Μετάβαση στο περιεχόμενο

tonypap

Members
  • Περιεχόμενο

    32
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από tonypap

  1. Δηλώνω και γω συμμετοχή! Ευχαριστούμε παιδιά
  2. Αποθήκη απ ότι ξέρω δεν υπάρχει. Γενικά παλιά τεύχη, έχουν τα περίπτερα στην Πανεπιστημίου, αυτά με τους πάγκους, όχι τα κανονικά. Αλλά δεν ξέρω πόσο παλιά, και φυσικά μπορεί να τους έχουν τελειώσει. Όμως σίγουρα μπορείς να το κανονίσεις από το τηλέφωνο. Απλά κατά πάσα πιθανότητα θα σου πουν, να πεις στον περιπτερά που τα αγοράζεις να τους πάρει τηλέφωνο και να στα φέρουν μέσω αυτού.
  3. kostis7, θα στο φέρουν σπίτι, ή μέσω του περιπτερά; Εγώ, μιας και δεν με ενδιαφέρουν τα περιοδικά, σκεφτόμουν να πάω να βρω τον Iron Fist στην Ομόνοια, και απλά να μην αγοράσω τον Captain Marvel όταν έρθει η ώρα του
  4. Παιδιά το βρήκατε το #45; Ο περιπτεράς μου είπε ότι δεν του το φέρανε...
  5. Σήμερα πήρα εγώ τον Vader, και οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες. Δυστυχώς δικές μου φωτό δεν προλαβαίνω τώρα να βγάλω, αλλά εδώ συζητάνε την συγκεκριμένη φιγούρα. Έχει αρκετές φωτό κάτω κάτω! Ενδεικτικά: Εμένα είναι το 6145, χωρίς να λέει πόσα βγήκαν συνολικά!
  6. Μου ήρθαν και μένα στην τρίτη παραλαβή τα AT-AT, Naboo N1 Starfighter και το "Etoile Noire" Ξέρει κανείς συγκεκριμένα πια φιγούρα του Darth Vader περιμένουμε;
  7. Τώρα το είδα αυτό και δεν κρατήθηκα
  8. Και μένα έτσι ήρθε, όπως και το Chasseur Jedi d' Anakin Τα άλλα είναι σκέτα, Millennium Falcon και X-Wing.
  9. Συγχωρέστε μου το double post, απλά να ενημερώσω ότι το θεματάκι με τις αφίσες ήταν γνωστό στην εταιρεία και μου είπαν ότι θα σταλθούν στην δ/νση μου εκ νέου (προφανώς δωρεάν).
  10. Χα! Και μόλις διαπίστωσα ότι από τα δικά μου τεύχη λείπουν οι αφίσες, που τώρα πρόσεξα στις φωτό! Που στο καλό να είναι; Θα επικοινωνήσω αύριο να δω τι παίζει και θα ενημερώσω και δω.
  11. Ήρθαν σήμερα τελικά με χαρτάκι από τον ταχυδρόμο το δεύτερο και τρίτο τεύχος, μια χαρά, χωρίς απρόοπτα. Ενημερωτικά, πάνω έλεγε ότι παραδόθηκε στο ταχυδρομείο την προηγούμενη Παρασκευή. Σίγουρα θα την συνεχίσω μέχρι τον Darth Vader
  12. Και μένα με έψησαν και τα δωράκια και έγινα συνδρομητής (δεν ήθελα και πολύ εδώ που τα λέμε!). Αυτή την βδομάδα μου είχαν πει να περιμένω το πρώτο "πακέτο", ήρθε σε κανέναν άλλον άραγε; Πράγματι, η συνδρομή διακόπτεται ανά πάσα στιγμή πάντως.
  13. Φίλε CitizenX, εμένα κατά πάσα πιθανότητα φέρνει ένα μόνο δυστυχώς, το οποίο και αγοράζω εγώ, κάθε φορά, την ίδια ώρα...
  14. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θυμάμαι την σειρά, ίσως κάποια στιγμή να μπει στην wish list και αυτό!
  15. Μπα καθόλου, τι να λέμε τώρα. Δεν θα μπορούσα να το είχα προσέξει, όσο και να το χάζευα. Εντάξει, θα κάνει παρέα με τον Doc. Octopus, την άλλη μου φιγούρα που είναι λίγο... πειραγμένη.
  16. Δυστυχώς θα είναι πολύ φασαρία για το τίποτα (στην γειτονιά μου δεν τα φέρνουν, στο ένα που πηγαίνω και μου τα φέρνει ήταν το τελευταίο... και πότε θα μου τα φέρουν μετά κ.λπ.κ.λπ.). Δεν πειράζει, εντάξει. Και αυτή η απόχρωση φαίνεται στο φως κυρίως. Θενξ πάντως.
  17. Ρε συ, για την δικιά μου εννοούσα!!! Όπως ακριβώς το είπες, είναι κακοβαμμένη. Κατά τ' άλλα πράγματι είναι πολύ ωραία, απλά την δικιά μου αυτό το κίτρινο (!!!!!) που έχει ξεμείνει στο μαλλί την χαλάει ρε γμτ. Για τον Κάπταιν, κατάλαβα ότι προφανώς κάτι τέτοιο θα έπαιζε, απλά δεν έτυχε να ασχοληθώ στο παρελθόν.
  18. Μέτρια η σημερινή Black Cat... Κυρίως στα μαλλιά, όπου είναι τρία τέσσερα χρώματα μαζί! Τον επόμενο (Captain Britain) ούτε που τον ήξερα μέχρι πρότινος
  19. Πολύ καλά νέα πάντως, ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
  20. Γενικά καλά ήταν όλα τα επεισόδια, αλλά μέχρι εκεί για την ώρα. Έχει ενδιαφέρον, και σίγουρα υπάρχει ένα υπόβαθρο που ξετυλίγεται και έχει (μεγάλες) προοπτικές. Το επεισόδιο που είναι κάτι παραπάνω από καλό ήταν το 2ο (και ίσως το 4ο). Είναι νωρίς πάντως και όπως θα έλεγαν και οι hardcore fans, in Whedon we trust.
  21. Να 'μαι πάλι lol Ήρθαν και τα τρία τελευταία της συλλογής που δεν είχα (Dr. Octopus, Captain America, Magneto). Εντάξει, ο Dr Octopus ήρθε λες και προηγουμένως πάλευε με τον Spidey. Ευτυχώς τα "πλοκάμια" είναι εκεί, αλλά οι άκρες, είναι φαγωμένες. Δεν ξέρω αν έτσι ήταν κάποια, όταν είχαν κυκλοφορήσει κανονικά. Πάλι καλά που δεν λείπει καμιά ασπίδα από τον Cap. Εκτός αυτού πάντως, εντάξει, είναι πολύ καλή συλλογή, και σε μία ωραία βιτρινούλα, θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή πιστεύω (άλλο που δεν έχω τίποτα τέτοιο).
  22. Σήμερα μου ήρθε και ο Spiderman, το οποίο πήρα από το ebay. Μου είπαν από εδώ, ότι έχει εξαντληθεί κάμποσες φορές ο Spidey και δεν ξέραν πότε θα έρθει, οπότε το πήρα από ένα ebayshop (από το .uk). Το έστειλε αμέσως ο τυπάς, άψογα πακεταρισμένο, βγήκε βέβαια κανα 11Ε αλλά δεν πειράζει. Τώρα περιμένω από το περίπτερο τα 4,5,6 και θα είμαι up to date με την συλλογή! Καλή και η Storm πάντως, αν και περιμένουμε Thor
  23. Ωραίος ο Silver Surfer, λίγες ατέλειες στα χρώματα τις έχει, αλλά τίποτα τραγικό. Πάμε για Iron Man τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.