Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikos99

Members
  • Περιεχόμενο

    533
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από nikos99

  1. Δεν Καταλαβαίνω γιατί εκδίδει μόνο Batman και όχι Superman περίεργο .
  2. Δεν διαφωνώ αλλά είμαι από αυτούς που δεν πείθομαι εύκολα . Θα ήθελα να το διαβάσω πρώτα και μετά να απαντήσω . καποια στιγμή θα πέσει στα χέρια μου και θα καταλάβω τι είναι .
  3. nikos99

    ΣΑΝΤΡΟ

    Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω . Απλώς εγώ δεν θα το έβαζα στην κατηγορία κόμικ . Έχω δει παρά πολλες φορες τετοια εικονογράφηση σε παραμύθια και σε περιοδικά του 50 . Απλώς δεν μου κολλάει για κόμικ . Κάτι εικονογραφημένο ναι κόμικ όχι . εγω παντως δεν είμαι αυτός που θα κρίνει σε ποια κατηγορία θα πάει .
  4. nikos99

    ΣΑΝΤΡΟ

    Έριξα μια μάτια στην παραπομπή . Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι κόμικ . 5 εικόνες σε κάθε σελίδα και τεράστια κείμενα μου κάνει πιο πολύ με εικονογραφημένο μυθιστόρημα . Παντως είναι εντυπωσιακό .
  5. nikos99

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Μετά από μια πιο ψύχραιμη μάτια και αφού έχει πέσει ο αρχικός ενθουσιασμός για την συλλογή βλέπω κάποια πράγματα απο αυτά που διαβάζω εδώ . Νομιζω ότι δεν είναι πολλοί αυτοί που έκαναν συνδρομή (πιστευω 30-50 ) από το φόρουμ για πω την αλήθεια βλέπω πολύ λίγους ίσως τα σαΐνια με τις δημοσκοπήσεις να κάνουν μια να δούμε πόσοι είναι ετσι για να έχουμε μια εικόνα . για διάφορους λόγους οι πολλοί πάνε για επιλεκτικές αγορές είτε γιατί έχουν τεύχη είτε γιατί δεν έχουν χώρο είτε γιατί θέλουν συγκεκριμένες ιστορίες . Προσωπικά εγώ θέλω να πάει καλά η σειρα όχι γιατί με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη αλλά για να μην πατωσει η Radnet και σταματήσει τις κομιξοεκδοσεις . Στα τρέλλα όνειρα μου βλέπω η Radnet να φέρνει DC - λέμε τώρα . Για μένα θα ήταν καλύτερη επιλογή η DC από μια κορεσμένη αγορά από marvel . επειδή είναι εταιρία γενικών εκδόσεων και δεν έχουν εμπειρία στα κομιξ βασίστηκαν στο γεγονός ότι ο αραχνακιας πούλαγε τα πιο πολλά στην προηγούμενη έκδοση και προχώρησαν με αυτή την σειρά . Θέλει μελέτη το θέμα παραπάνω από αυτό και πιστευω δεν την έκαναν . εαν κάποιος από τους αδελφούς κάνει κάποια δημοσκόπηση καλο θα ήταν να περιέχει και συγκριτικά στοιχεία με την προηγούμενη συλλογή . Πόσοι κάνατε συνδρομή τότε πόσοι τώρα ποσά τεύχη πήρατε τότε ποσά πιστεύεται θα αγοραςεται τώρα κτλ .
  6. nikos99

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Δηλαδή με μια πρώτη ανάγνωση και χωρίς να έχει γίνει ανάλυση για τους καμπάναδες η μισή σχεδόν σειρά έχει εκδοθεί ήδη στην Ελλάδα από άλλες εταιρίες ? .
  7. nikos99

    ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ POPEYE

    Τελικα τα πήρα και έχω και τα 3 τεύχη . Από το meta book στα 10 ευρώ το τεύχος . εχω διαβάσει το πρώτο και δεύτερο τεύχος αλλά δεν έχω ενθουσιαστεί καθόλου . Θεωρω ότι δεν θα τα αγόραζα ποτέ στην κανονική τιμή αλλά στην τιμή που τα πήρα είναι οκ .
  8. Εγώ θα πάρω το πρώτο τεύχος από το περίπτερο . Τι να την κάνω την 40 άδα . Εξάλλου η αρχη είναι το ήμισυ του παντός . τα υπόλοιπα από τον καλοκαθη
  9. Προφανώς πάει για κέρδος μεγάλο πήγαινε στον καλοκαθη Στουρνάρη με Πατησίων να πάρεις όσα θέλεις και έχει και όλη την σειρά marvel και αυτή σκοτωμένη
  10. Η radnet έχει σκορπίσει όλα τα βιβλία του Ιουλίου Βερν σε όλα τα βιβλιοπωλεία με τιμή ξεστοκ 4 ευρώ .
  11. Η καλύτερη μου αυτό το thread. Μπαίνω και διαβάζω το τι γράφεται τρώγοντας ποπ κορν . Σουρεάλ και γροτεσκ καταστάσεις εδώ μέσα . Radnet σε όλο το μεγαλείο , προσφορές , κουπόνια , επιστροφές , σελίδες , ράχες , περίπτερα κτλ συλλέκτες που δεν ξέρουν τι θα αγοράσουν σε τι τιμή και ποτέ , τι άλλο θα μπορούσα να ονειρευτώ . το καλύτερο δώρο για τις αποκριες . Καρνάβαλος .
  12. Η ο χώρος να τους έχει δωθεί μόνο για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο . Δεν νομιζω ότι όλες οι εκδοτικές και τα καταστήματα θα έχουν διπλούς πάγκους . Μιλάμε για τριήμερο με πολλές βάρδιες θα θέλουν όλο το προσωπικό . Οι φανζιναδες και μικρό εκδότες θα πάνε σε ένα event .
  13. Θα πρέπει να βρουν παραπάνω χώρο έστω και υπαίθριο μέσα Μαΐου ο καιρός θα είναι σούπερ . Λόγω συνωστισμού εκεί που θέλεις 1 ώρα να τα δεις όλα μου πήρε 3 ώρες πέρυσι και είμαι σίγουρος ότι έχασα και πολλά από το σπρώξιμο . Άσε που μετά από αυτό το χαμό αισθάνεσαι ότι κουβάλαγες τσιμεντόλιθους όλη την ημέρα . Το καλο είναι ότι έχει και υπαίθρια μπαράκια για άραγμα και είναι και η λέσχη απέναντι για επίσκεψη . εδω υπάρχει και ένα ερώτημα . Τι θα κάνουν οι εκδοτικές θα πάνε εκεί η στηνΘεσσαλονίκη ? Θα έχουν 2 παγκουσ Ένα Αθήνα και ένα Θεσσαλονίκη ? Για να δούμε .
  14. Φαντάσου (λέμε τώρα εάν υπήρχε )οι άνθρωποι θα έχαναν 3 τεύχη Μίκυ ένα ντοναλντ ένα super Μίκυ ένα κομιξ 5- 6 υπέρ ηρωικά το ξεχείλωσα τώρα
  15. Φουλάρει μηχανεσ Η Jemma για το Comicdom στο γκαζι .
  16. Πως κάνετε ετσι για μια μέρα . Εδώ το 1923 με την εφαρμογή του Ιουλιανού ημερολογίου οι άνθρωποι κοιμήθηκαν στις 16 Φλεβάρη και ξύπνησαν την επόμενη και ήταν 1 μαρτη .
  17. Την avendator σε θαλασσί χρωμα !!!! Το απόλυτο super car . Σε μια σοβαρή χώρα θα είχαν εκτελέσει τον δημιουργό της σειράς ( μεταφορικά ). Έλεος !!
  18. Αυτός που κάνει μάρκετινγκ στη radnet πρέπει να καπνίζει το καλο . καθε λιγο και λιγάκι πετάει ότι να είναι βόμβες και άντε κάποιος να αποφασίσει τι θέλει και πως το θέλει . αυτο που κατάλαβα μετά τις προεγγραφές , 20 αδές και τις 40 αδες όλοι περιμένουν την 80 αδα με 90 % έκπτωση ? Παντως είναι στα 40 5,8 ευρώ το τεύχος . Γενναίο . Αυτό βέβαια μου λέει ότι έχουν κάνει καλο deal γιατί δεν πρέπει να τους κοστίζει το τεύχος πάνω από 3 ευρώ . Στη σαραντάδα υπάρχει και μια υποσημείωση για τους φίλους που δεν έχουν πιστωτική η radnet δέχεται και νεφρό .
  19. Ετσι όπως είδα μέχρι τώρα την συλλογή ( ενδιαφερουσα ) θα πάρω τον πρώτο τόμο λόγο τιμής και θα σταματήσω . Σε βάθος χρόνου και αφού έχει τελειώσει η συλλογή θα το ξανασκεφτώ θα δω τι εκπτώσεις η τι σκότωμα δίνει η radnet ( είναι σιγουρο ότι θα δώσει ένα από τα δυο η και κάποιο παζάρι ) η και αγγελίες και πάλι θα δω τι θα πάρω .Από ότι διαβάζω εδώ η συντριπτική πλειοψηφία πάει για επιλεκτικές αγορές τευχών για διάφορους λόγους . Ελπιζω αυτοί σην Radnet να το έχουν στα υπόψιν και όχι να νομίζουν ότι επειδή η σειρά είναι spider θα πουληθεί όλη και αρχίσουν τα καλαματιανά .
  20. Νομιζω ότι θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την αξία της συλλογής που είναι αναμφισβήτητη και την συμπεριφορά της εταιρίας που είναι τραγική . Και ρωτάω εγώ τώρα ακόμα και να θέλω να πάρω την συλλογή σαν τρελός γιατί να μην την πάρω στο τελος με σκοτωμένη τιμή η ακόμα και εάν δεν την σκοτώσουν στην κανονικη και να τρέξω τώρα . Αυτό δεν το σκέφτονται ότι υπάρχουν άνθρωποι που την θέλουν αλλά δεν θα πάνε να την πάρουν από την αρχή με αποτέλεσμα να δουν μειωμένες πωλήσεις άσε που ποιος λέει ότι θα την τελειώσουν την σειρά και δεν θα την κόψουν όπως την προηγούμενη . απο marketing τρέλα χάλια .
  21. nikos99

    Ο ΡΑΪΧ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

    Καλησπερα ξέρει κάποιος εάν κυκλοφόρησε και με άλλο εξώφυλλο για είδα το παρακάτω
  22. Πολυ ριψοκίνδυνη η radnet . Πρώτα χάνει την εμπιστοσύνη των συνδρομητών με το να σκοτώσει τα τεύχη μερικες μέρες από την απότομη λήξη της συλλογής κάνοντας τους να νιώθουν ηλίθιοι για την συνδρομή η την αγορά τευχών στην κανονική τιμή ( και εγώ μέσα ) και τώρα εάν επαληθευτούν τα σενάρια για επανέκδοση ιστοριών Spider-Man . Θεωρω πλέον ότι η radnet ακολουθεί τυχοδιωκτική πορεία και παρότι είμαι ο σουπερ μαζοχτρας των κόμικς θα τους ρίξω άκυρο για αυτή την επανέκδοση . Υπάρχουν και όρια σε όλα . Είπαμε να στηρίξουμε τις ελληνικές εκδοτικές αλλά όχι και να μας περνάνε για μλκς.
  23. Το διαβασα σήμερα . Εξαιρετικό κομικ και πολύ καλή έκδοση . Μου άρεσε πολύ και διαβάζεται εύκολα ωραία καρέ και χρώματα . Μετά τον καταιγισμό της marvel που οφείλω να ομολογήσω ότι με κούρασε και την dc στην Ελλάδα να παράγει μόνο Batman αυτή η έκδοση ήταν ωραία αλλαγή . Δώσε στο λαό Superman …..
  24. nikos99

    TARKIDI

    Πουλήθηκαν πριν 2 - 3 μήνες στο παζάρι στον ελαιώνα πάνω από 200-300 τεύχη δεμένα με πλαστική κορδέλα πρακτορείου . Πήρα περίπου 20 κομμάτια τα πιο κολλαριστά από την μέση του δεματος από όλα τα νούμερα που είχε , βέβαια αυτός ήθελε να τα πουλήσει όλα με την μια αλλά δεν έδωσα σημασία ήταν παρά πολλά . Τώρα προφανώς πήραν και άλλοι και ίσως κάποιος να πήρε τα υπόλοιπα σκούπα . Μερικοί νομίζουν ότι βρήκαν θησαυρό και τα πουλάνε 30 ευρώ. Αστεία πράγματα . Δεν ξεκλειδώθηκε αποθήκη μόνο αυτά είχε το μελαχρινό παλληκάρι .
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.