Μετάβαση στο περιεχόμενο

johnnyx1991

Members
  • Περιεχόμενο

    1000
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

johnnyx1991 τελευταία νίκη Δεκεμβρίου 17 2010

johnnyx1991 είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος johnnyx1991

  • Γενέθλια 10/03/1991

Retained

  • Member Title
    Merc with a mouth

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    αιγαλεω
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

6232 προβολές προφίλ

johnnyx1991's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

3.5k

Συνολική φήμη στο GC

  1. johnnyx1991

    geokon's

    και τώρα έρχεται και στο PC μέσο του steam Πάρα πολύ ωραία σχέδια
  2. Amy Hennig , ήταν ώντος η head writer όλων των uncharted, και η director του πρώτου.
  3. Για αυτό σου έλεγα ξεκινα με το 2 Για το πρώτο είχανε μικρό budget και ομάδα, αλλα έκανε αρκετά μεγάλη επιτυχία, και το μαγαζί τους GoG.com έβγαζε αρκετά λεφτά, ώστε το 2 να είχε σχεδόν το διπλάσιο (10 εκ. αντί 6 εκ. που είχε το πρώτο). Γενικά το πρώτο είχε καλές ιδέες αλλα ήταν σε όλους τους τομείς μέτριο Εγώ πήρα το Kingdom Hearts 1.5 Remix, και κοντεύω να τερματίσω το βασικό παιχνίδι (δεν είχα παίξει κανένα όταν είχαν βγει). Πάρα πολύ καλο gameplay και γραφικά/animation. Η ιστορία είναι λίγο "Η φιλία θα κερδίσει το κακό!!!" αλλά το περιμένα αυτό . Είναι το μόνο real time version του final fantasy το οποίο μου αρέσει
  4. Και τα zelda που ανακοινωσάν μου άρεσαν, αλλά ναι , πολύ λίγα πράγματα δείξανε. Το καλό είναι οτι όλα θα βγούν 2015
  5. Ξεκινάει η Ε3 σήμερα Άρχισαν ήδη τα leaks και οι ανακοινώσεις: Trailer για το Metal Gear 5 Civilization Beyond Earth Ένα poster για το Mirror's Edge 2 (λογικά θα εμφανίσουν παραπάνω στην παρουσίαση της ΕΑ) Get hyped!!!
  6. Launch Trailer για το Walking Dead
  7. Η Telltale, μετά απο το Wolf Among Us και την δεύτερη season του Walking Dead, ανακοίνωσε: Tales from the Borderlands (trailer) και GAME OF THRONES!!!!!! :xm:
  8. johnnyx1991

    Thor: The Dark World (2013)

    Κάπου στα ίδια με το 1, ίσως λίγο καλύτερο, αλλά για αντίθετους λόγους. Στο 1 μου άρεσε η ιστορία και η αλληλεπίδραση των χαρακτήρων, αλλά δεν είχε αρκετές μάχες, ενώ το 2 είναι ΤΙΓΚΑ στο ξύλο, αλλά το story βαρετό. Δεν τα έκλαψα τα λεφτά μου αλλά ούτε και θα φωνάξω σε άλλους να πάνε να το δουν. Thor και Loki πραγματικά από τις καλύτερες ερμηνείες σε ταινία marvel πάντως, μαζί με τον Stark.
  9. Arkham Assylum και Arkham City στο Humble Bundle + κάποια άλλα παιχνίδια Το ΑΑ το παίρνεις αν δώσεις 1$, για το Arkham City πρέπει να δώσεις πάνω απο το average(που είναι 4.2$ τώρα). Θέλει steam για να τα κάνετε activate
  10. Δεν το έπαιξα αλλά είδα άλλους να παίζουν για 3-4 ώρες. Το gameplay είναι ok, αν και προτιμούσα το gameplay του Heavy Rain (το οποίο και λάτρεψα). Το πρόβλημα μου με το Beyond είναι η ιστορία , τουλάχιστον μέχρι εκεί που είδα. Εκτός από την Paige και τον Dafoe, όλοι οι άλλοι χαρακτήρες είναι ότι ποιο κλισέ μπορείς να φανταστείς. Απο τους Bullies και τα χαζά teenage κορίτσια μέχρι γέρους ινδιάνους που ξέρουν μαγικά. Επίσης πολλές σκηνές/επίπεδα δεν φαίνεται προχωράνε καθόλου την ιστορία, και άλλες προσπαθούσε υπερβολικά να σου προκαλέσει συναίσθημα, σε σημείο που σου έσπαγε τα νεύρα (π.χ. η Paigeπαίζει κιθάρα για 3 λεπτά για να ξεχάσει τους πόνους της). Και αυτόν τον non-linear τρόπο που λέει την ιστορία δεν νομίζω οτι το πέτυχαν. Ίσως να φταίει οτι δεν έπαιζα εγώ και γιαυτό έβλεπα ποιο εύκολα τα αρνητικά Τελικά τερμάτισα το Dark Souls, και όντως δυσκόλεψε αρκετά απο το Sen's Fotress και μετά, και έγινε όσο challenging το ήθελα. Ειδικά στο Tomb of Giants που φοβόμουν να κατεβάσω την ασπίδα μου.
  11. και είναι απο τον δημιουργό τών Resident Evil 1-4
  12. Το έπαιξα μέχρι εκεί που χτυπάς τις δύο καμπάνες, και μετά κατέβηκα στην blighttown. Σίγουρα είχε τρομερό gameplay και το level design ήταν όντος πολύ έξυπνο, αλλά δεν μπορώ να πω οτι με παίδεψε σε κάποιο σημείο. Τα bonfires ήταν αρκετά κοντά το ένα στο άλλο, αρα δεν ήταν καθόλου εκνευριστικό όταν πεθαίνεις, και μπορούσες να φαρμάρεις πολύ εύκολα ψυχές. Ακόμα και οι boss που λενε οτι είναι εφιάλτης, μου φάνηκε αρκετά εύκολο να βρεις το patern τους, οπότε ως συνήθως με την δεύτερη προσπάθεια τους κέρδιζα. Θέλω να το τερματίσω κάποτε για να δω αν όντος δυσκολεύει περισσότερο αργότερα. Πάντως έχει απο τα καλύτερα combat που έχω δει σε παιχνίδι.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.