Μετάβαση στο περιεχόμενο

mr magoo

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

405 προβολές προφίλ

mr magoo's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

7

Συνολική φήμη στο GC

  1. mr magoo

    ΤΙΡΑΜΟΛΑ

    Καλή η προσπάθεια κάποιων παιδιών στις Εξωτερικές πηγές, αλλά πολύ σκόρπια και ανοργάνωτα, φοβάμαι. Προσωπικά προτίθεμαι να βοηθήσω κι εγώ (όχι σύντομα όμως γιατί είμαι σε φάση μετακόμισης), αλλά θα ήταν καλό να υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για κάθε κόμικ, μέσα σ' αυτήν τα εξώφυλλα και όπου υπάρχει σκαναρισμένο τεύχος, να υπάρχει link. Θα ήταν καλό για όλους όσους ανατριχιάζουμε στη θέα ενός παλιού τεύχους Μίκυ, Σεραφίνο, Τιραμόλα, Ποπάϋ (κλπ) να μπορούμε να βρούμε τεύχη που μας λείπουν και που κάποιοι επιτήδειοι Μοναστηρακιώτες τα χρεώνουν μια περιουσία ενώ δεν τους κοστίζουν ΤΙΠΟΤΑ! Ας το δούμε λίγο σοβαρά φίλοι/ες μου.
  2. mr magoo

    ΤΙΡΑΜΟΛΑ

    Αλήθεια βρε παιδιά, καλά τα εξώφυλλα, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα αν μπορούσαμε ν' ανεβάζαμε κάθε εβδομάδα από ένα τεύχος Τιραμόλα και Σεραφίνο, να βρούμε και όσοι δεν έχουμε τα παλιά τεύχη και να φτιάξουν και οι νέοι ένα αρχείο -έστω και ψηφιακό;
  3. Δεν μου ανοίγει το αρχείο! Δεν είναι rar?
  4. Οι δύο αγαπημένοι ήρωες των παιδικών μου χρόνων, ο Σεραφίνο και ο Τιραμόλα, ζωντανεύουν μέσα σ' αυτό το forum! Μόλις σας ανακάλυψα παιδιά και νοιώθω πολύ χαρούμενος.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.