Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ravendark

Members
  • Περιεχόμενο

    53
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Ravendark

  • Γενέθλια Νοεμβρίου 23

Retained

  • Member Title
    In Blackest day,in Brightest night...

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    starjammer445@yahoo.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Πάτρα
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Comics,Movies,Books,Rock n Roll

Ravendark's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

186

Συνολική φήμη στο GC

  1. Γιά μένα εντελώς άκυρος ήταν ο Dr.Druid...γιά μεγάλο νούμερο μιλάμε... δηλαδή τι τους εμπόδιζε να βάλουν τον Dr.Strange στους Εκδικητές ???
  2. Καλή περίπτωση η Sasha και πολύ καλλιεργημένο κορίτσι από κάθε άποψη αν και πιστεύω πως προορίζεται γιά πιό "πολυδιάστατους" ρόλους οπότε αν την περιορίσεις σε στενά πλαίσια δε θα υπάρχει η δυνατότητα να δει ο κόσμος το πόσο εγκεφαλική και χαρισματική είναι Πέρα από αστεία τώρα έχω την εντύπωση πως ο NOLAN έχει κάνει πολύ καλή δουλειά(αν και εμένα τα αγαπημένα μου είναι τα παλιά του BURTON) και δε βλέπω το λόγο να μην τη συνεχίσει στην τρίτη ταινία της σειράς.
  3. Ravendark

    SUPERMAN / BATMAN

    Εφ όσον έβγαλαν τα CIVIL WAR & CIVIL WAR:SPIDER -MAN κάλλιστα θα μπορούσαν να βγάλουν τα BLACKEST NIGHT & BLACKEST NIGHT:GREEN LANTERN... Πιστεύω πάντως πως θα βγάλουν το RETURN OF BRUCE WAYNE και κάποια νέα σειρά του ΒΑΤΜΑΝ στο μέλλον(BATMAN.INC ή DARK KNIGHT)...εν όψει ταινίας κάτι μπορεί να κάνουν και με τον GREEN LANTERN...
  4. Ravendark

    Green Lantern (2011)

    Όπως είδα έχει SINESTRO,KILOWOG,HAMMOND k πιστεύω θα έχει κ GANTHET αλλά δεν είδα JOHN STEWART k GUY...εύχομαι στο sequel να τους έχει(Όπως και την STAR SAPPHIRE)- ο KYLE RAYNER πιστεύω θα είναι στο GL #3... Ο Reynolds προς το παρόν δεν με εντυπωσιάζει ως Χαλ και πολύ(είμαι fan του συγκεκριμένου ήρωα από τα 90's και ο GL στα δικά μου μάτια τουλάχιστον είναι πιό old school character...)αλλά καλό είναι να δούμε και να κρίνουμε,έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα στην οθόνη είναι πάντα διαφορετικό οπότε υπομονή...
  5. "ΗΑW" by 16 Horsepower-take your time to enjoy my friends:
  6. "TOMB OF DRACULA","MONSTER OF FRANKENSTEIN","ADVENTURE INTO FEAR","MONSTERS ON THE PROWL"."SWAMP THING"(Τα παλιά του BERNIE WRIGHTSON) με μουσική επένδυση ROKY ERICKSON,BLACK WIDOW,COVEN,παλιά BLACK SABBATH και άλλα σχετικά της εποχής...Κόλαση λέμε !!!
  7. ΙCARUS-Παλιά psychedelic progressive μπάντα που το 1972 κυκλοφόρησε αυτό το LP: http://fantasy0807.blogspot.com/2008/09/icarus-marvel-world-of-icarus-uk-1972.html Εδώ το "Man without fear" από τον πιό πάνω δίσκο:
  8. ("Ego-the Living Planet" παλιό τραγούδι των MONSTER MAGNET με θέμα τον ζωντανό πλανήτη-δημιούργημα των Jack Kirby k Stan Lee από παλιές ιστορίες του THOR και των FANTASTIC FOUR...enjoy και καλό μήνα !!!)
  9. Καιρός ήταν να γίνει κάτι και στο χωριό μας...
  10. Congrats...το "Sea Shells" πραγματικά υπέροχο... keep rockin' !!!

  11. Βρήκα επιτέλους μαζεμένα τα Nemesis the Warlock & ABC Warriors του PAT MILLS και αρκετό ελεύθερο χρόνο γιά διάβασμα...ώρα γιά τρελλό κάψιμο (τα συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους γουστάρουν 2000 A.D. κ τα συναφή) !!!
  12. "Stray Cat strut" by the Stray Cats http://www.youtube.com/watch?v=ZoG62Wi8twU&ob=av2e
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.