Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


YOSHIMITSU

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  5
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  277
  • Content Count:  5903
  • Reputation:   28715
  • Achievement Points:  5903
  • Days Won:  22
  • With Us For:  6416 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  7

Λοιπόν για να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας κόμικς στην οθόνη του υπολογιστή, έχω να σας προτείνω κάποια από τα αγαπημένα μου προγράμματα. Τα οποία είναι freeware (άνευ χρέωσης), μικρών απαιτήσεων και πολύ εύχρηστα σε βαθμό να ξεπερνάνε και επαγγελματικές λύσεις που είναι κατά πολύ ακριβότερες. Θα χωρίσω αρχικά τα προγράμματα αυτά ανά κατηγορίες, ενώ εάν με τον καιρό βρίσκω κάτι νέο θα το προσθέτω και αυτό εδώ (δύσκολο βέβαια γιατί η ευκολία που έχω βρει σε αυτά, δύσκολα αντικαθίσταται με κάτι νέο).

 

 

 

ΑΡΧΕΙΑ ΕΙΚΟΝΩΝ (JPG / GIF / PNG etc)

 

irfanview_logo.jpg

 

Έχω χρόνια που χρησιμοποιώ για την θέαση σχεδόν όλων των αρχείων εικόνων (και όχι μόνο), το μικρό, δωρεάν, ταχύτατο, απροβλημάτιστο και πολύ απλό στην χρήση του πρόγραμμα IrfanView. Βρίσκεται ήδη στην έκδοση 1.99 και αν και δωρεάν, κάνει απίστευτα πράγματα και τα κάνει και απίστευτα εύκολα και απλά. Δεν θα του δώσουμε Όσκαρ ομορφιάς και περιβάλλοντος, όμως θα το πάρει για τις δυνατότητες που έχει. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχει και ένα πακέτο με επιπλέον pluggins που του επιτρέπουν να βλέπει σχεδόν όλα τα φορμά βίντεο αλλά και ήχου, ενώ έχει και αρκετές δυνατότητας επεξεργασίας των εικόνων (ενώ υποστηρίζει και την χρήση επιπλέον φίλτρων όπως τα 8bf).

 

Θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.irfanview.com/

 

post-5-1169758955_thumb.jpg

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

faststone_imageviewer_logo.gif

 

Άλλο ένα πρόγραμμα σχετικό με την θέαση εικόνων το οποίο ξεχώρισα και πιστεύω ότι αξίζει την προσοχή σας, είναι το καλοσχεδιασμένο και πολύ εύχρηστο FastStone Image Viewer. Βρίσκεται στην έκδοση 2.90, είναι σαφώς και αυτό δωρεάν και εάν δεν είχα βολευτεί με το IrfanView, θα είχε την πρώτη θέση στην προτίμηση μου. Έχει πιο καλοσχεδιασμένο περιβάλλον με δυνατότητες διαχείρισης των εικόνων (μέχρι και άμεση σύγκριση κάνει μεταξύ δύο εικόνων) αλλά έχει και τα απαραίτητα εργαλεία και απλές εντολές επεξεργασίας των εικόνων.

 

Θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.faststone.org/FSViewerDetail.htm

 

post-5-1169759707_thumb.jpg

 

Δεν είχα σκοπό να βάλω τρίτο πρόγραμμα, μιας και αυτά είναι ήδη αρκετά, αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο "αδελφό" πρόγραμμα της παραπάνω εταιρείας, το καταπληκτικό κατά την γνώμη μου FastStone Photo Resizer. Μην σας ξεγελάει το όνομα, δεν κάνει μόνο αυτό που λέει αλλά και αυτό. Τί κάνει; Μετατρέπει και μετονομάζει μαζικά αρχεία εικόνων (διατηρώντας εάν θέλετε και τα αρχικά). Αλλά μπορεί παράλληλα να κάνει και resize σε οποιοδήποτε επιθυμητό μέγεθος, να κόψει (crop), να αλλάξει χρώματα ή να εφαρμόσει εφέ, κείμενο ή υδατογράφημα, πάντα μαζικά σε όποιο κατάλογο επιθυμητέ αποθηκεύοντας φυσικά και τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις ώστε να μην χρειάζεται να ασχολείστε κάθε φορά με αυτές.

 

Θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm

 

post-5-1169760330_thumb.jpg

 

 

 

ΑΡΧΕΙΑ ΚΟΜΙΚΣ (CBR / CBZ)

 

CDisplay

 

Το γνωστό πια σε όλους πρόγραμμα CDisplay, το οποίο διαβάσει τα αρχεία CBR / CBZ τα οποία είναι απλές μετονομασίες των αρχείων RAR / ZIP αντίστοιχα (αλλά και ACE / TAR). Μέσα σε αυτά τα αρχεία συμπίεσης βρίσκεται ένας κατάλογος με τις εικόνες JPG συνήθως αλλά και PNG / GIF, τις οποίες μπορεί να ανοίξει και να διαβάσει εν σειρά χωρίς να χρειαστεί η αποσυμπίεση τους κάπου. Βεβαίως έχει κάποιες απλές λειτουργίες όπως την θέαση σε πλάτος σελίδας ή όλης της εικόνας και με αυτόματο ζουμ. Βεβαίως είναι δωρεάν και πολύ μικρό και εύχρηστο.

 

Θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.geocities.com/davidayton/CDisplay

 

Ενώ την πιο τελευταία έκδοση 1.8.5.1 θα την βρείτε: http://www.cdisplay.net/?p=14

 

post-5-1169761037_thumb.png

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

CDisplayΕΧ

 

Και εκεί που λες έχω κλείσει με αυτό το θέμα, σκάει μύτη μπροστά μου μία ανεξάρτητη έκδοση του ίδιου προγράμματος, εμφανώς αναβαθμισμένη και με κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά. Το CDisplayEX, βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία αφού βασίζεται ουσιαστικά στον πυρήνα του CDisplay, όμως χρησιμοποιεί τις πρόσθετες λειτουργίες του προγράμματος 7zip, άρα μπορεί να διαβάζει ταχύτερα τα ίδια αρχεία αλλά επιπλέον και αρχεία που έχουν συμπιεστεί με τα πρότυπα: cbr cbz cbt rar zip tar 7z lzh arj cab tar.gz tar.bz2, ενώ επιπλέον διαβάζει και αρχεία εικόνων JPEG & BMP. Έχει ελαφρώς περισσότερες επιλογές, ελαφρώς πιο όμορφο περιβάλλον, όταν ανοίγει κάποιο αρχείο έχει μπάρα προόδου κάτω δεξιά (ενώ μάλιστα μπορεί να διαβάζει τις πρώτες εικόνες πριν ολοκληρωθεί η ανάγνωση όλου του αρχείου). Εφαρμόζει στο περιβάλλον των Windows, την δυνατότητα να δείχνει μικρογραφίες (στον explorer) είτε αυτές είναι στα αρχεία, είτε στους φακέλους, όπως ακριβώς γίνεται με τα αρχεία εικόνων. Επίσης, έχω παρατηρήσει μία σταθερότητα που δεν βρήκα στο CDisplay. Η μοναδική δυνατότητα που δεν έχω βρει ακόμα και μάλλον στερείται είναι το αυτόματο ζουμ, στην προβολή ολόκληρης της σελίδας. Κάτι που εμένα δεν ήταν τόσο απαραίτητο όσο η σταθερότητα και η ταχύτητα σαν πρόγραμμα.

 

Θα το βρείτε στην ιστοσελίδα του SoyrceForce: http://sourceforge.net/projects/cdisplayex

 

post-5-1169762111_thumb.png

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Comix by GravityFX.org

 

Από την GravityFX.org έρχεται ένα πολύ μικρό προγραμματάκι που σας βοηθάει να διαβάζετε το πρωινό σας (απογευματινό - βραδινό) στριπάκι από το internet χωρίς να ανοίγετε καθόλου τον browser σας. Το Comix δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση, ενώ έχει μία μικρή βιβλιοθήκη από δημιουργίες στριπ από την οποία μπορείτε να επιλέξετε μία αγαπημένη σας και να δείτε ανάλογα και την ημερομηνία που θα βάλετε το αντίστοιχο στριπάκι, αφου συνδέεται μόνο του και το κατεβάζει σε ένα μικρό πλαίσιο προγράμματος. Υπάρχουν δεκάδες δημιουργοί και τίτλοι ενώ υπάρχει και η επιλογή slide show όπου αυτόματα προβάλει από έναν τίτλο σε αντίστροφη ημερολογιακή σειρά τις εικόνες ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη. Δυστυχώς δεν έχει διασύνδεση με κάποια γνωστά όπως Dilbert / Snoopy, αλλά τουλάχιστον έχει με τον Garfield.

 

YOSHI_comix_by_GravityFX.jpg

 

Το πρόγραμμα θα το βρείτε είτε στο site είτε στο Link που ακολουθεί:

 

comix.zip

 

 

 

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ:

 

CCleaner

 

Διαγραφή προσωρινών - άχρηστων αρχείων από τον υπολογιστή, ιστορικού και cache από τους internet browsers, καθαρισμός του μητρώου (registry), πρόσβαση στις επιλογές των uninstall προγραμμάτων και του startup του λειτουργικού και πολλά ακόμη από ένα εξαιρετικό και δωρεάν πρόγραμμα; Τί άλλο θα ήθελε κανείς; Να είναι στα Ελληνικά; ΟΚ, το έχει και αυτό, κάτι άλλο; Μα φυσικά μιλάμε για το μοναδικό Ccleaner. Δείτε το - δοκιμάστε το, και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει για πάντα στον υπολογιστή σας.

 

Yoshi_CCleaner.png

 

http://www.ccleaner.com/

 

Recuva

 

Από την ίδια εταιρεία, πάλι δωρεάν - πάλι μικρό - πάλι υπέροχο, έρχεται και το Recuva... Χμ ένα όνομα που δεν σας γεμίζει το μάτι, αλλά μπορεί να βρει κάθε διαγραμμένο αρχείο από οποιοδήποτε μέσο... τί σημαίνει αυτό; Βάλτε μέσα σκληρούς εξωτερικούς και μη, δώστε του κάρτες μνήμης, ακόμα και USB drives, κανένα πρόβλημα, εάν υπάρχει κάτι εκεί που μπορεί να σωθεί (δεν έχει γραφτεί κάτι από επάνω του) τότε θα το βρει. Δοκιμασμένο σε αφηρημένους συναδέλφους τόσο σε κάρτες μνήμης από φωτογραφικές μηχανές - όσο και σε φορητά USBs διαφόρων εταιρειών και μεγεθών...

 

YOSHI_recuva.png

 

http://www.recuva.com/

 

Defraggler

 

...και κλείνουμε την τριλογία των προγραμμάτων της Piriform με έναν πολύ καλό defragger... απλός - όμορφος - με επιπλέον επιλογές από αυτόν των windows απλά σας περιμένει να τον δοκιμάσετε. Έτσι να μπει λίγη τάξηστον υπολογιστή σας, χάλια είναι.

 

YOSHI_Defraggler.jpg

 

http://www.defraggler.com/

 

Unlocker

 

Σας έχουν σπάσει τα νεύρα επειδή θέλετε να διαγράψετε - μετακινήσετε - μετονομάσετε κλπ κάποιο αρχείο ή φάκελλο και το λειτουργικό σας απαντάει απαγορευτικά σχετικά με αυτό επειδή και καλά χρησιμοποιείται (ή δεν το βρίσκει); Τέρμα τα άνοστα και χαζά μηνύματα... Το unlocker είναι εδώ να σας σώσει. Μικρό - δωρεάν - με ένα δεξί κλικ στην διάθεση σας, κάνει τα πάντα αδιαμαρτύρητα και άσε το λειτουργικό να ψάχνεται...

 

YOSHI_unlocker.png

 

http://ccollomb.free.fr/unlocker/

 

 

 

ΑΡΧΕΙΑ HXOY / BINTEO - ΔΙΣΚΟΙ CD / DVD

 

VLC Media Player

 

Σίγουρα όλοι έχετε βολευτεί με τον Windows Media Player. Είναι και δωρεάν και έρχεται "πακέτο" με τα Windows. Έλα όμως που δεν παίζει όλες τις μορφές αρχείων... Τότε τί θα κάνετε; Δοκιμάστε το απλό και πολύ καλό παράλληλα VLC. Παίζει σχεδόν τα πάντα αδιαμαρτύρητα (μέχρι και ogg / ogm / 3gp / mkv / mov αρχεία έχω δει μέσω αυτού, αλλά και τα αρχεία flv από τα utube & google/yahoo movies). Είναι δωρεάν όπως τα προτιμάμε και έχει και ένα σωρό skins για όλα τα γούστα αλλά και κυκλοφορεί για όλες τις πλατφόρμες. Μην ξεχάσω την απροβλημάτιστη υποστήριξη σε multichannel ήχο είτε είναι Dolby Digital είτε είναι DTS (ναι εκεί που άλλα ακριβά προγράμματα δεν έβγαζαν κιχ λόγω περιορισμών, αυτό έπαιζε τα πάντα), με όλες τις δυνατότητες εναλλακτικής επιλογής γλωσσών ακρόασης ή υποτίτλων.

 

Θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.videolan.org/vlc/

 

post-5-1169762838_thumb.jpg

 

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

 

Κλείνοντας θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή και σε άλλα προγράμματα τα οποία αν και δωρεάν, χαρακτηρίζονται από πρωτοφανή επαγγελματισμό και φυσικά δυνατότητες. Επειδή όμως δεν έχουν άμεσα σχέση με τα κόμικς, αλλά επειδή σίγουρα θα σας φανούν με τον ένα τρόπο ή τον άλλο χρήσιμα, απλά θα τα αναφέρω εδώ και θα σας δώσω και ένα σημείο αφετηρίας, έτσι ώστα να τα βρείτε εύκολα και να μάθετε περισσότερα για αυτά.

 

Σουίτα εφαρμογών γραφείου: από όλες ξεχωρίζει το μοναδικό OpenOffice.org το οποίο έχει εξοστρακίσει το MS Office από τον δικό μου υπολογιστή.

 

Σχέδιο / Γραφικά: Scribus / GIMP / Image Magick

 

Προγράμματα πολυμέσων: Για την αναπαραγωγή / μετατροπή ή αποθήκευση βίντεο / ήχου κ.λπ. εκτός το VLC μπορείτε να δείτε και τα Avi2DVD / CDex / Audacity / DVD shrink.

 

Μην ξεχάσετε να δείτε και το μοναδικό: PDF Creator Ghostscript 0.9.3

 

Όλα αυτά και παραπάνω, θα τα βρείτε στο: grofficelogo.gif

 

 

 

yoshi-firefox.gif

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1102
  • Group:  Members
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  24
  • Reputation:   22
  • Achievement Points:  24
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6268 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  84

Πολύ καλή λίστα.

Κρίμα που εδώ και χρόνια το CDisplay έχει κολλήσει στην ίδια έκδοση.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  515
  • Group:  Members
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  62
  • Reputation:   50
  • Achievement Points:  62
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6320 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  40

Eυχαριστουμε για την πολυ ωραια παρουσιαση!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  673
  • Group:  Members
  • Topic Count:  40
  • Content Count:  758
  • Reputation:   1754
  • Achievement Points:  758
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6296 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  58

Γρήγορο και ελαφρύ το FastStone Image Viewer (που εγκατέστησα σήμερα ακολουθώντας τη συμβουλή του Yoshi) δείχνει εξαιρετικό. Μένει να το εξερευνήσω λίγο περισσότερο. Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1671
  • Content Count:  28465
  • Reputation:   190010
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  758
  • With Us For:  6341 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  51

ενώ γουστάρισα αφάνταστατα το cdisplayex όταν το ανέβασα (ειδικά τη φοβερή δυνατότητα να σου δείχνουν τα xp σε thumbnail τα εξώφυλλα των κόμικ), χτες ξαφνικά έμαθα τι ακριβώς εννοούμε με την απουσία ζουμ... μου εμφάνιζε τις διπλές σελίδες σε μια οθόνη και μου βγαίναν τα ματάκια μου. Εντέλει το έλυσα αλλάζωντας τις ρυθμίσεις στο options->fit->landscape που τα απενεργοποίησα όλα και τα ξαναείδα σωστά. :beer:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  277
  • Content Count:  5903
  • Reputation:   28715
  • Achievement Points:  5903
  • Days Won:  22
  • With Us For:  6416 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  7

Οχι φίλε germanicus, όταν έλεγα για το αυτόματο zoom, μιλούσα ότι στο CDisplay όταν έβλεπες μία εικόνα σε full page, ο κέρσορας πια γινόταν μία χοντρή κουκίδα και όταν τον σταθεροποιούσες για λίγο μεγέθυνε σε ένα (σαν) παράθυρο το τμήμα που βρισκόσουν - προφανώς για να διαβάζονται καλύτερα τα γράμματα. Μετά μετακινώντας τον έβλεπες σε zoom το αντίστοιχο σημείο που περνούσε από επάνω του (όντας ακόμα σε fit page view). Το CDislayEx, από όσο έχω δει, δεν έχει τέτοιο χαρακτηριστικό (εκτός και εάν το έχει πολύ καλά κρυμμένο). Είναι ένα χαρακτηριστικό χρήσιμο σε κάποιους πιστεύω αν και εμένα μου έσπαγε τα νεύρα. Προτιμώ να βλέπω σε προεπισκόπιση πλάτους σελίδας και με τον scroller του ποντικιού να κατεβαίνω στην ίδια σελίδα και με κλικ να περνάω στην επόμενη (ή συνεχίζοντας το scroll πέραν του ορίου της σελίδας, αλλάζει μόνο του).

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1671
  • Content Count:  28465
  • Reputation:   190010
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  758
  • With Us For:  6341 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  51

μωρέ μαζί μιλάμε. :) όταν όμως χτες μου έβγαζε 2 σελίδες σε μια ψαχνόμουνα και είπα να το αναφέρω μη τυχόν κάθεται και βρίζει και καμιά άλλη ψυχή :)

 

όπως διαβάζεις εσύ, διαβάζω κι εγώ. don't worry. θα με εξέπληττε αν άκουγα ότι κάποιος κάνει κάτι διαφορετικό με τέτοιο πρόγραμμα (δε μιλάμε φυσικά για *κάποιες* ψυχές που ακόμα χρησιμοποιούνε Ford T για να παν στη δουλειά τους :lol:)

 

:beer:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  277
  • Content Count:  5903
  • Reputation:   28715
  • Achievement Points:  5903
  • Days Won:  22
  • With Us For:  6416 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  7

Σχετικά με το CDisplayEx, κάτι άλλο που βρήκα και δεν το κάνει το CDisplay ούτε με σφαίρες...

 

http://rapidshare.com/files/13971271/OooDemo.cbz.html

 

Δουλεύει με το Ctrl+O...

 

Μην με ρωτάτε πως γίνεται, εγώ "μπακάλεψα" το υπάρχον αρχείο και βγήκε αυτό, όμως δείχνει αν μην τί άλλο τις προοπτικές του, τουλάχιστον για τα απλά strips.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1671
  • Content Count:  28465
  • Reputation:   190010
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  758
  • With Us For:  6341 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  51

καλό φαίνεται (to say the least), αλλά θέλει και openoffice για να δουλέψει... το βασικότερο όμως ερώτημα γίγαντα είναι, γαλλικά μεταφράζει?

 

το πως τα μεταφράζει, λογικά όχι καλύτερα από τα υπόλοιπα, αλλά μια χείρα βοηθείας είναι πάντα δεκτή. άσε δε που θα βοηθούσε σε scanlations...

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1135
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  7
  • Reputation:   2
  • Achievement Points:  7
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6267 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  40

Και εγώ ψηφίζω irfanview

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  563
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  40
  • Reputation:   31
  • Achievement Points:  40
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6316 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  32

Δηλαδη το irfanview ειναι καλυτερο απο το ACDsee?

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1307
  • Group:  Members
  • Topic Count:  9
  • Content Count:  84
  • Reputation:   59
  • Achievement Points:  84
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6256 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  50

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το CDisplay είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα και αρκετά εύχρηστο. Όμως έχει κανείς καμιά ιδέα για κινητά τηλέφωνα; Δηλαδή, αν υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή που να μπορεί κανείς να διαβάσε κόμικς σε κινητό; :thinking:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  90
  • Group:  Members
  • Topic Count:  36
  • Content Count:  211
  • Reputation:   535
  • Achievement Points:  211
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6370 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  36

Προσωπικά σχόλια και απόψεις:

 

ΑΡΧΕΙΑ ΕΙΚΟΝΩΝ (JPG / GIF / PNG etc)

Αρχικά, και κυρίως παλαιότερα, είχα κολλήσει κι εγώ με το ACDsee. Πολύ εύχρηστο προγραμματάκι και πρόδρομος για την εποχή του. Στις επόμενες εκδόσεις του άρχισε να με απογοητεύει γιατί προστέθηκαν αρκετά έχτρα, άχρηστα κατα την προσωπική μου άποψη, εργαλεία με αποτέλεσμα την αύξηση του μεγέθους και την μεγαλύτερη καθυστέρηση. Για αυτούς κυρίως τους λόγους κράτησα μία αρκετά παλιά έκδοση και έκανα τη δουλειά μου μέχρι και σήμερα.

 

Κοιτάζοντας τα προγράμματα που έβαλε ο Yoshi ήθελα να πω ότι σίγουρα προτιμώ το IrfanView (1 Mb) από το FastStone Image Viewer (3,2 Mb) λόγο μεγέθους αφού δεν είδα κάτι τρομερό στο δεύτερο εκτώς από το ότι κάνει edit και convert. Θεωρώ πως ένας viewer πρέπει να είναι εύχρηστος και γρήγορος χωρίς να επιβαρύνεται από editors και converters της πλάκας. Για τις δουλειές αυτές καλύτερα να υπάρχει ένα άλλο σοβαρό πρόγραμμα με αρκετές δυνατότητες και περισσότερες επιλογές.

 

Μέσα στο site της FastStone όμως βρήκα κάτι πολύ ωραίο, το FastStone MaxView που είναι viewer απαλλαγμένος από οτιδήποτε άλλο και είναι μόλις 1,3 Mb. Βρίσκεται στην έκδοση 2.0. Πολύ γρήγορος και προσωπικά με βόλεψε και τον κράτησα και σας προτείνω να τον δοκιμάσετε.

 

Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος στον FastStone MaxView να φύγει το zoom όταν κάνω click??

 

ΑΡΧΕΙΑ ΚΟΜΙΚΣ (CBR / CBZ)

Εδώ δεν έχω κάποιο σχόλιο, εγώ χρησιμοποιώ CDisplay και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

 

ΑΡΧΕΙΑ HXOY / BINTEO - ΔΙΣΚΟΙ CD / DVD

Εδώ θα προτείνω Media Player Classic (πληροφορίες εδώ, κατέβασμα εδώ). Ο πιο μικρός (μόλις 1,6 Mb) και ο πιο γρήγορος DirectShow player. Παίζει VCD, SVCD, DVD αλλά θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μερικά φίλτρα (decoders) για να παίξει καποιους τύπους αρχείων (πχ DIVX, XVID, OGG). Νομίζω πως υπερτερεί σε πολλά πράγματα (γρηγοράδα, άριστο decoding και postprocessing) έναντι άλλων. (Aν εγκταστήσετε το ffdshow (3,7 Mb) θα τα παίζει όλα μετά).

 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Παρόλο που μετά τη συνεργασία της SUN τα OpenOffice.org έχουν βελτιοθεί αρκετά (παλιότερα έκαναν πάνω από 5 λεπτά να ανοίξουν) θα προτιμήσω ΜS Office και αυτό λόγο του ότι τα OpenOffice.org προσπαθούν κάθε φορά να γίνουν συμβατά με τις νέες λειτουργίες του ΜS Office και πάντα υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα (π.χ. δεν θα φαίνεται ακριβώς στην ίδια θέση το αντικείμενο, το διάγραμμα θα πάει βόλτα στην άλλη σελίδα κτλ).

 

PDF δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε δεν έχω κάποιο πρόγραμμα που να τα δημιουργεί.

 

:beer:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  563
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  40
  • Reputation:   31
  • Achievement Points:  40
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6316 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  32

ΑΡΧΕΙΑ HXOY / BINTEO - ΔΙΣΚΟΙ CD / DVD

Εδώ θα προτείνω Media Player Classic

Πραγματικα ο classic φοβερος. Το ιδιο και ο realplayer.

Προσωπικα χρησιμοποιω για ηχο το winamp και για βιντεο wmp αφου δεν εχω και πολλες απαιτησεις στα βιντεο.

 

PDF δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε δεν έχω κάποιο πρόγραμμα που να τα δημιουργεί.

 

Για διαβασμα παντως ο καλυτερος ειναι (για μενα) ο adobe acrobat reader. :D:beer:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1710
  • Content Count:  9040
  • Reputation:   64277
  • Achievement Points:  8896
  • Days Won:  155
  • With Us For:  6407 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  61

Σε μερικούς από εσάς είχα υποσχεθεί να σας δώσω ένα μικρό προγραμματάκι που με εξυπηρετεί στο να τυπώνω (ή να κάνω λίστα σε txt αρχείο), μεγάλων όγκων δεδομένων (με φακέλους-υποφακέλους κ.λ.π.)

 

Ονομάζεται DirectoryPrint και είναι μικρό και πολύ ευέλικτο. Δοκιμάστε το σε cds, dvds, σκληρούς ή σε οτιδήποτε άλλο, θέλετε να έχετε μια λίστα των αρχείων.

 

:valt:

dirprn32.zip

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  27
  • Group:  Members
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  207
  • Reputation:   108
  • Achievement Points:  207
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6389 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  43

Valtasar για cataloging είναι κορυφαίο και το Cathy!!!!

Είναι freeware και θα το βρείτε εδώ: http://www.mtg.sk/rva/Cathy.zip

είναι μόλις 46kb και για αυτό το βάζω και σαν attachment

 

Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα απλά γράψτε στο Google τα keywords: Cathy freeware και θα το βρείτε ;)

Η έκδοση που χρησιμοποιώ είναι η 2.24

 

Το official website του τύπου που το έφτιαξε είναι εδώ: http://www.mtg.sk/rva/

 

Έχει και άλλα καλούδια εκεί, ρίξτε μια ματιά!!!

Cathy.zip

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 weeks later...

  • Member ID:  1499
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  37
  • Reputation:   14
  • Achievement Points:  37
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6239 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  50

το καλύτερ για κομιξ που δεν είναι pdf κατα την γνώμη μου είναι το CDisplay που προτείνου και πιο πάνω, έχει καλύτερες επιλογές και ανάλυση στα κόμιξ

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  563
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  40
  • Reputation:   31
  • Achievement Points:  40
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6316 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  32

με τίποτα να τρέξω DC++, για να σετάρεις port-forwarding χρειάζεται η πιο πλούσια έκδοση (επι πληρωμή).

Γιατι ρε παιδια εχετε προβλημα με το dc++.... δε χρειαζεται ουτε port forwarding ουτε τιποτα... ενα τικ στο passive θελει και ειναι ΟΚ.. :beer:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1544
  • Group:  Νέα Μέλη
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  5
  • Reputation:   3
  • Achievement Points:  5
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6234 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  39

παιδια ευχαριστω για τισ πληροφοριες(και κυριως yosimitsu που ανοιξες το θεμα) γιατι ελπιζω το cdisplay να μου λυσει τα χερια.γενικως χρησιμοποιω το ACDsee αλλα αν ειναι η εικονα μεγαλυτερη απο την αναλυση της οθονης δε με βολευει.

θα προτιμουσα κατι σα το acrobat,που κατεβαινει με το scroll του ποντικιου.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1710
  • Content Count:  9040
  • Reputation:   64277
  • Achievement Points:  8896
  • Days Won:  155
  • With Us For:  6407 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  61

παιδια ευχαριστω για τισ πληροφοριες(και κυριως yosimitsu που ανοιξες το θεμα) γιατι ελπιζω το cdisplay να μου λυσει τα χερια.γενικως χρησιμοποιω το ACDsee αλλα αν ειναι η εικονα μεγαλυτερη απο την αναλυση της οθονης δε με βολευει.

θα προτιμουσα κατι σα το acrobat,που κατεβαινει με το scroll του ποντικιου.

 

To AcdSee μπορείς να το ρυθμίσεις όπως θέλεις... να σου προσαρμόζει την εικόνα στην οθόνη σου, να αφήνει το αρχικό μέγεθος (οπότε χρησιμοποιείς το scroll του ποντικιού) κ.λ.π.

Επίσης με το +, - αυξάνει και μειώνει την εικόνα...

 

:beer:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1233
  • Group:  Members
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  37
  • Reputation:   33
  • Achievement Points:  37
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6261 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  48

υπαρχει και το Photo Zoom Pro απο την www.benvista.com

 

που καιτοι δεν ειναι δωρεαν ειναι εντυπωσιακο στη δυνατοτητα του να κανει καθαρο interpolation , ή τελοσπαντων αρκετα πιο καθαρο απο τα αντιστοιχα που εχω δει...

 

interpolation κανουμε οταν μεγαλωνουμε μια εικόνα (blow Up) και καθως δεν εχουμε πληροφοριες να προσθεσουμε ο υπολογιστης μαντευει τι χρώμα θα βάλει σε κάθε επιπλέον πιξελ... βολευει πολύ σε κομικ που σκαναριστικαν σε μικρή αναλυση και οταν τα κανεις zoom απο τον viewer σου δεν σε ικανοποιει το αποτελεσμα...

 

φυσικα παντα καλύτερο ειναι ενα σκαναρισμα σε μεγαλυτερη αναλυση

 

 

ΥΓ το κακό με το Acdesee το οποιο χρησιμοποιω εδω και χρονια (αλλα εχω κολησει στην εκδοση 5), ειναι πως εχει γίνει bloatware με αρκετά προβληματα κολληματα και αλλες χαζομαρες. ειδικα οταν παει να κανει thumbs σε βιντεο μουσικη....

Επεξεργασία από bimbo
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 weeks later...

  • Member ID:  1484
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  92
  • Reputation:   39
  • Achievement Points:  92
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6241 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  39

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες για τα προγράμματα... :thanks:

Για ανάγνωση ήξερα και είχα το CDisplay, αλλά είδα ότι το CDisplayEX είναι πολύ καλύτερο!!! :cool:

Όσο για αρχεία ήχου χρησιμοποιώ το winamp και για όλα τα υπόλοιπα το media player classic!!! ;)

 

Για firewall έχω καλύτερη πρόταση!!! :mafia:

Λόγο όμως του ότι η συζήτηση εδώ είναι σοβαρή, θα την βρείτε εδώ. :lol:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  832
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  197
  • Content Count:  4141
  • Reputation:   15795
  • Achievement Points:  4141
  • Days Won:  12
  • With Us For:  6286 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Θα ήθελα απλά να προσθέσω ότι για cataloging δουλεύει μια χαρά και η DOS εντολη dir με τις κατάλληλες παραμέτρους.

  • Το απλό
    dir
    μας δείχνει στην οθόνη τα περιεχόμενα του καταλόγου που βρισκόμαστε,
  • Με
    dir/s
    βλέπουμε στην οθόνη τα περιεχόμενα του καταλόγου που βρισκόμαστε ΚΑΙ όλων των υποκαταλόγων του.
  • Άν τώρα προσθέσουμε στο τέλος και το path όπου θέλουμε να αποθηκευτεί αυτή η λίστα
    dir/s >c:\mylist.txt
    Viola! έχουμε ένα txt αρχείο με full cataloging του φακέλου που επιλέξαμε και όλων των subdirectories του!

Για περισσότερες επιλογές δείτε εδώ για τη σύνταξη του dir.

:beer:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  277
  • Content Count:  5903
  • Reputation:   28715
  • Achievement Points:  5903
  • Days Won:  22
  • With Us For:  6416 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  7

Προσθέτω σε αυτό που λέει ο φίλος zoo το πολύ χρήσιμο Powertoy της Microsoft: Open Command Window Here, το οποίο κάνει ακριβώς αυτό που λέει και θα σας γλιτώσει από πολλές διαδρομές μέσα στους καταλόγους του δίσκου σας μέσω της CD εντολής. Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ, παρέα με πολλά άλλα powertoys και απευθείας DL από ΕΔΩ (514ΚΒ).

Απαιτεί μία σύντομη εγκατάσταση και έπειτα θα το βρίσκετε στο μενού στο δεξί κλικ του ποντικιού σας (context menu).

Open Command Window Here

 

This PowerToy adds an "Open Command Window Here" context menu option on file system folders, giving you a quick way to open a command window (cmd.exe) pointing at the selected folder.

 

Και μια και θα πάτε από εκεί ρίξτε μία ματιά και στα υπόλοιπα, εγώ χρησιμοποιώ και το Alt-Tab Replacement.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  832
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  197
  • Content Count:  4141
  • Reputation:   15795
  • Achievement Points:  4141
  • Days Won:  12
  • With Us For:  6286 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Χρησιμοποιώ & εγώ το Alt-Tab Replacement εδώ και καιρό και είναι πραγματικά πολύ βολικό, ειδικά όταν έχεις ανοιχτά περισσότερα απο 1 instances του ίδιου προγράμματος - το screenshot σε βοηθάει να καταλάβεις γρήγορα που πας :cool:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 weeks later...

  • Member ID:  1533
  • Group:  Members
  • Topic Count:  21
  • Content Count:  893
  • Reputation:   614
  • Achievement Points:  893
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6235 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  37

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα προγράμματα!!! :thanks::thanks::thanks:

 

Όσο για την πρόταση σου για το firewall αγαπητέ μου φίλε kyma....έγραψες!!!!! :clap: :cool: :clap:

 

:blob1::blob1::blob1::blob1::blob1::blob1::blob1::blob1::blob1::blob1::blob1::blob1::blob1:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  832
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  197
  • Content Count:  4141
  • Reputation:   15795
  • Achievement Points:  4141
  • Days Won:  12
  • With Us For:  6286 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

..συνεχίζοντας με το dir (και ελπίζοντας ότι δεν γίνομαι κουραστικός) θα ήθελα να παραθέσω και τον batch τρόπο χρήσης του, χρησιμοποιόντας τη σειρά εντολών που έχω βρει πως με βολεύει για να κάνω περιοδικά listing όλων των e-comic μου.

 

Ως βάση παίρνω την παρακάτω κλήση του dir:

dir I:\Comics /a-d /b /on /s > I:\Comics\indexes\All_Comics_Index.txt

που αποθηκεύει σε ένα αρχείο .txt τα περιεχόμενα αρχεία του φακέλου Comics και όλων των υποφακέλων με αλφαβητική σειρά.

Γράφω αυτή την κλήση σε ένα απλό αρχείο κειμένου (notepad) και στη συνέχεια γράφω τις αντίστοιχες κλήσεις και για της γενικές υποκατηγορίες που έχω ορίσει στον φάκελο Comics:

dir I:\Comics\BD /a-d /b /on /s > I:\Comics\indexes\BD_Index.txt
dir I:\Comics\BD\Eng /a-d /b /on /s > I:\Comics\indexes\BD_Eng_Index.txt
dir I:\Comics\BD\Fr /a-d /b /on /s > I:\Comics\indexes\BD_Fr_Index.txt
dir I:\Comics\BD\Gr /a-d /b /on /s > I:\Comics\indexes\BD_Gr_Index.txt
dir I:\Comics\ENG /a-d /b /on /s > I:\Comics\indexes\Eng_Index.txt
dir I:\Comics\GR /a-d /b /on /s > I:\Comics\indexes\Gr_Index.txt
dir I:\Comics\IT /a-d /b /on /s > I:\Comics\indexes\It_Index.txt
dir I:\Comics\Manga /a-d /b /on /s > I:\Comics\indexes\Manga_Index.txt

Σώζω και κλείνω το αρχείο.

Στη συνέχεια το μετονομάζω από batchComicIndexing.txt σε batchComicIndexing.bat

Από εδώ και πέρα κάθε φορά που θα κάνω διπλό κλικ στο .bat αρχείο θα τρέχει αυτομάτως τις περιεχόμενες εντολές δημιουργόντας τα αντίστοιχα index .txt αρχεία :) Η παραπάνω διαδικασία χρειάζεται να γίνει μόνο την 1η φορά και απο'κει και πέρα το indexing είναι μόνο ένα 2πλο κλικ μακριά! :D

 

επισυνάπτω τo .txt αρχείo για παράδειγμα, καθώς και ένα από τα indexes που παράγονται

:beer:

Edit: αν πιστεύετε ότι φορτώνω πολύ αυτό το thread ή ότι είναι περιττά τεχνικά θέματα απλά πείτε μου ή να μεταφέρω ότι σχετικό σε νέο thread ή να σταματήσω να σας ζαλίζω ;)

batchComicIndexing.txt

BD_Eng_Index.txt

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 3 months later...

  • Member ID:  2289
  • Group:  Members
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  161
  • Reputation:   370
  • Achievement Points:  161
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6159 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  113

Οργάνωση των κόμικς μας ....

 

χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα που θα βρείτε πατώντας ΕΔΩ

Είναι το πρόγραμμα comic collector .

 

Το πολύ θετικό στοιχείο του είναι ότι βάζοντας ένα τίτλο που σε ενδιαφέρει και μέσα απο το πρόγραμμα, μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στην πολύ καλά ενημερωμένη βάση της δημιουργού εταιρείας (του προγράμματος) και να γεμίζεις τα πεδία με πολλές πληροφορίες όπως σεναριογράφο, σχεδιαστή, εκδότη, ημερομηνία έκδοσης κλπ.

Μέσα σε όλα αυτά που μπορείς να κατεβάσεις περιέχονται και τα εξώφυλλα.

 

Ακόμα ποιό καλό απο τα ανωτέρω είναι ότι δεν έχει μόνο ξένες (Αμερικάνικες) εκδόσεις αλλά ενημερώνεται και με όλες τις Ελληνικές .

:DD :DD :DD :DD :DD

 

:lmao: :lmao: :lmao:

 

Μη βρε...

μη ....

μη σας λέω ...

μην με βαράτε ...

ένα αθώο ψεματάκι είπα

 

 

 

Θεωρώ σκόπιμο να ανοίξω topic για το πρόγραμμα, αν και το έχει αναφέρει ο valtasar, αλλά εκεί που είναι μόνο από τύχη θα πληροφορηθεί κάποιος την ύπαρξη τέτοιου προγράμματος.

 

 

1ο EDIT

(Μετά απο καλύτερο ψάξιμο ανακάλυψα πως υπάρχει παρόμοιο post...

ας σβηστεί το παρόν και συγνώμη)

 

 

Ορίστε και δύο ενδεικτικά screenshots

mainnofolders.gif

 

mainseriesfolders.gif

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  277
  • Content Count:  5903
  • Reputation:   28715
  • Achievement Points:  5903
  • Days Won:  22
  • With Us For:  6416 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  7

Αγαπητέ φίλε dim, δεν διαγράφουμε το μήνυμα σου γιατί είναι καθόλα χρήσιμο και ενδιαφέρον, απλά συγχωνεύτηκε με το παρόν topic...

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2066
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  79
  • Content Count:  4670
  • Reputation:   26343
  • Achievement Points:  4704
  • Days Won:  4
  • With Us For:  6180 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  48

Ναι αλλά απ' ότι βλέπω το comic collector είναι δωρεάν μόνο για συλλογή έως 100 τεύχη. Μετά πρέπει να πληρώσεις. Εγω χρησιμοποιώ απλά το excel. Κάτι είχε πει ο Valt παλιότερα για ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.