ramirez Posted April 20, 2022 Member ID: 2,298 Group: Members Topic Count: 1,460 Content Count: 4,824 Reputation: 33,761 Achievement Points: 4,832 Days Won: 13 With Us For: 5,975 Days Status: Offline Last Seen: 11 hours ago Author Share Posted April 20, 2022 Είδα στην Πολιτεία τον 2ο τόμο (2 αντίτυπα) για όποιον/α ενδιαφέρεται... 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted April 20, 2022 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 129 Content Count: 6,829 Reputation: 24,947 Achievement Points: 7,157 Days Won: 19 With Us For: 6,022 Days Status: Offline Last Seen: 15 hours ago Share Posted April 20, 2022 Ωραία όλα αυτά αλλά εγώ ψάχνω μεμονωμένο τον 1ο τόμο ακόμη, επομένως εάν ο άλλος τα πουλάει πακέτο, δεν... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grilos Posted June 15, 2022 Member ID: 37,827 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 173 Reputation: 1,599 Achievement Points: 345 Days Won: 0 With Us For: 770 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Share Posted June 15, 2022 (edited) On 20/4/2022 στο 5:25 ΜΜ, Mandrake είπε: Ωραία όλα αυτά αλλά εγώ ψάχνω μεμονωμένο τον 1ο τόμο ακόμη, επομένως εάν ο άλλος τα πουλάει πακέτο, δεν... Στο Λαβύρινθο, αν και το ανέβασε αρκετά σε σχέση με τα 12,50 € που το είχε. Μάλλον φταίει ο πόλεμος Edited June 15, 2022 by Grilos 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grilos Posted August 11, 2022 Member ID: 37,827 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 173 Reputation: 1,599 Achievement Points: 345 Days Won: 0 With Us For: 770 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Share Posted August 11, 2022 (edited) Λοιπόν ο "Λαβύρινθος" το έχει και πάλι διαθέσιμο! Αλλά συνέχεια ακριβότερο. Μάλλον έχει στοκ και τα δίνει λίγα-λίγα... Eternauta Τόσο όμως κάνει το πλήρες έργο στα αγγλικά! The Eternaut Edited August 11, 2022 by Grilos 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manitou Posted August 11, 2022 Member ID: 2,322 Group: Members Topic Count: 23 Content Count: 4,044 Reputation: 31,287 Achievement Points: 4,110 Days Won: 90 With Us For: 5,973 Days Status: Online Last Seen: 14 min ago Age: 44 Share Posted August 11, 2022 Πω ρε πως πηγε από 12 στα 50!!!!! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikealex666 Posted November 3, 2022 Member ID: 39,108 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 53 Reputation: 105 Achievement Points: 54 Days Won: 1 With Us For: 454 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 46 Share Posted November 3, 2022 Αγόρασα πρόσφατα τον 2ο τόμο όμως δεν βρίσκω με τίποτα τον 1ο. Μήπως τον έχει κάποιος σκαναρισμένο? Ευχαριστώ! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikealex666 Posted November 21, 2022 Member ID: 39,108 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 53 Reputation: 105 Achievement Points: 54 Days Won: 1 With Us For: 454 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 46 Share Posted November 21, 2022 Μόλις διάβασα και τον δεύτερο τόμο και έχω μείνει άναυδος. Το τελείωσα μέσα σε 2 βράδια και ομολογώ πως με έβαλε μέσα όσο κανένα άλλο κόμικ μέχρι τώρα. Το τέλος είναι εκπληκτικό. Γεμάτο νοήματα και συναισθήματα. Πραγματικά ένα αριστούργημα! To eternauta του Breccia έχει διαφορές σεναριακά από το original? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lelis Posted April 2 Member ID: 34,230 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 143 Reputation: 1,325 Achievement Points: 191 Days Won: 0 With Us For: 1,641 Days Status: Online Last Seen: 1 min ago Age: 33 Share Posted April 2 Το πήρα τον Νοέμβρη στο Athenscon. Τον πρώτο τόμο τον είχα πάρει μάλιστα από τον πάγκο της Λεφικ, τον δεύτερο από την Jemma. Διαβάστηκε αυτό το ΣΚ. Θα πω την ηλικρινης άποψη μου. Καταρχάς θα πω ότι μου αρέσε αρκετά η απόδοση της ιστορίας . Ήταν πυκνογραμμενο κόμιξ με αρκετό κείμενο και περιγραφές και μου έδινε την εντύπωση ότι διαβάζω λογοτεχνικό βιβλίο.. Βαθιές περιγραφες, διάλογοι με νόημα , αλληγορική υπόθεση που ο καθένας μπορεί να την ερμηνεύσει διαφορετικά, ,δυνατό character development με αρκετή έμφαση σε συναισθήματα και σχέσης των ηρώων . Νομίζω όλα τα παραπάνω είναι και αυτά τα χαρακτηριστικά που έκαναν το κόμιξ αυτό να ξεχωρίσει . Οι πρώτες 50-60 σελίδες ήταν απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ! Χαρακτηριστικά ξεκίνησα να το διαβάσω Σάββατο πρωί έχοντας διαβάσει τις σελίδες αυτές. Απορροφήθηκα τόσο πολύ από την ανάγνωση και την υπόθεση που το μεσημέρι που βγήκα βόλτα , ανυπομονούσα να γυρίσω πίσω να διαβάσω την συνέχεια, ένα παράλληλα έκανα χίλια δύο σενάρια στο μυαλό μου σχετικά με την υπόθεση της ιστορίας. Δυστυχώς η συνέχεια του σεναρίου δεν με τρέλανε τόσο. Δεν κατάφερε σεναριακά να με κερδίσει όπως εκείνες οι πρώτες σελίδες. Το τέλος ήταν καλό και σου άφησε να βγάλεις δικά σου συμπεράσματα και ερμηνείες για το τι πρεσβεύει η ιστορία . Αλλά σεναριακά θεωρώ ότι στην μέση έκανε κοιλιά. Προφανώς και είναι πάρα πολύ καλό κόμιξ , αλλά ίσως περίμενα παραπάνω, ιδικά όταν ξεκίνησε τόσα φανταστικά η ιστορία. Το σχέδιο αν και δεν ήταν καθαρό και μερικές φορές κάπως πιο πρόχειρο, οι σκιάσεις και το όλο ύφος πήγαινε παρά πολύ στην ιστορία. Δημιουργούσε μια αρκετά ατμοσφαιρική ανάγνωση και δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι διαφορετικό. Η έκδοση της Jemma και αυτή πολύ καλή , σκληρό εξώφυλλο, ωραίο χαρτί και το σωστό μέγεθος για το κόμιξ αυτό. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ ωραίο ΣΚ, με ένα φανταστικό κόμιξ που μπορεί να διαβάσεις 2-3 φορές και κάθε φορά να συνδυάζεις αλλιώς την ιστορία. Κλασσικό κόμιξ που θα έπρεπε να είναι σε κάθε συλλογή και το προτείνω σε όλους ! 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts