονόησες ότι έχω πάει στη λειτουργία, θα έρθω να σου κάψω το κόμικ να δούμε αν καίγεται στους ίδιους βαθμούς με ένα βιβλίο... Θα πάω Δευτέρα να το πάρω, γιατί το βιβλίο είναι πραγματικά εκπληκτικό. Σ'ευχαριστούμε για την πληροφορία 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellboy Posted November 4, 2012 Member ID: 13,219 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2,158 Reputation: 9,578 Achievement Points: 2,158 Days Won: 0 With Us For: 5,134 Days Status: Offline Last Seen: March 12, 2018 Age: 33 Share Posted November 4, 2012 καιρός ήταν να το βάλουν και εκεί στην προσφορά! Πριν μου το φέρει ο dark chris από Θεσαλλονίκη το είχε στα 13 ευρό και όταν τους ρώτησα αν παίζει κάποια προσφορά σε αυτό κάναν τους κινέζους ! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figolfin Posted November 4, 2012 Member ID: 7,294 Group: Veterans Topic Count: 74 Content Count: 1,543 Reputation: 11,755 Achievement Points: 1,543 Days Won: 9 With Us For: 5,814 Days Status: Offline Last Seen: May 9, 2018 Age: 45 Share Posted November 4, 2012 Στο φύλαγαν για έκπληξη ρε αχάριστε... Δεν χάρηκες τώρα περισσότερο; Πες την αλήθεια... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellboy Posted November 4, 2012 Member ID: 13,219 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2,158 Reputation: 9,578 Achievement Points: 2,158 Days Won: 0 With Us For: 5,134 Days Status: Offline Last Seen: March 12, 2018 Age: 33 Share Posted November 4, 2012 έχεις δίκιο, μια χαρά την ένιωσα είναι η αλήθεια 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJO Posted November 4, 2012 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1,536 Content Count: 22,474 Reputation: 121,311 Achievement Points: 22,479 Days Won: 791 With Us For: 6,510 Days Status: Offline Last Seen: December 31, 2020 Share Posted November 4, 2012 έχεις δίκιο, μια χαρά την ένιωσα είναι η αλήθεια Χμμμ....ψήνομαι... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellboy Posted November 4, 2012 Member ID: 13,219 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2,158 Reputation: 9,578 Achievement Points: 2,158 Days Won: 0 With Us For: 5,134 Days Status: Offline Last Seen: March 12, 2018 Age: 33 Share Posted November 4, 2012 παρότι γενικά δεν συμπίπτουν τα γούστα μας, έχω την εντύπωση φίλτατε Ορέστη πως το συγκεκριμένο θα σου αρέσει! Ειδικά με αυτήν την τιμή τσέκαρέ το άμεσα ! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Chris Posted November 4, 2012 Member ID: 12,722 Group: Members Topic Count: 176 Content Count: 7,346 Reputation: 39,590 Achievement Points: 7,346 Days Won: 40 With Us For: 5,226 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 27 Share Posted November 4, 2012 καιρός ήταν να το βάλουν και εκεί στην προσφορά! Πριν μου το φέρει ο dark chris από Θεσαλλονίκη το είχε στα 13 ευρό και όταν τους ρώτησα αν παίζει κάποια προσφορά σε αυτό κάναν τους κινέζους ! Ω ρε, τσάμπα στο έφερα! (my pleasure ) 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figolfin Posted November 6, 2012 Member ID: 7,294 Group: Veterans Topic Count: 74 Content Count: 1,543 Reputation: 11,755 Achievement Points: 1,543 Days Won: 9 With Us For: 5,814 Days Status: Offline Last Seen: May 9, 2018 Age: 45 Share Posted November 6, 2012 Πέρασα από Πρωτοπορία και το τσίμπησα χθες. Από μια πρώτη ματιά φανηκε πολύ καλό. Εντυπώσεις άλλη μέρα. Να ενημερώσω απλά ότι στο ράφι έχει μείνει ακόμα ένα. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhantomDuck Posted November 13, 2012 Member ID: 2,414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5,722 Reputation: 46,130 Achievement Points: 5,819 Days Won: 48 With Us For: 6,341 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 38 Share Posted November 13, 2012 Χθες πέρασα από Πρωτοπορία, Ελευθερουδάκη, Πολιτεία, Πατάκη και τελικά βρήκα ένα τελευταίο αντίτυπο στον Ιανό. Μάλλον πρέπει να έχει εξανεμιστεί λόγω της προσφοράς, εκτός και αν υπάρχει σε κάποιο μικρότερο βιβλιοπωλείο (για κομικσάδικα δεν ξέρω επειδή Δευτέρα απόγευμα ήταν κλειστά). 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figolfin Posted December 4, 2012 Member ID: 7,294 Group: Veterans Topic Count: 74 Content Count: 1,543 Reputation: 11,755 Achievement Points: 1,543 Days Won: 9 With Us For: 5,814 Days Status: Offline Last Seen: May 9, 2018 Age: 45 Share Posted December 4, 2012 Το διάβασα επιτέλους, και έχοντας διαβάσει και το βιβλίο έχω να πω ότι είναι πολύ καλή μεταφορά. Αλλά και να μην έχει διαβάσει κανείς το βιβλίο μπορεί να το ευχαριστηθεί το ίδιο, καθώς στέκει άνετα μόνο του. Τα μουντά χρώμτα ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα του βιβλίου και επίσης η αγωνία, οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις και οι αμφιβολίες που κατατρώνε τον πρωταγωνιστή έχουν αποδοθεί εξαιρετικά. Πραγματικά ένα κόμικ που αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή του καθενός. Η προσφορά της Πρωτοπορίας ήταν σαν να κλέβεις γλειφιτζούρι από παιδί, για να του το δώσεις πίσω και μετά να το ξαναρπάξεις γελώντας στη μούρη του... 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellboy Posted December 4, 2012 Member ID: 13,219 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2,158 Reputation: 9,578 Achievement Points: 2,158 Days Won: 0 With Us For: 5,134 Days Status: Offline Last Seen: March 12, 2018 Age: 33 Share Posted December 4, 2012 Η προσφορά της Πρωτοπορίας ήταν σαν να κλέβεις γλειφιτζούρι από παιδί, για να του το δώσεις πίσω και μετά να το ξαναρπάξεις γελώντας στη μούρη του... wicked 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhantomDuck Posted December 5, 2012 Member ID: 2,414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5,722 Reputation: 46,130 Achievement Points: 5,819 Days Won: 48 With Us For: 6,341 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 38 Share Posted December 5, 2012 Πραγματικά ένα κόμικ που αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή του καθενός. Η προσφορά της Πρωτοπορίας ήταν σαν να κλέβεις γλειφιτζούρι από παιδί, για να του το δώσεις πίσω και μετά να το ξαναρπάξεις γελώντας στη μούρη του... . Πήγαινε στο 01:09 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted January 14, 2013 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 779 Content Count: 13,439 Reputation: 98,459 Achievement Points: 9,268 Days Won: 451 With Us For: 4,817 Days Status: Offline Last Seen: October 1 Age: 42 Share Posted January 14, 2013 Οφείλω να ομολογήσω ότι από εδώ έμαθα για την μεταφορά του μυθιστορήματος σε κόμικ κι από τα λεγόμενά σας είπα να ψάξω να το βρω...! Το βρήκα λοιπόν στο Solaris (είχε μείνει ένα τελευταίο) και το διάβασα εχθές το βράδυ...! Ο Bradbury δημιουργεί με τις λέξεις μία καταπληκτική ατμόσφαιρα,την οποία διευρύνει και της δίνει χρώμα το σχέδιο του Hamilton...! Μου άρεσε πολύ η πλοκή και η αγωνία στο τέλος,καθώς επίσης και οι υπέροχοι χρωματισμοί με τις αποχρώσεις τού κόκκινου,του μαύρου και του κίτρινου...! Και φυσικά αυτό που σου μένει στο τέλος είναι η ελπίδα που ξαναγεννιέται όταν όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει...! Πραγματικά ένα πολύ ωραίο μυθιστόρημα/κόμικ...! 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Sandman Posted July 24, 2013 Member ID: 10,460 Group: Veterans Topic Count: 340 Content Count: 5,714 Reputation: 52,872 Achievement Points: 5,714 Days Won: 38 With Us For: 5,579 Days Status: Offline Last Seen: August 30 Age: 41 Share Posted July 24, 2013 Πανέξυπνη ιδέα! 22 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhantomDuck Posted July 24, 2013 Member ID: 2,414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5,722 Reputation: 46,130 Achievement Points: 5,819 Days Won: 48 With Us For: 6,341 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 38 Share Posted July 24, 2013 Έτσι αν σε πιάσει κανείς να το διαβάζεις, το πολύ πολύ να το κάψεις και όλα κομπλέ. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted April 8, 2014 Member ID: 29,811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2,130 Reputation: 23,467 Achievement Points: 2,130 Days Won: 7 With Us For: 3,942 Days Status: Offline Last Seen: March 16, 2023 Share Posted April 8, 2014 Το έχει δει κανείς προς αγορά σε τιμές στοκ τώρα πρόσφατα; το έχω ηλεκτρονικά και το θέλω και κυτταρινικά © 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Posted April 8, 2014 Member ID: 1,539 Group: Members Topic Count: 43 Content Count: 621 Reputation: 5,636 Achievement Points: 621 Days Won: 0 With Us For: 6,428 Days Status: Offline Last Seen: June 12, 2014 Share Posted April 8, 2014 Στα παζάρια Το έχει δει κανείς προς αγορά σε τιμές στοκ τώρα πρόσφατα; το έχω ηλεκτρονικά και το θέλω και κυτταρινικά © Στα παζάρια του Μπουκουμάνη ή στα βιβλιοπωλεία (και στο δικό μου...),στα διπλά λ7. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted April 8, 2014 Member ID: 29,811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2,130 Reputation: 23,467 Achievement Points: 2,130 Days Won: 7 With Us For: 3,942 Days Status: Offline Last Seen: March 16, 2023 Share Posted April 8, 2014 Στα παζάρια Στα παζάρια του Μπουκουμάνη ή στα βιβλιοπωλεία (και στο δικό μου...),στα διπλά λ7. Ευχαριστώ πολύ... εάν δεν το βρω σε κανένα προσεχές παζάρι τότε θα το πάρω από βιβλιοπωλείο... δεν είναι και ακριβό... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts