Μετάβαση στο περιεχόμενο

psychosahi

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος psychosahi

  • Γενέθλια 11/27/1993

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Μεγαρα
  • Χώρα
    Greece

psychosahi's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

8

Συνολική φήμη στο GC

  1. οοοο γεια σου ρε!απο το onepiece.gr .κι εσυ εδω?

  2. 2o post μουαχαχαχα!!!! Πλακα πλακα με συγκινισες ...
  3. psychosahi

    IRON MAN: EXTREMIS

    Μονο εμενα μου φανηκε τελειο, τοσο σε σεναριο οσο και σε σχεδιο?
  4. ουάου! Ποτε θα βγει το Marvel Zombies???? Θελω το wolverine origin! Eιναι ωραιο το civil war? Αν ναι.. ποσο? O Millar ειναι πολυ coooool!!!!(ασχετο)
  5. psychosahi

    η πρωτη ιστορια

    kingdom hearts εννοσουσα!
  6. psychosahi

    η πρωτη ιστορια

    οχι σας τον final fantasy μοιαζει...ΤΕΛΟΣ!
  7. psychosahi

    η πρωτη ιστορια

    Λιγο final fantasy μου κανει... Μ'αρεσει!!!
  8. Μιας και θα ανεβω αθηνα(μολ) σκεφτομαι να σας κανω την τιμη ! Αμα δεν μπορεσω να ερθω να ξερετε θα ειμαι στα fnac και ή θα διαβαζω κομικσ (μια που χωθηκα) ή θα παιζω τσαμπα ps3/xbox 360! δεν νομιζω να σας νοιαζει και τοσο αλλα δεν πειραζει φτανει που το ειπα !!!
  9. ωραια ο κακοβαφτης θα κανει σχεδια
  10. ΔΕΝ μισω το κινεζικο! απλα ο πορτιερης μου βγηκε λιγο σχιστοματης -_- φιλτατε badpainter skaίτη Υ.Γ. εκληπαρω για ιδεες ... οπως ειπες ειναι προσχέδιο οποτε ΑΝΤΕ θα σας το δωσω το Σενάριο τσαμπα(ναι καλα ακουσατε) αμα κατεχεις το σχεδιο κανε το κομικ( θα πληρωθεις υλικά) το σεναριο το εχω συνεχισει αλλα περιμενω να βρω κανα πεταμενο μολυβι στο σπιτι μου ωστε να σου δωσω μια περιπου αναπαρασταση για την συνεχεια! Υ.Γ. ΜΙΑ ΔΙΩΡΘΟΣΗ: O gyros θυμηθικε οτι τον λενε psychosahi eyxarist;v
  11. psychosahi

    Ο Gyros και οι κακοι!!!!!!!!!!! [ ολε!! ]

    Καπου στην Αθηνα Βραδυ...ενας γυμνος άντρας φοροντας μονο ενα ζευγαρι γιαλια ηλίου και ενα λαστιχάκι στο αριστερο χερι κατευθυνεται προς ενα κινέζικο ρεστοράν! Εκει όμως συναντα τον bodyguard που σιγα να μην τον αφησει να μπει με αυτην την εμφάνηση! -χα που πας μώρη? Junky σπασε μην σε σπασω! (τοτε Giros σηκώνει το δεξι φρύδι και του φωναζει -ΡΟΥΦΑ ΜΟΥ ΤΟΝ Π***Ο!!!!!!!!!!!!!! (πηδάει στο υψος του πορτιέρη και του σκαει μια κουτουλια που του θρυματιζει την κρανα και τον κολα στο τοιχο... τοτε ο gyros περνει το πιστολι του πορτιερη και μπαινει μεσα για να προκαλέσει ΛΙΓΟ βια!!!! Y.Γ. οι πιστοι για ιδέες προσηλθατε ηδη και δεν το καταλαβατε! Υ.Γ.2 ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ 'Η ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ Υ.Γ.3 Ειναι το πρωτο κομικ της σειρας... η συνδρομη εχει 15 ευρο και το επομενα ταευχη 5...ευχαριστω!!!
  12. καλως ηρθες και απο εμενα τον παλιο!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.