Μετάβαση στο περιεχόμενο

pap67

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από pap67

  1. Ψαχνω το ομπραξ 195 <στον κολπο του βαζακιν>εδω και 4 χρονια για να κλεισω την σειρα με τα 238 τευχη (που ειναι τελευταιο το ατιμο!!) αν προσθεσετε και οτι ασχολουμαι απο το 2009 συστηματικα με την συλλογη (ξανα) μετα απο διακοπη 26 περιπου χρονων , εχουμε : 2016-2009 = 7 χρονια , προσθεστε και οτι τα μαζευα συστηματικα οταν ημουν πιτσιρικος , απο το 1975 ωε και το 1983 (8 χρονια) εχουμε συνολο : 7+8 = 15 χρονια(που θα παει....θα το βρω...) ομοιως εχουμε μικρο μπλεκ νο1 και νο 22 ( 15 χρονια...χαχα) Απο τα πιο δυσκολα τευχη απο ομπραξ ειναι τα 132,142,75,80,193 .... απο μπλεκ μικρα (1969) 3,10,11,21,23,25,26. θυμαμαι οταν ημουν μικρος περιπου 10 χρονων , που εψαχνα μανιωδως σε ολα τα μαγαζακια της Θεσσαλονικης (ψιλικα , περιπτερα,νεωτερισμοι,βιβλιοπωλεια κλπ) μονος περπατωντας ατελειωτες ωρες μακρια απο το σπιτι ....το μικρο μπλεκ 131 (Υορικ ο τρομερος) που με ειχε στοιχειωσει ( το βρηκα μεσα σε λιγες εβδομαδες μεσω ιντερνετ οταν ξαναρχισα να τα μαζευω απο καποιον φιλο απο Αθηνα)...τελικα μαλλον ηταν θεμα διανομης των πρακτορειων ( καποια τευχη ηταν ευκολα στη Θεσσαλονικη και αντιστροφως τα υπολοιπα ηταν ευκολα στην Αθηνα....)
  2. βρηκα σε αγγελια το μικυ μαους # 1 , τζαμπα μονο 3000 ευρω !!!!!!!!!!!!!!! με την ευκαιρια , ψαχνω το ομπραξ #195 (στον κολπο του βαζακίν) για να κλεισω την συλλογη μου με τα 238 ομπραξ.(1971-1975) .. οχι περιπετεια.... Επειδη δεν μπορω να βαλω αγγελια στις αναζητησεις (γιατι?????????) μηπως καποιος φιλος μπορει να βοηθησει?
  3. Λεοντος Σοφου 13 , διπλα απο την φοιτητικη εστια , θα το βρεις ειναι ευκολο....
  4. Δεν μιλησα για απλά σακουλάκια πλαστικα που κιτρινιζουν μετα απο καποιο χρονικο διαστημα , μιλαω για ζελατινες (τα ιλουστρασιον που δεν κιτρινιζουν) αυτα που αγοραζουν τα comicsσομαγαζα με το κιλο και τα πουλανε μετα στους πελατες τους με το κομματι......(αυτα περι χημικης επεξεργασιας να με συγχωρεσεις αλλα τ΄ακουω ...βερεσέ ) , ειναι μια καλη δικαιολογια για την αλμυρη τιμη που τα πουλανε
  5. φίλε μου θα πάς στην οδό Λέοντος Σοφού 13 ,( είναι κοντά στην οδό Δωδεκανήσου) , για να σου δώσω να καταλάβεις θα ξεκινήσεις απ΄την γωνία Φράγγων και Λέοντος Σοφού και όπως θ΄ανεβαίνεις την οδό Λ. Σοφού πρός την Εγνατία θα το δείς στο αριστερό σου χέρι (περίπου απέναντι απο την Εurobank).εκεί θα βρείς οτιδήποτε θελήσεις απο ζελατίνες , οποιοδήποτε μέγεθος και τις πουλάει με το κιλό , εγω πήρα ενα πακετο με 500 κομματια , αν θυμαμαι καλά 8 ευρω.
  6. τυχερέ Παναγιώτη !!! Γεια σου Μιχάλη . Στόν κυρ. Αριστείδη μη ψάχνετε καθόλου , το μονο που του έχει μείνει ειναι κάποιοι μικροί καουμπόηδες και λίγες περιπέτειες. Για τις περιπέτειες μου ζητούδε 3-4 ευρώ τη μια γιατι ειναι λέει συλλεκτικά τα περιοδικά. Για κατασταση δε το συζητάμε ...... σκωροφαγωμένα και τα νουμερα μεγάλα........ Απ΄τον κυρ Αριστείδη έχω αγοράσει πολλά μικρά μπλέκ και όμπραξ όταν ημουν πιτσιρίκι τη δεκαετία του 70 ........... είχε και μια μανία από τότε να βάζει τη σφραγίδα του βιβλιοπωλέιου στην πρώτη σελίδα των περιοδικών. Μιχάλη κοίταξε το μπλέκ 275 - αν το κράτησες - και το μπλέκ 103 (ο θείος πολύκαρπος) έχει ακόμα τις σφραγίδες που λέω .......χχχχχ.. Κάποια λίγα τα εχουν πάρει απο ιδιώτες , τώρα πια είναι λίγο δύσκολο αφού οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ή τα εχουνε πετάξει ή τα έχουνε πουλήσει αρκετά χρόνια πρίν .. οι δέ νεότεροι δεν πολυδιαβάζουνε οι περισσότεροι , άρα δεν ειναι πολλοί αυτοί που πουλάνε ούτε έχουν και μεγάλη ποσότητα. (εμείς οι μεγαλύτεροι στα παιδικά μας χρόνια είχαμε ή την αλάνα ή οταν ειμασταν στο σπίτι τα περιοδικά (η τηλεόραση .... ηταν μια αν υπήρχε κι αυτή κι επρεπε να παρεις σειρά .. αν είχε και τίποτα , φαντάσου οτι ηταν μονο 2 κανάλια) , τωρα τα παιδια έχουν χιλια δυο αλλα πραγματα να τους απασχολήσουν. Τα περισσότερα απ΄οτι ξέρω τα παίρνουν απο ...... ρακοσυλλέκτες η απο παλιατζήδες που καθαρίζουν υπόγεια........
  7. Οποιος ενδιαφερεται για δυναμικούς μπλέκ η νέας περιόδου και περιπέτειες, υπάρχει ένα μαγαζί υπόγειο στην οδό Καστριτσίου αριθμό δεν προσεξα (πρεπει να είναι το 6 ή 8) απέναντι από τον Χελιδόνη που πουλάει είδη ζωγραφικής. Θα δείτε στο πεζοδρόμιο παλιά βιβλία και παραμύθια απλωμένα.
  8. ναι αυτο , αλλα μιλαμε για πολυ περιεργο τυπο
  9. Γειά σου Ανδρεα. Σιγουρα ειναι τυπογραφικο λάθος Απ΄οτι φαινεται τυπωθηκε μονο το πρωτο χρωμα , το κιτρινο. Δεν μπηκαν απο πανω το κοκκινο το μπλε κ.λ.π. Σε χαιρετω Σπυρος υ.γ. Μηπως εχεις κι αλλα τευχη ομπραξ? ,(μου λειπουν περιπου 35 τευχη.)
  10. φιλε μου τι μου θυμισες τωρα ... δεν με πονεσε συγκεκριμενα ενα , αλλα 25 τευχη ομπραξ και 15 μπλεκ , που μου τα εκλεψε καποιος καλος "φιλος" απο την αποθηκη της μακαριτισας της γιαγιας μου , οταν και μπηκε κρυφα μεσα , ο αθεοφοβος. Τα περισσότερα τ' αντικατεστησα πληρωνοντας ομως ενα σεβαστο ποσό , μερικα τα ψαχνω ακομη για να συμπληρωσω την συλλογή μου.
  11. περιστασιακος αναγνωστης

    1. pap67

      pap67

      Στη ελλαδα που ζουμε , μονο ο ΜΠΛΕΚ θα μας σωσει...

  12. Προς ενημερωση , το καταστημα στην οδο Βασιλεως Ηρακλείου εκλεισε πριν απο δυο μηνες περιπου. Για οποιον ενδιαφερεται , υπαρχει ενα καταστημα στην οδο Μητροπολεως κοντα στην Παυλου Μελα με λιγα μικρα μπλεκ , ομπραξ και ζαγκορ 100σταρια , τιμη 15!!!!!!!!!!!!!
  13. καλημέρα και καλή χρονιά. Στην συλλογή μου μου αποτελείται σχεδον μόνο απο μικρα μπλέκ και ομπραξ εχω συνολικά περίπου 500 τευχη 300 μικρα μπλεκ 180 ομπραξ και λιγα μικυ μαους μικρα νουμερα. Ελπιζω κάποτε να συμπληρωσω τα μπλεκ και ομπραξ, αφου τα τελευταια 2 χρονια που ξαναρχισα να συλλεγω εχω βρει περιπου 80 μπλεκ και 50 ομπραξ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.