Μετάβαση στο περιεχόμενο

smoken

Members
  • Περιεχόμενο

    573
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

smoken τελευταία νίκη Ιουνίου 27 2010

smoken είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος smoken

  • Γενέθλια 11/05/1986

Retained

  • Member Title
    Τα πιράνχας δεν τρώνε παπιά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

4473 προβολές προφίλ

smoken's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

3.1k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Εδώ και πολύ καιρό η παρουσία μου στο φόρουμ και τη Λέσχη ήταν μηδαμινή. Αφενός επειδή λείπω συχνά σε ταξίδια και αφετέρου επειδή η παρακολούθηση του φόρουμ από κάποιο σημείο και μετά είχε μετατραπεί από απολαυστική συνήθεια σε αγγαρεία. Ένα χρόνο τώρα είχα συνδεθεί ελάχιστες φορές στο φόρουμ και ακόμη και τη συνδρομή μου στη Λέσχη την πλήρωνα μέσω αντιπροσώπου (όχι δε με σκότωσε ο Splash και συνεχίζει να πληρώνει τη συνδρομή μου για να μην τον υποπτευθούν - εγώ τον αγγαρεύω). Οπότε δεν είχα μάθει τίποτα ούτε για τη δεινή κατάσταση που επικρατούσε, ούτε για τις συναντήσεις που έγιναν για να αποφασιστεί το μέλλον της Λέσχης. Ευτυχώς η έκβαση ήταν θετική και είναι πολύ ωραίο να βλέπεις επιτέλους τη λίστα με τα μέλη να μεγαλώνει! Από τη μεριά μου δυστυχώς, το μόνο που μπορώ να κάνω αυτό το διάστημα είναι απλά να παραμείνω μέλος. Δε γίνεται να βοηθήσω πιο ενεργά. Ελπίζω όλα τα παιδιά που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν όσο μπορούν και να μην είναι απλά λόγια της στιγμής.
  2. Δεν έχω δει να αναφέρεται κάτι για AMV.
  3. Στα αγγλικά κυκλοφορεί σε τόρρεντ. Στα ελληνικά δυστυχώς δεν το βρήκα. Για να το δεις στα αγγλικά πήγαινε: στον υπολογιστή μου ---> επιφάνεια εργασίας ---> Ταινίες ---> φάκελος: "What's new Scooby-Doo"
  4. Κυριακή απόγευμα πέρασα από τη Λέσχη για επίσκεψη, αλλά δυστυχώς αντί για βρήκα την πόρτα κλειστή. ....κι ήμουν έτοιμη να ανοίξω το πορτοφόλι και να τα σκάσω χοντρά αλλά ατυχήσατε.... Σοβαρά τώρα. Πέρασα για να πληρώσω τη συνδρομή. Μη με σβήσετε από μέλος!! Με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπεράσω. ( Μήπως υπάρχει και τραπεζικός λογαριασμός για κατάθεση της συνδρομής; )
  5. Οπότε υπάρχει περιθώριο να μπω κι εγώ στη λίστα!
  6. Είναι διαθέσιμο και στο Πολιτεία
  7. :dance: Γνώρισα τον Ντον Ρόσα!! :dance: Είναι απίστευτο συναίσθημα να τον βλέπεις από κοντά και να του σφίγγεις το χέρι. Ακόμα είμαι κάπως έτσι ---> Όταν μπήκα στη Λέσχη και τον είδα αρχικά πάγωσα. Έμεινα εκεί και τον χάζευα που έκανε σκίτσα. Είναι φοβερό το πόσο απλός και ευχάριστος άνθρωπος φαίνεται. Υπογράφει και ταυτόχρονα έχει το νου του για να κοιτάζει στην κάμερα όταν τον βγάζουν φωτογραφία!! Άμα μπορούσα θα πήγαινα και αύριο! Τυχεροί όσοι πήραν και σκιτσάκι! Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά της Λέσχης που έκαναν ένα όνειρό μας πραγματικότητα. Μας έχετε καλομάθει!
  8. Το έκανα κι εγώ και το διέδωσα και σε κάποιους ακόμα
  9. Και ένα συννεφάκι με το σχήμα του προσώπου του Μίκυ;
  10. Οκ, πριν δυο ώρες έμαθα ότι έχασα τη δεύτερη σκηνή του Cap και τώρα έμαθα ότι είχα χάσει και τη δεύτερη σκηνή από το The Dark World.... Φτού.
  11. Ένα με τζίφρα και για μένα! Έκανα την κατάθεση μου χθες στην !! Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
  12. Βασικά όταν μου ήρθε αυτή η φαεινή ιδέα σκεφτόμουν κάτι του στυλ Something wicked comes from Greek Comics [ EPIC EPICNESS IS EPIC ] . Ένα θέμα με ποστ από το GC που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Τέτοια ποστ μπορεί να βρίσκονται σε οποιοδήποτε θέμα, παλιό ή καινούριο. Καταλαβαίνω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί αφού τα κριτήρια του καθενός είναι υποκειμενικά.
  13. Το έχω δοκιμάσει και αυτό απλά μου φαίνεται λίγο χρονοβόρο. Άσε που κόλλησα και κατέληξα να διαβάσω ένα σορό παλιά θέματα. Οκ, θα το τσεκάρω και αυτό.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.