Μετάβαση στο περιεχόμενο

mits63

Veterans
  • Περιεχόμενο

    1379
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    5

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από mits63

  1. Μόλις τώρα το διάβασα και σοκαρίστικα! ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜ*ΤΟ. Περαστικά Αντώνη και να ξέρεις πως κάτι τέτοια αποβράσματα δεν είναι και δεν μπορεί, δεν γίνεται και δεν θα αφήσουμε να γίνουν κανόνας. Σου εύχομαι ειλικρινά πλήρη, ηθική κυρίως αφού ευτυχώς αυτή χρειάζεται περισσότερο, ανάρρωση. Έχω πάρει χοντρές ανάποδες. Φυσικά την κριτική δεν θα τη γλυτώσεις αλλά... στην ώρα της, κέρδισες χρόνο!
  2. Επιφυλάσσομαι να αναπτύξω μεθοδολογικές και επιστημολογικές αντιρρήσεις! (Για τους μη επαΐοντες οι επιστημολογικές και μεθοδολογικές αντιρρήσεις είναι σαν τους ψύλλους: κολλάνε παντού και δεν αντιμετωπίζονται με τίποτα!)
  3. Ρε Αντώνη "Μποκής", ο τόνος στο η!
  4. Καταγγέλλω μετά βγδελυγμίας την εξαπάταση του κοινού από σκοτεινά εκδοτικά κυκλώματα. Συγκεκριμένα μόλις είδα την αναγγελία της έκδοσης, και όταν λέω μόλις εννοώ αμέσως, έτρεξα να το παραγγείλω. Και αφού χορέψαμε με τον συμπαθέστατο βιβλιοπώλη μου ένα επινίκειο γιατί μετά από ενάμισυ χρόνο θα αγοράσω βιβλίο ανακαλύπτουμε ότι το βιβλίο δεν υπάρχει, δεν έχει ακόμα εκδοθεί. Γιατί κύριε Σολούπ μας υποσχεσθέ και δεν παραδίδετε. Μας ρωτήσατε αν μπορούμε να περιμένουμε. Μήπως είναι συνομωσία για να μας πείτε μετά ότι εξαντλήθηκε αμέσως και να πουλήσετε στη μαύρη αγορά τα αντίτυπα; Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, θα το πάρουμε και θα το διαβάσουμε και θα το απολαύσουμε!!!
  5. Χρόνια Πολλά και από μένα. Το φόρουμ είναι μια όαση.... γενικώς, ασχέτως αν μερικοί έχουν χαθεί στην έρημο εδώ και καιρό. Φιλιά και να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι...
  6. Γιατί όχι στο μεγαλύτερο; ΚΡΗΤΗ, καλοκαίρι, βουτιές και ρακές!
  7. mits63

    Η Γενιά του 1992

    Γιατί να επιμείνουν οι γονείς μου να έχω καλή ανατροφή και τρόπους;;;
  8. Να βοηθήσω; 5. Dawn 9. Crazy Cat <-- ντροπή στο φόρουμ να μην αναγνωρίζετε ένα από τα ιστορικότερα στριπ όλων των εποχών. 12. Αντιριξ 18. watchmen 22. Maus 29. Αυτό είναι της Λένας! 56. Από το Persepolis, ήταν αυτοβιογραφικό!
  9. Τα τρία εξώφυλλα που μας λείπουν: Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση.
  10. mits63

    ΠΕΠΙΤΟ

    Να βάλουμε μερικά εξώφυλλα; (1, 2 και 4) Επισήμως η ημερομηνία αλλάζει: το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε 31-12-1968! Έχει κι άλλο, για όσους τρίζουν τώρα δόντια και αναρωτιούνται που το βρήκε ο μ...εγάλος (τι νομίζατε Τίτλος: ΠΕΠΙΤΟ Σενάριο/Κείμενα: Αναστάσιος Στέλιος Σχέδιο: Βύρωνας Απτόσογλου, Βίκτωρας Κόλης Εκδοτική: ΓΕΝΙΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ Ο.Ε <--- αυτό πρέπει να αλλάξει επίσης Είδος εντύπου: Τόμος Σελίδες: 274 Τεύχη: 1 (εξακριβωμένο) Μέγεθος: 11,7 x 16,5 Τα υπόλοιπα ίδια φυσικά. Και το, πολύ όμορφο νομίζω εξώφυλλο του 1ου τόμου. Τα εξώφυλλα μεταφερθηκαν στην παρουσίαση.
  11. mits63

    FUN-ΖΗΝ

    Μήπως να αφήνατε και μερικά στη Λέσχη για τη αδικημένη και ηρωική ελληνική επαρχία;
  12. Ημουν εκεί την περασμένη βδομάδα και πραγματικά πρέπει να πω πως σας ζηλεύω που έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τακτικά αυτή την φανταστική ατμόσφαιρα! Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα τόσους καινούργιους φίλους, κρίμα που δεν υπήρχε χρόνος να γνωριστούμε καλύτερα. Αλήθεια συνειδητοποιείτε πόσο σπάνιο και πολύτιμο πράγμα είναι, ειδικά στις μέρες που ζούμε, ένας χώρος όπου οι πάντες συνυπάρχουν αρμονίκα, συνδιαλέγονται, επικοινωνούν ελεύθερα... τι να πω, μπράβο σε όλους (μας). Δεν θέλω να αναφέρω ξεχωριστά όσους γνώρισα από φόβο μην ξεχάσω κανένα, θα κάνω μόνο μια εξαίρεση για τον κύριο Τρύφωνα γιατί αποτελεί ζωντανή πηγή έμπνευσης κα ελπίδας ότι ίσως, αν είμαστε πολύ τυχεροί, θα ωριμάσουμε και μεις κάποτε τόσο όμορφα! Και μη ξεχάσω...αδερφούλα
  13. Και σήμερα μας ανακοινώσανε φρέσκες περικοπές μισθών οπότε παίζει να είναι και τα τελευταία που παίρνω για πολύ καιρό!
  14. mits63

    THE LAST TERRESTRIAL ROMANCE .

    Με άφησε ανικανοποίητο. Το σενάριο είχε ενδιαφέρον, ήθελε νομίζω διαφορετική ανάπτυξη τα μπαλονάκια - κατεβατά δεν ενδείκνυνται! Το σκίτσο επίσης άνισο δείτε τη διαφορά μεταξύ εμπροσθόφυλλου - οπισθόφυλλου. Η δεύτερη ιστορία σαφώς καλύτερη. Αλλά για την τιμή του δε τα κλαις τα λεφτά σου. Προσωπικά περιμένω κάτι καλύτερο στο μέλλον.
  15. mits63

    LIMITED EDITION ΤΣΕΠΗΣ

    Καταβεβλημένος από τη συγκίνηση και την υπερπροσπάθεια που απαιτήθηκε για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του κοινού μου (κυρίως των θαυμαστριών) επιφυλάσσομαι για σχόλια. Θέλω μόνο να ευχαριστήσω τις εκδόσεις Γεια Σου που απέδειξα ότι εκτός από εκδοτικός κολοσσός διαθέτουν την πνευματική οξυδέρκεια και τη καλλιτεχνική ευαισθησία ώστε να αναδείξουν μια μεγάλη μορφή της νεότερης Ελλάδας! Το μόνο που μπορώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, να προσθέσω είναι:
  16. Αυτό που θέλω να τονίσω, από προσωπική πείρα, είναι ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται για εύκολη απόφαση. Πέραν των ειδικών περιπτώσεων, γενετικές ασθένειες - βιασμός κλπ, το πρώτιστο κριτήριο θα πρέπει να είναι το αν κάποιος είναι έτοιμος, συναισθηματικά, κοινωνικά ακόμα και οικονομικά, ώστε να μεγαλώσει ένα παιδί με τον καλύτερο, κατά τις αντιλήψεις του, τρόπο. Η συνειδητή απόφαση είναι ούτως ή άλλως δύσκολη αλλά βλέποντας γύρω μου τόσους ανάξιους γονείς και τόσα δυστυχισμένα παιδιά, είναι πιστεύω επιβεβλημένη. Και βεβαίως, και είμαι απολύτως απόλυτος σε αυτό, η απόφαση ανήκει πρωτίστως στη γυναίκα που καλείται να υποστεί στο μεγαλύτερο βαθμό τις ψυχολογικές, κοινωνικές και σωματικές συνέπειες. Γι' αυτό αγόρια και κορίτσια απολαύστε τη ζωή σας, σε όλο της το μεγαλείο και την ποικιλία, αλλά μην ξεχνάτε να πέρνετε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να ελέγχετε την πορεία σας και να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και τους δίπλα σας! Η άγνοια σε ενήλικους υπεύθυνους πολίτες δε δικαιολογείται με τίποτα!
  17. Αδιαφορώ παντελώς για την επίδειξη ανωτερότητας του από πάνω μου, σ' έχω Σατανά, γνωστού εκδοροσφαγέα μώρων φώκιας και διώκτη αγνών, δημοκρατικών και θεοσεβούμενων συνταξιούχων. Διότι κέρδισα! Είναι μια από τις ελάχιστες φορές στη ζωή μου που η επιλογή μου είναι και επιλογή της πλειοψηφίας! Κατόπιν τούτου το δραματικό ερώτημα είναι: έγινα εγώ πιο μεήνστριμ - συντηρητικούρα - κολλημένος γεράκος ή η πλειοψηφία τη είδε ξάφνου πρωτοπορία, όχι το βιβλιοπωλείο, και αβαν γκαρντ;;;;; Ρε τι τραβάμε και μεις οι προβληματισμένοι διανοούμενοι!
  18. Και όμως ναι! Το Σάββατο 7/4 ο Πρόεδρος της ΛΕΦΙΚΡ, ο ένας και μόνος πράσινος νίτζα του Ρεθύμνου, ο επιστήμων, ο πατέρας, ο αδερφός, ο θείος αλλά προπάντων ο άνθρωπος θα είναι εκεί. Και μπορεί να έρθω και 'γω!
  19. mits63

    Γεια

    Α το Anek σημαίνει ότι έχεις 12 πλοία στη γραμμή ή έστω το δωδέκατο το καλό θα ήθελα α βρεθούμε κάπου για γνωριμία και ... ότι προκύψει! Μήπως να κάνω το νικ μου Cretan Lines; Καλώς ήρθες!
  20. Δεν θα έρθω να δω τη ταινία εσάς θέλω να δω! Σοβαρά πλην σοβαρού προβλήματος έρχομαι!
  21. Ίσως, λέω ίσως, το επόμε/ο Σάββατο /α ειμαι και γω εκεί! Χάλασε το πληκτρολόγιο και δε χτυπάει το /, όπως: /ι/ι!
  22. καιγαμωταπίστευτο Κρητική λιχουδιά: και (κ') κατσίκα (αίγα) μωταπι (=γεμιστή με κουνέλι, λέξη δανεική από τα Γιαπωνέζικα) στευτό (=κτυπητό με υπόκόπανο από καλάσνικοφ)! Γιατί μπορούμε και φούζιον κουζίνα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.