Jump to content

PROGRESSIVE ART (ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ) ΕΚΛΕΙΣΕ


GreekComicFan
 Share

Recommended Posts

- Ποιά τέχνη συνεχώς εξελίσεται, ανακαλύπτει νέους τρόπους αφήγησης, βελτιώνει τους παλιούς, αναπαριστά και καταρρίπτει την πραγματικότητα όπως την γνωρίζουμε, παράγεται και συναντά το κοινό της γρήγορα, μετράει κάτι παραπάνω από ένα αιώνα ζωής (σε θεμελιακή βάση τουλάχιστον) και όμως ακόμα έχει την φρεσκάδα του ανεξερεύνητου;

 

Μην ψάχνετε άλλο, πρόκειται για τα κόμικς. Και όλοι οι αναγνώστες τους είναι εν δύναμει συνένοχοι στο έγκλημα, έγκλημα που μεταφράζεται στην σύνδεση των κενών που αφήνουν τα γκάτερς, δηλαδή τα κενά μεταξύ των καρέ που συνθέτουν την εκάστοτε ιστορία. Ο κάθε αναγνώστης δηλαδή, συμπληρώνει αυτά που σκαρφίζεται η δημιουργική ομάδα.

 

- Που συναντιόνται αυτοί οι εγκληματίες τέλος πάντων;

 

Υπάρχουν πολλοί τόποι, αλλά κάποιοι από αυτούς ονομάζονται κομιξάδικα, και φέρουν την φήμη της εξιδείκευσης στον τομέα τους.

 

 

 

Ένα από αυτά τα κομιξάδικα θα ανοίξει τις πόρτες του σύντομα στο Κερατσίνι, και θα φέρει το όνομα Progressive Art υποδηλώνοντας την προοδευτικότητα της τέχνης της οποίας θα ειδικευέται (πφφφ, τι θράσος! :D ).

Παράλληλα θα διαθέτει και φιγούρες (action figures) και αγαλματίδια, βιβλία από τον χώρο του φανταστικού και του τρόμου, καθώς καί μεταχειρισμένα κόμικς σε λογικές τιμές, καλή κατάσταση στα σακουλάκια τους και με αναγραφή της κατάστασης τους.

Όσο περνάει ο καιρός θα δανείζεται μέρος της προοδευτικότητας της τέχνης που αποφάσισε να υπηρετήσει, για να διευρύνει τα όσα μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του.

 

Περισσότερα νέα σύντομα.

 

sv6jyq.jpg

 

Progressive Art

Καλοκαιρινού 56,

Τ.Κ 18546, Πειραιάς

Τηλ.: 210 4628249

 

 

Ωρες Λειτουργίας:

 

Δευτέρα-Τετάρτη

 

10:00-16:00

 

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή

 

10:00-14:00 & 17:00-21:00

 

Σάββατο

 

10:00-15:30

 

Progressive Art Blog

 • Like 37
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 66
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Και μετά την παρουσίαση του καταστήματος, ας αναφερθεί και ποιός το ανοίγει: Εγώ. :)

 

Είναι περιέργο το αίσθημα του να βλέπεις ένα από τα όνειρα που είχες μικρός και το είχες παρατήσει/βγάλει από το μυαλό σου, να πραγματοποιείται. Και πραγματικά, δεν θα μιλάγαμε τώρα για το Progressive Art αν δεν υπήρχε το Greek Comics με την ζωντάνια του, να με κάνει να σκεφτώ και να πεισθώ ότι, ναι αξίζει το κόπο να το προσπαθήσω, και ναί, είναι κάτι που έχει μέλλον αν το προσπαθήσω. Και ας υπάρχουν και ενδείξεις για το αντίθετο...

 

Σύντομα θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω και ημερομηνία ανοίγματος. Αυτή η ημερομηνία θα είναι και ημερομηνία εγκαινίων καθώς ένα τέτοιο εγχείρημα πρέπει να ξεκινήσει ώς γιορτή. :)

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όσοι με βοήθησαν/με βοηθάνε ακόμα με αυτό που έβαλα στόχο να κάνω. Ξέρουν ποιοί είναι και πόσο πολύτιμη είναι η βοήθεια τους. :thanks:

 

Αυτά προς το παρόν. Νεότερα σύντομα.

 

:cheers5:

 • Like 26
Link to comment
Share on other sites

Έλα τα ωραία! :yahoo:

 

Λοιπόν. Δεν θα σε ρωτήσω αν έχει κρέπες απέναντι. Oύτε αν έχει καφετέρια. Δεν θα σου πω καν να πάρεις καρέκλες. Απλώς μια σκούπα και μια σφουγγαρίστρα, και δε με νοιάζει, αράζω και οκλαδόν με κόκα κόλα από το περίπτερο απέναντι. (που και να μην έχει περίπτερο απέναντι, θα πάρω μια από κάπου τριγύρω). :yahoo:

 

Θα σου έταζα ότι θα σου έκανα το σεφτέ, αλλά ξέρω ότι θα με προλάβει καμιά αδερφή σου, καμιά μάνα σου... Θα φροντίσω όμως να είμαι από τους πρώτους :yahoo:

 

Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είμαι όσο ενθουσιασμένος, όσο γεμάτος όνειρα και ελπίδες, είσαι εσύ. Δεν γίνεται αυτό. Πίστεψε με όμως, ότι και εγώ κάπου εκεί είμαι σε αυτό το θέμα... κάπου εκεί :yahoo:

 

Τσίμπα λοιπόν ένα ιντερνετικό καλορίζικο, μια διαδικτυακή ευχή σε αυτό το ξεκίνημα, σε αυτό το υπέροχο, τρελλό όνειρο! :yahoo:

 

Είναι σίγουρο ότι θα είναι το κατάστημα του οποίου ο ιδιοκτήτης θα έχει τις περισσότερες γνώσεις ειδικά πάνω στο ελληνικό κόμικ από οποιονδήποτε άλλον στην επικράτεια, διαχρονικά. :yahoo: Θα μπαίνει ο άλλος να ζητά ΤενΤεν και θα κομπλάρει όταν του πετας ένα "Μαμούθ, Ψαρόπουλο, Πατάκη ή Χάρη Πατση?" Θα πάει να σε ψαρώσει με ένα "βγάλαν κάποτε ένα κόμικ σε ένα σχολείο" και εσύ θα του απαντάς "ποιό σχολείο απ'όλα?" :yahoo:

 

Είναι επίσης σίγουρο ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί, τουλάχιστον όσον αφορά την αφετηρία του, συγκριτικά ξεκινάει με τον ιδιοκτήτη του να έχει ακούσει γνώμες από όσο περισσότερους και πιο ποικίλους αναγνώστες κόμικ γίνεται. Έχεις μιλήσει με φανατικούς του υπερηρωικού, με φανατικούς του φάνζιν, με φανατικούς του ερωτικού, με φανατικούς του underground, με φανατικούς του disney, του manga, του λατινοαμερικάνικου, του λαϊκού, έχεις έρθει σε επαφή με άρρωστους φιγουράκηδες, με καμμένους του ανιμέ, με κατεστραμένους των original art.... Σαφώς και θα γνωρίσεις κι άλλους και σαφώς και σε διαφορετικές συνθήκες. Κανείς όμως δεν ξεκίνησε ποτέ με τέτοιες βάσεις γνώσεων. :yahoo:

 

Τις καλύτερες ευχές αγορίνα μου, πάμε για μεγάλα και σπουδαία πράγματα!!!! :best::cool::dance::yahoo:

 

:party2::party4::party2:

 

:cheers5:

 • Like 10
Link to comment
Share on other sites

No comment, no comment!!!! :dance::yahoo::party2::cheers5:

 

Καλορίζικο Κωστή και καλές δουλειές! :clap2:

 

Περιμένουμε ενημέρωση για τα εγκαίνια! :cheers3:

 

Τα Σ/Κ πιά θα πίνουμε καφεδάκι πρός Πειραιά μεριά! :):holidays2:

 

Ετοιμάσου για λίστες αναζήτησης! ;):mafia:

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Θα ευχηθώ κι εγώ καλά αρχή να έχεις,με το καλό να ανοίξεις το νέο κεφάλαιο της ζωής σου που έχεις τόσο ονειρευτεί και φανταστεί.Καλές δπυλειές φυσικά και καλή διασκέδαση,γιατί όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει σίγουρα θα περάσεις καλά.Ελπίζω να συναντήσεις όσο το δυνατόν λιγότερες δυσκολίες και να ξεπεραστούν γρήγορα.

Λοιπόν με το καλό... :best:

 

 

:beer: :beer: :beer:

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια. Καλή αρχή και καλές δουλειές.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κώστα σου εύχομαι καλή αρχή και φυσικά καλές δουλειές! :best:

Μήπως θα μπορούσες να βάλεις και ένα χάρτη και οδηγίες για το που ακριβώς βρίσκεται, έτσι ώστε όταν με το καλό κάνεις τα εγκαίνια να σου έρθουμε συστημένοι! :D

 

 

:beer: :beer:

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Θα γίνει και αυτό. :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Την ημέρα των εγκαινίων το GreekComics θα βάλει πούλμαν από το Σύνταγμα :cheers3:

 

Απόβαση στο Κερατσίνι οε οε :dance:

 

 

Εμπρός για γερές μπάζες. :pray:

 

 

ΥΓ. Κώστα ξέρεις εσύ, ε; τα καλά θα μου τα κρατάς κάτω από το τραπέζι :D

 

 

ΥΓ2. Και στον Φώτη να μπουν περιοριστικοί όροι παρακάλώ ( :out: ) γιατί είναι ικανός να σου σηκώσει το μαγαζί σε μια μέρα

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια για το μεγάλο σου έργο. Καλή δύναμη και καλές δουλειές. Ελπίζω να κάνεις και γρήγορα σελίδα στο Ιντερνετ για την επαρχία, νε ξέρει τι υπάρχει και να μπορεί να προμηθεύεται και αυτή.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ. :thanks:

Από τον Ιανουάριο θα φροντίσω για αυτό σίγουρα. Δεν είναι δυνατόν να αφήσω την δυνατότητα αντικαταβολής, απέξω.

 

:beer:

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κώστα ειλικρινά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το νέο σου εγχείρημα να ανταμειφθεί με απόλυτη επιτυχία!!!!!!!!Αν και με έναν άνθρωπο τόσο ορεξάτο και δημιουργικό όσο εσύ στο τιμόνι της προσπάθειας δεν έχω καμία αμφιβολία γι αυτό!!!!!!

 

1.Προβλέπω να γίνεται στέκι για πολλούς και να μας βλέπεις συχνότατα εκεί!!!!!

2.Βλέπω μεγάλο μπούγιο στα εγκαίνια!!!

3.Την online σελίδα την θεωρώ μεγάλη υπόθεση ακόμα και για τους Αθηναίους που θα θέλουν να δουν τι υπάρχει!

4.Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια !!!!!!!

 

 

Καλές δουλειές Κωστή!!!!!!!!!

 

:yahoo: :yahoo: :yahoo::clap2: :clap2: :clap2::best: :best: :party2: :party2: :party2::party4: :party4: :party4:

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κώστα φίλε μου ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ και ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ στην αρχή.. Είμαι σίγουρος πως θα πάς πολλύ καλά, γιατί όπως είπε και ο θείος πιο πάνω, ο ιδιοκτήτης θα είναι ο πιο ενημερωμένος στις Ελληνικές εκδόσεις (όχι ότι στα ξένα πάει πίσω.. :D ) και αυτο είναι που λείπει σήμερα απο την Ελλάδα... επαγγελματίες, που να αγαπάνε αυτό που κάνουν και που είναι ενημερωμένοι πάνω στο θέμα..

Εσύ και αγαπάς τα κόμικς και είσαι ο πιο ενημερωμένος.. :best: (ολόκληρο index κρατάς.. ξέρεις εκδόσεις, που ούτε οι ίδιοι εκδότες δεν θυμούνται πως έβγαλαν :lol: ).

 

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες σε πολλά.. και ειδικά με τον Θόδωρο, για την σελίδα.. Περιμένουμε φίλε, οι της επαρχίας.

Νεό έτος είπες :thinking: μην ανησυχείς θα είμαι εδώ για να σου το θυμίζω!! :lol:

 

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!

 

Που να δείς τί θα γίνει στα εγκαίνια :mafia:

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Κώστα σου εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία. Και η εκπλήρωση των παιδικών μας ονείρων είναι ο κατεξοχήν ορισμός της επιτυχίας.

Να έχεις την υγειά σου και να συνεχίσεις να παλεύεις όπως έκανες μέχρι τώρα και να είσαι σίγουρος ότι η ώρα της ανταμοιβής για τους κόπους και τις θυσίες σου είναι κοντά.

 

Ανυπομονώ πραγματικά για την ώρα των εγκαινίων. Εμείς όλοι που σε ξέρουμε και που σε βλέπουμε τον τελευταίο καιρό θα γεμίσουμε χαρά που θα είμαστε εκεί, πλάι σου, σε μιά από τις πιό σημαντικές στιγμές της ζωής σου.

 

Πάντα επιτυχίες. :beer:

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Κωστή καλορίζικο το νέο μας στέκι! Πρέπει να κάνουμε ένα φανταστικό Grand Opening Party, αν και νομίζω πως μετά η κατάσταση του μαγαζιού θα δικαιώσει και την οδό που αποφάσισες να το κάνεις! :D

 

:beer: :beer: :beer:

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Εγκαίνια ; φαγητό θα έχει ; ωραίες σερβιτόρες ;..... :P

 

Φίλε Κώστα, με το καλό να ανοίξεις, να ριζώσεις, να ανθίσεις, να απολαύσεις το ταξίδι που ξεκινάς.... είμαστε μαζί σου.

 

Σκεφτήκαμε να στο αδειάσουμε, ώστε να κάνεις εγκαίνια ξανά τον άλλο μήνα, για να το αδειάσουμε πάλι κ.ο.κ. Πώς σου φαίνεται η ιδέα; :D

 

:cheers3:

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

oh boy oh boy! :dance:

Αυτά είναι νέα! Όνειρα να πραγματοποιούνται και φίλοι με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο!!!

 

Καλορίζικο Κωστή και καλή αρχή!!! :cheers3:

 

στα εγκαίνια δεν θα'ρθω... πού να τρέχω... ... ... NOT !!! Τα χάνουμε ρε συ αυτά????!!!!?? :lol:

 

Περιμένουμε νέα για το πού και πότε - το πώς και πόσα δική μας δουλειά :P

 

:clap2::clap2::clap2:

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Κωστή χαίρομαι πολύ που βλέπω ότι κατάφερες να κάνεις αυτό που ήθελες τόσο!!! :dance:

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία που λογικά θα την έχεις, αφού υπάρχει άφθονο μεράκι, γνώσεις και διάθεση να ασχοληθείς με το αντικείμενο! :best:

Τυχερέ... θα είσαι συνέχεια μέσα στα κόμικς... :cool::D

 

Και η εκπλήρωση των παιδικών μας ονείρων είναι ο κατεξοχήν ορισμός της επιτυχίας.

 

... πάρα πολύ σωστά! :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καταπληκτικό νέο (αν και το ήξερα από το Σαββάτο στην συνάντηση) και εγώ ολόψυχα

σου εύχομαι ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

 

(και celtic cross για τα wicca spells όπως οι Sabbath) :beer:

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτα ειναι, αυξανεστε και πλυθηνεστε.

Καλοριζικο, να μας πεις γρηγορα για τα εγκαινια να σε τιμησουμε δεοντος και να βρουμε και μεταφορικο να ερθουμε και εμεις που δεν εχουμε 4 ροδες αλλα 2 ποδια...

ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο μπράβο. :clap2: Συγχαρητήρια και καλές δουλειές ώστε να ανοίξεις και ένα υποκατάστημα στο κέντρο γιατί το Κερατσίνι πέφτει λίγο μακριά. Αλλά θα το τιμήσουμε σίγουρα. Και πάλι συγχαρητήρια και περιμένουμε ημερομηνία εγκαινίων.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Χμ... μέσα στο τρέξιμο μου είχε ξεφύγει αυτό το τόπικ... :oops:

 

Αν και θα τα πούμε και από κοντά (ΣΙΓΟΥΡΑ!!!) καλές δουλειές και

πολλές επιτυχίες εύχομαι για αυτό το εγχείρημά σου. :best:

 

Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τα εγκαίνια :beer:

Edited by fredy
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το να πραγματοποιείς τα όνειρά σου, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, είναι ίσως το ομορφότερο πράγμα στο κόσμο.

 

Κωστή μου, είμαι πολύ χαρούμενη για σένα και θα δεις που όλα θα πάνε πολύ καλά, γιατί όταν αγαπάμε αυτό που κάνουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα και περιμένω με ανυπομονησία τα εγκαίνια. Να είσαι σίγουρος ότι θα το κάψουμε (όχι το μαγαζί).

 

:cheers3:

 

Υ.Γ. Πρόσεχε μη δω καμιά κουρτίνα! Δε σου λέω τίποτε άλλο!

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Κώστα Συγχαρητήρια!!!

Τι καταπληκτικό μαγαζί είναι αυτό, τί χρώματα, πόσες εκδόσεις, Πω Πω αυτό δεν το είχα ξαναδεί...

Που το είδα??? Δε χρειάζεται να το δώ, είμαι σίγουρος ότι θα σκίσει!

Καλές δουλειές και όταν με το καλό φτιάξεις τη σελίδα και κανονίσεις τα της αντικαταβολής...ελπίζω να φτάνουν και Κύπρο!

Καλή αρχή.!!!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Μια μεγάλη παραγγελία με Ελληνικά κόμικς και βιβλία που είχα κάνει εδώ και καιρό - και κάποια από αυτά μου τα ζητήσατε στα εγκαίνια (π.χ τις αυτοεκδόσεις του Τσούκη) - μόλις παρελήφθηκε. Μαζί με αυτά, και κάτι που θα το κάνω παρουσίαση μόλις φτάσω σπίτι. :D

 

:beer:

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις και από μένα και καλές δουλειές!!!

Ευχομαι όλα να πάνε καλά και να είναι πάντα το μαγαζί σου αυτό

που λέει και ο τίτλος του!!

Και επειδή δε μιλάω συχνά αν και παρακολουθώ καθημερινά τα

πάρα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που λέγονται εδώ,

θα ήθελα να πω ότι πρέπει να στηρίζουμε όλοι μας τέτοιες προσπάθειες

και γενικότερα όλα τα παιδιά που έχουν τέτοια μαγαζιά.

Επειδη και οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι μας κοιτάμε να εξοικονομήσουμε χρήματα,

ας στηρίξουμε αυτά τα παιδιά και να μη στρεφόμαστε τόσο πολύ σε άλλα

πολύ μεγαλύτερα καταστήματα του εξωτερικού.

Δε θα σωθούμε με καναδυο ευρώ περισσότερα.

Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα στα δύσκολα...

Συγγνώμη για την πολυλογία μου και για αυτά που είπα πέρα απο το

ότι αφορα το Progressive Art,

αλλά ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτό που προσπαθείς να κάνεις

και πρέπει να ειπωθεί και να το σεβαστούν όλοι

Και πάλι καλορίζικο και να παν όλα καλά.

 

Υ.Γ Σίγουρα θα σε επισκεφτώ αν ποτέ τα καταφέρω να έρθω Αθήνα

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Δημιουργήθηκε Blog για το κατάστημα, στο οποίο καθημερινά (ή σχεδόν καθημερινά) θα αναρτόνται νέα για το κατάστημα, θα υπάρχουν προτάσεις για αγορά κ.τ.λ.

Η κανονική σελίδα θα αργήσει λίγο ακόμα, αλλά ακόμα και όταν φτιαχτεί το blog θα συνεχίσει να υφίσταται κανονικά.

Από Δευτέρα επίσης ξεκινάω να δέχομαι και παραγγελιές για αποστολή σε επαρχία. Προς στο παρόν, αυτό θα γίνεται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η δυνατότητα αντικαταβολής θα προστεθεί αργότερα.

 

:beer:

 • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Πριν από λίγο παραλήφθηκαν τα Αμερικάνικα. Από αύριο θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Έχετε το νού σας στο blog αυτές τις μέρες. ;)

 

:beer:

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Έκανα και εγώ την πρώτη μου επίσκεψη στο μαγαζί του Κώστα και οι εντυπώσεις μου είναι άκρως θετικές!!!! :dance: :dance: :party4: Οι ψηφιακές εκτυπώσεις στους τοίχους είναι καταπληκτικές :clap2: :clap2: (Είναι το πρώτο που μου έκανε εντύπωση!!!)Το μαγαζί φαίνεται πολύ όμορφο,καθαρότατο και φωτεινό!!!! :clean: Το κυριότερο όμως είναι ο ίδιος ο Κώστας με τις γνώσεις του και την αγάπη του γιαυτό που κάνει!! :best:

 

Προσωπικά έτρεξα στα μεταχειρισμένα απευθείας μιας και πρώτη φορά μου δίνετε η δυνατότητα να διαλέξω μεταχειρισμένα τεύχη με σακουλάκια,τιμή και κωδικό!!!! :respect: χωρίς να λερώσω τα χέρια μου ή το παντελόνι μου!!!!

 

Κώστα ευχαριστώ για σήμερα και καλές δουλειές σου ξαναεύχομαι και διαδυκτιακά!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

 

Βλέπω να σου κουβαλιόμαστε συχνά!!!

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες πώς να πάω π.χ. από τον Ηλεκτρικο στο κατάστημα, θα βοηθούσε πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.