Μετάβαση στο περιεχόμενο

el_ninio

Members
  • Περιεχόμενο

    74
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από el_ninio

  1. el_ninio

    Αναγκη

    Γεια σας, λέγομαι Γιωργος και εχω αμεση αναγκη απο 400 ευρω, αλανμβανω οποιαδηπωτε δουλεια, για εναν μηνα ή και λιγοτερες μερες. Καθε ειδους χειρονακτικη αλλα και αλλη εργασια. Σας ευχαριστω πολυ. Βιογραφικο κατοπην απαιτησης. τηλ. 6957404029
  2. Αντε περιμενω πως και πως για την πρωτη προβολη, 3 μερες μεινανε!
  3. Bασικα ο τυπος ειναι Κινα, και τα μεταφορικα του (τα γραφει κατω) ειναι ελλεεινα πολυ χαμηλα! Θα παρω κατι φθηνο (4-5 δολλαρια) και αν ερθει δινω πρασινο φως!
  4. Παιδες! βρηκα αυτο το site : www.papatoy.com Εχει πολυυυυυυυυυυυυυ πραγμα μεσα και σε πολυ γαματες τιμες, απλα δεν ξερω αν μπορω να το εμπιστευθω ακομα... τι λετε ?
  5. Ναι, αλλα στο ebay τα μεταφορικα ειναι εφιαλτης..... τι να πω.... θα ψαχνομαι και εγω!
  6. Eγω θα σου ελεγα να παρεις τον wolverine τον γερασμενο (με την kittie pride bonus) ειναι ωραιο!
  7. Thanx Dj για την αμεση απαντηση, αλλα δυστηχως δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ψαχνω. συγκεκριμενα αυτο :
  8. Man, απο αυτο το μαγαζι εχεις παρει? Δεν βλεπω να δεχετε paypal.
  9. Κανα ευρωπαικο (περα απο το γαλλικο του lord makro) link παιζει?
  10. στο σχεδιο μου ειναι και αυτο...

  11. θα το εκανα ρε Ορεστη αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι παρα πολλες οι ταινιες απο κομιξ και + κινουμενα σχεδια δυστηχως δεν εχω πολλα και δεν μπορω να βγαλω τα καρε τους! παμε για μια αλλη ταινια τωρα αυτη ειναι πολυ ευκολη, εχει τον προταγωνιστη στην εικονα και το σημα της ταινιας, η ταινια εινι του 2007! εχετε μεχρι και την Πεμπτη το βραδυ (00:00) μετα την περνει το ποταμι! καλη επιτυχια!
  12. καλα καλα το πηρε το ποταμι η ταινια ειναι το Time to Kill με τον SAMUEL JACKSON θα ποσταρω αλλη μια ταινια σε καμια ωρα αν παλι σε 3 μερες δεν παρω απαντηση τοτε το θεμα θα κλειδωθει!
  13. βαριεμαι? ναι! πολυ? ισως!

  14. εχετε μεχρι και σημερα το απογευμα (μετα θα βαλω κατι πιο ευκολο) αντε να βοηθησω σε αυτην , επεζε ο kevin spacey
  15. guys δεν το βρηκε κανεις? ή να το αφησουμε επειδη δεν το βλεπει κανεις?
  16. el_ninio

    The Dark Knight (2008)

    καλα ας παμε ντυμενοι batman σε ενα σουβλατζιδικο/γυραδικο/κρεπερι/ντελικατεσεν/πιτσαρια/καντινα στις τρυπες του Καραμανλη και θα σου που εγω τι εχει να γινει... (θα πνιξουμε τους ανθρωπους απο τα γελια) (just picture it)
  17. Λοιπον, οι κανονες εχουν ως εξης, ποσταρω ενα καρεδακι απο μια ταινια, οποιος πει πρωτος απο πια ταινια ειναι παιρνει καποιους ποντους καθε 10 ταινιες θα κανουμε και πινακα με το σκορ! αμα η ταινια δεν εχει βρεθει μεσα σε 3 μερες τοτε ο τιτλος αποκαλυπτεται και κανεις δεν περνει ποντους. Οι ταινιες που θα εχει το παιχνιδι θα εχουν προβληθει στην Ελλαδα. ξεκιναω με αυτο εδω το καρε: εχετε 3 μερες. Καλη επιτυχια
  18. χωρις τι φιλε gigi?

  19. καλως ηρθες Γιωργαρα στην Παρεα των κομιξαδων, αληθεια πια ειναι η αγαπημενη σου σειρα απο τα Μικυ Μυστηριο?
  20. η ιστορια εχει ως εξης : ενας τσοπανης εχει οικογενεια σε ενα χωριουδακι πανω στην Ηπειρο οσπου ενα υσηχο πρωι πηγε βολτα τα προβατα του... και βρεθηκε στη μεση ενως ξεκαθαρισματος λογαριασμων αναμεσα σε αλβανους Πρεζεμπερους (απο ηπειρο μερια) και ελληνες ντραγκ ντιλερς... τον πυροβολησαν ανελεητα, αλλα καταφερε να σωθει χαρη στην εκπαιδευση που ειχα κανει οταν ηταν Αληξιπτωτιστης βατραχι στο πεζικο... αλλα του φαγανε ολα τα προβατα... και αυτο ειναι απαραδεκτο, αποφασιζει να κατεβει στην Αθηνα και να μαθεις πιος του εφαγε τα προβατα, Δεν θελει δικαιοσυνη, ΘΕΛΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ, ετσι γενηθηκε ο ΤΣΟΠΑΝΙΣΕΡ, Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙ!ΕΝΑ ΒΙΤΖΙΛΑΝΤΗΣ. (αυτο που εγραψα το εβγαλα απο το μυαλο μου στις 6:30 το πρωι, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σκεφτονται οι συντελεστες τις ταινιας)
  21. el_ninio

    LYNCH

    λοιπον! το ειχα αγορασει εδω και καιρο, εδω και πολυ καιρο αλλα ποτε δεν ειχα αξιοθει να το διαβασω, δεν ξερω γιατι ισως βαριομουν! Το διαβασα προχτες και μπορω να πω οτι ηταν πολυ ωραιο κομικ το βαζω 7 στα 10
  22. el_ninio

    Green Lantern (2011)

    παντως ειναι απο τα καλυτερα fan made τρειλερ που εχουν κυκλοφορησει και βεβαια μιλαω για το ΘΕΙΚΟ :
  23. γμτ με προλαβες.... ατιμο ιντερνετ..... (παντως μια γυναικα, απο οτι ξερω απο πρωτο χερι θελει πολυ περισοτερα απο αυτα)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.