Μετάβαση στο περιεχόμενο

gmichaels44

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος gmichaels44

  • Γενέθλια 07/20/1968

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

645 προβολές προφίλ

gmichaels44's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

99

Συνολική φήμη στο GC

  1. Όχι μάλλον το βήμα χρησιμοποίησε μεγαλυτερη γραμματοσειρά.
  2. Είναι η έκδοση από τις εκδόσεις οξυ που κυκλοφορησε στα public με σκληρό εξώφυλλο και ποιοτική illustration εκτυπωση, με αρχική τιμή €12, (τώρα έχει πέσει) αλλά με μαλακό εξώφυλλο και λίγο μικρότερο σχημα. Με εξαίρεση αυτά ή ποιότητα εκτύπωσης είναι ακριβώς η ίδια με το αρχικό. Αξίζει.
  3. gmichaels44

    ORRIBILE SUPER

    Οντως εχεις δικιο. Sorry δεν ειχα δει το thread (το οποιο ειναι και πολυ ενδιαφερον, by the way)
  4. gmichaels44

    ORRIBILE SUPER

    Και μια και μιλάμε για παρουσία στα περίπτερα, παραθέτω κλασική εικόνα περιπτέρου από mid-80's με τα fumetti στο κλασσικό ράφι στο πίσω μέρος του περιπτέρου...
  5. Τελικα το βρηκα στα Ελληνικα Orribile της Πολυεκδοτικης. Ειναι το νουμερο 70. Ομως τα Terror ηταν αυτα που ειχαν συνηθως ιστοριες επιστημονικης φαντασιας. Παντως το 52 ειναι αυτο:
  6. Το Artwork φαινεται να ειναι απο το Serie Blue της Elvifrance (Της Γαλλικης Θυγατρικης της Ediperiodici οποτε πρεπει να ειναι καποιο Terror (που ομως δεν φαινεται να υπαρχει στα ελληνικα εξωφυλλα. link here Ειναι σιγουρα του Αυγουστινου και οχι της Πολυεκδοτικης (Terror, Orribille, Zakoula)? Προς τα τελη της η εταιρια ειχε βγαλει καποιες σειρες οπως Strip, Ερωτικα Κομικς, Καυτα Κομικς, Sextra, Super Sextra κλπ που στην ουσια περιειχαν ανατυπωσεις παλιων Terror, Terror Super & Orribille, Orrribile Super. Σ' αυτην την περιπτωση, το νουμερο 52 πρεπει να αντιστοιχει σε καποια απο αυτες τις σειρες. υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο οταν σταματησαν να εκδιδουν οι δυο κυριοι εκδοτες (Πολυεκδοτικη, Παγκαλος) να επανέκδωσε, το στοκ τους ο Αυγουστινος με ασχετα εξωφυλλα και τιτλους και αριθηση στο δικο του στυλ (τετραψηφιο νουμερο). (εχουν πεσει στα χερια μου 1-2 τετοια τευχη με τιτλους χοτ κομικς & Sex89 τα οποια περιεχουν απο δυο τευχη ΚΟΤΖΑΚ & ΛΟΥΠΑΝΑ με τα εξωφυλλα τους).
  7. Καλησπερα, συννημενο το εξωφυλο του 1005 σε υψηλη αναλυση. Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση. Συντομα ελπιζω οτι θα εχω κι αλλα απο αυτα που λειπουν. Η περιοδος αυτη (1975-1980) κατα τη γνωμη μου εχει τα καλυτερα εξωφυλλα , τα λεγομενα "painted covers" οπως τα αποκαλουν σε καποιες απο τις αγγλοφωνες εκδοσεις, τα οποια δυστυχως δεν ξανακυκλοφορησαν σε καμμια επανεκδοση (οι οποιες χρησιμοποιουν απλα σκιτσα ομοια με τα εσωτερικα καρρε του κομικ), και γι αυτο ειναι τα πιο δυσευρετα. Κλασσικα Παραδειγματα της διαφορας στην ποιοτητα αναμεσα στην εκδοση του 1975 και τις μετεπειτα τα 1002, 1003, 1005,1006 κλπ.
  8. Καλησπέρα, παραθετω καποια εξωφυλλα απο την πρωτη έκδοση της Β' Περιοδου (1975) για να συμπληρωθουν καποια κενα. Συννημενα τα τευχη 1002, 1004, 1005, 1006, 1009, 1010, 1014 Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.