Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannis7

Members
  • Περιεχόμενο

    41
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από giannis7

  1. giannis7

    νεος κυκλος μικυ μυστηριο

    γεια σας, αλλη μια μεγαλη απορια μου, ζηταει απαντηση... υπαρχει περιπτωση στο μελλον να δουμε εναν νεο κυκλο μικυ μυστηριο?? εναν σοβαρο 4ο κυκλο οχι σαν την προχειροδουλεια του τριτου. οποιος εχει ακουσει η ξερει κατι σχετικο ας μου απαντησει. επισης το τομακι απο τα μεγαλα σιριαλ με τα μυστηρια του παρισου, θα μπορουσε να θεωρηθει σαν ιστοριες μικυ μυστηριο??
  2. giannis7

    ΚΟΣΜΟΣ ΝΤΙΣΝΕΫ

    ναι συμφωνω απολυτα με την ποιοτητα μεγεθος και το οτι ανηκουν στον κοσμο της disney μια εντελως αλλοπροσαλη σειρα που το μονο καλο της ειναι 5-6 τευχη. θα επρεπε να ηταν μια αυτονομη σειρα... τωρα σε αυτο που θελω να σταθω ειναι η αυτοτελεια του καθε τομου. ειναι οτι πιο σημαντικο για εμενα, να αρχιζει και να τελειωνει μια και μονο ιστορια χωρις να εμπεριεχονται αλλες μικροτερες. αυτος ειναι και ενας λογος που δεν μαρεσουν τα τελευταια τευχη απο τα μεγαλα σιριαλ. τα αγορασα για τη συλλογη αλλα τοπεριεχομενο δεν με ευχαριστει. ας ελπισουμε οτι δεν θα ξαναδουμε τομακια με διαφορες ιστοριες, αλλα μια και μονο με ωραια πλοκη. οσο για το κομξ, αν και το αγοραζω αποο το πρωτο τευχος συμφωνω οτι επεσε ποιοτικα, ισως χρειαζεται μια ριζικη ανανεωση η ..... να σταματησει ( προσωπικα δεν θα το ηθελα αυτο). αλλα δεν μου ειπατε ρε παιδια η ιστορια εχει δραση μεσα??
  3. giannis7

    ΚΟΣΜΟΣ ΝΤΙΣΝΕΫ

    παιδια σαν ιστορια τι λεει ειναι καλη?? αφου τα 3 απο τα 4 ειναι συλλεκτικα αρα αυτο που δεν εχει την επιγραφη συλλεκτικο εινια το πιο σπανιο χαχα στην υπολοιπη ελλαδα ποτε θα κυκλοφορισει??
  4. giannis7

    ΚΟΜΙΞ

    χαχαχα απιστευτοι αυτοι του κομιξ, χαχαχαχαχα παντως μου φαινεται οτι το ολλανδικο πρεπει να εχει καλυτερες ιστοριες τουλαχιστον μου αρεσαν τασ εξωφυλλα. μπορουμε να τα βρουμε πουθενα αραγε??
  5. παιδια εχω μια απορια, οταν λετε περνατε περιοδικα εννοειται οτι περνατε τιτλο, ιστοριες που περιεχει και τα σχετικα σωστα??? εγω εχω συλλογη μονο απο disney, περα απο τα λουκυ λουκ και κατι σταρ κομιξ και κοναν. πως μπορω να βοηθησω?? πειτε μου ποια τευχη δεν εχουν μπει μεσα. για παραδειγμα τα μεγαλα κλασσικα τα εχουν περασει?? του δραγουμη. βιο και πολιτεια και χαμενες ιστοριες τις εχω επισης πως γινετε να τα περασω. δωστε μου καμια παραπανω πληροφορια ευχαριστω. αν σας λειπουν καποια περιοδικα να μου πειτε μηπως τα εχω οκ?? παμε μαζι να μπουμε ομαδικα στο βιβλιο guiness 2009!!!!!
  6. giannis7

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΡΙΑΛ

    δεν το ηξερα αυτο, ευχαριστω
  7. giannis7

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΡΙΑΛ

    παιδια ο κωδικας ντα μικυ δεν ανηκει στα μεγαλα σιριαλ??? γιατι δεν το εχετε μεσα??
  8. μπορει καποιος να μου δωσει μια πληρη λιστα με τα περιοδικα με θεματα disney που εχουν κυκλοφορησει μεχρι σημερα στην ελλαδα?? για παραδειγμα δεν ειναι αναγκη να μου γραψει κομιξ1,2,3 μου αρκουν οι σειρες και οι τιτλοι αν υπαρχουν ειδικις εκοσεις. επισης μια ακομα ερωτηση, τι ακριβως ειναι οι ιστοριες ντοναλντ ο απατεωνας και σκρουτζ μακ ντακ εναντιον fbi??? ειναι κομιξ κανονικα η μονο κειμενο, οπως για παραδειγμα το μικυ μυστηριο που εχουν βγαλει τα ελληνικα γραμματα.
  9. χαχαχαχα χαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα ενταξει γελαω και εγω τωρα γιατι βρηκα το καμελοτ νουμερο 6 χαχαχα χαχαχα τελικα τιποτα δεν ειναι αδυνατο.
  10. ειναι πραγματικα τοσο σπανια να τα βρεις?? δεν υπαρχει καποιος που τα εχει εδω μεσα???
  11. εγω παντως το αγοραζω αλλα το διαβαζω σπανια, εχει κατι ιστοριες πολυ παιδικες πλεον, κριμα γιατι το αγοραζω απο το πρωτο τευχος και δεν θα ηθελα να σταματησει.
  12. διαβασα καπου μια συζητηση οτι τα τελευταια χρονια το περιοδικο κομιξ εχει μεγαλη κριση , ο λογος ειναι οτι εχουν πεσει οι πωλησεις του και ως αποτελεσμα αναγκαστηκαν να αυξησουν την τιμη του περιοδικου. παραλληλα επεσαν τα εσοδα και κατα συνεπεια και η ποιοτητα του περιοδικου, λογω ελλειψης χρηματων δεν μπορουν να αγορασουν καλες ιστοριες. λειπουν πλεον οι παρουσιασεις των ιστοριων και οι γενικες πληροφοριες. υπαρχει λοιπον περιπτωση να σταματησει η κυκλοφορια του περιοδικου??? εχετε καμια πληροφορια?
  13. γεια σας και απο εμενα, λοιπον για το φιλο που ψαχνει τα ερικ καστλ, ( εγω δεν τα μαζευω) κοστιζουν 5€ σε site με δημοπρασιες εχεια απο το 1 μεχρι και το 4 που δεν νομιζω να ειναι και πολυ δυσκολ να βρεθουν. αυτο το καταστημα που ειπς ωαλτασαρ θα εχει και το ψαμελοτ 5 και 6?? αν ναι ενδιαφερομαι απο τωρα...
  14. και για να καταλαβετε τι εννοω μπειτε στη διευθυνση που σας παραθετω και πατηστε εκει που εχει αριθμους 1,2,3Α,3Β,4,5 και θα δειτε τους τομους. προσπαθω να τους βρω αλλα ειναι δυσκολο. η ντισνευ στην ιταλια δυο χρονια μετα απο την κυκλοφορια οποιουδηποτε περιοδικου τα μαζευει πισω και τα καταστρεφει ετσι τα κανει συλλεκτικα. γιαυτο οτι ιταλικο εχετε μην το πετατε. http://coa.inducks.org/publication.php?c=it/TES
  15. με τη σειρα μου να εκφρασω και εγω την εκπληξη μου για τις νεες εκδοσεις που κανεις μας δεν γνωριζε. φαινεται καλη η δουλεια αν και δεν τις εχω βρει ( αυτη τη στιγμη ειμαι εκτος ελλαδας). τελικα θα τις βρουμε σε βιβλιοπωλεια?? η σε περιπτερα?? η βιβλιοθηκη κομιξ εχει εκδοσει τρεις ιστοριες μεχρι τωρα. πιθανον αυτος να ειναι ομως τιτλος μια νεας σειρας και γιαυτο εχουν βαλει το νουμερο 1 πανω στον τομο. μακαρι να αρχισει να βγαζει σοβαρα περιοδικα γιατι τελευταια ειχε πεσει πολυ η ποιοτητα των ιστοριων της disney ειδικα τα μεγαλα σιριαλ ηταν απογοητευση. εκτος απο ορισμενα. στην ιταλια κυκλοφορουν κατι απιστευτες εκδοσεις οπως για παραδειγμα η σειρα TESORI(= ΘΗΣΑΥΡΟΙ) που ειναι ιστοριες disney και αναφερονται σε ενα θεμα μονο. π.χ ιστοριες φαντασματων ειναι ο ενας τιτλος. κατι τετοιο παει να κανει και ο τερζοπουλος.
  16. δεν μαρεσουν οι ξενολωσσες εκδοσεις, δεν με ευχαριστουν οταν τις διαβαζω. ουτε τα περιοδικα που εχουν μεσα διαφορες ιστοριες. οπως αυτα που προαναφερατε. με ενδιφερει να υπαρχει περιοδικο αποκλειστικα και μονο για τον ντρεντ στα ελληνικα. οπως για παραδειγμα εχει ο κοναν και τοσοι αλλοι..
  17. ο δικαστης ντρεντ υπαρχει σε ελληνικη εκδοση??
  18. ο στορμα δεν ηταν της ιδιας εκδοτικης εταιρειας?? μακαρι να βγαλουν και εδω τον τομο στην ιταλια βγηκε και κοστιζει 30 ευρω. και απο οτι εχω μαθει γινετε αναρπαστος, φυσικα θα τρεξω να τον αγορασω.
  19. οκ, απλα εγω ελεγα ιστοριες εκτος απο τον στορμ
  20. χαιρομαι, ο ωαλτασαρ δεν ειναι μεσα?? ανυπομονω για να δω τι θα κανω με το στορμ. αν σας φερουν ετοιμες ανεκδοτες ιστοριες μπορειτε να τις εκδοσετε εσεις?? φυσκα αν εινια αξιολογες.
  21. giannis7

    θα γινουν και αλλες εκδοσεις??

    θα ηθελα να ρωτησω αν περα απο την αξιολογη και μεγαλη προσπαθεια που κανατε για να εκδοσετε το storm, (προσωπικα σημερα το εμαθα και ενθουσιαστηκα, θα προσπθησω να το προμηθευτω και εγω), αν θα υπαρχει συνεχεια με αλλες ιστοριες για παραδειγμα το camelot 3000 σε ενα τομο. η γενικα αλλες ιστοριες. θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω..
  22. giannis7

    CAMELOT 3000

    καλημερα!! βλεπω κινηση στο τοπικ, πιστυω οτι αν η σταρ κομιξ δεν ειχε κλεισει θα ειχε τρομερες εκδοσεις σημερα στα ελληνικα. εξαλλου το '80 εβγαλε πρωτοποριακες σειρες. μακαρι να ενδιαφερθει καποιος για μια πολυτελη εκδοση. τωρα η αγγλικη εκδοση ειναι φθηνη αλλα για εναν που δεν γνωριζει αγγλικα η δεν του αρεσει να διαβαζει στην αγγλικη γλωσσα δεν θα εινια το ιδιο με την τρομερη ελληνικη εκδοση. εγω χθες βρηκα το νομυερο 5 αλλα περιμενω τιμη. ελπιζω να μην μου πει καμια τρελη τιμη.. παντως θα προσπαθησω να το βρω στα ελληνικα, αλλα μεχρι τοτε επειδη προβλεπω οτι θα αργησω να τα βρω, θα το διαβασω απο το ιντερνετ, ποιο εινια το λινκ???? τα τευχη του storm βρισκονται ευκολα?? εχω μονο το πρωτο, αν αι δεν με πορωσε πολυ θα ηθελα να τη συμπληρωσω και αυτη τη σειρα.
  23. giannis7

    CAMELOT 3000

    εχω χροοοοοοοονια ολοκληρα τα 4 πρωτα τευχη, και μαλιστα νοιζα οτι ειχε σταματσει εκει να βγαζει η εταιρεια. τωρα μετα απο δεκαετια εμαθα οτι υπαρχουν αλλα δυο. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ψαχνω αλλα δεν μπορω να τα βρω με τιποτα. τα 4 πρωτα υπαρχουν παντου. το 5 και το 6 πουθενα. ειναι μια τρομερη ιστορια που εχω διαβασει παρα πολλες φορες. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩς ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!! που θα τα βρω?????????????????????????????
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.