Μετάβαση στο περιεχόμενο

Yogito

Members
  • Περιεχόμενο

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Yogito

  1. :: Αυτο ειναι μεγαλη αδικια! Γιατι μονο στην Αθηνα δηλαδη;Εμεις οι κατοικοι επαρχιας δεν εχουμε δικαιωμα στον ερωτα και στο star wars;; πφ.... παλιοαστικο κεντρο.
  2. Yogito

    Gerasimos Georgopoulos

    Καλωσηρθες,καλωσηρθες,καλωσηρθες,καλωσήηηηηηηηηηρθεεεεεεεεεεεεεεες!(και αυτο τραγουδιστα)
  3. Yogito

    ΤΙΜΠΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ [ (1971) ]

    Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Σπούδασε μαθηματικά, υποκριτική και σκηνοθεσία θεάτρου και παρακολούθησε μαθήματα σκηνοθεσίας κινηματογράφου και κινουμένου σχεδίου. Συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις ως ηθοποιός, σκηνογράφος ή σκηνοθέτης, ενώ επίσης σχεδιάζει αφίσες και προγράμματα. Έχει εικονογραφήσει παραμύθια και έχει κάνει ατομικές εκθέσεις εικονογράφησης. Κόμικς του έχουν δημοσιευθεί στα έντυπα Βαβέλ, 9, Γραφίστας, Νέο Επίπεδο, Εθνικός Κύρηξ και Πρωτόλειο (προσωπικό άλμπουμ.) Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρώμη, Βελιγράδι και Νόβι Σαντ, ενώ το 1999 εκπροσώπησε την Ελλάδα στα κομικς στην 9η Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών της Ευρώπης και της Μεσογείου, στο Χ-Mattatoio, στη Ρώμη. Αυτή την περίοδο δημοσιεύονται αυτοτελείς ιστορίες του στο 9 στα πλαίσια μιας σειράς εμπνευσμένης απο το έργο του David Hilbert "Ξενοδοχείον το άπειρο" με τον ομώνυμο τίτλο. Πηγή: Βιβλιοπωλείο Λεμόνι
  4. το καλοκαιρι που τους βρηκα εγω ειχαν την προαναφερθεισα τιμη...καλα πλακα μου κανουν??????? πφ....οταν με το καλο ξανακατεβω αθηνα θα το τσεκαρω οπωσδηποτε. (τα φωτοσπαθα τα ειχαν ακομα?????)
  5. Ναι σ αυτους αναφερομαι αλλα το καλοκαιρι που τους βρηκα η τιμη ηταν στα 120-130! Πφ..νομιζω πως απλως θα τους παραγγειλω. δεν υπηρχε περιπτωση να θυμαμαι την τιμη απλως ημουν αναμεσα απο εναν τομο και ενα lightsword που ειχαν παρομοια τιμη. τελικα δεν πηρα τιποτα.
  6. εχω να προσθεσω δυο ακομα στην λιστα,μια σειρα το Mononoke(οχι το princess mononoke,αυτο ειναι ταινια) και μια ταινια μικρου μηκους το Comedy,που παρα τον τιτλο δεν ειναι και τοσο κωμικη.
  7. Μιας και ενδιαφερεστε για sandman τσεκαρετε τους συλλεκτικους τομους που εχουν βγει. Τρεις τομοι,σκληρα,δερματοδετα εξωφυλλα,υπεροχο χαρτι και μοοολις 120-130 ευρω ο ενας. hell yeah. πρωτα τους ερωτευεσαι,μετα βλεπεις την τιμη και τελος αποχωρεις απο το μαγαζι με την ελπιδα οτι καποιος θα σου τους χαρισει.Αλλα δεν.
  8. και εγω αυτο σκεφτομουν βασικα.ποιος ξερει... ισως βαζουν και εξτρα τευχη με τις επεξηγησεις των αναφορων!
  9. Χμ,χμ,χμ..εγω το πηρα 28.... αλλουνου τα οπισθια επιασαν τελικα...
  10. Yogito

    Salute

    salute λοιπον κυριε διαστημικε κατακτητη! δηλωνω εξωγηινοφιλη και αθωα(δεν εφαγα εγω την τελευταια μαρμελαδα!αληθεια!οχι οχι οχι!) οποτε θα εκτιμουσα μια μικρη ενημερωση πριν αρχισει ο κατακτητικος πολεμος. Bienvenida!
  11. Yogito

    ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΑΡΟΝΩΝ

    Στην ελλαδα δεν ειναι ιδιαιτερα εκτιμημενη,τουλαχιστον οχι στους κολπους των κομικσοφιλων που ξερω εγω,Βελγιο ομως θεωρειται απο τα κομικς που "πρεπει" να εχεις παρακολουθησει.(σαν αυτο που παθαινουν οσοι ακουν μεταλ,που αν δεν εχουν στα ακουσματα τους metallica,maiden,sabbath θεωρειται περιεργο!)
  12. Yogito

    Last Call

    Βασικα ηταν πολυ διαφορετικο απο οτι ειχε φτιαξει παλιοτερα.Δεν με τρελανε ουτε εμενα η αληθεια ειναι παρ'ολα αυτα ειναι αρκετα αξιοπρεπες.
  13. θελω κ εγω. εδικα αυτο το θαυμα στα αριστερα μπορει να με κανει ευτυχισμενη για πολυυυυυ καιρο. εχω παραγγειλει εδω και πολυ καιρο μια φιγουρα του darth nihilus και ακομα περιμενω. ποτε θα ερθει???
  14. Yogito

    Last Call

    Θα προσπαθησω να το μεταφρασω αλλα δεν ορκιζομαι τιποτα ουτε ως προς τν χρονο ουτε ως προς το αποτελεσμα. θα προσπα8ησω ομως! Εμενα γενικα οι δουλειες του Λωλου μ'αρεσουν αλλα το καλυτερο του ειναι το "20 λεπτα οξυγονο" που ειχε δημοσιευ8ει καποια στιγμη πριν μερικα χρονια στο 9 της ελευθεροτυπιας. το Pirates of coney island πως σας φανηκε?
  15. Yogito

    The dangerous alphabet.

    ναι η αληθεια ειναι οτι ουτε την κλασσικη δομη των κομικς,με καρε,εχει παρ'ολα αυτα νομιζω οτι μπορω να το χαρακτηρισω ετσι και να το προτεινω! αντιστοιχο ειναι και το the wolves in the walls αν και αυτο τεινει περισσοτερο προς κομικ οπως και το ο κλεφτης του παντοτε που ειναι κομικ!
  16. Yogito

    The dangerous alphabet.

    Εψαξα,εψαξα αλλα δεν ειδα πουθενα κατι για το συγκεκριμενο κομιξ οποτε αποφασισα να αρχισω δικο μου θεμα. To The dangerous alphabet λπν,ειναι μια σχετικα νεα δουλεια του Gaiman σε σκιτσο Grimly που περιγραφει την περιπλανηση 2 παιδιων και μιας γαζελας στους υπονομους της πολης τους.Αυτο που μου αρεσε ιδιαιτερα ηταν πως το κειμενο δινεται σε 26 φρασεις,η καθεμια απο τις οποιες αρχιζει με ενα γραμμα της αλφαβητου. Εγω το λατρευω,ακουω γνωμες!
  17. Το one piece ειναι πραγματικα μια πολυ ωραια σειρα και manga και anime.Αυτο που μου εκανε εντυπωση εμενα ειναι πως υπηρχε σαν σειρα στην ελλαδα,το ντρεικ,πολυ πριν γινει ψιλο-μοδα η ολη φαση με τα μανγκα. ποιος ξερει...περιεργα πραγματα. πολυυ μα πολυυυυ ενδιαφερον μανγκα ειναι επισης και το blood+,αν και λιγο gore.
  18. Eεεευχαριστω λοιπον για το καλωσόρισμα και θα τα πουμε και σε αλλα θεματαααα!
  19. Yogito

    Και τωρα λεω Γειααα!

    Ε...δεν τα παω καλα με τις εισαγωγες,προτιμω να απανταω μονο σε οτι με ρωτανε αλλα τι να λεει...θα τα καταφερω. Γεννηθηκα,μεγαλωσα και αρχισα να διαβαζω κομικς,τωρα που μεγαλωσα λιγο ακομα διαβαζω και παραμυθια! Αυτα νομιζω πως ειναι τα κυριοτερα για μενα. ΑΑ!Και με λενε Ιωαννα. Και ξεχνάω συνέχεια τους τόνους.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.