Μετάβαση στο περιεχόμενο

gomfaios

Members
  • Περιεχόμενο

    256
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από gomfaios

  1. gomfaios

    ΠΟΠΑΫ

    Γνωριζει καποιος φιλος να μου πει ποια τευχη περιεχει ο 2 τομος Ποπαυ?
  2. Μπλεκ 1 και 18 βρεθηκανΑλλο 1 τευχακι και κλεισαμε!!!Ψαχνω το τευχος νουμερο 3 μονο...
  3. Μπλεκ 278 βρεθηκε!!!Ψαχνω μονο τα 1,3,18 πλεον....
  4. gomfaios

    ΜΕΓΑΛΑ ΚΛΑΣΙΚΑ

    Εχει καποιος φιλος ποια τευχη περιεχει ο καθε τομος σε λιστα?
  5. gomfaios

    MISTER NO

    Μια σειρά που σίγουρα θα αγοραζω και θα στηριξω σταθερά ελπίζοντας να εκδοσει Πολλά τεύχη.
  6. Bρεθηκε και το 4!!!Ακομη 8 τευχακια εμειναν!!!
  7. Στην αναζητηση των Μπλεκ προστεθηκε το 4 και βρεθηκαν τα 25,30,32,40,296 12 τευχη ακομη καταζητουνται!!!
  8. Εγινε ανανεωση της λιστας!Καθε βοηθεια δεκτη!
  9. gomfaios

    ΔΡΑΣΙΣ

    θα ξαναδω τα τευχη μου κ θα επανελθω Παυλο...
  10. gomfaios

    ΔΡΑΣΙΣ

    Τα 41 κ 47 Δείτε τα λίγο μαλλον έχουν ανέβει ανάποδα,επειδή τα εχω το λεω...
  11. Πιο λιγα τευχη απο τη προηγουμενη αποπειρα εκδοσης του... Πολυ κριμα...Αν και πιστευω πως 2 περιοδικα ειναι μια χαρα απλα τιμης ενεκεν θα επρεπε στο 1 απο τα 2 να εχει και το ονομα του Μιστερ Νο στο τιτλο (πχ Ζαγκορ & Μιστερ ΝΟ)
  12. gomfaios

    ΖΑΓΚΟΡ

    Οι ιστοριες του καπταιν μικυ εχουν ξαναδημοσιευτει?
  13. Καλησπερα σε ολους τους φιλους της σελιδας μετα απο καιρο επανερχομαι με μια νεα λιστα αναζητησης Μπλεκ Α περιοδου Τα τευχακια που αναζητω ειναι τα εξης: ΜΠΛΕΚ Α ΠΕΡΙΟΔΟΥ: 1,3,4, 18, 21,22,23, 35,37, 257,278, 334, ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΛΕΚ: 1, MIΚΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ: 112,158,166,173,174,210,218, Mε ενδιαφερουν σε αρτια κατασταση αλλα οχι παραλογα πραγματα! Περιμενω την οποια πολυτιμη βοηθεια σας!
  14. 2 περιοδικα το μηνα ειναι καλα απο τις εκδοσεις Ανεμουδουρα,εγω τα αγοραζα και τα 3 αλλα πιστευω 2 θα ειναι πιο βιωσιμα και αν βγαζει που και που καμια εκδοση βιβλιοπωλειου θα τη στηριζα αλλα δεν ξερω αν θα ειχε επιτυχια...
  15. gomfaios

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Η ιστορια του Ζαγκορ σε αυτο το τευχος εχει πολυ μικρα καρε!Δεν μπορει να διαβαστει ευκολα...
  16. :yahoo: Το αναμενω πως και πως!Επιτελους θα συνεχισω να διαβαζω τις ιστοριες του Μιστερ Νο :yahoo: Και oi αλλοι ηρωες του περιοδικου δεν με χαλανε,μαζι με τον Μπλεκ ηταν ειναι και θα ειναι τα αγαπημενα μου περιοδικα(αντε να βγει και η περιπετεια,ο ποπαυ,η δρασις κτλ κτλ να νομιζω οτι ξαναζω στα 80s)
  17. '''Πηρα κατι μπακατελες σαν ανταλλαγματα η αγορες που δεν βγηκα να κραξω κανεναν αλλα τα ειπα σε καποιους διαχειριστες που δεν εδωσαν σημασια..... Εμενα μου την εστησαν σε μια περιπτωση (παρεακι κι ετσι δηλαδη) και σε ενα λαθος χειρισμο σε αλλη (που εφταιξα το παραδεχομαι καθως δεν χειριστηκα σωστα το σκηνικο και την φαση αλλα κι αυτο παλι δεν ειχε νοημα καθως ημουν ηδη με το ενα ποδι εκτος ουτως η αλλως) με διεγραψαν με συνοπτικες διαδικασιες Τα συμπερασματα δικα σας απλα για να εισαστε υποψιασμενοι Ας μην διαγραφτει το παρον ποστ διοτι ειναι προς γνωση και προστασια ολων !!!!!!!!!'''' ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ : Τοσο καιρο κρατιεμαι κ απεχω απο το forum εξαιτιας σου για να μην μιλησω!Ποιος σου την εστησε? Μ αρεσει που το παιζεις και Ρομπεν των φτωχων και των αδυνατων... Σε λυπαμαι πραγματικα,εισαι αξιος της μοιρας σου! Το εχεις παρει χαμπαρι οτι κανενας δεν σε εμπιστευεται? Χαιρομαι πολυ που ημουνα αυτος που σε ξεμπροστιασε σε ολους τους φιλους των κομικς και μην στεναχωριεσαι δεν ησουν ο πρωτος.... Οσο για το τευχος που δεν μου πουλησες κ δηθεν εσκισες μπορεις τωρα που εχει και κρυο να το καψεις για να ζεσταθεις... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους με Υγεια και καλα μυαλα σε σενα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.