Μετάβαση στο περιεχόμενο

Comicdom

Members
  • Περιεχόμενο

    71
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.comicdom.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

816 προβολές προφίλ

Comicdom's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

719

Συνολική φήμη στο GC

Σχετικά με μένα

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Comicdom Press, ιδρύθηκε το 2004, με αντικείμενο την προώθηση και τη διάδοση της 9ης Τέχνης. Στο πλαίσιο αυτού του σκοπού, διατηρούμε το ενημερωτικό τέως site, και νυν blog, Comicdom.gr, και την εκδοτική Comicdom Press, ενώ από το 2006 διοργανώνουμε σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, το Comicdom Con Athens, το μοναδικό ελληνικό φεστιβάλ -αποκλειστικά αφιερωμένο στα comics.

 

Από τον Οκτώβριο του 2004, μέχρι τον Οκτώβριο του 2008, η ιστοσελίδα Comicdom.gr φιλοξένησε καθημερινές ειδήσεις, reviews, παρουσιάσεις, extras, στήλες άποψης και συνεντεύξεις, από τον χώρο των comics.

 

Σύντομα κερδίσαμε τον τίτλο του σημαντικότερου ελληνικού ιστότοπου στο χώρο των comics, χάρη στη συνεργασία μας με διεθνείς εκδοτικούς οίκους (DC, Dark Horse, IDW, Image, Marvel και Top Shelf), και τη φιλοξενία στον τομέα των συνεντεύξεων ορισμένων από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς σκηνής των comics, όπως οι Kurt Busiek, Steve Englehart, Keith Giffen, Robert Kirkman, Mike Mignola, Frank Miller, Marc Silvestri, Bryan Talbot και Bill Willingham. Περισσότερα από 2000 άρθρα σας περιμένουν σήμερα, στο αρχείο της ιστοσελίδας.

 

Με τη μετατροπή του σε blog, το Comicdom.gr έκανε την επικοινωνία με το κοινό διαδραστική, καθώς οι επισκέπτες του μπορούν πλέον να αφήσουν τα σχόλιά τους για όσα γράφονται, συμμετέχοντας στο διασκεδαστικό παιχνίδι της ανταλλαγής απόψεων ή θέσεων.

 

Σύντομα, σπινταριστά κείμενα, με απόψεις, ειδήσεις, videos, podcasts και reviews για comics από ολόκληρο τον κόσμο, σε όποιο είδος και “σχολή” και αν ανήκουν. Το Comicdom.gr μιλάει για τα comics, ανεξάρτητα από το που αυτά προέρχονται. In other words… Celebrate Comic Book Diversity!

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.