Jump to content
News Ticker
 • Το Greekcomics συμπλήρωσε 13 χρόνια ζωής και το γιορτάζουμε! Σάββατο 28 ΣΕΠ 2019 στις 8μμ @ΛΕΦΙΚ
x for xepeta

Για τους υπεύθυνους του σάιτ.

Recommended Posts

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο κόσμιος γίνεται. Επειδή όμως αρχίζει και μου τη δίνει πολύ άσχημα πρέπει κάτι να διορθωθεί. Ελπίζω να μη χτίσετε και άλλους κανόνες με αφορμή εμένα. Βέβαια και να χτίσετε θα εφαρμόζονται διαλεχτά (ως συνήθως) γιατί είμαστε βλέπω χωρισμένοι σε διαλεχτούς και μη.

 

Προσπαθούμε όλοι να καταγράψουμε τα ελληνικά κόμικς. Μεγάλη δουλειά. Προσπαθώ και γω όταν έχω κέφι. Θεωρώ δεδομένο να αναγνωρίζεται γιατί έτσι πρέπει. Αν χρειάζεται να χτίσω επιχειρηματολογία για αυτό, τότε βρίσκομαι σε λάθος πλανήτη.

 

Το να φτάνω να σκαναρίσω σχεδόν 200 εξώφυλλα ΑΓΟΡΙ και να σβήνονται τα πόστ μου ε το θεωρώ στα όρια του… εκατοντάδες επίθετα θα ταίριαζαν εδώ και δεκάδες πετυχημένα δικά μου που θα γελάνε οι μισοί αύριο γιατί τότε θα τα καταλάβουν. Το να μένουν ποστ άλλων που σχολιάζουν την (ελπίζω καλή) δουλειά μου αλλά η δουλειά μου να μην υπάρχει είναι το λιγότερο αγένεια, στην καλύτερη φασισμός! Μου ήρθε στο μυαλό η δουλειά του πρωταγωνιστή του 1984 που έσβηνε από τις εφημερίδες ό, τι καλό έκαναν άνθρωποι που αποφάσισε το Καθεστώς ότι πρέπει να διαγραφεί. Ο Όργουελ θα ήταν περήφανος.

 

Δε νομίζω να πρόσβαλα κάποιον με τα σκαναρίσματά μου… από την άλλη βέβαια έχω ακούσει και καλύτερα.

 

Όχι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σβηστούν τα δικά μου ποστ και να μείνουν τα πόστ των Valtasar & Yosimitsou. Όχι δεν καταλαβαίνω γιατί να μην παίρνω feedback thank you από τύπους που βλέπουν ότι έκανα κάτι για το σάιτ. Είναι σημαντικό για μένα γιατί είναι ένας τρόπος για κάποιον που δε με γνωρίζει να με εμπιστευτεί για οτιδήποτε. Ναι είναι σημαντικό για αγορές και πωλήσεις για να νοιώσουμε εμπιστοσύνη. Ναι είναι σημαντικό για την αναγνωρισιμότητά μας σε οποιοδήποτε επίπεδο!!

 

Καταλαβαίνω ότι δε θα τολμήσει κανείς να σβήσει ποστ του Valtasar & Yosimitsou για ευνόητους λόγους. Απάντηση τύπου «ας σβήσουμε και αυτών να έρθουμε στα ίσα μας» τη θεωρώ αχαρακτήριστη (αν και μπορώ με τα δεκάδες επίθετά μου).

 

Αυτό που θέλω είναι μια συγνώμη και να χαλαρώσετε λίγο. Δε σουλουπώνετε τίποτα με το να σβήνετε ποστ. Δε νομίζω να σας βάζω μέσα οικονομικά με τα ποστ μου.

 

Πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να σεβαστείς κάποιον που βλέπεις κάθε τόσο στη Λέσχη, αλλά επειδή δε βλέπουν μερικοί τη μάπα μου δε σημαίνει ότι δέχομαι συμπεριφορά τέτοιου είδους. Λυπάμαι που δε μπορώ να βρίσκομαι στη Λέσχη να ανεβώ επίπεδο για μερικούς αλλά κάτι προσφέρω και γώ! Ή μήπως έχω και άλλες "υποχρεώσεις";

 

Το λίνκ της σελίδας που έχει τελικά σακατευτεί:

http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=2692&st=0

Σαν πρόχειρη χαρτοκοπτική παιδιού νηπιαγωγείου έγινε! Ανάθεμά με πως φαίνεται καλύτερη στα μάτια μερικών!!!

 

Valtasar όταν σου μιλούσα και σου έλεγα «το σάιτ σας» με διόρθωνες «είναι και δικό σου». Απόδειξε ότι ισχύει.

 

Αν θέλετε μπορείτε να ποστάρετε και άλλα λίνκ που σακατεύτηκαν. Κάποιοι επικοινώνησαν μαζί μου. Ας μιλήσουν ΚΑΙ εδώ. Εκτός αν θέλουν να βράσουν στο ζουμί τους…

 

 

Φιλικά στους περισσότερους… Θ.

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φίλε μου, έχω πετύχει κι εγώ περιστασιακά πολλά σβησμένα posts, όχι μόνο δικά μου, αλλά και άλλων χρηστών.

Στο Μίκυ Μυστήριο υπάρχουν posts μου σε quotes,

Ενώ στο CONAN είχα σκανάρει εξώφυλλα 5-6 τόμων, τα posts των οποίων δεν υπάρχουν.

Χωρίς να είμαι ειδικός στο forum, εικάζω πως έγιναν μερικά σκαμπανεβάσματα με την database (τότε που σβήστηκε και ο ftsgr :P). Δεν είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο σε forums. Όπως και να' χει, δεν πιστεύω πως ήταν σκόπιμη πράξη εναντίον σου από τους διαχειριστές.

 

Εκτός αν αναφέρεσαι αλλού, και μου διαφεύγει κάτι :thinking:

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yoshimitsu βρε μη μου σακατεύεις το nickname μου... ;)

 

Ειλικρινά υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε εμένα επειδή στο εν λόγω θέμα ανέβασα και εγώ κάποια εξώφυλλα που έπεσαν στα χέρια μου, γιατί δεν νομίζω ότι κανείς με φοβάται ή σκέφτεται να κάνει κάτι που μπορεί να τσατιστώ. Και αυτό είτε γιατί με ξέρετε καλά πια, είτε γιατί πλέον δεν είμαι ο μισητός, σιχαμένος, ποταπός, απαίσιος, απεχθής, κλπ Global. Εάν εννοείς όμως ότι σαν απλός mod συνεχίζουν να ισχύουν τα παρακάτω "χαϊδευτικά" ΟΚ, τότε τί να πω; απλά ότι κράτησα κάποια από την παλιά καλή αίγλη μου; :D

 

Όσον αφορά το δικό σου θέμα λοιπόν, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να τα έχει βάλει κανείς μαζί σου ή να διαγράφηκε κάτι επειδή είσαι εσύ και όχι εγώ. Υποθέτω ότι διαγράφηκαν κάποια posts που είχες προσφέρει κάποια εξώφυλλα και ελπίζω αυτά να μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο σημείο να μην χάθηκαν γιατί θα ήταν κρίμα. Τώρα γιατί σβήστηκαν τα Posts προσφοράς σου, δεν ξέρω ίσως να ήταν μία άστοχη κίνηση που καμιά φορά γίνεται στα πλαίσια σουλουπώματος θεμάτων, πάντως τα εύσημα σε εσένα για την προσφορά σου βλέπω ότι αποδίδονται στην αρχική παρουσίαση. Εάν είχαν έστω και μία πρόταση, ή έστω μία λέξη κατ εμέ κακώς σβήστηκαν, εάν υπάρχει δυνατότητα λογικά θα επανέλθουν, εάν ήταν χύμα εξώφυλλα χωρίς σχόλια, τότε προφανώς θεωρήθηκε ότι μετά την μεταφορά τους και την γνωστοποίηση αυτής δεν ήταν απαραίτητο να μείνει το μήνυμα, δεν ξέρω το ακριβές περιεχόμενο τους για να απαντήσω σχετικά. Ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά άλλωστε και αρμόδιος για να απαντήσει το γιατί ίσως είναι αυτός που τα διέγραψε έχοντας κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του.

 

Πάντως σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να πιστεύεις ότι τα έχει κάποιος μαζί σου, εδώ ανεχόμαστε τον Alagt "τον Γραμματέα", μας λείπει ο Lοuis "το Λαμόγιο", έγιναν εάν μπορείς να φανταστείς mods ο dionik "ο πάπιας" και ο Argail "o Επαναστάτης" κλπ. Για το ότι κάποιοι ίσως να "κολλάνε" καλύτερα από άποψη χημείας με κάποιους άλλους, δεν θα αρνηθώ ότι πιθανώς να συμβαίνει άλλωστε άνθρωποι είμαστε είναι λογικό κάτι τέτοιο, ειδικά μέσα από συχνή επαφή και παρέα. Αλλά το αντίθετο, να παραγκωνίζονται μέλη γιατί δεν μας αρέσει η φάτσα τους ή μας βρωμάνε τα κόμικς τους, προς Θεού, προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση.

 

Παρατηρώ ότι η τρέχουσα περίοδος είναι δύσκολη και περίεργη, χαλαρώστε λιγάκι και μην αρπάζεστε. Εδώ είμαστε για να περνάμε καλά και να μην επιφορτιζόμαστε με επιπλέον προβλήματα, άμα λάχει υπάρχουν οι άνθρωποι του φόρουμ και σαν ένα επιπλέον στήριγμα σε δύσκολες στιγμές σας, το ξέρω αυτό από ιδία εμπειρία. Τέλος πάντων, απάντησα γιατί είδα το όνομα μου και πίστεψα ότι είχα κάτι να πω για το πως βλέπω αυτά τα τρία χρόνια τους ανθρώπους του φόρουμ. Για τα περαιτέρω θα αναλάβουν οι αρμόδιοι και είμαι σίγουρος ότι θα λάβεις επεξηγηματική απάντηση και από τον Γιώργο σχετικά με το αν μας αρέσει η παρέα σου και εάν εκτιμάμε την προσφορά σου, εσένα ή οποιουδήποτε άλλου, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι αυτή. Πάντως κατά την γνώμη μου, καλά κάνετε όποτε αισθάνεστε ότι κάτι σας ενοχλεί και το αναφέρετε, ειδικά αν το λέτε έτσι συγκεκριμένα "ξέρεις φίλε yoshi με πείραξε αυτό που έκανες".

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

To όνομά σου το χρησιμοποίησα γιατί δε μπορώ να μην αναφέρω συγκεκριμένα παραδείγματα. ΕΙΔΙΚΑ στο εν λόγω θέμα της σελίδα του ΑΓΟΡΙ που είναι και το πιο σουπέρμπ. Μια φορά σε είδα και συστηθήκαμε, και η αλήθεια είναι δε σε θυμάμαι. Εσύ δεν είσαι (φαντάζομαι) ο τύπος που τα σβήνει (που μπορεί και να είσαι) αλλά ο τύπος που καρπώνεται. Βλέπεις εγώ δεν έχω πατήσει στη Λέσχη... Ούτε για δευτερόλεπτο αμφισβητώ ότι είσαι εσύ και είμαι εγώ. Είμαι απλά 100% σίγουρος γι' αυτό. Κοίτα έχω και άλλα παραδείγματα αλλά μιλάμε για τη συγκεκριμένη σελίδα. Προσπαθώ να δείξω τη μπούρδα της αντιμετώπισης. Και μπας και σταματήσει.

 

Δεν είναι σκαμπανευάσματα του σάιτ. Ένα σοβαρό IQ το έχω. Κόφτε το δούλεμα.

 

Δηλαδή αυτό θα συνεχιστεί; Το δηλώνετε έτσι; Εσείς και το σάιτ σας επίσημα; Να ξέρουμε δηλαδή εμεις τα απλά σκουλήκια!

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Θόδωρος έθιξε ένα σημαντικό θέμα.

Δεν πιστεύω ότι διαγράφονται post συγκεκριμένων προσώπων προς "εύνοια" άλλων, το σβήσιμο όμως αναρτήσεων είναι γεγονός και συνιστά πρόβλημα στην πολιτική του φόρουμ. Η σκέψη του να διαγράφονται για λόγους "σουλουπώματος" είναι πιστεύω λάθος γιατί ΦΟΡΟΥΜ = ΧΩΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!

Καλές οι παρουσιάσεις και τα αφιερώματα, καλό να είναι όλα τακτοποιημένα, αλλά πάνω απ' όλα εδώ είμαστε χώρος συζήτησης και όχι εγκυκλοπαίδεια και πιστεύω ότι γι' αυτό είμαστε και οι περισσότεροι εδώ. Άρα λοιπόν, ΟΛΑ τα posts είναι σημαντικά στα πλαίσια των συζητήσεων του φόρουμ, ακόμα και ένα απλό "γειά" ή ένα "ευχαριστώ φίλε". Τίποτα δεν πρέπει να διαγράφεται.

Πρόσφατα ανακάλυψα σε κάποιο βιβλιοπωλείο το δεύτερο άλμπουμ του "Βούγδουπου" το οποίο θυμόμουν ότι αναζητούσε ο ramirez και έψαξα αμέσως να βρω το αντίστοιχο θέμα. Θυμόμουν μια συζήτηση που είχαμε κάνει εκεί, όταν είχα βρει ο ίδιος το συγκεκριμένο άλμπουμ εδώ στο Αγρίνιο. Η συζήτηση αυτή δεν υπάρχει πουθενά, μόνο μια συγκεντρωτική αναφορά των στοιχείων της σειράς έχει μείνει. Δεν το λέω γιατί συμμετείχα στη συζήτηση εγώ, απλά αναφέρω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα - υπάρχουν και άλλα. Μην τα σβήνετε βρε παιδιά....

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θοδωρή, δεν είναι μόνο τα δικά σου που έχουν διαγραφεί/διαγράφονται. Προφανώς μιλάς για ποστ με το οποίο ανέβασες εξώφυλλα. Αυτά τα ποστ συνέχεια σβήνουν. Έτσι και πας σε οποιοδήποτε πολεμικό ή φουμέτι, θα διαπιστώσεις ότι ένα κάρο ποστ του Γιώργου που ανέβαζε εξώφυλλα, έχουν σβηστεί. Και δικά μου και του οιουδήποτε. Συνήθως στα ποστ που είναι του στυλ "τα εξώφυλλα από χ, ψ, ζ" αυτό συμβαίνει και καταγράφεται το όνομα όπου συνεισέφερε στο αρχικό ποστ. Μερικές φορές υπάρχει στο αρχικό ποστ μια καταμέτρηση "τόσα από τον τάδε, τόσα από τον δείνα", αλλά επειδή αυτό προφανώς αποδείχτηκε too much work για το ήδη επιβαρυμένο φόρτο εργασίας πριν του GCF, τώρα της Έρμας, συνήθως μένει απλώς το όνομα. Δεν είναι κάτι επί προσωπικού λοιπόν. Είναι κάτι που συμβαίνει για να ελαφρύνει το κάθε τόπικ. Υπήρξε και μια συζήτηση/θεματολογία του να σβήνονται και κάτι άλλα της υφής "ωραίο κόμικ τελεία" "τι μου θυμήσατε τελεία" "μπράβο τελεία", αλλά προτιμήθηκε επί του παρόντος τέτοια ποστ να σβήνονται κυρίως σε περιπτώσεις "κομητών" που τα κάναν εμφανώς προκειμένου να αποκτήσουν έναν χ αριθμό ποστ για να αποκτήσουν κάποια προνόμια (παλιά τράκερ, μετά πρόσβαση σε κάποιες ενότητες)

 

Από εκεί και πέρα με 1800τόσα θενκς δίπλα σου, με το σηματάκι ότι έχεις βραβευθεί ως ΜοΜ στο παρελθόν, με 1670 ποστ, θα πρέπει να είναι τραγικά ηλίθιος όποιος δεν κατανοεί με ακρίβεια και σαφήνεια το ποιόν σου. Νομίζω ότι η εποχή που κάποιος σου ζάλιζε τον έρωτα "και πως τα πακετάρεις, και πως θα έρθουν, και τι είναι αυτό, και γιατί εκείνο" έχουν παρέλθει οριστικά και αμετάκλητα και θα πρέπει κάποιος να είναι πάρα πολύ καιρό στο φόρουμ για να θυμάται ότι κάπου, κάπως, κάποτε υπήρχε από κάποιον απορία για το ποιος είσαι. (ούτε που θυμάμαι ποιός ήταν :) απλώς θυμάμαι που είχες φτάσει στο αμήν :D )

 

Από τη στιγμή που είσαι τόσο καιρό εδώ μέσα και ξέρεις τόσο κόσμο τόσο καλά, το βρίσκω αρκετά άδικο που αυτή η απορία σου και αυτό το παράπονο σου (γιατί κατανοώ ότι το να κάτσεις να σκανάρεις 200 εξώφυλλα μπαμ είναι κάτι που προσδίδει μεγάλη χαρά και που αρέσει να βλέπεις τον κόσμο να το βλέπει) βγήκαν με αυτή την επιθετικότητα :)

 

:cheers5:

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yoshimitsu διαβασες το λινκ που έδωσα και το αντίστοιχο του PhandomDuck; Έτυχε και στα δυο εχει εσένα που κρατάει. Κρατάν τα δικά σου, σβήνουν των άλλων. Εσένα μπορούν να σε σχολιάσουν τώρα στο καθε ποστ σου; Παράδειγμα παρουσιάζω. Δε μπορώ να το σχολιάζω ξανά και ξανα. Δώσε λίγο χρόνο να βρω και σε άλλον, να σβήσω τα δικά σου! Βολέψου με του PhandomDuck. Μη διαβάζεις αυτά που κρατάνε το όνομά σου. Αν νομίζεις έχω κάτι μαζί σου, δε θα χαλάσω χατήρι. Ό,τι θέλει ο λαός. Ειληκρινά δε θυμάμαι ποιος είσαι αφου... διάβασε πιο πάνω.

 

Σοβαρά μου λέτε ότι όταν σκανάρω κάτι δε θα φαίνεται ποσα σκάναρα ώστε να δει κάποιος ποιος έχτισε μια σελίδα;

Τερμα τα THANKS για μένα δηλαδή ρε Germanious; Πρέπει να αποδεικνύω σε τακτά χρονικά διαστήματα αν προσφέρω; Οι παλιές δουλειές όσο εκτιμήθηκαν, εκτιμήθηκαν; Όποιος προλάβει δηλαδή να με ευχαριστήσει; Να ξέρω ή να σταματήσω ή να βρω κάτι να δείξω ότι είμαι ενεργό μέλος.

 

Στο μυαλό σας είναι το σουλούπωμα. Κάποιοι δε το βλέπουμε.

Ελπίζω να ακούσω ένα "τελικά δεν εξυπηρετεί να σβήνουμε τα ποστς" από κάποιον του σάιτ.

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πρώτα απ' όλα εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτά τα σβησίματα, οπότε μπορείτε να απευθύνεστε κατευθείαν σε μένα (και να μου τα χώνετε φυσικά)...

 

Δεύτερον θα σας πω τι κάνω και μετά κρίνετε αν πρέπει ή όχι.

 

Κάθε φορά που πάει ο αρμόδιος mod ή εγώ σε κάποια παρουσίαση και βλέπουμε απαντήσεις του τύπου "και να το εξώφυλλο του ΝοΧΧ" με την επισήμανση "Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση", η απάντηση διαγράφεται απλά γιατί επετέλεσε τον σκοπό της. Όποιος έχει βάλει εξώφυλλα αναφέρεται στο αρχικό θέμα (χωρίς πλέον να μετράμε πόσα έχει βάλει ο καθένας)

 

ΔΕΝ διαγράφονται σχόλια, ΔΕΝ διαγράφονται συζητήσεις (εκτός από εριστικά θέματα και τσακωμοί), ΔΕΝ γίνεται διαχωρισμός σε ποιόν πρέπει να διαγραφτεί η απάντηση ή όχι. Εγώ προσωπικά έχω διαγράψει πάνω από 2000 απαντήσεις μου τέτοιου είδους.

 

Το να μπαίνω σε μία παρουσίαση όπως πχ του Μίκυ Μάους και να βλέπω 2.000 απαντήσεις που οι 1.900 είναι απλώς μεταφορά εξωφύλλων, το θεωρώ άσχημο και προπαντός μη λειτουργικό. Θέλω να μπαίνω μέσα και να βλέπω ουσία και όχι απλώς ποστ προσφοράς κάποιου εξωφύλλου. Τα ευχαριστώ μπαίνουν στην αρχική παρουσίαση.

 

Όταν διαγράφετε μια τέτοια απάντηση, δεν διαγράφονται τα thanks και όταν κάποια στιγμή γίνεται επαναμέτρηση των posts των μελών, τότε μειώνεται το postcount κάθε χρήστη.

 

Σχετικά με το ύφος σου Θοδωρή, δεν μου αρέσει η ειρωνεία και το ξέρεις όσο καιρό είσαι εδώ μέσα. Ούτε σε είπε κανείς απλό σκουλήκι, ούτε σε ανάγκασε κανείς να μπεις σε καμιά Λέσχη, ούτε άλλαξε η συμπεριφορά μας απέναντί σου ή απέναντι άλλων. Πάντα άκουσα ότι είπες, πάντα απάντησα και ΠΟΤΕ δεν ξεχώρισα κάποιον για κάποιο λόγο. Πιστεύω να σε έχω σεβαστεί όλο αυτό το καιρό και αν το πιστεύεις αυτό τότε άσε την ειρωνεία. Αν δεν το πιστεύεις τότε σημαίνει ότι είμαι βαθιά νυχτωμένος....

 

SPAM απαντήσεις έχουν σβηστεί πολλά όλα αυτά τα χρόνια και φροντίζουμε να έχουμε καθαρό το board από απαντήσεις χωρίς καμία ουσία. Θυμάσαι επί καιρώ tracker κάτι παληκάρια που μπαίνανε και κάνανε 20 posts (copy/paste) απλά για να έχουνε πρόσβαση εκεί ; Έπρεπε να τα αφήσουμε όλα εκείνα τα σκουπίδια ;

Σημαντικές απαντήσεις δεν έχουν διαγραφτεί, εις γνώσιν μου τουλάχιστον... αν έγινε κάτι τέτοιο, δεν είναι πολιτική του φόρουμ, είναι λάθος και ζητάω συγγνώμη γι' αυτό.

 

Αν θέλεις να μένουν και οι απαντήσεις στυλ "και να το εξώφυλλο του ΧΧΧ" τότε θα το κάνουμε μόνο για σένα (και όποιον άλλον το ζητήσει) αν και δεν το θεωρώ λογικό όπως αναφέρω παραπάνω

 

:cheers3:

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valtasar

 

Περι ειρωνίας: είναι δύσκολο να απαντήσω με τρόπο που δε θα το λαβεις ως ειρωνικό. Τουλάχιστον ο Germ παραδέχτηκε ότι το χιούμορ μου και το ταπεραμέντο μου είναι δεκτό και κατανοητό όταν πια με γνώρισε, όσο με γνώρισε. Να πω ότι εσυ δε με γνώρισες...

 

"και να το εξώφυλλο του ΧΧΧ"

 

Δε το ζήτησα μόνο για μένα. Το ζήτησα για όλους. Το ζητάνε και άλλοι. Κρίμα που με παρουσιάζεις ως τον περίεργο του θέματος, και θεωρείς ότι για μένα πρέπει να γίνει εξαίρεση, ενώ έγινε θέμα και με άλλους. Πίστευα ότι είχα γνώμη για κάτι στο σάιτ που θα βοηθούσε να διορθωθεί και να κάνει κόσμο (και μενα) να δουλέψει και άλλο.

 

Σωστά, κανείς δε με ανάγκασε να μπω πουθενά. Τώρα ενοιωσα ξένος όσο τίποτα. :valtnino:

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yoshimitsu διαβασες το λινκ που έδωσα και το αντίστοιχο του PhandomDuck; Έτυχε και στα δυο εχει εσένα που κρατάει. Κρατάν τα δικά σου, σβήνουν των άλλων. Εσένα μπορούν να σε σχολιάσουν τώρα στο καθε ποστ σου; Παράδειγμα παρουσιάζω. Δε μπορώ να το σχολιάζω ξανά και ξανα. Δώσε λίγο χρόνο να βρω και σε άλλον, να σβήσω τα δικά σου! Βολέψου με του PhandomDuck. Μη διαβάζεις αυτά που κρατάνε το όνομά σου. Αν νομίζεις έχω κάτι μαζί σου, δε θα χαλάσω χατήρι. Ό,τι θέλει ο λαός. Ειληκρινά δε θυμάμαι ποιος είσαι αφου... διάβασε πιο πάνω.

 

Σοβαρά μου λέτε ότι όταν σκανάρω κάτι δε θα φαίνεται ποσα σκάναρα ώστε να δει κάποιος ποιος έχτισε μια σελίδα;

Τερμα τα THANKS για μένα δηλαδή ρε Germanious; Πρέπει να αποδεικνύω σε τακτά χρονικά διαστήματα αν προσφέρω; Οι παλιές δουλειές όσο εκτιμήθηκαν, εκτιμήθηκαν; Όποιος προλάβει δηλαδή να με ευχαριστήσει; Να ξέρω ή να σταματήσω ή να βρω κάτι να δείξω ότι είμαι ενεργό μέλος.

 

Στο μυαλό σας είναι το σουλούπωμα. Κάποιοι δε το βλέπουμε.

Ελπίζω να ακούσω ένα "τελικά δεν εξυπηρετεί να σβήνουμε τα ποστς" από κάποιον του σάιτ.

 

 

:hi: Δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό γι ανάλογα θέματα που αφορούν κι εμένα, αλλα είναι γεγονός ότι παρά τις προσπάθειές μας, όλο και περισσότερο διαμορφώνεται μια κατάσταση λίγο 'περίεργη' για τους εκτός Αθηνών και εκτός Λέσχης (βέβαια αναγκαστικά), πχ οι απαντήσεις-ευχαριστίες έχουν γίνει πολύ φειδωλές για κάποιους!!! Μάλλον οι αθώες ερασιτεχνικές εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί; anyway δε θέλω να πω κάτι άλλο προς το παρόν....:thinking: επιφυλάσσομαι...

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πρόσφατα ανακάλυψα σε κάποιο βιβλιοπωλείο το δεύτερο άλμπουμ του "Βούγδουπου" το οποίο θυμόμουν ότι αναζητούσε ο ramirez και έψαξα αμέσως να βρω το αντίστοιχο θέμα. Θυμόμουν μια συζήτηση που είχαμε κάνει εκεί, όταν είχα βρει ο ίδιος το συγκεκριμένο άλμπουμ εδώ στο Αγρίνιο. Η συζήτηση αυτή δεν υπάρχει πουθενά, μόνο μια συγκεντρωτική αναφορά των στοιχείων της σειράς έχει μείνει. Δεν το λέω γιατί συμμετείχα στη συζήτηση εγώ, απλά αναφέρω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα - υπάρχουν και άλλα. Μην τα σβήνετε βρε παιδιά....

Χρήστο, η συγκεκριμένη συζήτηση πιθανότατα είχε γίνει στις αναζητήσεις του ramirez. Σε αυτή την ενότητα έπεσε ένα "γενικό καθάρισμα" των posts πριν το καλοκαίρι, για να είναι πιο εύκολη η δημιουργία του excel με τη λίστα αναζητήσεων. Για εσάς δουλεύουμε. ;)

 

 

:beer::beer:

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valtasar

 

Περι ειρωνίας: είναι δύσκολο να απαντήσω με τρόπο που δε θα το λαβεις ως ειρωνικό. Τουλάχιστον ο Germ παραδέχτηκε ότι το χιούμορ μου και το ταπεραμέντο μου είναι δεκτό και κατανοητό όταν πια με γνώρισε, όσο με γνώρισε. Να πω ότι εσυ δε με γνώρισες...

 

"και να το εξώφυλλο του ΧΧΧ"

 

Δε το ζήτησα μόνο για μένα. Το ζήτησα για όλους. Το ζητάνε και άλλοι. Κρίμα που με παρουσιάζεις ως τον περίεργο του θέματος, και θεωρείς ότι για μένα πρέπει να γίνει εξαίρεση, ενώ έγινε θέμα και με άλλους. Πίστευα ότι είχα γνώμη για κάτι στο σάιτ που θα βοηθούσε να διορθωθεί και να κάνει κόσμο (και μενα) να δουλέψει και άλλο.

 

Σωστά, κανείς δε με ανάγκασε να μπω πουθενά. Τώρα ενοιωσα ξένος όσο τίποτα. :valtnino:

 

Αν δεν ήταν ειρωνεία και ήταν χιούμορ που δεν το κατάλαβα, τότε παίρνω πίσω όσα είπα στην παράγραφο αυτή, λάθος μου.

 

Σχετικά με όλους όσους το θέλουν, δεν βλέπω να έχει γίνει καμιά παρατήρηση/αναφορά από κάποιον.... αυτοί δεν μιλάνε ; Κάποιοι αναρωτήθηκαν αλλά δεν εξέφρασαν άποψη.

Το να γράφουμε ο χ έβαλε ΧΧ εξώφυλλα ενώ ο Χ που μπήκε αρκετά αργότερα έβαλε 1 εξώφυλλο, είναι σαν να είμαστε αγοράκια και να μετράμε ποιός την έχει πιό μεγάλη... εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει βάλει περισσότερα εξώφυλλα ή παρουσιάσεις από μένα... εδώ γίνεται ομαδική δουλειά και δεν έχει εγώ....

 

Δεν είσαι ξένος και το ξέρεις, είσαι από τα πολύ ενεργά μέλη εδώ και καιρό, έχεις γίνει πανάξια ΜΟΜ, έχεις προσφέρει ότι ήταν δυνατόν από μέρους σου και το σέβονται όλοι αυτό - άσχετα αν δεν ξέρω/ξέρουμε πόσα συνολικά εξώφυλλα έχεις βάλει...

 

Απλά ξαφνιάζομαι όταν βλέπω πάνω από 300 λέξεις απάντηση με παράπονο/πικρία ενώ θα μπορούσες να το πεις απλά και να λάβεις υπεύθυνη απάντηση...

 

Φίλε Δημήτρη(PHOTO), δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την επαρχία εκτός από τα γνωστά προβλήματα/καχυποψίες που υπάρχουν πάντα με αυτά που κάνουν "οι Αθηναίοι". Συνεχίζω να στέλνω συνέχεια πακέτα στην επαρχία και πάντα για μένα θα έχουν μια σημαντική θέση σε οτιδήποτε κάνω. Σχετικά με την Λέσχη, απλά υπάρχει ένα (αναμενόμενο) σνομπάρισμα αφού φυσικά δεν έχουν καταλάβει τον σκοπό/στόχο της Λέσχης. Δεν πειράζει, ας νομίζουν ότι πάμε να τα κονομήσουμε, ευλογώντας τα γένια μας. Όσοι βλέπουν το έργο καταλαβαίνουν.

 

:cheers3:

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τον "frequently attitudes" στο ότι δεν πρέπει να διαγράφονται post.

Εξαιρώ post τα οποία μπορεί να είναι υβριστικά, προκλητικά ή δεν ξέρω τι άλλο που μόνο σκοπό έχουν την δημιουργία προστριβών,

αν και το τελευταίο είναι καθαρά υποκειμενικό μιας και στο χώρο των forum είναι εύκολο να παρερμηνευθούν οι προθέσεις του γράφοντος.

 

Πρόσφατα (ούτε βδομάδα δεν πάει) είχα ενοχλήσει τον Valtasar με pm για το ίδιο θέμα.

Σε μένα, λόγω αρχείων που κρατώ σχετικά με τις αγοραπωλησίες, (-πωλησίες δεν πρέπει να έχω τώρα που το σκέφτομαι :) )

είχε φανεί άβολο η διαγραφή κάποιων post μου. Είναι κάτι που έχω προσέξει να συμβαίνει κατά διαστήματα και σε δικά μου post

αλλά και σε άλλων. Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου να συμβαίνει συγκεκριμένα σε κάποια μέλη, το σίγουρο όμως είναι

ότι κάποιες φορές που έψαχνα κάποιο post και θυμόμουν ότι κάπου το είχα δει δεν το ξαναέβρισκα.

Δεν με απασχόλησε ποτέ το πλήθος των post μου εδώ ή αλλού, αλλά βρε παιδιά - παιδιά είστε αφού διαβάζετε μικυ-μαου –

άστε τα post στην ησυχία τους, σε κάποιους μπορεί κάπου-κάπως να τα χρειάζονται.

 

Μπορεί για λόγους σωστής ή όμορφης παρουσίασης του forum να κρίνετε ότι χρειάζεται η διαγραφή,

εγώ διαφωνώ και θα πρότεινα κάτι άλλο στα γρήγορα και χωρίς να το έχω επεξεργαστεί.

Ας φτιαχτεί μια υποενότητα ακόμα. Για παράδειγμα ας είναι του στυλ:

 

Α. Περιοδικό Αγόρι (που θα περιλαμβάνει μόνο πληροφορίες σχετικές με το περιοδικό)

Β. Περιοδικό Αγόρι εξώφυλλα

Γ. Περιοδικό Αγόρι γενική συζήτηση

 

Αν το παρόν site ήταν μια εγκυκλοπαίδεια θα συμφωνούσα να γίνονται διαγραφές, αλλά και πάλι

μόνο για να διατηρείται η εγκυκλοπαίδεια ενημερωμένη, επίκαιρη, έγκυρη ή δεν ξέρω τι άλλο.

Την στιγμή που βρισκόμαστε σε ένα forum πιστεύω ότι το πλήκτρο delete θα έπρεπε να έχει πιάσει αράχνες.

 

Τώρα που έγραψα το ανωτέρω, σκέφτομαι και κρίνω ότι είναι μια καλή ιδέα μέσα στο forum να φτιαχτεί μια ενότητα στυλ Wikipedia,

όπου ο καθένας μας θα μπορεί να γράφει πληροφορίες σχετικές με κάποιο κόμικς και όλοι μας θα μπορούμε μετά να προσθέτουμε

ή να διορθώνουμε το αρχικό post. Ναι, εδώ θα πρέπει να υπάρχει κάποια κεντρική διαχείριση.

Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, το αφήνω σε χέρια ποιό ειδικών να το απαντήσουν.

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σχετικά με την Λέσχη, απλά υπάρχει ένα (αναμενόμενο) σνομπάρισμα αφού φυσικά δεν έχουν καταλάβει τον σκοπό/στόχο της Λέσχης. Δεν πειράζει, ας νομίζουν ότι πάμε να τα κονομήσουμε, ευλογώντας τα γένια μας. Όσοι βλέπουν το έργο καταλαβαίνουν.

 

:cheers3:

 

 

Αν τα κονομήσετε ρε Γιώργο θέλω καινούργια γραφεία. Με έχετε χωμένο εδώ σε μια τρύπα τρία χρόνια τώρα (με ένα μικρό φωτεινό διάλειμμα).

Και δεν πολυσυμπαθώ τα ποντίκια (μόνο τις πάπιες).

 

ΟΚ, δεν ξανάδα τόση εσωστρέφεια. Ναι, έχει παραγίνει το κακό με τις διαγραφές και το κόψε ράψε. Θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό, ειδικά αν

αφορά δουλειά ημερών, όπως λέει ο frequently_attitudes. Τουλάχιστον κάποια συνεννόηση με το μέλος που πόσταρε...όχι μπαμ και κάτω.

 

Επιπλέον, είτε το θέλουμε είτε όχι υπάρχει μια de facto διαφοροποίηση των μελών σε μέλη της λέσχης και μη. Και εδώ απαιτείται μια κάπως πιο ξεκάθαρη θέση για

τη σχέση φορουμ-Λέσχης: δηλαδή πρόκειται για δύο ανεξάρτητες δραστηριότητες ή πέρα από τα κοινά πρόσωπα υπάρχουν και άλλα πράγματα.

Μη με παραπέμψετε στην ανακοίνωση της ίδρυσης και τα ανάλογα με αυτό θέματα. Τα έχω διαβάσει.

 

Δεν θεωρώ οτι υπάρχει σνομπάρισμα απλώς διαπιστώνω οτι κάποιοι άρχισαν να θεωρούν μάλλον πάρεργο το φόρουμ και κυρίαρχο γεγονός τη Λέσχη

(όχι Valt, δε λέω εσένα). Δικαίωμα του (οποιοδήποτε σκέφτεται έτσι) όπως δικαίωμά μου να πιστεύω το αντίθετο. Σε αυτό το τελευταίο δε χωρά άλλη συζήτηση νομίζω.

Εκεί που χωρά συζήτηση είναι στο παλιό θέμα: αναλογία δουλειάς/ χαβαλέ στο φόρουμ. Μένει το παλιό "πάρε ό,τι θέλεις όσο θέλεις" ; Ή μήπως πια, για κάποιους πάντα,

ιθύνοντες και μή, (κάτσε κάτω ρε Γιώργο, είπαμε δεν είναι για σένα) αυτό έχει αλλάξει εις βάρος του χαβαλέ και πρέπει να περάσει σε όλους το μήνυμα;

Δεν ξέρω, μπορεί να πάσχω από έμμονες ιδέες, μπορεί και να χάνω επεισόδια λόγω απόστασης αλλά έτσι τα βλέπω (καλά, έχω τις άκρες μου, ους πληροφοριοδότες μου,

ας μην κλαίγομαι πια...)

 

Υ.Γ: Yoshimitsu; κάτι μου λέει αυτό το όνομα....καλά δε βγήκε στη σύνταξη ακόμη; τόσο καιρό τον ανεχόμασταν...

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χρήστο, η συγκεκριμένη συζήτηση πιθανότατα είχε γίνει στις αναζητήσεις του ramirez.

 

Όχι, σίγουρα ήταν στην παρουσίαση, το θυμάμαι καλά αλλά το θέμα δεν είναι ο συγκεκριμένος τίτλος, όπως είπα απλά σαν ένα παράδειγμα το ανέφερα.

Αντε μην φάω πάπια ψητή σήμερα... :chicken::turkey:

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ξεκινώντας από εσένα Δημήτρη, να πω ότι για άλλες διαγραφές μιλάμε εδώ και όχι για αυτές που γίνονται μέσα στις δικές μου προσφορές. Εκεί (όπως σου εξήγησα και στο πμ) απλά ενώνω απαντήσεις γιατί πρέπει να κρατάω μια σειρά, αν νομίζεις ότι μέσα σε τόσο μικρό διάστημα, με τόσα πολλά τεύχη μπορείς να κρατήσεις τα ίσια σου με άλλο τρόπο, ευχαρίστως μια μέρα να έρθεις μαζί μου να δεις τι γίνεται και να μου προτείνεις κάτι καλύτερο. Στην περίπτωσή σου η λύση είναι να κρατάς και εσύ τις σημειώσεις σου ώστε να με τσεκάρεις σε περίπτωση λάθους.

Σχετικά με τις παρουσιάσεις, φυσικά και δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό που λες (υποενότητες). Ήδη έχουμε πάνω από 100+ ενότητες. Το θέμα Wikipedia δεν γίνεται, η βάση δεδομένων θα βοηθήσει λίγο όταν υλοποιηθεί. Από την άλλη, οι σκέτες απαντήσεις με σκέτα εξώφυλλα που μεταφέρονται στα Covers, θα διαγράφονται γιατί έχουν επιτελέσει τον σκοπό τους και δεν θέλω οι παρουσιάσεις να γεμίζουν "άδειες" απαντήσεις

 

Επιπλέον, είτε το θέλουμε είτε όχι υπάρχει μια de facto διαφοροποίηση των μελών σε μέλη της λέσχης και μη. Και εδώ απαιτείται μια κάπως πιο ξεκάθαρη θέση για

τη σχέση φορουμ-Λέσχης: δηλαδή πρόκειται για δύο ανεξάρτητες δραστηριότητες ή πέρα από τα κοινά πρόσωπα υπάρχουν και άλλα πράγματα.

Μη με παραπέμψετε στην ανακοίνωση της ίδρυσης και τα ανάλογα με αυτό θέματα. Τα έχω διαβάσει.

 

Δεν θεωρώ οτι υπάρχει σνομπάρισμα απλώς διαπιστώνω οτι κάποιοι άρχισαν να θεωρούν μάλλον πάρεργο το φόρουμ και κυρίαρχο γεγονός τη Λέσχη

(όχι Valt, δε λέω εσένα). Δικαίωμα του (οποιοδήποτε σκέφτεται έτσι) όπως δικαίωμά μου να πιστεύω το αντίθετο. Σε αυτό το τελευταίο δε χωρά άλλη συζήτηση νομίζω.

Εκεί που χωρά συζήτηση είναι στο παλιό θέμα: αναλογία δουλειάς/ χαβαλέ στο φόρουμ. Μένει το παλιό "πάρε ό,τι θέλεις όσο θέλεις" ; Ή μήπως πια, για κάποιους πάντα,

ιθύνοντες και μή, (κάτσε κάτω ρε Γιώργο, είπαμε δεν είναι για σένα) αυτό έχει αλλάξει εις βάρος του χαβαλέ και πρέπει να περάσει σε όλους το μήνυμα;

Δεν ξέρω, μπορεί να πάσχω από έμμονες ιδέες, μπορεί και να χάνω επεισόδια λόγω απόστασης αλλά έτσι τα βλέπω (καλά, έχω τις άκρες μου, ους πληροφοριοδότες μου,

ας μην κλαίγομαι πια...)

 

Στο μόνο που βλέπω να υπάρχει διαφοροποίηση μελών-μη μελών εδώ μέσα είναι οι τιμές στις προσφορές που βγαίνουν από μένα και ένα αστεράκι που έχουν στο προφίλ τους. Καμμία άλλη διαφοροποίηση και δεν καταλαβαίνω το de facto που αναφέρεις. Το ότι προσπαθούμε να διαδόσουμε/διαφημίσουμε την Λέσχη είναι γεγονός γιατί πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, θεωρώ ότι η ένωση όλων των φαν των κόμικς θα βοηθούσε και θα έδινε δυναμική σε ένα άλλο επίπεδο εκτός από αυτό που κάνουμε εδώ μέσα.

Board-Λέσχη είναι αλληλένδετα με την έννοια ότι το ένα βγήκε μέσα από την άλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ένα κρέμεται από το άλλο. Απλά το ένα χρησιμοποιεί το άλλο πάντα με τον ίδιο σκοπό- την διάδοση και ανέβασμα των κόμικς. Στην ουσία, εκεί που ότι γινόταν έμπαινε το όνομά μου και εγώ έπρεπε να τα κάνω όλα, τώρα υπάρχει η Λέσχη που με αυτό που είναι, προσφέρει και κινείται.

Σίγουρα ενημερώνουμε την Κοινότητα για τα τεκτενόμενα της Λέσχης (στην ανάλογη ενότητα) αλλά άλλο το τι κάνουμε στην Λέσχη και άλλο στην Κοινότητα του GC. Ισα-ίσα εκεί που είχα κάνει το σπίτι μου μπάχαλο με τα μεταχειρισμένα, τώρα πλέον όλα είναι στην Λέσχη, ταξινομημένα και συγχρόνως πολλοί εξυπηρετούνται μαζεύοντας σε ένα χώρο διάφορα πακέτα για διάφορους παραλήπτες.

Για μένα(άσχετα την σχέση/συνεργασία τους) είναι 2 ανεξάρτητα κομμάτια που το ένα συμπληρώνει το άλλο.

 

Σχετικά με το ισοζύγιο δουλειάς/χαβαλέ στο GC είναι κάτι που χωράει πολύ συζήτηση. Όσο είμασταν μικροί, λίγες οι ευθύνες, λίγα τα θέλω, λίγη η δουλειά για την ΔΟ, λίγες οι απαιτήσεις από τα μέλη. Μεγαλώσαμε, θεριέψαμε, μεγάλες απαιτήσεις από τα μέλη, πολλά τα θέλω από εμάς, περισσότερη δουλειά από τα μέλη της ΔΟ. Κάποιοι προσαρμόζονται και συνεχίζουν στην πρώτη γραμμή, κάποιοι κατεβαίνουν από το τραίνο. Είναι σίγουρο ότι και στο μέλλον, οι επιβάτες της ΔΟ θα αλλάξουν/προσαρμοστούν. Όπως πάντα Παντελή αν δεν προσαρμοστείς στα καινούργια δεδομένα απλά φεύγεις από το προσκήνιο. Εγώ αποφάσισα να βάλουμε μεγάλους στόχους. Φαίνεται ότι είναι πραγματοποιήσιμοι αλλά (απόλυτα λογικά)θέλει κότσια. Όποιος τα διαθέτει ακολουθεί, οι υπόλοιποι μπορούν απλά να παρακολουθούν τα τεκτενόμενα.

Αφού μιλήσαμε για την δουλειά ας μιλήσουμε και για το χαβαλέ. Αυτό έγκειται στα μέλη(ΔΟ ή μη). Αν βλέπεις παλιά μέλη και βγάζουν το μαχαίρι με την οποιαδήποτε αφορμή, χαβαλές δεν γίνεται. Για μένα συνεχίζει να είναι διασκέδαση η ενασχόλησή μου εδώ μέσα. Ξέρω και άλλους που αισθάνονται το ίδιο. Σίγουρα η κούραση από τα πρέπει, δεν βοηθάει αλλά το χαμόγελο δεν το έχω/έχουμε χάσει. Από την άλλη, δεν είμαι μόνος μου, είναι πολλοί άλλοι που απαρτίζουνε αυτή την Κοινότητα.

 

:cheers3:

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΟΚ, απάντησε ο Γιώργος σε όλα όσα σας απασχολούν, οπότε κάθε εκ νέου τοποθέτηση μου φαντάζει μάλλον άνευ ουσίας αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω στο παρακάτω:

 

Υ.Γ: Yoshimitsu; κάτι μου λέει αυτό το όνομα....καλά δε βγήκε στη σύνταξη ακόμη; τόσο καιρό τον ανεχόμασταν...

 

Με ανεχόσασταν; ΜΕ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΑΝ; ΜΕ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΑΝ; ε, λοιπόν με θίξατε κύριες γραμματέα, ακούς εκεί με ανεχόσασταν, νόμιζα ότι με λατρεύατε!!! Λοιπόν, μετά και τα σημερινά γεγονότα και τις προς το πρόσωπο μου προσβολές, δηλώνω στον λαό του greekcomics την παραίτηση μου και κινώ άμεσα τις διαδικασίες για έκτακτο συνέδριο επανεκλογής μου, όπου όποιος αντιδράσει αρνητικά σε αυτήν θα τουφεκιστεί παραδειγματικά με ξεκάθαρες και δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτά... ευχαριστώ όλους σας για την αυθόρμητη συμπαράσταση σας προς το πρόσωπο μου.

 

Προσοχή δεν κάνω χαβαλέ, έτσι; :D:PPP:

 

Παρασοβαρέψατε ρε γμτ και δεν λέτε τί σας ενοχλεί νωρίτερα, αλλά περιμένετε να φτάσετε σε σημείο βρασμού και παρεξήγησης.

 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Λοιπόν, μετά και τα σημερινά γεγονότα και τις προς το πρόσωπο μου προσβολές, δηλώνω στον λαό του greekcomics την παραίτηση μου :dance::clap2:

 

 

 

και κινώ άμεσα τις διαδικασίες για έκτακτο συνέδριο επανεκλογής μου, :PPP:

 

 

όπου όποιος αντιδράσει αρνητικά σε αυτήν θα τουφεκιστεί παραδειγματικά με ξεκάθαρες και δημοκρατικές διαδικασίες. :Ass:

 

 

Σκοτώνουν τ΄άλογα όταν γεράσουν!!!!!!!!!!!!!

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σκοτώνουν τ΄άλογα όταν γεράσουν!!!!!!!!!!!!!

 

Τί λέει εκεί; 51 > 35 κύριοι πάρτε τον Pavlos για τουφεκισμό... ο επόμενος;

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με αφορμή το ποστ του Θόδωρου λοιπόν θα καταθέσω την άποψη μου.

Ή θα βγάλω τα μαχαίρια και εγώ σαν παλιό μέλος

Αρχικά το γεγονός είναι ότι όλοι όσοι ποστάραμε αντιληφθήκαμε ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Με διαφορετική έκταση, επιπτώσεις αφορμές και πιθανές αιτίες. Θέμα υπαρκτό πάντως. Εκτός αν είμαστε όλοι αλλού.

 

Αναφέρω και το παράδειγμα μου που δεν πέφτει, δυστυχώς για τις αιτιάσεις, σε καμία από τις περιπτώσεις που αναφέρονται.

 

Στο ποστ του Μικρού Σερίφη ανέβασα μια σελίδα η οποία είχε απάντηση σε επιστολή του Pavlos. Ο GCF ορθά ζήτησε να αναφέρω τον αριθμό του τεύχος. Μετά από ψάξιμο και κόπο βρήκα το τεύχος και ανέβασα απάντηση με τον αριθμό του. Λοιπόν το ποστ του GCF παραμένει να ρωτάει και το δικό μου με την απάντηση έσβυσε, έφυγε, χάθηκε κατά λάθος όπως λέτε. Λάθος εδώ λάθος εκεί με το ποστ του Χρήστου.

 

Έχουν σβυστεί λοιπόν ποστ του Θόδωρου, δικά μου, σίγουρα και πολλών άλλων.

Λόγοι και αιτίες για αυτό εμφανίστηκαν και θα εμφανιστούν πολλοί. Τακτοποίηση, σιγύρισμα, εμφάνιση, καυγάδες, εμπρηστικές συζητήσεις κ.λπ κ.λπ.

 

Τα αποτελέσματα όμως αυτού του ελέγχου ποιά είναι ?

 

Εύκολα αντιληπτό σε πρώτη ανάγνωση είναι το παρακάτω :

Έχω κάνει κόπο και έχω αφιερώσει χρόνο να προσφέρω σε κάτι θέλω να γίνεται γνωστό και σεβαστό.

Πρέπει να μεταφερθούν τα εξώφυλλα στην παρουσίαση λοιπόν για λόγους ομορφιάς ? Ας μεταφερθούν μετά από ένα διάστημα που θα αφήσει και χρόνο για σχολιασμό και ζωντάνεμα του θέματος. Πόσες φορές δεν ειπώθηκε σε θέμα το «ποιος/τι είναι αυτό στο εξώφυλλο» και έγινε αφορμή για συζήτηση.

ΑΛΛΑ…

Βάλε και το πόσα έχει ανεβάσει ο κάθε χρήστης. Όχι απλή παράθεση στα ονόματα είτε είναι ένα εξώφυλλο είτε είναι δέκα.

 

Χρήστες που έχουν προσφέρει δεν φαίνονται στα μάτια των χρηστών που είναι φρέσκοι στο σαιτ και δεν έχουν εικόνα του ένδοξου παρελθόντος .

Thanks, reputation κλπ δεν αυξάνονται όπως θα έπρεπε. Να θυμίσω ότι έχει υπάρξει και ένα reset στα Thanks στο παρελθόν.

Μετράνε και παραμετράνε στα μάτια του χρήση. Όχι στο παιδικό επίπεδο ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Είναι εργαλεία και πιστοποιητικά. Και αυτό το ξέρουν όσοι τα χρησιμοποιούν.

Και για να γίνω πιο κατανοητός ένα παιδικό παράδειγμα.

Βγάζει ένα μέλος με 1000 thanks προσφορά και βγάζει και ένας τυχαίος αξιοπρεπής χρήστης με ας πούμε 100 posts και 100 thanks. Τα τεύχη είναι απολύτως ίδια. Ποια θα χτυπηθεί περισσότερο ?

 

Το επόμενο αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής και εδώ θα μιλήσω για υπαρκτή λογοκρισία όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ.

 

Δεν πιστεύω ότι είμαι σε μια ουτοπία, σε ένα αποστειρωμένο μέρος. Θέλω ο καθένας να δείξει τον εαυτό του και να κρίνω. Έστω μέσα από διαξιφισμούς, καυγά και λίγη ή πολύ φασαρία.

Θέλω να έχω την ευκαιρία να αποφασίσω μόνος μου ποιος είναι ποιος. Δεν θέλω ούτε γονικό/Adminικό έλεγχο. Θέλω να πέσουν οι μάσκες και να φανεί το ποιόν του καθενός.

Προσωπικό παράδειγμα και εδώ :

Είχα σφοδρή αντιπαράθεση λεκτική με τιμημένο μέλος του forum. Δεν πάρθηκε καμία θέση στο θέμα. Κάτι ειπώθηκε γρήγορα - γρήγορα και μετά σβήστηκε και μπήκε κάτω από το χαλάκι της εισόδου.

Οτιδήποτε αρκεί να μην διαταραχθεί η παρέα, το καλό κλίμα, ταραχτούν τα παιδιά.

 

Λογοκρισία υπάρχει γενική στο φορούμ. Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει οι υπεύθυνοι ότι σε ελεγχόμενο περιβάλλον και σε θερμοκήπιο αναπτύσσονται μόνο φυτά. Ή αυτό θέλουμε ? ή ίσως θέλουμε να έχουμε και ένα χωλό (lame για τους μικρούς μας φίλους) δίπλα μας για να δείχνουμε καλύτεροι ?

 

Μερικές τοποθετήσεις, σκόρπιες σκέψεις μου και γνωστοποιήσεις για το τέλος.

 

Δεν γράφτηκα να συνεισφέρω κατά παραγγελία σε εγκυκλοπαίδεια.

Ούτε να γίνω τροχός και μέλος σε καμιά κολεκτίβα για δουλειά.

Ούτε να ακούω παρακλήσεις του τύπου " Αν μπορείς φτιάξε αυτό, πρόσθεσε το άλλο" κ.λπ. Βρες τα τεύχη και do it yourself.

Τέλος, δεν γράφτηκα στη λέσχη γιατί δεν με αφορά.

Δόξα το θεώ και από κόμικς είμαι χορτάτος, και από ζωντανή παρέα, και χώροι στο Internet να συγχρωτιστώ υπάρχουν άπειροι. Έστω και εδώ στην επαρχία που μαστίζεται απ’ ότι έμαθα από καχυποψία για τους Αθηναίους.

Απορώ και λυπάμαι που αυτό χρησιμοποιήθηκε στην τοποθέτηση του Valtasar.

Η επαρχία δεν σνόμπαρε αλλά παράγγειλε και προπλήρωσε μια έκδοση που δεν είχε καν δει για να στηρίξει το forum.

Δεν προκύπτει θέμα σνομπαρίσματος οι λόγοι ας αναζητηθούν αλλού.

Κλείνοντας για το θέμα λέσχη προσθέτω και την θεώρηση ότι οι διπλές τιμές για μέλη και μη μου δημιουργούν απέχθεια, μου θυμίζουν Όργουελ και την «Φάρμα των ζώων». Όλοι ίσοι αλλά κάποιοι περισσότερο ίσοι..

 

Δια ταύτα ας ξανακάνει γνωστούς λοιπόν το Forum τους κανόνες λειτουργίας και κυρίως την επικείμενη ατζέντα του.

 

Από εκεί και πέρα, προφανώς αυτό είναι το forum, αυτόν τον τρόπο λειτουργίας έχει.

Όσοι είναι μέσα είναι μέσα για τα πολλά ή τα λίγα στην φτώχει και στα πλούτη, οι υπόλοιποι ας βλέπουν μόνο.

Εγώ πάντως το τελευταίο διάστημα περιορίζομαι στην παρακολούθηση των, λίγων πλέον, θεμάτων που με ενδιαφέρουν.

 

Υ.Γ

Καλό θα ήταν οι περιποιητές του χώρου να έχουν ίσως την δυνατότητα να κρίνουν και να συνεννοηθούν και όχι απλά να ακολουθούν εντολές σαν ρομποτάκια.

Και είμαι σίγουρος ότι την τακτοποίηση δεν την κάνει με τα χεράκια του ο Valtasar.

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δια ταύτα ας ξανακάνει γνωστούς λοιπόν το Forum τους κανόνες λειτουργίας και κυρίως την επικείμενη ατζέντα του.

 

Πρώτη φορά στα 3 χρόνια Κώστα που γράφεις τόσα πολλά... καλό ή κακό σημάδι ;

 

Δεν θα απαντήσω ένα προς ένα σε αυτά που γράφεις γιατί απλά προτιμώ να απαντήσω σε γενική βάση επικεντρώνοντας στην πρόταση που επισυνάπτω.

 

Οι κανόνες λειτουργίας είναι αναρτημένοι από την πρώτη μέρα και ισχύουν οι ίδιοι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτούς. Όσοι δεν τους δέχονται αλλά αισθάνονται ότι αυτό το μέρος κάτι τους προσφέρει απλά παρακολουθούν χωρίς να είναι ενεργοί. Όσοι τους δέχονται συμμετάσχουν και πέρνουν μέρος στο πάρτυ.

Τους κανόνες τους έβαλα εγώ, με δικιά μου ευθύνη και δικιά μου εμπειρία. Κάποιοι που νομίζουν ότι θα ήταν καλύτερα να υπάρχουν (τα συνήθη σε πάρα πολλά φόρουμ) μαχαιρώματα/τσακωμοί/βρισίδια/ειρωνείες είναι καθαρά δική τους άποψη, την σέβομαι αλλά δεν την ακολουθώ. Έχω υπάρξει διοικητικό μέλος σε πάρα πολλά φόρουμ για να ξέρω τι σημαίνει καρκίνωμα σε μια κοινότητα. Κυττάξτε τις Κοινότητες που υπάρχουν και είναι ζωντανές στην Ελλάδα και πες τε μου ποιά είναι 3 χρόνια σε ανοδική πορεία.(να μην μιλήσω για διεθνείς Κοινότητες)

Υπάρχει λογοκρισία; ναι, όταν ο άλλος ρίχνει το επίπεδο της συζήτησης και της Κοινότητας. Μπαίνω εδώ για να ευχαριστηθώ χαμογελώντας και όχι βρίζοντας. Όποιος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του και να βγάλει τα βίτσια του, να τα κάνει σε αλλουνού την πλάτη και όχι στην δικιά μου. Υπάρχουν όπως είπες πολλά μέρη να συμμετάσχει κανείς, με οτιδήποτε αντικείμενο και παρέα. Όλοι ελεύθεροι είμαστε να κάνουμε κλικ σε ένα λινκ, κανένας δεν αναγκάζεται να το κάνει.

 

Όσοι θέλουν να προσφέρουν εδώ το κάνουν οικιοθελώς και όχι κάτω από πίεση. Και το κάνουν για όλους και όχι για να βγουν βουλευτές ή να πάρουν τα εύσημα που έχουν καλύτερη συλλογή απ' ότι κάποιοι άλλοι "φτωχοί". 'Οσοι θέλουν να προσφέρουν για το ΕΓΩ τους και να δείξουν στους άλλους ότι αυτοί είναι καλύτεροι και πλουσιότεροι και με καλύτερες άκρες και με καλύτερη γνώση και την έχουν μεγαλύτερη, δεν με ενδιαφέρουν σε αυτή την παρέα. Ας πάνε αλλού να συγκρίνουν το ΕΓΩ τους. Ποτέ δεν παινεύτηκα για οτιδήποτε έχει σχέση με το GC. Το αν μπορούσα ας το κρίνουν όσοι με ξέρουν καλύτερα. Το αν θα μπορούσα(με τα τεύχη στο χέρι) να έχω το 90% των παρουσιάσεων, δεν θα με έκανε καλύτερο άνθρωπο, ούτε καλύτερο φίλο, απλά θα με έκανε ένα άνθρωπο με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ εγώ.

Αντιθέτως, έχω ήδη αρχίσει(εδώ και 2 μήνες) την μεταφορά της συλλογής μου στην Λέσχη και σε πολύ σύντομο διάστημα, θα έχω 20-30 τεύχη, οπότε θα την έχω μικρότερη από όλους, κάτι που θα χαροποιήσει μερικούς.... αλλά η Λέσχη θα έχει 14.000 τεύχη κόμικς ανοιχτά στο κοινό και τους μελετητές :)

 

Ας ανοίξουν 50 φόρουμ ακόμα με κόμικς. Ποτέ δεν ήμουν ανταγωνιστικός και το πιστεύω ότι θα κάνουν καλό στα κόμικς γενικά. Αν τα 20-30 άτομα που ζωντανεύουν αυτό το χώρο και τους πιστεύω φίλους μου και όχι ρομποτάκια όπως τους λες, μου ζητήσουν να αποσυρθώ, θα το κάνω την επόμενη στιγμή αφήνοντάς τους τα πάντα χωρίς απολύτως κανένα αντάλλαγμα.

Αν διαπιστώσω ότι δεν είμαι αρεστός από την πλειονότητα (έχουν όλοι δικαίωμα να κάνουν μια δημοσκόπηση), κανένα πρόβλημα, ένα κλικ είναι και πουφ... όλα μπαίνουν στην ιστορία :)

 

Η επικείμενη αντζέντα του GC ? απλά πράγματα, διασκεδάζουμε με ασχολία τα κόμικς, όπως κάνουμε 3 χρόνια τώρα. Σχέδια πολλά, με το ίδιο στυλ, χωρίς τσακωμούς, χωρίς άγχος, χωρίς φιγούρες.

Όσοι πιστοί προσέλθετε....

 

ΥΓ. ότι ανέφερα για την επαρχία, δεν ισχύει για όλους οπότε μην το παίρνει ο καθένας προσωπικά επειδή μένει στην επαρχία

ΥΓ2. τα ποστ που αναφέρω παραπάνω, διαγράφονται μετά τουλάχιστον από ένα μήνα, οπότε ο χαβαλές γίνεται

 

:cheers3:

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έγραφα 20 λεπτά το παρακάτω (είμαι λίγο αργός :P) και στο μεταξύ απάντησε ο Valt, αλλά νομίζω ότι όσα έχω γράψει αναφέρονται σε άλλα ζητήματα. :)

 

Εγώ θα πω απλά μια προσωπική άποψη/παρατήρηση. Και ο frequently_attitudes και ο crc που ανησυχείτε για τον αριθμό των thanks, έχετε κάτι που αξίζει πολύ παραπάνω από αυτά. Την ένδειξη ότι έχετε ψηφιστεί MoM, που σημαίνει ότι έχετε την εμπιστοσύνη της Δ.Ο., αφού είχατε πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου. Πιστεύω ότι όποιος θέλει να έχει μια συναλλαγή μαζί σας, δεν θα μετρήσει τα thanks σας, αλλά θα κοιτάξει τα σχόλια-feedback που άφησαν άλλοι χρήστες. Εξάλλου τα thanks σε καμία περίπτωση δεν είναι reputation. Να σας θυμίσω απλά το bug που είχε η προηγούμενη έκδοση του φόρουμ, το οποίο έδινε την δυνατότητα να δίνουμε μαζεμένα 10-20 thanks (το οποίο και πολλοί έκαναν ως παιχνίδι). ;)

 

 

:beer::beer:

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Βασικά μιας και εκφράστηκαν ορισμένα παράπονα , θα ήθελα κι εγώ να εκφράσω τα δικά μου. Γνωρίζω πως είναι αρκετά πικρόχολο κάποιο μέλος που είναι ενεργό μόλις δύο μήνες να έχει παράπονα , αλλά από την άλλη αυτό σημαίνει ότι εξόφθαλμα κάτι συμβαίνει εδώ. Εγώ δεν θα ασχοληθώ με το σβήσιμο ποστς , ούτως ή άλλως δεν μου έχει συμβεί έως τώρα αλλά θα σταθώ στον διαχωριμό των μελών. Υπάρχει και μάλιστα είναι πολυεπίπεδος .

 

Εγώ αρχικά θα σταθώ στα «μέλη λέσχης» και μη . Μην μου πείτε ότι δεν υφίσταται τέτοιος διαχωρισμός ! Υφίσταται και γίνεται φανερός και μέσα από τις προσφορές . Άλλη τιμή για μέλη , άλλη για μας τους μαύρους ; Επίσης , πολλά ποστς καταλήγουν στο «θα τα πούμε από κοντά και θα σου εξηγήσω το τάδε όταν σε βρω στην λέσχη » . Μου την δίνει απίστευτα.Εγώ που δεν είμαι μέλος της λέσχης δεν δικαιούμαι να καταλάβω τι και πως ; Δεν μπορώ να διαβάσω ένα θρεντ και να καταλάβω περί τίνος πρόκειται αν δεν περάσω απ την λέσχη ; Πέραν του ότι δεν έχω πειστεί για την χρησιμότητα του όλου εγχειρήματος (το έχω δηλωσει άλλωστε και στο shoutbox ανοιχτά) για τον α ή β λόγο δεν είμαι μέλος. Αλλά αυτό δεν μου στερεί το δικαίωμα να μπορώ να βγάζω άκρη του τι συμβαίνει στο φόρουμ ! Επίσης στα βραβεία που αναγράφονται κάτω από μέλος , αναφέρεται και το αν είναι μέλος της λέσχης ή όχι ! Από που και ως που ; Αφού εσείς διατείνεστε ότι το φόρουμ είναι ανεξάρτητη οντότητα , αυτό τι δουλειά έχει στα βραβεία ; Κι εγώ έχω βραβείο από την Μαθηματική εταιρία , γιατί να μην γράφεται και αυτό ; Τελικά είναι το φόρουμ ανεξάρτητο ΠΑΝΤΕΛΩΣ από την λέσχη ή δρουν σε «πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας» όπως η εκκλησία και το κράτος (εδώ γελάμε). Αν όντως είναι ανεξάρτητα αλλά παρόλα αυτά θέλετε να υπάρχει και μια ιντερνετική παρουσία , είτε κάντε sub-forum σχετικό μόνο με τη λέσχη είτε νέο φόρουμ.Αν δεν είναι , μετονομάστε το σε ΛΕ.ΦΙΚ forum για να ξέρω κι εγώ που μπήκα.

 

Δεύτερον , δυστυχώς υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στα «αμερικανάκια» , τους «κουλτουριάρηδες-ευρωπαίους» και τους «mangaιστές». Αυτό δεν οφείλεται καθόλου στην διαχειριστική ομάδα , αλλά στα ίδια τα μέλη.Απλά δείτε πόσο ζωντανή είναι η κοινότητα των αμερικάνικων ( ο Romero θα ήταν περήφανος , μόνο ζόμπι υπάρχουν εκεί) σε σχέση με τα Ευρωπαικά. Τα ΚΟΜΙΚ δεν είναι δόγμα. Πάρτε το χαμπάρι ! Δεν είναι μόνο ο Bilal που είναι τρομερός και θρυλικός και το ένα και το άλλο , δείτε και λίγο προς κάποια άλλη κατεύθυνση ! Για κάθε καλό ευρωπαικό κόμικ υπάρχει και το αντίστοιχο αμερικάνικο.

 

Τρίτον και εδώ θα τελειώσω ανάμεσα στις διαφοροποιήσεις , υπάρχουν και τα μέλη τα οποία είναι κολλημένα με το χθες. Προσωπικά δεν μεγάλωσα ούτε με τα Μάρβελ της Καμπανάς , ούτε με τον Αστερίξ του Ψαρόπουλου ούτε με το Μικρό Ηρω του Ανεμοδούρα! Τα δε Μάρβελ της Καμπανάς τα θεωρώ ότι πιο αίσχος έχω διαβάσει ποτέ! Παιδιά , σέβομαι το γεγονός ότι με αυτά μεγαλώσατε , είσαστε συναισθηματικά δεμένοι μαζί τους κλπ κλπ , αλλά αυτό δεν τα κάνει ούτε αξιόλογα όυτε καλά.Μερικού μεγάλωσαν με την χούντα , αυτό την κάνεις όμως αξιόλογη και σαν έκανε να δεθείτε συναισθηματικά μαζί της (αν ναι τότε έχετε σοβαρό πρόβλημα) .Γι αυτό παρακαλώ και την συντονιστική ομάδα , κάντε κάτι γι αυτό. Δώστε στο λαό να καταλάβει ότι μπορούν να διαβάσουν κι άλλα κόμικ , ο΄χι μόνο αυτά που μεγάλωσαν , και όχι μόνο Ελληνικά.

Διατηρώ πάντως μια επιφύλαξη σχετικά με το αν ισχύουν αυτά που είπα στο «τρίτον». Πιθανόν εγώ να μην έχω καταλάβει πλήρως την θεματολογία του φόρουμ .

 

Το τελευταίο που θέλω ναπω , δεν έχει να κάνει με την λγοκρισία αυτή καθ αυτή , αλλά είναι προσωπικό παράπονο.Κάπου έγραψα τη λέξη «παπάρια» με χιουμοριστική χροιά και αμέσως αντικαταστάθηκε με *****. Δεν διαφωνώ σχετικά με το ότι πρέπει να διατηρούμε ένα επίπεδο και το ότι οι βρισιές στο ίντερνετ μειώνουν αυτό που τις γράφει κυρίως , αλλά από την άλλη , μπορεί να υπάρχει και μια διάκριση . Προφανώς και αν κάποιος τις χρησιμοποιήσει με υβριστικό τρόπο πρέπει να σβηστούν , αλλά ας ασκούν οι mods λίγο διάκριση σχετικά με το πότε είναι χιούμορ και πότε βρισιά. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο κωμωδίες του Αριστοφάνη βρίθουν αθυροστομιών!

 

Και επειδή αναφέρθηκε , τα thanks είναι μια βλακεία και μισή. Όποιος τα αποζητά είναι attention whore ! Λες και άμα δω εγώ 1500 thanks σε εσένα και 50 σε έναν άλλο , θα διαλέξω εσένα γιατί έχεις πιο πολλά. Ξεπεράστε το αυτό με τα thnaks , είναι νηπιακό.

 

Επίσης , crc εσύ είσαι Σατανιστής , δεν δικαούσαι να μιλάς. Εχει 666 posts ! :D

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
αφού είχατε πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου.

 

Sorry βρε φίλε μου αλλά δε ξέρω τι είναι αυτό. Ειληκρινά αν είχα κάποιο προνόμιο ή υποχρέωση δε το κατάλαβα.

 

Δυο πράγματα να επισημάνω

 

1. Οι κανόνες άλλαξαν όπου χρειάζονταν και αλλάζουν όταν η εφαρμογή τους χωλαίνει. Ακόμη και δω πολλές φορές. Σε κάθε είδους κοινωνία. Ειδικά στις αγοραπωλησίες (τα 20 ποστ, η μόνο μια αγγελία ανά άτομο, ο υποχρεωτικός σχολιασμός της κατάστασης του τεύχους πριν ολοκληρωθεί η αγορα). Εδώ δε φτιάχτηκε κανόνας αλλά προσπαθώ να αλλάξω μια κατάσταση. Να επισημάνω ότι κάπως δε στέκει η εφαρμογή αυτής της σκέψης. Χαβαλέ έκανα στην εν λόγω σελίδα, αλλά δεν πήρα απάντηση, και όταν έβλεπα ότι άλλα ποστ που σημειώνονται ποια σκαναρίστηκαν από ποιους μένουν αντέδρασα.

 

2. 200+- σκαναρίσματα είναι το 1/4 των εκδόσεων του περιοδικού ΑΓΟΡΙ. Αυτό δεν είναι σπαμ, ούτε σκανάρισμα 1 τεύχους του εβδομαδιαίου ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ (όχι ότι το υποτιμώ, αντιθέτως αξίζουν συγχαρητήρια αυτοί οι λίγοι που τιμούν τη σελίδα κάθε βδομάδα τόσο τακτικά). Μιλάμε για δουλειά! Με ζαλίσατε με τα σπαμ και τα υβριστικα πόστ. Είστε εκτός θέματος. Άλλο μας απασχολει. Καταλάβετε το θεμα. Όσον αφορά τα thank you που σας έμεινε ότι κυνηγάω, χαλάλι σας. Είμαι σίγουρος και άλλοι θα βρεθούν να πούν "τι σε νοιαζουν τόσο πολύ τα thank you;" Ασχέτως αν σε κάμποσα σημεία επισημαίνω πιο σφαιρικά το θέμα. Πάλι σε αυτό θα μείνουν όσοι θέλουν σε αυτό να μείνουν. Όπως ο πρωτος που έκανε παρουσίαση αξίζει να φαίνεται το όνομά του, αξίζει να φαίνεται (και να σχολιάζεται) όποιος συμπήρωσε με ό,τι έχει στο οπλοστάσιό του. Τώρα αν εγώ πιστεύετε έτσι θρέφω τον εγωισμό μου δε με πειράζει καθόλου. Τώρα Valtasar αν την έχω μεγαλύτερη ή όχι σηκώνει σχολιασμό. Αλλά 20 μεγατόνων ειρωνία δίπλα! :lol: (πως σου ήρθε αυτό με την ειρωνία όταν τα μισά ποστ ανάμεσα και τα δικά σου είναι γεμάτα ειρωνία).

 

Εν κατακλείδι:

 

Τι λέτε; Αφήνουμε να φαίνονται ΟΛΟΙ όσοι ποστάρουν σκαναρίσματα; Αν είναι για μένα μόνο ε τότε χάσαμε όλοι. Ρε παραδεχτείτε το ότι τους μισούς μόνο σβήνετε. ΜΗ ντρέπεστε. :p3:

 

:blob4: μια παρέα είμαστε!

 

:update:

zade όταν ανέφερα τη Λέσχη, την ανέφερα σαν χώρος συνάθροισης, όχι σαν ελίτ επίπεδο που βρίσκονται οι διαλεχτοί. Συγνώμη για αυτό. Δεν ήθελα να δείξω ότι θεωρώ ευνοούμενα τα μέλη της Λέσχης. Μάλλον αυτό κατάλαβε πιο πάνω ο Valtasar και κάποιοι άλλοι.

 

Εννοούσα ότι υπάρχει ευκαιρία να γνωρίζονται κάποιοι και να έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσουν και πιο χοντράδες λόγο οικειότητας ή να σέβεται ο ένας τον άλλον περισσότερο γιατί τον βλέπει κάθε μέρα και τον εκτιμά σε άλλο επίπεδο. Παλιά ήταν απ' όσο θυμάμαι μια καφετέρια. Όσο για τις 2 διαφορετικές τιμές βασικά το βρίσκω πολύ λογικό και έξυπνο.

Edited by frequently_attitudes
 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ωστε δεν σου αρέσουν zade οι Καμπανάδες... :out::cigar::boom:

 

Επίσης , crc εσύ είσαι Σατανιστής , δεν δικαούσαι να μιλάς. Εχει 666 posts ! :D

 

:papas::papas::papas::papas::papas:

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
αφού είχατε πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου.

 

Sorry βρε φίλε μου αλλά δε ξέρω τι είναι αυτό. Ειληκρινά αν είχα κάποιο προνόμιο ή υποχρέωση δε το κατάλαβα.

 

 

Θες να πεις ότι για ένα μήνα που ήσουν ΜοΜ, δεν μπήκες ποτέ στην ενότητα Κέντρο Ελέγχου όπου συνεδριάζει η Δ.Ο και αποφασίζουμε ποια posts θα σβήσουμε? Yare, yare... Κρίμα... Και θα γλυτώναμε τόση φασαρία... :)

 

 

:beer::beer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μιλάμε ο Valtasar είναι εκτός σάιτ και έχει φρικάρει κάποιος άλλος και σβήνει πανικόβλητος πόστ! Πήρε φωτιά μιλάμε! άλλαξε τα φώτα στη σελίδα του Σπάιντερμαν.

 

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

 

:update:

Bonadrug σταμάτα να αυτοδιαγράφεσαι.! :lmao:

Edited by frequently_attitudes
 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Προσπάθησα να κρατήσω αποστάσεις από αυτό το θέμα και σταμάτησα να διαβάζω κάποια στιγμή τα κατεβατά αλλά αφού ενεπλάκην βλακωδώς απαντώντας σε άσχετο τόπικ στη φανερά (πια) "πονηρή" ερώτηση "πόσα τεύχη Σπάιντερμαν σκάναρες" θα πω τη θέση μου.

 

Κατ αρχήν εγώ "πανικόβλητος" (μεγάλε που το κατάλαβες - ρε έτρεμα σύγκορμος σου λέω) έσβησα ποστς από το τόπικ του Σπάιντερ Μαν. Έσβησα ΔΙΚΑ μου ποστς . Μόνο δικά μου έχω την αντικειμενική δυνατότητα να σβήσω. Έσβησα ποστς που έλεγαν "τα εξώφυλλα ανέβηκαν στην παρουσιάση".

 

Το έκανα γιατί δεν ήθελα να φανεί ότι λαμβάνω προνομιακής μεταχείρισης. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ. Για κανέναν. Μπορεί να έχω να καταλογίσω χίλια πράγματα στη ΔΟ (στους άλλους όχι σε μένα:lol: ) αλλά αυτό δεν το καταλογίζω.

 

Το ότι είχαν μείνει εκεί είμαι σίγουρος ότι ήταν απολύτως τυχαίο ούτως ή άλλως.

Το έκανα και για να σου δείξω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό.

Κι εσύ κατάλαβες ότι το έκανα για να σβήσω αποδεικτικά στοιχεία; ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ρε είσαι η επιτομή του κακοπροαίρετου ανθρώπου!

 

Όλοι εσείς που νομίζετε ότι σκαναροντας ένα εξώφυλλο αφήνουμε πνευματική παρακαταθήκη ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Ένα κωλοεξώφυλλο που έτυχε να έχουμε είναι και τίποτα άλλο. Ούτε ο σχεδιαστής είμαστε ούτε ο εκδότης. Ούτε κάνα χαμένο ευαγγέλιο προσφέρουμε.

 

Δεν έχετε πάλι καταλάβει ότι αν κάποιος πηγαίνει στη σελίδα εξωφύλλων και κατεβάζει ένα εξώφυλλο α) πρακτικά είναι αδύνατο να ξέρει ποιος το σκάναρε αφού ολα τα εξωφυλλα απλά λένε greekcomics (GC) και β) χέστηκε ποιος το σκάναρε!

 

Θέλεις να ανεβάσεις ενα εξώφυλλο. Καντο για το μεράκι σου , για να το δει ο άλλος που δεν το έχει δει , για τον ένα ή τον άλλο λόγο.. Τι περιμένεις δηλαδή; αιώνια ευγνωμοσύνη; Προσωπικά ουδόλως με απασχολεί.

----------------------

Κι εσύ ρε Zade τι γράφεις ρε μάγκα; Σε ενοχλεί που δεν μ΄αρέσουν τα manga? Που έχω τον Καμπανά κάτω από το μαξιλάρι μου? Που είμαι κολλημένος με το χθες; Και καλείς τη ΔΟ να κάνει κάτι γι΄αυτό; Έχουμε ξεφύγει τελείως ρε εδώ μέσα?

 

---------

 

ΥΓ. Και τώρα ένα τεστ: "ΠΑΠΑΡΙΑ" (άσχετο.... αλλά θέλω να δω αν θα σβηστεί) :lol: <---smiley!

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οκ, δεν ξαναδιαγράφονται ποστ, εκτός από τα δικά μου και μελών της ΔΟ (που δεν έχουν αντίρρηση φυσικά)

 

:cheers3:

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.