Μετάβαση στο περιεχόμενο

godblessed

Members
  • Περιεχόμενο

    28
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος godblessed

  • Γενέθλια 05/18/1988

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθηνα
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

443 προβολές προφίλ

godblessed's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

29

Συνολική φήμη στο GC

  1. godblessed

    Τα Desktop σας!

    να και το δικο μου new desktop.legend!!!!
  2. nice!επειδη ομως την αλλα παρασκευη την κανω για διακοπες θα την παραγγειλω οταν γυρισω μιας και απο e bay και απο relax θα αργισει να ρθει.thnx παντως!
  3. ααααααα,απιπστευτο εργαλειο και σε τελειες διαστασεις.εχεις καμια προταση κατα που να ψαξουμε και μεις για κατι παρομοιο? απο που πηρες τις αλλες φιγουρες?θελω απελπισμενα τον hawkeye,ειναι ο αγαπημενος μου λογω του οτι πιο μικρος επαιζα lineage(σαν παιδακι και γω) και εκανα παντα hawkeye!!!ΤΟΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
  4. αλοχα.ωραιος ο γκοστ αν και η φωτια στο κρανιο μοιαζει με πορτοκαλι πανκ μαλλι :S.αλεκ εγω δοκιμασα το forbiddenplanet.co.uk αλλα αναγκαστικα να ακυρωσω την παραγγελια γτ αργουν πολυ να τα μαζεψουν.ειχα επιλεξει hulk,ironman movie και carnage και μου χαν πει μονο για τον carnage ημερομινια σε 8μερες περιπου αλλα επειδη οπου να ναι την κανω για διακοπες την ακυρωσα.επιπλεον εχει εξοδα αποστολης τα οποια στα ανακοινωνει αφοτου συλλε3ει την παραγγελια.στο e-bay βρηκα τον hulk(τον θελω απεγνωσμενα,το thing εχει πεσει σε καταθλιψη χωρις αυτον) αλλα και παλι πολλοι λιγοι στελνουν εκτος uk και μονο μετα απο συνεννοηση..μεχρι να συνεννοηθεις ομως..παει πωληθηκε...οποτε θετω την ερωτηση σου...αν ξερει καποιος απο που μπορουμε να προμηθευτουμε φιγουρινια,ειδικα specials ας μας διαφωτισει!!!
  5. godblessed

    Watchmen (2009)

    χαχα,ωραια εκδοχη αυτη,κανε την προταση στον Alan!!!θα συμφωνησω μαζι σου,τα βαθυτερα νοηματα ελειπαν απο την ταινια,μαζι και το χταποδακι.Να προσθεσω οτι προσωπικα οταν το διαβασα δεν ξερω γτ αλλα ενιωσα να ταυτιμομαι με τον Rorscharch πραγμα που θεωρησα φυσιολογικο αλλα στην ταινια δεν εγινε κατι τετοιο.(ουτε για τη μασκα του ειπε πουθενα πως την εφτιαξε,αντε ο αλλος να καταλαβει τι ειναι.)το μονο που μ αρεσε πολυ ηταν οτι καποιες σκηνες ηταν σαν να βγηκαν απο το βιβλιο,πχ στην ταφη του comedian οταν δειχνει μια σκηνη με καμερα απο πανω με τη βροχη και αλλες πολλες.Σαν ταινια γενικα μου αρεσε και με 3αναπορωσε με watchmen!
  6. πηρα και γω σημερα τη storm.το ενα της ματι ειναι καφε και το αλλο ασπρο,θα 3εφυγε απο το χρωμα του δερματος της..(με βλεπω να βαφω και το αλλο ματι ασπρο με blanco!!!)πολυ ηδονη ομως ρε παιδι μ....οχι η στορμ....ο θορρρρρρρρρρρ που και επισημως ερχεται σε 2 βδομαδουλες!!!!!respect THORRRRRRRRRRRRRRRR!!!
  7. τι μαυρα σημαδια?στις γωνιες?εμενα κομπλε φαινεται,φυσιολογικος.λιγο μαυρο φαινεται στο γονατο απο πισω αλλα δεν χτυπαει ασχημα... ps:σκεφτηκες να πηγαινεις πιο νωρις ωστε να εχεις δυνατοτητα επιλογης αναμεσα και στα αλλα που φερνει πριν τα κατασπαρα3ουν?και αφου ειδες το περιοδικο οτι ηταν χαλια επρεπε να το παρεις απο αλλου.
  8. μμμ,τελειος ο αιρονμαν και τα χρωματα τα χουν πετυχει απιστευτα.....ΘΕΛΩ ΘΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ...ενας μηνας ακομη.... ps:πηρε κανεις τη βασουλα?
  9. δεν χαλας το περιοδικο γτ απλα ειναι 3ενερωτο και στα ελληνικα,το μονο που α3ιζει απο το περιοδικο ειναι η κεντρικη αφισα που ναι και αντιγραφο πρωτοτυπου και συνηθως σπανιου κομικ οποτε κατα καποιο τροπο δεν χαλας το περιοδικο αλλα αναδικνυεις τα καλα του μερη!(ετσι το σκεφτηκα εγω,που ημουν πορωμενος στην αρχη με τα ισους αλλα μετα διεκρινα μια ταση ενθουσιασμου και υπερβολης στις μεταφρασεις)
  10. ετσι τα χω εγω προς ωρας αλλα ειναι οτι χειροτερο,σκονιζονται υπερβολικα ευκολα.ειμαι ηδη σε διαδικασια αναζητησης για καποια κρεμαστη και ανθεκτικη βιτρινα,οποιος εχει κατι να προτεινει...εδω ειμαι!εχω στο μυαλο μ κατι σαν # αλλα με πολλα και ανισοπεδα κουτακια αλλα μαλλον ζηταω πολλα!!!επιπλεον κατι αλλο που χω σκεφτει και δεν 3ερω ποτε θα το πραγματοποιησω ειναι το ε3ης:να βγαλω απο τα καλυτερα τευχη την κεντρικη αφισα και να την κορνιζαρω(εννοειται απλη κορνιζα,μονο τζαμι) και να βαλω πολλες τετοιες κορνιζες διπλα διπλα σε ακανονιστη διατα3η μετα3υ τους,δεν 3ερω αν γινομαι κατανοητος!!!
  11. δεν παιζουν λεφτα για τη βαση,στο επομενο μηνιατικο!!!ο σιλβερ ειναι οπως τον περιμεναμε..τελειος....σε ολα και περισσοτερο τελειος στο οτι στο οπισθοφυλλο ερχεται ο αιρονμαν!!!!(στην εικονα που διαφημιζει τη θηκη εχει πανω τον hulk )
  12. godblessed

    Watchmen (2009)

    πολλα εχουν ακουστει για το περιεχομενο της ταινιας και για αλλαγες σε σχεση με το κομικ.το βιβλιο το διαβασα πριν κανα διμηνο και ηταν απιστευτο.την ταινια ανυπομονω να την δω και ελπιζω να μην απεχει πολυ απο το κομικ.οπως και να χει εγω θα μεινω στην ιστορια του μουρ και απλα θα παω να απολαυσω την ταινια,αν ειναι καλη παραγωγη και κοντα στο νοβελ εχει καλως.παντως θεωρω οτι πρεπει να διαβασετε το νοβελ ειδικα αν διαφερει πολυ η ταινια και οχι μονο...
  13. η τζιν τελικα βγηκε καλη σε σχεση με το οπισθοφυλλο του 9ου τευχους.τωρα ερχεται πληθωρα απο ωραιες φιγουρες και λατρεμενους ηρωες.βλ σιλβερ σερφερ,ιρονμαν,θορ.εμενα πλεον το μαγαζι εδω στη γειτονια με εχει μαθει και καθε φορα που παω να το παρω πρωτον ανοιγει την κουτα με τις παραλαβες(παω πρωτος πρωτοσ) και δευτερον μου αραδιαζει 5-6 τευχη πανω στον παγκο για να διαλε3ω,ε3ου και οι περισσοτερες φιγουρες ειναι κομπλε,μονο ο ντουμ εχει χασει μια κουκιδα χρωμα απο τι μυτερη καταληξη της κουκουλας του .
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.