Μετάβαση στο περιεχόμενο

vintaz

Members
  • Περιεχόμενο

    510
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    3

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από vintaz

  1. Θα ήθελα και εγώ ένα αντίτυπο ενυπόγραφο, έτσι για το καλό. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να το παραλάβω και ελπίζω να με εξυπηρετήσει κανένας φίλος, αλλιώς θα το παραλάβω μάλλον όταν εκδοθούν και οι 2 εναπομείναντες τόμοι Στορμ. Αύριο θα κάνω την κατάθεση. ΥΓ: Θα λείψω για μερικές ημέρες, οπότε αν μπορείτε ενημερώστε με μέσω πμ-mail.
  2. vintaz

    ΠΕΠΙΤΟ

    Όπως φαίνεται κυκλοφόρησε και 2ος τόμος. Ελπίζω να ανεβάσει το εξώφυλλο ο Μάριος αν και είναι σχεδόν ίδιο. http://www.thaddeus-tripp.gr/image/cache/data/uploads/201403/DSCN4026-800x600.JPG
  3. Πιστεύω ήμουν αρκετά σαφής. Ξαναδιάβασε το ΥΓ καλύτερα. Δεν κάνω κριτική στον φίλο Batigoal αλλά στο θέμα που αναμεταδόθηκε και θεωρώ σαν απλό μέλος ότι δεν είναι σύμφωνο με τους κανόνες. (#5) Όσον αφορά τη συζήτηση περί γελοιογραφίας, λογοκρισίας,πνευματικών δικαιωμάτων κλπ θα μπορούσε να ανοιχθεί ξεχωριστό θέμα που να μην εκφράζει πολιτικό περιεχόμενο.
  4. Κατά τη γνώμη μου το θέμα εκφράζει πολιτικό περιεχόμενο και ιδεολογική κατεύθυνση και δεν ταιριάζει με τους κανόνες του GC. Επίσης οι φωτογραφίες, και οι 2, που εμπλέκουν πρόσωπα από όλο το πολιτικό φάσμα είναι αν μη τι άλλο ανατριχιαστικές. Γενικά το θέμα της γελοιογραφίας είναι λίγο περίεργο καθώς η συντριπτική τους πλειοψηφία περιλαμβάνει πολιτικό ή αθλητικό περιεχόμενο που πάντοτε θα θίγει διαφορετικές ομάδες υποστηριχτών και μη. ΥΓ: Πιστεύω ότι αν ήθελε ο κ. Ρουμπούλιας θα έθιγε το ζήτημα από μόνος του στο δικό του θέμα. Αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται να το κάνει καθώς κανένας δεν χρησιμοποίησε σχέδιά του σε αυτή την κοινότητα για συγκεκριμένο σκοπό, και μάλιστα αλλοιώνοντάς τα, κάτι που προσβάλλει οποιονδήποτε δημιουργό του οποίου παραποιούν το έργο.
  5. Ενώ έχω ακούσει όλα τα είδη μουσικής και εκατοντάδες δίσκους, πάντοτε ανακάλυπτα πολύ όμορφα τραγούδια ή ορχηστρικά κομμάτια αλλά ήταν συνήθως 2,3, άντε το πολύ τα μισά σε κάθε δίσκο αυτά που ξεχωρίζανε. Ωστόσο θεωρώ ότι ο πιο ολοκληρωμένος και επιτυχημένος δίσκος που έχω ακουσει ποτέ φέρει την υπογραφή του κορυφαίου παραγωγού Quincy Jones και φυσικά του καλύτερου (κατά τη γνώμη μου) μουσικοσυνθέτη που γεννήθηκε τον 20ο αιώνα και τυγχάνει να είναι Έλληνας. Η συνάντηση της δυτικής μουσικής με την ανατολική, την κλασική ορχήστρα και τους ελληνικούς ρυθμούς είναι μοναδική. Το θέμα είναι μια γυναίκα έρημη μες στη μεγάλη πόλη. Το κάθε τραγούδι είναι και ένας μονολογός της... Φυσικά αναφέρομαι στο..
  6. vintaz

    300: Rise Of An Empire (2014)

    300: Rise of an Empire Behind The Scenes Featurette (HD)
  7. Τρύφων Ε. Ευαγγελίδης Τρύφων Γ. Ευαγγελίδης Εγγονή Ευαγγελίδη
  8. Και άμα σου πει ότι οι ώρες που λείπει και ουρλιάζει ο σκύλος δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας;
  9. Τι γίνεται στην περίπτωση που ο ένοικος του επάνω διαμερίσματος, φεύγει λόγω εργασίας, αφήνει το σκύλο μόνο του, και για ένα συνεχές χρονικό διάστημα(έως και 7 ωρών) ουρλιάζει και κλαίει μέχρις ότου επιστρέψει ο <<ιδιοκτήτης>> του, ενοχλώντας τους ενοίκους της υπόλοιπης πολυκατοικίας; Υπάρχει νομοθεσία που να προστατεύει και τους ατυχείς υπολοίπους ενοίκους;
  10. vintaz

    ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

    Τελικά μου ήρθε το βιβλίο...Μια χαρά η ιστοσελίδα και με πολύ καλές προσφορές για όποιον αγοράζει βιβλία.
  11. vintaz

    ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

    Μπορεί να διάβασαν το παρόν θέμα και να αποφάσισαν να στα στείλουν για να κερδίσουν πελατεία . Από κατάσταση ήταν οκ ή είχαν τα χτυπηματάκια τους όπως πχ από το bookdepository; Επίσης ίσχυσε αυτό που έγραφαν περί δωρεάν μεταφορικά έτσι; Πάντως χαίρομαι που τα πήρες γιατί έχω βρει κατά καιρούς φοβερές προσφορές και λέω να συνεχίσω τις αγορές αν και ακόμη περιμένω το βιβλίο μου.
  12. vintaz

    ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

    Ναι ναι...το έγραψα και παραπάνω. Προσωπικά δεν το βρίσκω κακό για να επιτευχθεί μια καλή προσφορά. Παρακολουθώ ένα τρίμηνο την ιστοσελίδα και έχω δει προσφορές να κλείνουν πολύ γρήγορα, άλλες πιο αργά, και κάποιες να μην ολοκληρώνονται λόγω μη επίτευξης αριθμού αγορών. Πάντως μιας και έχω αρχίσει να γίνομαι βιβλιοφάγος (από κομικσοφάγος ) έχω δει κατά καιρούς φοβερές προσφορές στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα για αυτό και αποφάσισα πριν λίγο καιρό να κάνω την 1η μου αγορά. Μόλις ολοκληρωθεί (ελπίζω) θα ενημερώσω και σχετικώς για να πιστοποιήσω και την αξιοπιστία τους. ΥΓ: Φίλε Μέλανδρος ελπίζω να πάνε όλα καλά και συγγνώμη αν σε απογοήτευσα που δεν έκανα ακριβή περιγραφή πώς λειτουργεί η ιστοσελίδα από την 1η μου καταχώριση.
  13. vintaz

    ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

    Βασικά δεν το κατάλαβα αυτό ...Εγώ αγόρασα ένα βιβλίο πριν λίγο καιρό για 1η φορά(έπειτα από εγγραφή) και περιμένω να ολοκληρωθεί η προσφορά. Δηλαδή αν κλείσουν τα κουπόνια δεν θα μπορέσω να το αποκτήσω; Θα εμφανιστούν και άλλα; Μου φαίνεται ασφαλής η ιστοσελίδα και πρέπει να είναι του εκδοτικού οίκου Γεωργιάδη. Μην πάρω βέβαια και κανέναν στο λαιμό μου. Κάποιος άλλος που να έχει εμπειρία;
  14. vintaz

    ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

    Πάτησε πάνω στην τιμή. Έκανα την ίδια καταχώρηση και στην Ομήρου Ιλιάδα για να το δουν όσοι ενδιαφέρονται. Εγώ αγόρασα ένα βιβλίο πριν από μερικές ημέρες για 1η φορά και περιμένω να ολοκληρωθούν οι αγορές ώστε να μπορέσω να το αποκτήσω. Η πολιτική τους είναι να μαζευτεί ο απαραίτητος αριθμός κουπονιών δηλαδή αγοραστών ώστε να μπορέσει να ισχύσει η προσφορά, διαφορετικά ακυρώνεται και σου επιστρέφουν τα χρήματα. Χρησιμοποίησα paypal(χωρίς χρέωση που φοβόμουν) αν και είχε και επιλογή για οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα αν θυμάμαι καλά. Για ψάξε το λίγο ακόμη.
  15. vintaz

    ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΔΑ

    Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κάποιος αλλα βρήκα σε προσφορά το βιβλίο αυτό μαζί με την Οδύσσεια του ιδίου εκδοτικού οίκου στα 14 ευρώ Υπάρχουν ακόμη 6 διαθέσιμα πακέτα 2 τόμων από τα 19 που περιλαμβάνει η προσφορά. Επίσης είναι δωρεάν τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος απ'ότι γράφουν. ΥΓ: Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει στις προσφορές μιας και απομένουν λίγα τεύχη, αλλά αν θεωρεί κάποιος ότι πρέπει να μεταφερθεί ας το πράξει.
  16. vintaz

    ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

    Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κάποιος αλλα βρήκα σε προσφορά το βιβλίο αυτό μαζί με την Ιλιάδα του ιδίου εκδοτικού οίκου στα 14 ευρώ Υπάρχουν ακόμη 6 (5) διαθέσιμα πακέτα 2 τόμων από τα 19 που περιλαμβάνει η προσφορά. Επίσης είναι δωρεάν τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος απ'ότι γράφουν. ΥΓ: Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει στις προσφορές μιας και απομένουν λίγα τεύχη, αλλά αν θεωρεί κάποιος ότι πρέπει να μεταφερθεί ας το πράξει.
  17. vintaz

    300: Rise Of An Empire (2014)

    300: Rise of an Empire - Official Trailer 3 [HD]
  18. Edicola υπάρχουν μόνο στην Ιταλία. Η 1η ιστορία είναι η γνωστή σε όλους μας από το Κόμιξ#91, <<Το διπλό μυστήριο του μαύρου φαντάσματος>>. Και 2 τυχαίες σελίδες από άλλες ιστορίες.
  19. Τον αγόρασα σήμερα από το περίπτερο (edicola). Ήταν τελευταίο κομμάτι (μάλλον λόγω χαμηλής τιμής)
  20. Ο 1ος τόμος κυκλοφόρησε εχθές με την εκπτωτική τιμή. Φωτογραφίες από το εσωτερικό με τον Μπαρκς, στη Βενετία, και με διάφορους συνεργάτες του. Ανέκδοτο σχέδιο. Εκπτωτικό κουπόνι 20% για προπαραγγελία κάθε 6 τόμων μέχρι και την ολοκλήρωση της σειράς.
  21. Βασικά πιστεύω ταίριαξε ακριβώς γιατί η φιλοσοφία του παιχνιδιού δεν ήταν να πουλήσεις χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία αλλά να χάσεις/χαρίσεις όλα σου τα χρήματα και να αποφύγεις να σου χαρίσουν ή να κερδίσεις άλλα στην πορεία της διαδρομής σου Και για να το ταιριάξω καλύτερα με το θέμα και την καταχώρησή σου, κερδισμένος είναι αυτός ο οποίος έχει χαρίσει την περιουσία του (πχ. κόμικς) αφού και κάνει άλλους ανθρώπους χαρούμενους αλλά και δεν έχει το άγχος μην του τα κλέψουνε/πετάξουνε/χαλάσουνε. Αν καταφέρουμε να περάσουμε σε αυτό το στάδιο ή τη φιλοσοφία (πολύ δύσκολο για όλους μας) τότε πλησιάζουμε στον απώτερο σκοπό του ανθρώπου.
  22. Πολύ σωστά. Για παράδειγμα το τεύχος #37 δεν είναι δύσκολο να βρεθεί. Απλά έχει μια ιδιαιτερότητα. Κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο τεύχος Κόμιξ που εκδόθηκε ποτέ. Μετά στη σειρά προτιμήσεώς μου πάει το #1,#100,#55 κλπ. Επειδή λοιπόν είναι πάρα πολύ όμορφο τεύχος πολύ δύσκολα το αποχωρίζονται κάποιοι ή διαφορετικά, πολλοί θέλουν να το αποκτήσουν δημιουργώντας έτσι τη ζήτηση. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι ενδεχομένως κάποιος ο οποίος προσδοκώντας στην άνοδο της ονομαστικής αξίας του λόγω πολύ καλής επιλογής ιστοριών, αγόρασε "στοκ" δημιούργησε μια φαινόμενη σπανιότητα που φυσικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα άπαξ και διατεθεί το "στοκ".
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.