Μετάβαση στο περιεχόμενο

Marvel Superstars [ Upper Deck (2010) ]


sneaker

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  29
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  149
  • Content Count:  1759
  • Reputation:   2294
  • Achievement Points:  1759
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6389 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  43

Sneaker_MarvelSuperstars_logo.JPG

 

Το συγκεκριμένο άρθρο το ανέβασα και στο blog μου πριν λίγες μέρες, το αναφέρω όμως κι εδώ μια και μπορεί να ενδιαφέρει αρκετούς:

 

Η εταιρεία Upper Deck έχει ανακοινώσει από το καλοκαίρι του 2009 ένα νέο collectible παιχνίδι βασισμένο στους γνωστούς ήρωες της Marvel.

 

Το παιχνίδι θα λέγεται Marvel Superstars και χαρακτηρίζεται TCG ( = Trading Card Game, συνώνυμο του CCG = Collectible Card Game). Σε αντίθεση με όλα τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν, βασισμένα σε αυτούς τους ήρωες (συμπεριλαμβανομένου και του Vs System της ίδιας εταιρείας), δε θα χρησιμοποιεί σχέδια στις κάρτες, αλλά φωτογραφίες από όλες τις πρόσφατες ταινίες της Marvel. Πιο συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιεί υλικό από τις ταινίες X-Men, Blade, Hulk, Daredevil, Elektra, Fantastic Four, Ghost Rider, Iron Man και Punisher. H μόνες που λείπουν είναι οι ταινίες με τον Spiderman αλλά είχαν δηλώσει ότι το παλεύουν να πάρουν τα δικαιώματα και γι’ αυτές. (Βέβαια τόσο καιρό δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο οπότε φοβάμαι ότι μάλλον δεν τα κατάφεραν)

 

Sneaker_MarvelSuperstars_1.jpg

 

To παιχνίδι ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει τον προηγούμενο μήνα. Αυτό όμως δεν έγινε και χτες βγήκε μια ανακοίνωση που έλεγε ότι η εταιρεία αποφάσισε να μετακινήσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού για τον Οκτώβριο, έχοντας ως σκοπό να εκμεταλλευτεί τη χριστουγεννιάτικη κίνηση. Το πρώτο προϊόν που θα κυκλοφορήσει θα είναι ένα αυτόνομο 2-player starter pack που θα περιέχει μέσα 2 έτοιμα 30άρια deck. Το ένα θα είναι γύρω από τον Iron Man και το άλλο σύμφωνα με κάποιες δηλώσεις γύρω από τον Wolverine. Υπολόγιζαν να κυκλοφορήσουν και starters με αφορμή την ταινία Iron Man 2 αλλά τώρα που ανέβαλαν την κυκλοφορία δεν ξέρω αν θα ισχύσει αυτό.

 

Μετά τα starters θα ακολουθήσει και ένα κανονικό σετ των 262 καρτών το οποίο θα πωλείται σε boosters των 20 καρτών το καθένα. Όπως και στα περισσότερα collectible παιχνίδια, έτσι κι εδώ θα υπάρχει rarity στις κάρτες (σπανιότητα) και το κάθε booster θα περιέχει 1 rare, 4 uncommon και 13 common (οι άλλες 2 θα είναι 1 Leader και 1 City, κάρτες που θα είναι λίγο πολύ fixed – κάτι σαν τις lands στο Magic ή τους ήρωες στο World of Warcraft για όσους τα έχουν παίξει).

 

Sneaker_MarvelSuperstars_2.jpg

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από μια συνέντευξη που είχε δώσει τον Αύγουστο ένας υπεύθυνος της εταιρείας και ο οποίος απαντά αρκετές ερωτήσεις ξεκαθαρίζοντας έτσι πολλά πράγματα. Επίσης πάρα πολλά στοιχεία για το παιχνίδι και πολλές φωτογραφίες θα βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.