Μετάβαση στο περιεχόμενο

PrOWl

Members
  • Περιεχόμενο

    519
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από PrOWl

  1. Περιληπτικά: (Για αναλυτικά δείτε πάνω ) Η μεγαλύτερη και καλύτερη διοργάνωση comics που έγινε στην Ελλάδα. Με όσους έπιασα κουβέντα, τόσο επισκέπτες όσο και καλεσμένους, δημιουργούς ή εκθέτες, όλοι είπαν τα καλύτερα και ήταν ευχαριστημένοι από αυτή. Μακάρι να μπορέσει να πραγματοποιηθεί ξανά. Κακά τα ψέμματα, το να γίνονται τέτοιες προσπάθειες σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, ειδικά αυτή τη περίοδο που διανύουμε, είναι τεράστιο ρίσκο. Όσοι δεν ήρθατε, χάσατε. σε όλα τα παιδιά που μπόρεσα να βρω από δω.
  2. Δεν έχω λόγια για αυτή την εκδήλωση!!Άπειρα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί τόσο...άψογα! Όλα πλήρως οργανωμένα μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια (και το σχόλιο του Ρόσα είναι η καλύτερη επιβεβαίωση ) και όoooλοι σας, παρά τη προφανή ταλαιπωρία που περάσατε αυτό το διήμερο για να μείνει το κοινό ικανοποιημένο, πάντα με χαμόγελο και με τη καλύτερη διάθεση! :clap2: :clap2: Είσαστε μια "ομάδα τρελών" και με αυτό που κατορθώσατε το δείξατε στον ευρύτερο κόσμο! Όσον αφορά τον Ρόσα, ήταν ακριβώς όπως τον είχα ψυχολογήσει απ'τις ιστορίες του. Πιο cool τύπος (για άτομο που σχεδιάζει...πάπιες ) πεθαίνεις!Αυτός είναι ο μόνος λόγος που αγόραζα το κόμιξ, να διαβάσω τις ιστορίες του. Υγ. Μεγάλη μου χαρά που ξαναείδα πολλά μέλη που είχα καιρό να συναντήσω,καθώς και όσους είχα τη τύχη να γνωρίσω τώρα! Υγ2. Βγάζω το καπέλο σε αυτόν που σκέφτηκε και σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η online ανακοίνωση των αριθμών Yγ3.@φλοκ Αν ποτέ θελήσεις,πες μου.Θα σε βάλω πόρτα στα καλύτερα μαγαζιά.
  3. μεγάλο τρολάρισμά αυτό..! αν και δεν βλέπω να έπαιρνα κανένα συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο πίσω έτσι..... Αυτό το βρίσκω ως τη πιο σωστή λύση, γιατί το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε όλους, οπότε σημασία πιστεύω έχει να γίνεται και κατανοητό σε όλους. Σ'ευχαριστώ που έκατσες και ασχολήθηκες!!
  4. Ουσιαστικά ναι, την επιλογή του επιχειρηματία την έβαλα για όποιον λειτουργεί κάποια επιχείρηση, η οποία του ανήκει ή είναι βασικός επενδυτής της ενώ την επιλογή του ελεύθερου επαγγελματία για τον αυταπασχολούμενο, που αμείβεται με μπλοκάκι. Αν όμως θεωρείς πως ο διαχωρισμός που τους έχω κάνει, δεν θεωρείται τυπικά σωστός, είσαι παραπάνω από καλοδεχούμενος είτε εδώ είτε σε μήνυμα να μου αντιπροτείνεις μία καλύτερη λύση.
  5. Θα σου στείλω το linkedin μου να τρελαθείς..! Επομένως τι θα πρότεινες ως καλύτερη λύση; Τις κροκέτες δυστυχώς θα τις αρνηθώ,γιατί μπαίνω σε περίοδο γράμμωσης.Χώρια που θέλω να κατέβω και κατηγορία κιλών.Ανταποκρίνομαι καλύτερα στα Super Welterweight.
  6. Δόκτωρα Π. με πρόλαβες και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό ακριβώς.
  7. PrOWl

    GC ΦΑΝΖΙΝ

    Έχει γίνει πλέον παράδοση για μένα το πρώτο comic που διαβάζω μετά το Comicdom να είναι το GC Fanzine. Έτσι λοιπόν και φέτος. Επειδή όλοι όσοι έγραψαν πριν με κάλυψαν λίγο πολύ, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά, που είτε ανέλαβαν την κυκλοφορία του είτε συμμετείχαν στη δημιουργία των ιστοριών και με τη θέληση και τη πίστη τους σε αυτό που έκαναν,έφτασε στα χέρια μας αυτό το τεύχος.Γιατί το αποτέλεσμα τα δικαιώνει! Με το καλό το επόμενο του χρόνου..!
  8. Ναι σε όλα. 0-12 τα τεύχη που κυκλοφόρησαν, 1-14 τα τεύχη που περιλαμβάνει το omnibus.Και από ότι μου ανέφερε ο Rubus έχει κάνει κάποιες μικροαλλαγές,για να κυλάει καλύτερα η ιστορία και να είναι καλύτερο το σχέδιο,αλλά ακόμα δυστυχώς δεν πρόλαβα να το διαβάσω για να το επιβεβαιώσω. Καλύτερα επικοινώνησε με τη Jemma να τους ρωτήσεις αν έχει περισσέψει κάποιο αντίτυπο.Όταν πήρα το δικό μου είχαν μείνει γύρω στα 15 (χονδρικά,από ότι άκουσα.. ).Και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν αυτόνομα τα 2 τελευταία τεύχη. Τέλος,ρώτησα κάποιον απ΄τη Jemma αν αργότερα πρόκειται να το κυκλοφορήσουν και έγχρωμο και πήρα αρνητική απάντηση.Βέβαια, δεν ξέρω αν είναι "επίσημη" απάντηση,αλλά το αναφέρω.
  9. Σ'ευχαριστώ πολύ Μάριε! Σ'ευχαριστώ πολύ Χριστίνα!Μακάρι
  10. Σ'ευχαριστώ πολύ, φίλε μου! Dr. P.,το δείγμα αποτελείται από άτομα διαφορετικών επαγγελμάτων,ηλικιών και εκπαιδευτικού επιπέδου,οπότε όλων των ειδών οι απαντήσεις είναι δεκτές και χρήσιμες. Και χαίρομαι που μου το αναφέρεις αυτό γιατί δείχνει ότι έκανα καλά και πόσταρα το ερωτηματολόγιο και εδώ όπου μπορεί να βρεθεί ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο δείγμα. Όσον αφορά το APS, κάνω μια αναφορά στο θεωρητικό κομμάτι της εργασίας, αλλά προτίμησα να μην τα περιλαμβάνω στη παρούσα έρευνα. Είναι όμως στα πιθανά μελλοντικά μου σχέδια για τυχόν περαιτέρω συνέχιση και διεύρυνση της εργασίας ή στη δημιουργία μίας καινούργιας. Σ'ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και για τη διάθεσή σου να βοηθήσεις.
  11. Πριν να αναφέρω οτιδήποτε άλλο, θα ήθελα να τονίσω πως αν για οποιοδήποτε λόγο οι αρμόδιοι του GC θεωρήσουν πως δεν θα πρέπει να υπάρχει το παρόν θέμα εδώ μέσα, να με ειδοποιήσουν ώστε να αφαιρεθεί. Η συγκεκριμένη έρευνα αποτελεί μέρος της ερευνητικής μου εργασίας στο αναφερθέν μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Δεδομένου ότι λόγω του αντικειμένου μας και κατ' επέκταση των συναλλαγών που λίγο πολύ όλοι εδώ μέσα έχουμε πραγματοποιήσει, είτε μεταξύ μας, είτε με ηλεκτρονικά καταστήματα, σίγουρα έχουμε καλώς ή κακώς συναλλαγές με τράπεζες. Και προφανώς όλοι εδώ μέσα είμαστε χρήστες του Διαδικτύου, έστω και με τις πολύ βασικές γνώσεις. Γι' αυτό λοιπόν θεώρησα πως από εδώ θα μπορούσα να συγκεντρώσω ένα πολύ ενδιαφέρον δείγμα δεδομένων για την έρευνα. Να τονίσω πως το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και φτιάχτηκε έτσι ώστε να είναι πολύ απλό και γρήγορο στο να απαντηθεί, γιατί ξέρω ότι ο χρόνος σας είναι σημαντικός. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία είμαι στη διάθεσή σας.
  12. Σπουδαίο αφιέρωμα! Και να προσθέσω πως από τους Gatchaman και το μοτίβο των πτηνών εμπνεύστηκε και μια super sentai (είδος τηλεοπτικών σειρών στη Ιαπωνία με ομάδες υπερηρώων, απ'τις οποίες πήραν υλικό οι Αμερικάνοι και έφτιαξαν τους Power Rangers) σειρά 50 επεισοδίων, οι Chōjin Sentai Jetman. 5 μέλη, με στολή εφοδιασμένη με φτερά, που τους επιτρέπουν να πετούν. Και ο χαρακτηριστικός χονδρός, ο Yellow Owl. Η οποία σειρά θεωρείται από πολλούς μία απ'τις καλύτερες sentai σειρές που έχουν γυριστεί (συμφωνώ ότι ήταν καλή,αλλά υπήρχαν αρκετά πράγματα που με χάλασαν ). Και επίσης να αναφέρω πως η Saban, η εταιρία που πήρε τα δικαιώματα απ'τους Ιάπωνες για να φτιάξει αντίστοιχες live-action αμερικάνικες σειρές, σχεδίαζε αρχικά ως πρώτη ομάδα Power Rangers να μεταφέρει τους Jetman. Πράγμα που τελικά δεν έγινε, και οι πρώτοι Power Rangers βασίστηκαν στους Kyōryū Sentai Zyuranger με μοτίβο τους δεινοσαύρους. Και εδώ το opening για να πάρετε μια ιδέα.
  13. Tenth Doctor (David Tennant) You're the tenth Doctor! You're tall, handsome and get off with pretty much everyone. Allons-y!
  14. Τα πόδια κοτόπουλου με γονάτισαν...!!καιρό είχα να γελάσω τόσο διαβάζοντας κάτι...!! και μιλάω για κανονικό γέλιο,όχι το απλό ξεφύσημα απ'τη μύτη.
  15. You got: MomCorp! 20th Century Fox Featured In: Futurama In the not-too-near future, Futurama’s MomCorp provides nearly the entire infrastructure for the robotics industry — conveniently powered by alcohol. The technological revolution paves the way for a new era in humanity that introduces fully sentient robots that could easily one day be your wisecracking roommate. The downside: The leadership is almost exclusively split among its CEO and her three children, so there’s not a whole lot of room for upward mobility. Who knows, you might even run into Phillip J. Fry and the rest of the Planet Express crew along the way.
  16. και θα είναι ασπρόμαυρο, όπως τα αρχικά τεύχη. από fb
  17. Και δεν ξέρω αν έχει τονιστεί αρκετά..... Σε αυτή τη ταινία ΔΕΝ παίζει ο !!! Επιτέλους οι αληθινοί Transfans δικαιωνόμαστε!
  18. Προλαβαίνετε να αναθεωρήσετε.
  19. Ωραίο! You got: The Black Ranger There are no Power Rangers without the Black Ranger. You are the alpha and omega of the rangers. You are the one. You are the only. You are the sun and the other rangers are the planets. Chances are you are a pretty cool dude and everyone wants you on their side. Plus, your outfit looks good with everything.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.