Μετάβαση στο περιεχόμενο

pastoula

Members
  • Περιεχόμενο

    31
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από pastoula

  1. Δύο καινούρια από Anubis: https://comicstrip.gr/el-gr/comics/metafrasmena/captain-marvel:-epanekkinhsh https://comicstrip.gr/el-gr/comics/metafrasmena/conan:-epikes-peripeteies
  2. pastoula

    ΣΙΜΜΙΟΤΤΟ

    Δεν προκεται περι ανατυπωσης. Διορθωμένα εξώφυλλα από τα αρχικά είναι. Είναι μόνο μία η έκδοση.
  3. Αν δεν το εχετε δει, τα επομενα ειναι Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ και το ΤΡΥΦΕΡΟ ΠΟΔΙ.
  4. θα βγαλει τουλαχιστον 10 τευχη με το ΕΘΝΟΣ. Αν παει καλα βλεπουμε και για αλλα...
  5. Όσο για το φύλο του/της Ντόλυ έπρεπε να δεις τι γέλια έκανε ο ACHDE όταν έμαθε πως στην Ελλάδα την είχαμε θυλικιά. Πάνε τόσα σχόλια που είχα ακούσει για τον Λούκυ και την φοράδα του... Αλλά τα κείμενα στα τελευταία Λουκυ Λουκ είναι του LAURENT GERRA οχι του ACHDE. Να μην τον αδικούμε άδικα τον άνθρωπο, έτσι;
  6. Αυτή τη φορά η θήκη θα είναι με το τελευταίο τέυχος! Ελπίζω κι εγω να μην εχει κενό πάλι!
  7. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είχε αναλάβει την διανομή στα πρώτα 12. Όχι σε αυτά.
  8. pastoula

    BAKER STREET - ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ

    επιτελους! Η πολυποθητη συνεχεια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις επομενες μερες θα ειναι στα χερακια μας! Χαιρομαι, γιατι είναι από τις σειρές που λετρέυω!
  9. Ημουν κι εγω εκει, όσο για το κερασμα, δεν σε ειδα Παντως χωρις πλακα τωρα, το σκηνικο που περιγραφεις δεν το ειδα, γιατι δεν πηγα στο IFA, πηγα μετα στο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ. Είμουν απο τους τυχερους που περασαν πολλες ωρες μαζί του. Δεν ξερει μονο τα βασικα, αντιθέτως, επεμενε να μιλαμε στα αγγλικα για να μην νιωθουν καποιοι "μειωνεκτικα", όπως είπε. Τωρα δεν ξερω αν ειχε καποιες οδηγιες απο το IFA περι γαλλικων!
  10. Αλήθεια; Κι εγώ σε τί γλώσσα του μιλούσα τόσες μέρες; Κι ακόμα καλύτερα, σε τί γλώσσα μου απαντούσε εκείνος; Και η αλληλογραφία μας τότε σε τί γλώσσα είναι;
  11. και να θυμαστε στις 5/11 το Λουκυ Λουκ!
  12. Το ΜΑΝΙΝΑ εβγαινε μεχρι ποτε? Το θυμαμαι παλια, αλλα...
  13. pastoula

    CAFE OCCULT

    Κι εγώ θέλω να δω τη συνέχεια του Το Τζινι! Ξερετε τίποτα???
  14. θα ακουσες κι ολο τον διαλογο που του ελεγε πως επειδη δεν ειχε το διαβατηριο, να του εδεινε 20 ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ για να μην τον συλαβει. Ειχε πολύ πλακα. Αν και λυπηθηκα το χερι του. Υπεγραφε ασταματητα απο τις 10 εως τις 3!
  15. pastoula

    ASTERIX

    λογικα μεσα στην εβδομαδα θα κυκλοφορισει και στα περιπτερα. Το Ιζνογκουντ, περιμενε το μεσα στο επομενο 6-μηνο περιπου!
  16. Αν ακουγατε τα γελια του οταν πρωτοακουσε οτι εχουμε την Ντολυ θυλικια... Αλλο να σας το λεω κι αλλο να το βλεπετε!
  17. pastoula

    ASTERIX

    παιδια, οσα βιβλιοπωλεια το ηθελαν, το ειχαν. και στον παπασωτηριου το ειχε και στη φνακ. Σιγουρα, το ειδα την παρασκευη!
  18. κι εγω τα marvel (oxi ultimate) και κανενα απο αυτα που δεν προλαβα να διαβασω οταν ημουν μικρή, σαν το κοκομπιλ και τετοια! Επισης, θελω να συνεχιζονται οι σειρες και να μην κανουν 2-3 χρονια για τις συνεχειες. π.χ. joe bar team (ΜΑΜΟΥΘ), το τζινι (ΚΕΔΡΟΣ), κτλ.
  19. Τα δικά μου σκιτσάκια θα σας τα δείξω αύριο! Λόγω μέσου, πήρα πολλάααααααααααααααααααααα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.