Μετάβαση στο περιεχόμενο

figolfin

Veterans
  • Περιεχόμενο

    1543
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    9

figolfin τελευταία νίκη Ιουνίου 11 2012

figolfin είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος figolfin

  • Γενέθλια 08/31/1979

Retained

  • Member Title
    Traduttore dell' incubo (Translation mode: off)

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.metalkaoz.com
  • Yahoo
    figolfin@yahoo.com
  • Skype
    gerasimos.dokopoulos

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Craven Road 7, London
  • Χώρα
    Vatican City
  • Ενδιαφέροντα
    Movies, Books, Music, Comics

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

3904 προβολές προφίλ

figolfin's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

11.7k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ευχαριστώ πολύ παιδια για τις ευχές. Να στε όλοι καλά!!!
  2. Όλα τα λεφτά! Δεν θέλει να διαβαστεί χωρις διαλείμματα. Τους δυο πρωτους τόμους πρωτα και μετά τους άλλους δύο. Μπράβο ρε zoo, άπαιχτη προτάση γαλλοβελγικου!
  3. figolfin

    GreekComics Fanzine #5

    ΟΚ. Θα σου κρατήσουμε 5 τότε. Θα ανέβεις στη Θεσσαλονίκη να τα πάρεις;
  4. figolfin

    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    Πολύ καλό κόμικ. Το διάβασα μονομιάς στο comicdom. Έξυπνα αστεία και καλό χιούμορ. Ό,τι δεν μπόρεσε να προσφέρει το Κουπε 2 το προσέφερε ο Σπάρτακος.
  5. Φέτος όχι πολλά, αλλά τουλάχιστον καλά: I Yorgos Dragonslayer Μαύρη Φουστανέλα τριλογία Το Omnibus του Δρακοφοίνικα με το DVD Κουπέ 2 Σπάρτακος Firearm Fashion Vol.2 No more Ghosts 1 & 2 Τι πυροβολείς είμαι ήδη νεκρός Τη βιογραφία του Vincent Dekant Στους κήπους Μπόμπολι και άλλο ένα που μου διαφεύγει ο τίτλος. Σύνολο 12
  6. figolfin

    GreekComics Fanzine #5

    Δώστο στον Σταμπουλή να υπογράψει την ιστορία του, να τον στείλεις Δηλαδή πόσα θα ήθελες συνολικά; Ρωτάω για να ενημερώσουμε τη λίστα.
  7. figolfin

    GreekComics Fanzine #5

    Λοιπόν, για να κάνουμε μια σούμα με τις μέχρι στιγμής παραγγελίες: Blackbeard 2 Archon 1 Blast listed outcast 1 Mr-d 2 Malk 1 Locke 1 + 1 αντίτυπο από RHB Το GC 5 θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, οπότε Blackbeard και Locke θα πάρουν τα δικά τους από εκεί. Για εκείνους που είναι στην επαρχία θα κανονίσουμε για το πως θα σταλούν.
  8. figolfin

    GC ΦΑΝΖΙΝ

    Ευχαριστούμε Παναγιώτη για τα καλά σου λόγια σχετικά με το στήσιμο του τεύχους. Εγώ είχα διαβάσει από νωρίς όλες τις συμμετοχές, που ήταν σούπερ, οπότε σε συνδυασμό με τις ιδέες που ειχαμε ήξερα ότι το τεύχος θα ήταν ένα από τα καλύτερα μέχρι τώρα! Κρίμα που δεν πρόλαβες να συμμετασχεις κι εσυ
  9. figolfin

    GreekComics Fanzine #5

    Έλα ρε σιγά, δεν πειράζει. Την Κυριακή έκατσε και η Λένα μία ώρα. Είχε γενικά χαβαλέ, οπότε βγήκε η ώρα. Και με τον Σταμπουλή δίπλα, που είναι όργιο, βγήκε ακόμα πιο εύκολα Παρομοίως Ρε άντε ξυρίσου εσύ!!!!
  10. figolfin

    GreekComics Fanzine #5

    Στη Λέσχη ΟΚ θα κρατηθούν 2 αντίτυπα και για σένα, όπως και για όλους όσους έχουν ζητήσει κράτηση εδώ, σε προηγούμενο post.
  11. figolfin

    RHB

    Πότε πέρασες και δεν υπήρχε; Ίσως ήμουν σε διάλειμμα και δεν σε πέτυχα, αλλά τεύχη του RHB πάντα υπήρχαν στον πάγκο. Περίεργο Πάντως τεύχη περίσσεψαν και αύριο θα τα αφήσω στη Λέσχη. Αν θες να πω στον Κώστα να βάλει ένα στην άκρη για σένα.
  12. figolfin

    ΚΟΥΠΕ

    Το τσίμπησα κι εγώ έχοντας ακριβώς την ίδια εντύπωση από το Κουπέ 1. Δεν θα έλεγα ότι απογοητεύτηκα πλήρως, αλλά όντως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το χιούμορ του πρώτου. Αλλά ναι, όποιος έχει κρατήσει τα στάνταρ του πρώτου, μια απογοήτευση θα την έχει. Βέβαια, υπήρξαν μερικά σκετσάκια που πέθανα στο γέλιο (βλέπε Indiana Jones και Harry Poter).
  13. figolfin

    GreekComics Fanzine #5

    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας στο comicdom, αλλα και να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων όσους θα μας υποστηρίξουν στο μέλλον. Χάρη σε εσάς, όχι μόνο το GC Fanzine #5 έβγαλε τα έξοδά τους στις 3 πρώτες μέρες, αλλά υπάρχει ήδη και κέρδος υπέρ της Λέσχης. Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχουν γύρω στα 35-40 διαθέσιμα αντίτυπα, τα οποία θα βρίσκονται στη Λέσχη προς πώληση. Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι όλους.
  14. figolfin

    GreekComics Fanzine #5

    Δεν αλλάζει η ποιότητα, αλλάζει το εξώφυλλο της κωμικής μεριάς και είναι αυτό που βλέπεις παραπάνω.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.