Valtasar Posted October 11, 2006 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1,735 Content Count: 9,249 Reputation: 66,166 Achievement Points: 8,896 Days Won: 160 With Us For: 6,659 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 61 Share Posted October 11, 2006 Πέστε μας ποιό είναι το τελευταίο κόμικ που αγοράσατε και αν το ευχαριστηθήκατε ... Εγώ πέρασα από το Solaris(Μπόταση 6) σήμερα και μου "γυάλισε" ένα καινούργιο κόμικ που εξέδωσε η Jemma Press. Το Bone του Jeff Smith ... Υπέροχη εκτύπωση, ωραίο το σενάριο, με κέρδισε. Καιρό είχα να ευχαριστηθώ έτσι ένα καινούργιο κόμικ.. Δείτε το αφιέρωμα που θα κάνω στις καινούργιες κυκλοφορίες για περισσότερη κριτική και λεπτομέρειες... Εσείς ? 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubusTheBarbarian Posted October 12, 2006 Member ID: 57 Group: Honored Topic Count: 8 Content Count: 82 Reputation: 269 Achievement Points: 82 Days Won: 0 With Us For: 6,631 Days Status: Offline Last Seen: November 12, 2010 Age: 42 Share Posted October 12, 2006 Βασικά παίρνω αρκετούς τίτλους κάθε μήνα... Πολύ καλή εντύπωση μου έχει κάνει το ROKKIN που σχεδιάζει ο Nick (Army of Darkness) Bradshaw και γράφει ο Andy Ηartnell. Εξaίρετη εντύπωση μου έχουν αφήσει kai τα τελευταία Batman:Legends of the Dark Knight με σενάριο Bruce Jones και εκπληκτική εικονογράφηση από τον(την?) Ariel Olivetti, αλλά και η σειρά Civil War της Μαρβελ. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sneaker Posted October 12, 2006 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1,759 Reputation: 2,317 Achievement Points: 1,759 Days Won: 0 With Us For: 6,640 Days Status: Offline Last Seen: October 15, 2022 Age: 44 Share Posted October 12, 2006 Λόγω διαφόρων υποχρεώσεων δεν έχω ασχοληθεί με νέα κόμικ, κρατάω επαφή όμως με ότι παίρνω από παλιά κάθε μήνα. Όπως είπε και ο Rubus το Civil War της Marvel είναι αρκετά καλό (αν και το τραβάει σε 500 τίτλους και χάνεσαι λίγο). Αυτό όμως που εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ είναι το Daredevil το οποίο πιστεύω ότι είναι ένα απ'τα καλύτερα περιοδικά που βγάζει η Marvel αυτόν τον καιρό. Α, και το Amazing Spiderman αν και για αρκετό καιρό δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, το τελευταίο τεύχος είχε ΠΟΛΥ ωραία εξέλιξη... (για όσους το έχουν διαβάσει πιστεύω η τελευταία σελίδα είναι όλα τα λεφτα...) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubusTheBarbarian Posted October 12, 2006 Member ID: 57 Group: Honored Topic Count: 8 Content Count: 82 Reputation: 269 Achievement Points: 82 Days Won: 0 With Us For: 6,631 Days Status: Offline Last Seen: November 12, 2010 Age: 42 Share Posted October 12, 2006 Όχι όχι, εγώ μιλάω για την αυτούσια μινι σειρά Civil War, σαν τίτλο... Όχι το γενικό στόριλάιν... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belouxiwtis Posted October 13, 2006 Member ID: 62 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 18 Reputation: 19 Achievement Points: 18 Days Won: 0 With Us For: 6,630 Days Status: Offline Last Seen: March 2, 2008 Age: 49 Share Posted October 13, 2006 Πειραζει που τη καταβρηκα με το τελευταιο νουμερο του Asterix? "Kαι o ουρανος τους επεσε στο κεφαλι" 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sneaker Posted October 14, 2006 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1,759 Reputation: 2,317 Achievement Points: 1,759 Days Won: 0 With Us For: 6,640 Days Status: Offline Last Seen: October 15, 2022 Age: 44 Share Posted October 14, 2006 Rubus, κι εγώ για το αυτούσιο μιλάω, απλά αν κάποιος θέλει να ξέρει όλη την ιστορία θα πρέπει να παίρνει και μια ιδέα τι γίνεται αλλού (εγώ πχ παίρνω το New Avengers και το Spiderman και γίνονται αρκετά κι εκεί) Παρόλα αυτά ο τίτλος Civil War είναι όντως πολύ καλός και κρατάει την ουσία του συνολικού storyline. Άντε να δουμε κι αυτό πως θα τελειώσει... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOSHIMITSU Posted October 16, 2006 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5,903 Reputation: 28,899 Achievement Points: 5,903 Days Won: 22 With Us For: 6,668 Days Status: Offline Last Seen: November 3, 2017 Age: 7 Share Posted October 16, 2006 Τελευταία προσπαθώ να ξαναχτίσω από το μηδέν την συλλογή μου με Αστερίξ και Λούκι Λουκ μιας και τα παλιά πήγαν υπέρ πατρίδος (κυρίως δανεικά και αγύριστα - αλλά και λόγω μεταφοράς έδρας, άρα ότι έμεινε πίσω στο πατρικό μου απλά κρίθηκαν άχρηστα και πετάχτηκαν - από άλλους). Χάρηκα πολύ τα τεύχη μου μπήκε στον κόπο να μου αγοράσει ένας πολύ καλός φίλος και αγωνιώ για την συνέχεια... Γιατί όσες φορές και να τα διαβάσει κάποιος πάντα θα του προκαλούν την απόλαυση και το γέλιο. ThanX V. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tsip4 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Όντως και εμένα το τελευταία ήταν τα δύο τευχη πειραματόζωα του Αρκά.Ήταν και τα δύο πολύ ωραία και τα συνιστώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest An-Ka Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Δεν παρακολουθώ πολύ τελευταία ότι βγαίνει, έχω σαν υποχρεωτικές αγορές τα hardcover του Αρκά και τα paperback του Sandman 01-75 γιατί νοιώθω ότι δεν έχω κόμιξ χωρίς αυτά, αλλά πού λεφτά... Δεν αγόρασα (προς το παρόν) καθ ότι πανάκριβα (και ίσως δυσεύρετα), αλλά ενθουσιάστηκα με την Elseworlds τριλογία των Doug Moench και Kelley Jones που δείχνει τον Batman να γίνεται βαμπίρ και σταδιακά να χάνει τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά του ("Batman & Dracula: Red Rain" - 1991, "Batman: Bloodstorm" - 1994, "Batman: Crimson Mist" - 1999, όλα της DC, δεν μεταφράστηκαν ποτέ). Για fan του χαρακτήρα είναι must, αλλά και γι αυτούς που δεν ασχολούνται αλλά ενδιαφέρονται για comics με βαμπίρ/τρόμου είναι επίσης πολύ καλή ιστορία. Ο Joker είναι από τους καλύτερους Joker ποτέ, η ατμόσφαιρα είναι απίστευτα ζοφερή και απαισιόδοξη, σε κάνει να σκέφτεσαι ότι ο μύθος του Batman θα μπορούσε να έχει και αυτή τη μορφή, καθώς σε ένα panel ένας χαρακτήρας του λέει "έγινες αυτό που ήθελες να μοιάσεις". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiafanosK Posted November 7, 2006 Member ID: 179 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 115 Reputation: 220 Achievement Points: 115 Days Won: 0 With Us For: 6,605 Days Status: Offline Last Seen: December 10, 2020 Age: 39 Share Posted November 7, 2006 (edited) Εμένα το τελευταίο περιοδικό που αγόρασα ήταν το δεύτερο τεύχος από μία σειρά που κυκλοφορεί με το όνομα s1NgLeS και συμμετέχουν οι χαρακτήρες της σειράς που προβάλεται από το μέγκα σε σχέδιο Γιώργο Φειδά αν δε κάνω λάθος... Πάρτε και ένα εξώφυλλο γιατί είμαι καλός άνθρωπος Έκανα λάθος τελικά εδώ θα βρείτε τους ανθρώπους πίσω από τα σκίτσα.. Edited November 7, 2006 by DiafanosK 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest staxtob Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Το τελευταίο που αγόρασα ήταν η hardcover εκδοση του Show Business του Αρκά. Ήταν μάλιστα για να παρηγορηθω μετά από μια 4 ωρη άκαρπη εξόρμηση σε παλαιοβιβλιοπωλεία (ή όπως αλλιώς λέγονται) ψάχνοντας κάποιο τεύχος του περιοδικού Δύο (δεκαετεία 80, δημοσίευε και Snorkels, σας λέει τπτ?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtasar Posted November 12, 2006 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1,735 Content Count: 9,249 Reputation: 66,166 Achievement Points: 8,896 Days Won: 160 With Us For: 6,659 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 61 Author Share Posted November 12, 2006 @saxtob http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=113 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest panosnet Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Εγω παιδια αγοράζω μηνιαίως το Κομιξ, αλλα δυστυχώς μου λείπουν αρκετά (Προπάντων τα πρώτα).. Και τελευταία προσπαθώ να πάρω και του ΑΡΚΑ που μου λείπουν.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest staxtob Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 @saxtob http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=113 Thanks Valtasar!! Έπρεπε να το περιμένω πως εδώ θα υπήρχε συζήτηση γύω απ'το Δύο.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbulent Posted November 16, 2006 Member ID: 248 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 15 Reputation: 28 Achievement Points: 15 Days Won: 0 With Us For: 6,596 Days Status: Offline Last Seen: October 7, 2008 Age: 47 Share Posted November 16, 2006 Εμένα το τελευταίο περιοδικό που αγόρασα ήταν το δεύτερο τεύχος από μία σειρά που κυκλοφορεί με το όνομα s1NgLeS Τι είπες τώρα DiafanosK αρχηγέ μας! Που κυκλοφορεί αυτό; Στα περίπτερα; Έχουν βγει κι άλλα τεύχη ή έχει μείνει στα 2 από τον Ιούνιο; Που θα βρω τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ήδη; Με βλέπω να παίρνω αύριο τηλέφωνο στα Ελληνικά Γράμματα... Είμαι μέγιστος φαν της σειράς (να'ναι καλά το bwgt, πριν κάνα μήνα την ανακάλυψα ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtasar Posted November 17, 2006 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1,735 Content Count: 9,249 Reputation: 66,166 Achievement Points: 8,896 Days Won: 160 With Us For: 6,659 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 61 Author Share Posted November 17, 2006 Turbulent, βρίσκεται στο 3ο τεύχος που υπάρχει ακόμα στα περίπτερα. Τα παλιότερα υπάρχουν στα μαγαζιά με κόμικς (Comicon, Solaris κλπ)... Αν δεν βρίσκεσαι Αθήνα, μπορούμε να στα στείλουμε σπίτι σου, αφού είσαι μέρος της παρέας μας 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbulent Posted November 17, 2006 Member ID: 248 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 15 Reputation: 28 Achievement Points: 15 Days Won: 0 With Us For: 6,596 Days Status: Offline Last Seen: October 7, 2008 Age: 47 Share Posted November 17, 2006 Turbulent, βρίσκεται στο 3ο τεύχος που υπάρχει ακόμα στα περίπτερα. Τα παλιότερα υπάρχουν στα μαγαζιά με κόμικς (Comicon, Solaris κλπ)... Αν δεν βρίσκεσαι Αθήνα, μπορούμε να στα στείλουμε σπίτι σου, αφού είσαι μέρος της παρέας μας Σ'ευχαριστώ Valtasar, πράγματι δεν είμαι Αθήνα αλλά ευτυχώς είναι η αδερφή μου εκεί και σήμερα έρχεται Πάτρα. Την πήρα τηλ μόλις είδα το μήνυμά σου και την πέτυχα στην Σόλωνος! Θα έχω τα 3 πρώτα τεύχη σήμερα το βράδυ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbulent Posted November 17, 2006 Member ID: 248 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 15 Reputation: 28 Achievement Points: 15 Days Won: 0 With Us For: 6,596 Days Status: Offline Last Seen: October 7, 2008 Age: 47 Share Posted November 17, 2006 Ας απαντήσω και στο τόπικ Το τελευταίο graphic novel που πήρα λέγεται Blankets, του Craig Thompson (http://www.amazon.com/Blankets-Craig-Thompson/dp/1891830430) Αθώα, ειλικρινής αφήγηση των παιδικών χρόνων του συγγραφέα και της πρώτης του συναισθηματικής σχέσης όπως ξετυλίγεται μέσα σε ένα συντηρητικό θρησκοληπτικό περιβάλλον. Η γενική εντύπωση που μένει είναι θλιμμένη, φθινοπωρινή, αταίριαστη με την νεαρή ηλικία των πρωταγωνιστών. Σ'αυτό βοηθάει το αφηγηματικό στυλ του συγγραφέα και τα πολύ εκφραστικά ασπρόμαυρα σκίτσα. Μου άρεσε αρκετά, αν και το βρήκα κάπως γλυκανάλατο για τα γούστα μου.. Είναι πραγματικό novel, σχεδόν 600 σελίδες, μου πήρε αρκετό καιρό να το τελειώσω 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doxaios Posted November 17, 2006 Member ID: 264 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 251 Reputation: 955 Achievement Points: 252 Days Won: 0 With Us For: 6,595 Days Status: Offline Last Seen: November 25 Age: 41 Share Posted November 17, 2006 Αγοράζω αρκετά τον μήνα αλλά θα αναφέρω ένα αμερικάνικο νέο batman που κυκλοφορεί εδώ και έναν χρόνο το Batman & Robin :the boy wonder.Μου αρέσει τρελά τέτοιου είδους σκίτσο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
germanicus Posted November 20, 2006 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1,672 Content Count: 28,513 Reputation: 191,078 Achievement Points: 27,559 Days Won: 760 With Us For: 6,593 Days Status: Offline Last Seen: November 7 Age: 52 Share Posted November 20, 2006 το All Star Batman & Robin με σκιτσάκι Jim Lee και πάνω απόλα με σενάριο Frank Miller, όντως λέει. Δυστυχώς έχουν βγει μόλις 4 τεύχη από τα πέρυσι... τελευταία που αγόρασα είναι 2 της Anubis. το Atalante του Crisse, γαλλοβελγικό BD. έτσι κι έτσι. το άλλο ήταν το Avatar του Aguilera. ισπανικό. λίγο καλύτερο, αλλά δε δικαιώνει τα βραβεία που έχει πάρει (σύμφωνα με το εξώφυλλο). Και για τα δύο, αναρωτιέμαι τι τους βρήκε ο Μανούσος και τα έβγαλε... Τώρα βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβγαλε όλα αυτά τα υπερηρωικά, τα οποία παραδοσιακά δεν δουλεύουν σε αυτή τη χώρα. oh well.... τώρα τελευταίο που αγόρασα και μου άρεσε τόσο που να το προτείνω και στα πλήθη... τελευταίο που κατέβασα ίσως? :-) με κλειστά τα μάτια να προτείνω το Bone. έχω γράψει και στο σχετικό thread. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yispan Posted December 3, 2006 Member ID: 87 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 40 Reputation: 32 Achievement Points: 40 Days Won: 0 With Us For: 6,622 Days Status: Offline Last Seen: April 5, 2021 Age: 48 Share Posted December 3, 2006 Επειδή δεν παρακολουθώ τη νέα σκηνή τόσο στενά πια, νοσταλγικά επιμένω στις παλαιότερες εκδόσεις. Το καλοκαίρι στις διακοπές στην Αλεξανδρούπολη, έπεσαν στα χέρια επανακυκλοφορίες από τα πρακτορεία τύπου του παρά 5 και της βαβέλ. Τα καταυχαριστήθηκα. Επίσης συγκλονιστικό ήταν ένα manga που ψώνισα στο Λονδίνο. Εκτός του ότι διαβάζεται ανάποδα και είναι όλα στα γιαπωνέζικα, έπαθα πλάκα. Καλά που υπάρχει το internet και τα φεστιβάλ κομικς και ενημερωνόμαστε. Τόπο στα νιάτα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mak-3 Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Conan της Anubis για να δω πως είναι και σε έγχρωμο ιλουστρασιόν χαρτί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOSHIMITSU Posted December 5, 2006 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5,903 Reputation: 28,899 Achievement Points: 5,903 Days Won: 22 With Us For: 6,668 Days Status: Offline Last Seen: November 3, 2017 Age: 7 Share Posted December 5, 2006 Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό φίλε Spidey (αναρωτιέμαι τί να σημαίνει το nick σου)... Η σύγχρονη σχεδίαση είναι ομολογουμένως αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή και ας είναι εξ' ολοκλήρου computerized. Χρώματα, γραμμές, γραφικά τα πάντα. Όμως βρε αδελφέ, λίγες σελίδες (πολύ λίγες) και πολλές διαφημίσεις (πάρα πολλές). Α! και καλωσόρισες στην παρέα μας φίλε Spidey. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztik Posted December 6, 2006 Member ID: 331 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 10 Reputation: 6 Achievement Points: 10 Days Won: 0 With Us For: 6,583 Days Status: Offline Last Seen: September 21 Age: 47 Share Posted December 6, 2006 Το τελευταίο κόμιξ που αγόρασα είναι ένα της Μαμούθ κόμιξ με τίτλο ΟΥΜΠΑ-ΠΑ των Goscinny και Uderzo. Το είδα τυχαία στο περίπτερο και μου προξένησε ενδιαφέρον. Το έχω διαβάσει τρεις φορές, και γελούσα και στις τρεις μέχρι δακρύων. Το γνωρίζει κανείς; Έχουν κυκλοφορήσει μόνο τρία τεύχη. Η επόμενη μου αγορά θα είναι σίγουρα τα αλλά δυο. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtasar Posted December 6, 2006 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1,735 Content Count: 9,249 Reputation: 66,166 Achievement Points: 8,896 Days Won: 160 With Us For: 6,659 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 61 Author Share Posted December 6, 2006 Ναι, το είχε βγάλει παλιότερα ο Ψαρόπουλος (5 τεύχη), τώρα το ανέλαβε η Μαμούθ. Θα ανέβουν εν καιρώ και στον τράκερ μας (τα παλιά) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druuna Posted December 6, 2006 Member ID: 318 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 24 Reputation: 39 Achievement Points: 24 Days Won: 0 With Us For: 6,587 Days Status: Offline Last Seen: August 5, 2012 Age: 57 Share Posted December 6, 2006 Πρεπει να ηταν το "Κεφαλι του Τουρκου", Ιζνογκουντ... Το πετυχε σε ενα μεταχειρισμεναδικο (που τη βρηκα αυτη τη λεξη ο αντρας μου, και μου φωναξε "Αφεντικο παμε για ψαρεμα;"... Μολις ειδα τι κραταγε του ειπα "Προσεχε πως μιλας σε ενα πρωην σκουληκι!", και γιναμε θεαμα στο μαγαζι οπως καταλαβαινετε!!!! Πλεον κανω εξορμησεις κυριως για να μαζεψω παλια κομικς, κατι καινουργιο σε αλμπουμ κυριως απο τις ετησιες εκθεσεις βιβλιου που εχω το χρονο να τα χαζεψω με την ησυχια μου!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztik Posted December 7, 2006 Member ID: 331 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 10 Reputation: 6 Achievement Points: 10 Days Won: 0 With Us For: 6,583 Days Status: Offline Last Seen: September 21 Age: 47 Share Posted December 7, 2006 Ναι, το είχε βγάλει παλιότερα ο Ψαρόπουλος (5 τεύχη), τώρα το ανέλαβε η Μαμούθ. Εννοείς ότι η Μαμούθ έχει κάνει επανέκδοση ή έχει βγάλει καινούργιες ιστορίες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtasar Posted December 8, 2006 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1,735 Content Count: 9,249 Reputation: 66,166 Achievement Points: 8,896 Days Won: 160 With Us For: 6,659 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 61 Author Share Posted December 8, 2006 Εννοώ ότι όταν τα είχε ο Ψαρόπουλος τα δικαιώματα, είχαν κυκολοφήσει 5 τεύχη. Οταν τα πήρε η Μαμούθ (όπως και του Αστερίξ, Λούκυ Λουκ, Ιζνογκούντ κ.λ.π.) με δικιά της μετάφραση κυκλοφόρησε μέχρι τώρα τα 3 τεύχη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genino Posted December 8, 2006 Member ID: 75 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 102 Reputation: 195 Achievement Points: 102 Days Won: 0 With Us For: 6,623 Days Status: Offline Last Seen: November 2, 2021 Age: 50 Share Posted December 8, 2006 το τελευταιο μου ηταν το Fantasy Heroes 6 και το βρηκα πολυ καλο... Τωρα για το ΟΥΜΠΑ-ΠΑ των Goscinny και Uderzo: Ξεκινησε το 1951 (πολυ πριν το Αστερξ) αλλα ουσιαστικα ξεκινησε το 1959 και εκδοθηκαν 5 ιστοριες συνολικα. Η Μαμουθ εχει κυκλοφορήσει τρία τεύχη που περιλαμβανουν και τις 5 ιστοριες. Για τον Ψαροπουλο προσωπικα δεν εχω ιδεα αν και θυμαμαι πολυ μικρος που τα διαβαζα και μου ειχαν αφησει εξαιρετικες εντυπωσεις. Κατ'ουσιαν απ'αυτο το κομικ ξεκινησε το αστεριξ (κι αυτο τα λεει ολα) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztik Posted December 9, 2006 Member ID: 331 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 10 Reputation: 6 Achievement Points: 10 Days Won: 0 With Us For: 6,583 Days Status: Offline Last Seen: September 21 Age: 47 Share Posted December 9, 2006 Ευχαριστω genino ησουν καταταπιστικος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts