Μετάβαση στο περιεχόμενο

ngiannas

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από ngiannas

  1. Μα φυσικά πρέπει να είναι η Λαμία. για πολλούς και διαφόρους λόγους. Πάμε για νίκη....
  2. ngiannas

    GALAXIA

    Έχω διαβάσει το πρώτο τόμο και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Κατά την άποψή μου από τις καλύτερες δουλειες ελλήνων σχεδιαστών. Ξέρουμε μήπως πότε περίπου θα κυκλοφορήσει ο επόμενος τόμος???? Κατά τα χριστούγεννα?? και ο τρίτος μετά από ένα χρόνο???
  3. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο: Στο ρόλο του "Spider-Man" ο Andrew Garfield Την σχετική πληροφορία ανακοίνωσε το troktiko στο συγκεκριμένο Link: http://troktiko.blogspot.com/2010/07/spider-man-andrew-garfield.html ελπίζω να είναι άξιος των προσδοκιών που υπάρχουν.
  4. ngiannas

    Τα Desktop σας!

    Καν' τα τρία για να είμααστε όλοι μαζί.
  5. Κυκλοφόρησε???? Πιθανότατα στο εξωτερικό και δεν έχει έρθει εδώ. Ορέστη δώσε μας κάποιες πληροφορίες για το που και πως κυκλοφόρησε και αν γίνεται από που μπορύμε να το κατεβάσουμε.
  6. Είμαι και εγώ πλέον στο λημέρι του zoo με όνομα σπηλιάς Lamia. Αντε και να τους φάμε όλους... ουγκ ουγκ.. JohnnyMZ σε ευχαριστώ για το ξύλο που έστειλες...
  7. Και εγώ μέσα είμαι αρκεί πρώτα να μαζέψω τα 4Χ100.
  8. Χρήστης: ngiannas Σπηλιά: iraklia Περιοχή: G - 745 zoo είμαστε στην ίδια περιοχή σίγουρα!!! Πάνω τους να τους φάμε όλους!!!
  9. Τέλειο που ο Darkwing επσιτρέφει. Ξέρεις κανείς αν αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα??????? Παρακαλώ ας ενημερώσει κάποιος.
  10. Άλλη μία ερώτηση.... Είναι σκόπιμο να ανεβάζω επίπεδα και στα δωμάτια????? π.χ. στου μάγου ή να περιμένω να ανεβάσω επίπεδα πρώτα εκεί που μαζεύω resources????? Και επίσης σε ποιο επίπεδο μπαίνουμε σε φυλή περίπου????
  11. Μόλις τώρα μπήκα και εγώ στο συγκεκριμένο "κάψιμο". Ελπίζω σύντομα να σας βρω στην φυλή. Μια ερώτηση όμως... Πόσους κυνηγούς πρέπει να στείλουμε για να σκοτώσουν 5 θανατούγκ?????
  12. Παρακολουθώ την συζήτηση τόσες ώρες και θεωρώ πλέον ότι, για εμένα πιο πολύ, πρέπει να εκφρασω τη γνωμη μου γιατι πραγματικά δεν καταλαβαινω γιατι έχει γινει τοσος μεγάλος χαμός. Πριν απο οτιδηποτε άλλο, επισημαίνω ότι είμαι απλός χρήστης, καμία σχέση δεν έχω ούτε με τη ΔΟ του φορουμ ούτε με την ιδρυτική ομάδα της ΛΕΦΙΚ. Πιστεύω ότι τοσο η λέσχη όσο και το φόρουμ έχουν δημιουργηθεί για να μοιραζόμαστε την τρέλα μας, την αγάπη μας για τα κόμιξ. Επίσης για να υπάρχει κάποια πληροφόρηση και όλοι να εκφράζουμε τις απόψεις μας γύρω από αυτά, να γνωριζουμε ανθρωπους με τα ιδια με μας ενδιαφέροντα και να κανουμε την τρελα μας. Μέσω του φόρουμ (τουλάχιστον εγώ) παρακολουθώ τα γεγονότα και τις εξελίξεις στον χώρο αυτό και χαίρομαι για αυτό. Μέσω αυτών των δύο αλλά και την βοήθεια καποιων παιδιών έχω ανακαλύψει πολλά καινούρια πράγματα. Κατά την γνώμη μου, ο κύριος σκοπός δεν είναι η πώληση ή η εμπορία τευχών (και πείτε με αφελη). Αν κάποιος δεν θέλει να αγοράσει τότε απλά ας μην αγοράσει. Αν κάποιος δεν συμφωνεί ή πιστεύει ότι υπάρχει δόλος τότε μπορεί απλά να μην ασχολείται. Υπάρχουν τόσες παρουσιάσεις, άρθρα, πληροφορίες και άλλα που υπερκαλύπτουν το κομμάτι των προσφορών και την σημασία τους. Όλη αυτή η συζήτηση σε εμένα τουλαχιστον δημιουργεί ένα άσχημο κλίμα σε ένα χώρο που υποτίθεται ότι έγινε για την διασκέδασή όλων. Αυτά. Υ.Γ. Σε σχέση με την λίστα των τιμών αγοράς για ΚΟΜΙΞ, είναι καλό να υπάρχει μία λίστα αναφοράς και να υπάρχει μία ενημέρωση για να μην μας εξαπατούν κάποιοι, αλλά από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να αξιολογήσει και να αποφασίσει πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να δώσει. Δεν χρειάζεται να του την πέφτουν όλοι γιατί αντί για 10€ αγόρασε 15€ ή 20€ ένα τεύχος.
  13. Και επιτέλους έρχεται η δικαίωση. είναι περισσότεροι αυτοί που ξέρουν τους Mighty Ducks από αυτούς που δεν τους ξέρουν. Έτσι για να μιλάμε με στοιχεία.
  14. θα ήθελα το ακόλουθο: "Ας ζήσουμε επικίνδυνα... αγκού αγκού!!"
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.