Μετάβαση στο περιεχόμενο

georger

Members
  • Περιεχόμενο

    25
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από georger

  1. Ναι για τη βιβλιοθήκη κόμιξ μιλάω και δυστυχώς ξέρω για το τι έχει γίνει με τα δικαιώματα στην αναφορά του ονόματος του Rosa.Σίγουρα η ιστορία με τα δικαιώματα αποτελεί το μεγαλύτερο και ίσως το μονδικό αρνητικό τις βιβλιοθήκης κόμιξ, παρόλα αυτά σαν μεγάλος θαυμαστής του Rosa δεν μπορώ να μην αγοράσω τη συλλογή.
  2. Μερικά ακόμα σκίτσα...το τελευταίο είναι το ποιο πρόσφατο που έχω φτιάξει (από τη Φαντασία του Disney)τα προηγούμενα είναι παλιά.
  3. Μόλις άρχισα να διαβάζω τον πρώτο τόμο και μπορώ να πω πως μέχρι στιγμής είναι μια από τις καλύτερες εκδόσεις του Τερζό μαζί με τον βίο και πολιτεία και τα χαμένα επεισόδια.Πλούσια εμπλουτισμένη με εισαγωγικά άρθρα για κάθε ιστορία αλλα και τους παράγοντες που ώθησαν το Barks να γράψει την κάθε ιστορία και όχι μονο. Μέχρι στιγμής μονο θετικά...άντε να πάω να βουτήξω και τους δυο τόμους του Rosa...
  4. Γεια σας και πάλι παίδες! Ψάχνοντας σε κάτι παλιά μου πράγματα βρήκα μερικά ακόμα παλιά σκίτσα που έχω κάνει και είπα να τα ανεβάσω μετά από πολύ καιρό. Ελπίζω να σας αρέσουν.
  5. Το σπαθί των πάγων το είχα πρώτο δει όταν ακόμα πήγαινα τεταρτη δημοτικού (κάπου στο 1998)και το ψιλικατζίδικο τις γειτονιάς είχε φέρει παλιά τεύχη διαφορων περιοδικών.Το εν λόγω "τομακι" ήταν πάνω από το 12 τεύχος του Μίκυ Μυστήριο που φυσικά δεν είχα γιατί άρχισα τη συλλογή μόλις από το τεύχος 17 και ξετρελαμένος με την ανεύρεση αυτή ξέχασα να αγοράσω το σπαθί των πάγων που μου είχε κινήσει την περιέργεια τότε...
  6. Στη σελίδα του Παπασωτηρίου λέει ότι είναι διαθέσιμο (ευτυχώς)οποτε θα υπάρχει σε όλα τα υποκαταστήματα του.Παιδιά ξαίρεται ποιο είναι το κεντρικό κατάστημα στην Αθηνα γιατί τέλος του μηνα μάλλον θα ανεβεί η μητέρα μου οποτε θα τη στείλω να το αγοράσει.
  7. Ζόρικα τα πράγματα δηλαδή από ότι κατάλαβα.Θα στείλω κάνα συγγενή που μένει Αθηνα μήπως μπορέσει και τα βρει γιατί αν περιμένω μέχρι να κατεβω Ελλάδα καλο καλοκαίρι! Έχει κανεις διαβάσει το τελευταί βιβλίο που έβγαλε ο Τερζόπουλος με τίτλο "ο γιος του ήλιου και άλλες ιστορίες" ή κάπως έτσι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να το αγοράσω και ποίες είναι οι άλλες ιστορίες γιατί τον γιο του ήλιου του Rosa το έχω από το ΚΌΜΙΞ.
  8. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να έχουν εξαντληθεί? Πίστευα πως σε καμια πρωτοπορία ή solaris θα τα έβρισκα. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την πληροφορία όταν έρθω Ελλάδα θα ρίξω μια ματια.
  9. Φιλε andstef συγχαρητήρια πολύ καλο αφιέρωμα.Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξερεται σε ποια μαγαζιά με comics στην Αθηνα θα μπορέσω να βρω τους δυο αυτούς τόμους.Ως τώρα έχω μονο όλο το βίο και πολιτεία και όλα τα χαμένα μονο από την έκδοση του ΚΟΜΙΞ και είμα απαράδεκτος που τόσο καιρό δεν έχω αγοράσει αυτά τα δυο.
  10. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά χαίρομαι που σας άρεσαν.
  11. Κατερίνα αναφέρεσαι στο χώρο των βρικολάκων είναι το τεύχος 12 και όντως είναι πολύ ωραία ιστορία με αρκετό μυστήριο γύρω από τις επιθέσεις σε ανθρώπους που έκαναν jogging την ώρα που ένας επιστήμονας από την τρανσυλβανία είχε εξαφανιστεί απο την ΄ωρα που έφτασε στο Μίκυ Σίτι.Αρκετά όμως είπα, μην το χαλάσω σε αυτούς που δεν έχουν διαβάσει την ιστορία, συστήνω σε όλους να τη διαβάσεται ανεπιφύλαχτα.
  12. Αφού δηλώσω και εγώ το παρόν σαν από τους ποιο φανατικούς τις σειράς αυτής θέλω να πω πως η λεγεώνα είναι πολύ καλή ιστορία που όμως με απογοήτευσε γιατί ήταν αρκετά μικρή κατά την γνώμη μου.Όταν την πρωτοδιάβασα ούτε που κατάλαβα ποτε είχα φτάσει στην τελευταία σελίδα και ίσως αυτό είναι το μονο που δεν μου άρεσε από τι συγκεκριμένη ιστορία. Από την άλλη πλευρά οι καταραμένοι detective είναι πολύ ωραία ιστορία επίσης με πολύ σασπένς και πολλές ανατροπές!
  13. Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Ορίστε και τα τελευταία σχέδια που έχω στο laptop: Enas palio shedio tou Asterix Allos enas Batman Goofy Από το εξώφυλλο τις ιστορίας του Don Rosa "Γράμμα από το σπίτι" τον οποιο δεν έχω ολοκληρώσει
  14. Πράγματι είναι πολύ καλή δουλειά και πολύ προσεγμένη συγχαρητήρια! :clap2: Αναμένουμε νεότερα φυσικά!!!
  15. Πολύ ωραία σχέδια bravo , φυσικά περιμένουμε να δούμε και αλλα!
  16. Από τις πρώτες μου απόπειρες να σχεδιάσω τον Superman
  17. Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα! Ορίστε και μερικά ακόμα: Από το βίο και πολιτεία του Scrooge McDuck: Phantom Duck και ξέρω ψωμί: Ακόμα κάτι από το Μίκυ Μυστήριο και συγκεκριμένα από το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους (αυτό είναι πρόσφατο):
  18. georger

    Hi all

    Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα να είστε πάντα καλά!
  19. Καλά δεν είναι η πρώτη φορα που βλέπω σκίτσα τις Κατερίνας επειδή έχει βάλει και στο άλλο forum που είμαι μέλος. Τα σχέδια είναι κορυφαία με πολύ ωραίες λεπτομέρειες ακόμα και το digital που λες πως δεν είναι το δυνατό σου σημείο εμενα μου άρεσε πολύ. Συνέχισε την καλή δουλεία!
  20. Ευχαριστώ πολύ παίδες για τα καλά σας λόγια και sorry για τα greeklish... Ορίστε μερικά ακόμα σχέδια: Ένας τυχαίος Batman: Από το Μίκυ Μυστήριο B' κύκλος: Από το έργο του Don Rosa ο γιος του ηλιου με διαφορετικό φόντο το οποιο ύστερα από 5 χρονια που το ξαναβλέπω δεν μου αρέσει (το φόντο): Αυτά προς το παρόν.
  21. georger

    Hi all

    Γεια σας παιδες ειμαι καινουριος στο καταπληκτικο σας forum! Μεγαλος φαν των comics και εγω, ειτε superhero ειτε Disney ή οτιδηποτε εχει σχεση με comics.Πολυ καλο το forum, ευχομαι να συνεχισει ετσι και καλυτερα!
  22. georger

    Ορίστε κάτι μικρό και από εμένα

    Oriste kai merika skitsa apo emena ta perisotera einai palia panw apo 4 xronia alla einai ta mona pou ehw sto PC, xerw dn einai tpt to idiaitero alla elpizw na sas aresoun. Scarecrow apo Batman the animated series: The Joker apo Batman tas kai pali: Apo to Miky Mustirio: Auta gia tin wra an sas aresan peite mou na anevasw kai alla, perimenw ta sholia sas.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.