Μετάβαση στο περιεχόμενο

Deepak Chopra's Beyond


DJO

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   121003
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6344 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Το Μάιο του 2008 ξεκίνησε μια τετράτευχη σειρά που ήταν μια δημιουργία του Ινδού φυσικοθεραπευτή και ομιλητή Deepak Chopra σε σενάριο Ron Marz (Broken Trinity :cool: ) και σχέδιο Edison George, από την Virgin comics.

 

post-556-1267974417,75_thumb.jpg

 

Πρωταγωνιστής είναι ένας...Αμερικάνος επιχειρηματίας του οποίου εξαφανίζεται μυστηριωδώς η γυναίκα του, ενώ βρίσκονται στην Ινδία για διακοπές. Τότε ένας ακόμα πιο μυστήριος γκουρού θα τον βοηθήσει να ταξιδέψει μέσα από παράλληλες διαστάσεις μέχρι να βρει τη γυναίκα του και την ψυχική του ευστάθεια, εφόσον είναι ο Εκλεκτός. Θα καταφέρει να βρει την εξαφανισμένη του γυναίκα, να αναζεστάνει τους οικογενειακούς δεσμούς της ψιλοδιαλυμένης οικογένειάς του και να μην του σαλέψει όταν θα περιφέρεται από διάσταση σε διάσταση, αντιμετωπίζοντας καλτ ομάδες βγαλμένες από το Μπόλιγουντ και την Ινδική μυθοπλασία (!?). Εικασίες για το μη ευσταθές του εγχειρήματος δεν ευσταθούν. :P

 

post-556-1267974292,8_thumb.jpg

 

Οι απαντήσεις ακόμα δεν έχουν δωθεί, καθώς βγήκαν μόνο τα 3/4 τεύχη του πρώτου story arc, αφού το 2008, η Virgin έκλεισε και κατ'επέκταση τα Virgin Comics, τα οποία μετονομάστηκαν σε Liquid comics, και θα συνεχίσουν έτσι το εκδοτικό τους έργο. Τι είχε βγάλει η Virgin? Από το Jenna Jameson's Shadow Hunter και τη Snake Woman μέχρι τα σωρηδόν Ινδικά κόμικς με Devi, Ramayan κλπ. Γενικά, τίποτα το ιδιαίτερο. Και το Beyond ανήκει σε ακριβώς αυτό το "τίποτα το ιδιαίτερο"...

 

post-556-1267975575,36_thumb.jpg

 

Τώρα, όσον αφορά την ταινία, θα την σκηνοθετήσει ο Suri Krishnamma βασιζόμενος στο σενάριο-κόνσεπτ του Deepak Chopra, για λογαριασμό της Liquid comics. Στην ταινία ο πρωταγωνιστής θα ταξιδεύει στις διάφορες διαστάσεις ακολουθώντας τη φωνή της ψυχής της που διαπερνάει τα πέπλα των πολλαπλών διαστάσεων της πραγματικότητας και του σύμπαντος.

 

post-556-1267976052,99_thumb.jpg

 

post-556-1199400944.gifΝαι, το κόμικ είναι μια made in India κοσμοθεωρητική ψιλομπούρδα με κεντρικό κόνσεπτ την αναζήτηση του είναι και το νόημα της ζωής, οπότε η ταινία που μπορεί να προκύψει από ένα τέτοιο ασυνάρτητο σενάριο είτε θα είναι πατάτα, είτε μια ακόμα ταινία με έναν καθημερινό ήρωα με μοναδικές ικανότητες στον τομέα των μέσων μεταφοράς, είτε κάτι το μοναδικό. Οπότε ίδωμεν. Όχι ότι δηλώνω αισιόδοξος προσωπικά... :P Με άλλα λόγια, η Liquid Θα προσπαθήσει να προωθήσει κάποια κόμικς της μέσω κινηματογραφικών μεταφορών μπας και βγάλει τα προς το ζην.

 

 

Πηγές:

Wikipedia

ShH

Liquid Comics official site

 

 

 

rainbowsheep1.gif?2

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.