Jump to content

Recommended Posts

Τίτλος:
ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ
Σενάριο/Kείμενα:
Jean Léturgie, Xavier Fauche, Léonardo Vittorio, Bob De Groot, Éric Adam,
Σχέδιο:
Morris, Michel Janvier, Frederik Garcia, Léonardo Vittorio
Hμερ. έκδοσης:
07-1989
Εξώφυλλα:
19 + 19 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ ΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Τεύχη:
16
Κατηγορία:
Σειρά/Αυτοτελή
Είδος εντύπου:
Κόμικ
Βιβλιοδεσία:
Ράχη με μαλακό εξώφυλλο
Περιεχόμενο:
Χιουμοριστικό
Περιοδικότητα:
Ακανόνιστη
Μέγεθος:
21.0 x 28.0
Σελίδες:
50
Χρώμα:
Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Μετάφραση:
Ιρένε Μαραντέι, Μαρία Ανδρεαδάκη
Lettering:
Μάχη Δαλεζίου, Ε.Λευκοπούλου
Πρωτότυπος τίτλος:
Rantanplan #1-16 (Dargaud, 1987-2001)
Προέλευση:
Γαλλική

Mέσα από τις ιστορίες του Λούκυ Λουκ, ξεπήδησε ένας τελείως διαφορετικός χαρακτήρας, που όσο αμφιλεγόμενος και εάν ήταν πάντα κατάφερνε να συντροφεύει τον μοναχικό κατά τα άλλα καουμπόι με "σχετική επιτυχία". Με τον καιρό αυτός ο χαρακτήρας ανεξαρτητοποιήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '80 (1989) και απόκτησε την δικιά του επιτυχημένη σειρά ως αυτόνομος και μοναχικός (σχεδόν) ήρωας, ενάντια στους παρανόμους της άγριας δύσης. Στις περιπέτειες του, έχει μάλιστα και ως βασικούς guest stars τον Διευθυντή και τον Παβλώφ, τον μάγειρα των φυλακών, αλλά και άλλους φυσικά όπως τους διάσημους Ντάλτονς. Για ποιον μιλάμε; Μα φυσικά για τον...
 

RANTANPLANLOGO.gif

Εάν ο Λούκυ Λουκ είναι ο Καουμπόι που πυροβολάει πιο γρήγορα και από τον ίσκιο του,
τότε ο Ραν Ταν Πλαν σίγουρα είναι...

RANTANPLAN_BACK.jpg

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ

 

 

Η ΣΕΙΡΑ
Στην Ελλάδα οι περιπέτειες του Ραν Ταν Πλαν, εκδίδονται από την ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 16 τευχάκια με τις μεγάλες κλασικές διαστάσεις που μας έχει μάθει τα τελευταία χρόνια (21 εκατ. Χ 28 εκατ.) και περίπου 50 έγχρωμες σελίδες. Το πρώτος τεύχος κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 1989 και το τελευταίο της πρώτης έκδοσης τον Δεκέμβριο του 2001.

 

Μερικά εξώφυλλα της σειράς:

 

Rantanplan_0001.jpg Rantanplan_0002.jpg Rantanplan_0003.jpg  

 

Bedetheque :nek:
Αφιέρωμα στον ήρωα θα βρείτε ΕΔΩ
Λίστα με τα τεύχη που κυκλοφόρησαν θα βρείτε ΕΔΩ

* Πρώτη του εμφάνιση μέσα από την ιστορία "Στα ίχνη των Ντάλτονς" της σειράς του Λούκυ Λούκ.

RANTANPLAN_TEYXH.txt

 

Ευχαριστούμε για τα υπόλοιπα εξώφυλλα τον tik.

 • Like 22
Link to post
Share on other sites
 • Replies 64
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mέσα από τις ιστορίες του Λούκυ Λουκ, ξεπήδησε ένας τελείως διαφορετικός χαρακτήρας, που όσο αμφιλεγόμενος και εάν ήταν πάντα κατάφερνε να συντροφεύει τον μοναχικό κατά τα άλλα καουμπόι με "σχετική επ

Επειδή έτυχε να διαβάσω την κουβέντα σχετικά με το τεύχος Νο.6 από το Komics της Καθημερινής και επειδή είχα το τεύχος πρόχειρο μπροστά μου, σκάναρα τις πρώτες σελίδες.

Σχετικά με τα τεύχη των “Πυροτεχνημάτων”, υπάρχουν κάποια θέματα που χρήζουν συζήτησης.   (1) Οι ελληνικές ανατυπώσεις  των “Πυροτεχνημάτων” έχουν αρίθμηση στο εξώφυλλο, η οποία ακολουθά τη χρονολο

Posted Images

Καλά η φώτο είναι όλα τα λεφτά... :lol:

 

Όλοι έχουμε διαβάσει περιπέτειες του γνωστού σκύλου. Yoshi, ωραία παρουσίαση... :thanks:

 • Like 2
Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Καλό και το κόμιξ του αλλά πιστεύω ότι στο Cartoon συντροφιά με τον Lucky είχε πολύ περισσότερο γέλιο...

 

 

Simos

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Πολύ καλή η παρουσίαση του φίλου YOSHI. Το κακό είναι ότι εγώ έχω πολύ λίγα από αυτά.

 • Like 2
Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...

Ωραία παρουσίαση!! Ευχαριστώ! :thanks: Θα ήθελα να ρωτήσω αν η σειρά είναι πλήρης ή υπάρχουν κι άλλα που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό; Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν στις επόμενες εκδόσεις της "Μαμούθ Comix" τα έβγαλε με διαφορετικά εξώφυλλα, όπως έκανε στο "Asterix". Κι αν ναι, αυτά που έχουμε εδώ ποιά είναι; Έχω δει ανά καιρούς τεύχη απο'δω κι απο'κει (δεν έχω ούτε ένα δυστυχώς...) αλλά δεν έχω συγκρατήσει τα εξώφυλλα. Και πάλι, όμως, δε θα γνώριζα την λεπτομέρια αυτή Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει παρακαλώ για ν'αρχίσω το "κυνήγι"! :beer:

 • Like 4
Link to post
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι έχουν εκδοθεί όλα στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό βλέπω να υπάρχουν 20 ιστορίες με τον ΡΤΠ ενώ η Μαμούθ έχει εκδώσει 16.

 

Διαφορετικά εξώφυλλα; Δεν νομίζω... Από όσο έχω δει είναι πάντα τα ίδια, ενώ δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν κυκλοφορήσει και επανεκδόσεις αφού δεν είναι τόσο πετυχημένη όσο ο Αστερίξ και ο Λούκυ Λουκ. Επίσης, ούτε ο Λούκυ Λουκ από όσο θυμάμαι έχει αλλάξει καθόλου τα εξώφυλλα του, μόνο που στις πρώτες εκδόσεις είχε και ένα μονοσέλιδο με φωτό και ιστορία κάποιων χαρακτήρων της άγριας δύσης που εάν δεν κάνω λάθος κόπηκαν στις επανεκδόσεις και μπήκαν στις θέσεις τους διαφημίσεις, αλλά τα εξώφυλλα παραμένουν τα ίδια. Το μόνο που άλλαζε ήταν η ποιότητα του εξώφυλλου (υφή - πάχος - χαρτί) και η ποιότητα στο χαρτί μέσα εάν έχω προσέξει.

 • Like 11
Link to post
Share on other sites

Ωραίος! Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες! :beer:

 • Like 2
Link to post
Share on other sites
 • 10 months later...

Αναμένω τον Σεπτέμβρη για γέμισμα του πορτοφολιού, όμως το βλέπω να αδειάζει κατ' ευθείαν... Εκτός των 2 πρώτων τευχών του "ΡΑΝΤΑΠΛΑΝ", θέλω να πάρω και κανά BoNe, φυσικά ό,τι βγει απ΄οτον Τερζόπουλο, + όποιο παλιό τεύχος βρω, θέλω να πάρω και κανά original art της Ziche... Είναι πολλά τα λεφτά... :lefta:

 

:cheers3:

 • Like 3
Link to post
Share on other sites

Γνώμη μου: πάρε καλύτερα κάποιο Λούκυ Λουκ, αν δεν έχεις, που είναι κλάσεως ανώτερο από αυτό το μέτριο καμμένο spin-off series που διαβάζοντας το επόμενο τεύχος λες κάθε πέρσι και καλύτερα... :P (ακόμα και ο Μπόμπιρας Λούκυ είχε πιο πλάκα)

 • Like 7
Link to post
Share on other sites

Χμμ... Λες, ε..; Ξέρεις, εγώ θέλω να ξεκινήσω το "Λούκυ Λουκ" από το πρώτο μέχρι το τελευταίο και να τα διαβάζω με την σειρά... Γι' αυτό, επειδή δεν έχει στα Public ή κάπου αλλού στον Βόλο το no.1 από "Λούκυ Λουκ", αλλά έχει το ΡΑΝΤΑΠΛΑΝ, γι' αυτό σκέφτηκα έτσι. Ίσως κάνω καμιά παραγγελιά από το internet. Θα δούμε...!

 • Like 3
Link to post
Share on other sites

Κάπου θα υπάρχει, αν και του Λούκυ τα περισσότερα είναι ψιλο-αυτοτελή. ;)

 

(χώρια που παίζουνε συνέχεια επανεκδόσεις από τη Μαμούθ)

 • Like 5
Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...

Η σειρά σίγουρα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, στο σύνολό της, σε σχέση πχ. με τα Λούκυ Λουκ, αλλά βλέποντας τα Νέα του Κόμιξ από το Κόμιξ #274, μαθαίνουμε ότι έχει μείνει πλέον 4 τομάκια πίσω από την Γαλλική:

 

post-556-13020424920347_thumb.jpg scan από τον tryfev

 

Αυτό όμως οφείλεται κυρίως στο ότι το #16 βγήκε το 2001 και ακολούθησε μια παύση 7 χρόνων στη Γαλλική. Από το 2008 βγάζει νέα τομάκια, κάθε χρονιά.

 

Btw, ενημερώθηκε και το πινακάκι με όποια στοιχεία έλειπαν, εκτός από τα ISBN, γιατί το καθένα έχει διαφορετικό αν και σειρά... :(

 • Like 15
Link to post
Share on other sites

Ναι μπράβο, το διάβασα και εγώ και αναρωτιόμουν αν πρόκειται να τα εκδώσει κάποια στιγμή στην Ελλάδα η Μαμούθ καθώς λογικά η ίδια θα έχει ακόμα τα δικαιώματα τους. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο καλά ή όχι, ο Ραν Ταν Πλαν γενικά είναι απολαυστικός, αλλά για την συλλογή μας ρε γμτ!!! :)

 • Like 8
Link to post
Share on other sites
 • 4 months later...

η μαμουθ νομίζω έχει ξεγράψει την κυκλοφορία του ραντανπλαν.η αλήθεια είναι ότι τα πυροτεχνήματα δεν ήταν και πολύ ευρηματικά,και οι κανονικές ιστορίες (πεντάμορφη και το τέρας,το μεγάλο ταξίδι) υστερούσαν σε σχέση με τις πρώτες.πάντως νομίζω ότι εμάς δε θα μας χάλαγε να κυκλοφορήσουν και οι επόμενες 4 ιστορίες

 • Like 9
Link to post
Share on other sites
 • 2 years later...

Ειναι πολυτελεια που θα θελα να εκδωθουν και οι επομενες 4 ιστοριες του Ραντανπλαν? :(

 • Like 11
Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

Το μουρλόσκυλο είναι όλα τα λεφτά... Τρελλό γέλιο αυτή σειρά... Αγόρασα τα 13 από τα 16 τεύχη από την λέσχη χθές... Τι παίζει με τα τεύχη που έχουν και τον τίτλο "Πυροτεχνήματα"? Δεν έχουν καμία διαφορά από τα υπόλοιπα... Μόνο διαφορά στο μέγεθος του τεύχους... Απο μία συγκριση που έκανα με το μάτι διαφερουν ελάχιστα στο μέγεθος από αυτά που είναι εκτός "Πυροτεχνημάτων". Με το νούμερο 7 ,Πυροτεχνήματα 1, να είναι το μικρότερο της σειράς!!!

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

Υ.Γ.: Δηλαδη τα 16 τεύχη κυκλοφόρησαν σε βάθος 11 χρόνων χωρίς επανεκδόσεις? Γιατί το 2 και το 3 που έχω αναφέρουν στο οπισθόφυλλο και τα 16 τεύχη ενώ το 5 μόνο τα 5 τελευταία... 

 • Like 5
Link to post
Share on other sites

Τα πυροτεχνήματα έχω την εντύπωση ότι περιέχουν μικρές ιστορίες/στριπ που πιάνουν μισή σελίδα η κάθε μία, σε αντίθεση με τα μη-πυροτεχνήματα που αναφέρονται σε ιστορίες που καταλαμβάνουν όλο το άλμπουμ.

 

Τα πρώτα δύο (τουλάχιστον) άλμπουμ επανεκδόθηκαν σίγουρα. Η 1η έκδοση είχε το λεπτό, γυαλιστερό εξώφυλλο που χρησιμοποιούσε η Μαμούθ τη δεκαετία του '80, ενώ η επανέκδοση είχε το χοντρό/σαγρέ χαρτονένιο εξώφυλλο που υιοθέτησε τη δεκαετία του '90. 

 • Like 15
Link to post
Share on other sites
 • 3 months later...

Από τα τομάκια πόσα έχει γράψει ο Γκοσινύ; Συμπλήρωσα πρόσφατα (χθες) όλα τα τεύχη Λουκυ Λουκ του Γκοσινύ που τον θεωρώ ευφυέστατο και σκεφτόμουν να ασχοληθώ με τα Ραν Ταν Πλαν μιας και δεν είναι πολλά. Είχα διαβάσει παλιότερα το τευχος 2 (Ο νονός) και μου άρεσε.

 • Like 10
Link to post
Share on other sites

Κανένα.

 • Like 14
Link to post
Share on other sites
 • 5 weeks later...

Τα πυροτεχνήματα έχω την εντύπωση ότι περιέχουν μικρές ιστορίες/στριπ που πιάνουν μισή σελίδα η κάθε μία, σε αντίθεση με τα μη-πυροτεχνήματα που αναφέρονται σε ιστορίες που καταλαμβάνουν όλο το άλμπουμ.

Ναι, τα πυροτεχνήματα είναι στριπς και αρχικά είχαν κυκλοφορήσει ξεχωριστά πριν συμπτυχθούν σε κανονικά άλμπουμς. Πάντως και τα νέα άλμπουμς που δεν έχουν βγει στην Ελλάδα, πάλι στριπς έχουν. Μάλλον μόνο τέτοια θα βγαίνουν από εδώ και πέρα από Ραντανπλάν.

 

Μου κάνει εντύπωση πάντως που καταφέρανε ακόμα και αυτή την σειρά, που την πιάσανε στα ξεκινήματα της, να μην βγάλουν όλα άλμπουμς με την σειρά που κυκλοφόρησαν και έξω.

 • Like 10
Link to post
Share on other sites

Σίγουρα πάντως η Μαμούθ έκανε το ίδιο και με τον Αστερίξ... Όσο αφορά την χρονολογική σειρά... Για τον Λούκυ Λουκ δε γνωρίζω...

 • Like 6
Link to post
Share on other sites
 • 10 months later...

Σχετικά με τα τεύχη των “Πυροτεχνημάτων”, υπάρχουν κάποια θέματα που χρήζουν συζήτησης.

 

(1)

Οι ελληνικές ανατυπώσεις  των “Πυροτεχνημάτων” έχουν αρίθμηση στο εξώφυλλο, η οποία ακολουθά τη χρονολογική σειρά έκδοσης της Μαμούθκομιξ. Επιπλέον, στη δεύτερη σελίδα κάθε τεύχους δίνεται η αντίστοιχη αρίθμηση της πρωτότυπης έκδοσης των “Πυροτεχνημάτων” (βλ. Τίτλος πρωτότυπου: “BÊTISIER …”). Το περίεργο είναι ότι οι δύο αυτές αριθμήσεις είναι διαφορετικές!

 

Οι αριθμήσεις έχουν ως ακολούθως:

 

Αριθμός & Τίτλος ελληνικού τεύχους              Αρίθμηση “Πυροτεχνημάτων”       Τίτλος πρωτότυπου

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7. Ο ατσίδας                                                       ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ 1                   Bêtisier 3

9. Το σπίρτο                                                       ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ 2                   Bêtisier 1

10. Ο καταφερτζής                                             ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ 3                    Bêtisier 2

12. Το ξεφτέρι                                                    ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ 4                    Bêtisier 4

15. Ο τσίφτης                                                     ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ 5                    Bêtisier 5

16. Τα Χριστούγεννα του Ραντανπλάν              ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ 6                    Bêtisier 6

 

 

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκα ότι υπάρχουν συνολικά 10 τεύχη με την ένδειξη “Bêtisier”. Επίσης, επιβεβαίωσα ότι, χρονολογικά, τα τεύχη έχουν εκδοθεί με σειρά που ακολουθεί την αρίθμηση των πρωτότυπων (Bêtisier) και όχι της ελληνικής έκδοσης, όπως συμβαίνει σε διάφορες εκδόσεις της Μαμούθκομιξ. 

 

 

(2)

Τα στριπς στα τεύχη των “Πυροτεχνημάτων”, είναι αριθμημένα ανά μισή σελίδα, δηλ. ανά δύο σειρές καρέ, και οι κάθε δύο σειρές καρέ αντιστοιχούν σε μια μίνι ιστορία/γκακ, συνήθως αυτόνομη (σύνολο 88 μίνι ιστοριούλες σε 44 σελίδες του κάθε τεύχους). Σε κάποια τεύχη, η αρίθμηση των μίνι ιστοριών είναι συνεχόμενη - συγκεκριμένα, μόνο στα τεύχη #9 και #10, δηλ. στα Π#2 και Π#3, δηλ. στα Bêtisier 1 και Bêtisier 2, ενώ στα άλλα τέσσερα τεύχη της ελληνικής έκδοσης, η αρίθμηση αυτή είναι ανακατωμένη. Κάποιες λεπτομέρειες για την αρίθμηση των γκακ φαίνονται πιο κάτω:

 

Ελληνική αρίθμηση                  Τίτλος πρωτότυπου              Αρίθμηση μισής σελίδας

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ 1                   Bêtisier 3                       Διάφοροι αριθμοί μεταξύ του 501 και του 688

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ 2                   Bêtisier 1                       Από 325 μέχρι 412

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ 3                   Bêtisier 2                       Από 413 μέχρι 500

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ 4                   Bêtisier 4                       Διάφοροι αριθμοί μεταξύ του 689 και του 829

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ 5                   Bêtisier 5                       Διάφοροι αριθμοί μεταξύ του 777 και του 888

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ 6                   Bêtisier 6                       Από 889 μέχρι 975, και το 884

 

 

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, διαπίστωσα ότι και οι γαλλικές εκδόσεις (τουλάχιστον κάποια τεύχη) ακολουθούν την ανορθόδοξη αυτή αρίθμηση των μισών σελίδων. Επίσης, οι πρώτοι αριθμοί των γκακ εκδόθηκαν σε μεταγενέστερα τεύχη της γαλλικής έκδοσης και όχι στα έξι πρώτα, τα οποία έχουν εκδοθεί από  τη Μαμούθ.

_________________________________________________________________________

 

 

Αν κάποιος διαθέτει τα 10 τεύχη της γαλλικής έκδοσης των “Πυροτεχνημάτων/Bêtisier” ή τα παλαιότερα τεύχη με τα γκακ που νομίζω φέρουν την ονομασία Gags de Rantanplan (και εάν αυτός ο κάποιος έχει λίγο χρόνο για χάσιμο…), ας μας δώσει λίγες πληροφορίες ώστε να καταλάβουμε αν έχουν εκδοθεί όλα τα αριθμημένα γκακ στα 10 τεύχη των γαλλικών Bêtisier, αν η ελληνική εκδοχή (τα 6 τεύχη που διαθέτουμε) είναι ακριβής μετάφραση της γαλλικής έκδοσης των Bêtisier, να ενημερωθούμε για ότι άλλο τυχόν διαφεύγει της αντίληψής μας, κλπ, κλπ………

Edited by apetoussis82
 • Like 20
Link to post
Share on other sites
Δυστυχώς από τα πυροτεχνήματα έχω μόνο ότι έχει βγάλει η Μαμούθ.  :chicken2:

 

post-11736-0-78622700-1424718719_thumb.jpg

Bêtisier 7 - Sur le pied de guerre (2008, Lucky Comics)

 

post-11736-0-73645300-1424718720_thumb.jpg

Bêtisier 8 - Chien d'arrêt (2009, Lucky Comics)

 

post-11736-0-61907700-1424718721_thumb.jpg

Bêtisier 9 - Morts de rire (2010, Lucky Comics)

 

post-11736-0-19482100-1424718722_thumb.jpg

Bêtisier 10 - Carré d'os (2011, Lucky Comics)

 

Πάντως είναι κρίμα που δεν έχει βγάλει τα υπόλοιπα 4 πυροτεχνήματα...  :wow:

 

 • Like 14
Link to post
Share on other sites

Φαντάζομαι ότι μετά τις τελευταίες κινητοποιήσεις της Μαμούθ (βλ. προσεχώς http://www.mamouthcomix.gr/), οι επόμενες νέες της εκδόσεις λογικά θα περιλαμβάνουν και ένα-δυο τεύχη Ραντανπλαν. Αυτά που δε βλέπω να εκδίδονται σύντομα, είναι τα δύο τεύχη του Τεν-Τεν που δεν υπάρχουν στα ελληνικά.

 • Like 10
Link to post
Share on other sites

Αυτά που δε βλέπω να εκδίδονται σύντομα, είναι τα δύο τεύχη του Τεν-Τεν που δεν υπάρχουν στα ελληνικά.

 

Δυστυχώς η Μαμούθ έχει πει ότι αυτά τα δύο τεύχη του Τεντέν δεν θα τα εκδώσει ποτέ.

 • Like 9
Link to post
Share on other sites

Είχα ακούσει ότι έχει μεγάλη πιθανότητα να εκδόσει το πρωτο μιας και ειναι ασπρόμαυρο και έχει χαμηλό κόστος

 • Like 8
Link to post
Share on other sites

Για το Στη Χώρα των Σοβιέτ έχουν πει όχι γιατί είναι 140 ασπρόμαυρες σελίδες με σκίτσο χαμηλής ποιότητας και άκομψη αντικομμουνιστηκή προπαγάνδα.

 

Για το Τέχνη Άλφα έχουν πει όχι γιατί το σκίτσο στις σελίδες είναι μισοτελειωμένο και λείπει και το τέλος.

 • Like 7
Link to post
Share on other sites

Να μην απελπιζόμαστε όμως:

 

Ακούγονται νέα ότι το 2017, για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης, το Στη Χώρα των Σοβιέτ θα βγει έγχρωμο στη Γαλλία:

 

https://thegingeradventurous.wordpress.com/2014/11/08/tintin-in-the-land-of-the-soviets-colorized-version-in-2017/

 

Αν αυτή η είδηση δεν είναι ψεύτικη ή ράδιο αρβύλα, τότε ίσως να υπάρξει πιθανότητα να το εκδώσει και η Μαμούθ...  :pray:

 

 

(Μάλλον κάποιος mod πρέπει να μεταφέρει αυτή τη συζήτηση αλλού!)

 • Like 8
Link to post
Share on other sites

Ας ελπίσουμε, πρώτον, ότι θα εκδοθεί και στην Ελλάδα, και, δεύτερον, ότι δε θα υπάρξει λογοκρισία

Edited by apetoussis82
 • Like 5
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.