Μετάβαση στο περιεχόμενο

Rianel

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Rianel

  • Γενέθλια 05/01/1976

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Χώρα
    Greece

Rianel's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

25

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ούτε η δική μου επιλογή είναι στη λίστα. Αν ήμουν σούπερ-ήρωας θα ήθελα να είμαι η Storm!
  2. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες.
  3. Rianel

    Γεια σας

    Καλωσήρθες asmin!!
  4. ¨εκανα και εγώ αίτηση για να μπω στο Clan με όνομα Rianel.
  5. Δυστυχώς δεν διάβασα ακόμη το κόμικ αν και το είδα να κυκλοφορεί, αλλά έχω διαβάσει τα βιβλία του. Και το συγκεκριμένο αξίζει πραγματικά να το διαβάσεις. Γράφει αριστουργηματικά και μαγικά ο Barker, σε ταξιδεύει. Θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω ότι το καλύτερό του είναι ο Υφαντόκοσμος (Weaveworld).
  6. Δημήτρη!!! Παναθηναϊκός-διαβάζεις comics-ακούς Heavy Metal είσαι και άγριο νιάτο>>Μια χαρά σε βρίσκω!!!
  7. Έκθεση Comics «H Εννάτη» Start Time: 15 May 2009 at 20:00 End Time: 22 May 2009 at 20:00 Location: Εκθεσιακός χώρος Αρχιτεκτονικής σχολής (Πολυτεχνείο) Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Για όσους ενδιαφέρονται και θα βρίσκονται Θεσσαλονίκη από 15-22 Μαΐου. Θα σας παραθέσω το κείμενο αυτούσιο (όπως το παρέλαβα από φίλο μου που συμμετέχει με τα έργα του στην Έκθεση)
  8. Πολύ ωραίος ο χώρος παιδιά και πολλή άπλα!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να σας επισκεφτώ σύντομα.
  9. Καταπληκτικό το αφιέρωμα!!!! Από τις αγαπημένες μου παιδικές σειρές. Δεν την έχω στα ελληνικά αλλά έχω όλα τα επεισόδια στα αγγλικά σε playlist στο youtube. Θα σας δώσω το Link έτσι ώστε αν θέλει κάποιος να θυμηθεί τα παιδικά του χρόνια ή οι μικρότεροι να δούν ένα από τα καλύτερα παιδικά εκείνης της εποχής (τώρα δεν βγαίνουν τέτοια κλασσική μιζέρια τριαντάρη χαχαχαχχαχ). Ulysses 31 Καλή διασκέδαση!!!
  10. Rianel

    Hello

    Καλώς σας βρήκα. Αυτόν τον μυστήριο τύπο εννοώ που ψάχνει γενικότερα Θα χαρώ και εγώ να σας δω από κοντά. Ελπίζω να μπορέσω να παραβρεθώ σε κάποια από τις συναντήσεις για κρέπα-μπύρα και σακούλα
  11. Rianel

    Hello

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το καλωσόρισμα!! @dionik Έχω μπεί στο σωστό δρόμο από μικρή αλλά βοήθησε πολύ και ο Chris Από τα αγαπημένα μου: Παπιά (λατρεύω το θείο Σκρούτζ του Don Rosa) Asterix Lucky Luke IzNoGood Περιπέτειες (τις είχα σχεδόν όλες μικρή, αλλά η μαμά αποφάσισε ότι δεν τις χρειαζόμουν όσο ήμουν στο πολυτεχνείο) Πολλά τις marvel (spiderman, x-men) (η μαμά αποφάσισε ότι και αυτά έπιαναν αδίκως χώρο, έχουν γλυτώσει μόνο κανά δυό τευχάκια από τα παιδικά μου χρόνια) Candy-Candy(Τα κορίτσια της παρέας θα με καταλάβουν!!!! εδώ η μαμά έκανα σκόντο. Αλλά δυστυχώς το σκέφτηκε αφού πρώτα πέταξε τα μισά τευχάκια που είχα) Αρκάς Ασφαλώς Corto Maltese του Pratt Fables Kenshin Blade of the Immortal Conan Κόκκινος Κύκλος ....... κ.λ.π. (αν συνεχίσω θα γεμίσω τη σελίδα)
  12. Rianel

    Hello

    Welcome too StrangerLittlegirl
  13. Rianel

    Hello

    Γειά σας παιδιά, είμαι η Μαρία και καλώς σας βρήκα. Το φόρουμ το γνωρίζω εδώ και καιρό μέσω του φίλου μου CortoMaltese. Είχα γραφτεί και παλιότερα αλλά επειδή δεν ήμουν και πολύ ενεργό μέλος, διαγράφηκε ο λογαριασμός μου.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.