Μετάβαση στο περιεχόμενο

sangraal

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος sangraal

  • Γενέθλια 06/25/1984

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1666 προβολές προφίλ

sangraal's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

96

Συνολική φήμη στο GC

  1. sangraal

    Awesome Books

    Ευχαριστώ @pat.xris αλλά αφού πήρα refund και αγόρασα και το πρώτο βιβλίο από αλλού, απλά θα αγνοήσω το site από δω και μπρος. Ίσως ξανάρισκάρω κάποιο preorder που δε θα με "ενδιαφέρει πολύ" να χάσω γιατί οι τιμές του είναι όντως πολύ δελεαστικές!
  2. sangraal

    Awesome Books

    Κακή εμπειρία για μένα! 3 preordered και prepaid φυσικά, βιβλία από 28/8 Το πρώτο μου είπαν το έστειλαν (not yet dispatched στο status order)δεν ήρθε ποτέ...κάνουν αμέσως refund... Conan Omnibus Volume 7 Ευτυχώς Το βρήκα και το αγόρασα εύκολα...οικονομικό βιβλιαράκι βλέπεις... Το δεύτερο... Colossal king conan...προπληρωμένο από Αύγουστο...ήσυχος εγώ...περνάγανε τα deals μπροστά από τα μάτια μου...αλλά εγώ το είχα κλεισμένο.. Τους ενόχλησα πριν μια εβδομάδα...out of stock yet μου λέγανε και με έσπρωχναν στο refund χωρίς τι και πως...θα περιμένω τους λέω... Σήμερα.. Στην αρχή δεν το έβλεπαν καν στο order!!!!! Μετά το βρήκαν... Aditya Unfortunately, we are unable to confirm whether you would get the item or not as there are no stocks available for this item with the publisher and we are refunding you in full for this item. Ακύρωσα και το Conan The Barbarian: The Original Marvel Years Omnibus Vol. 1....που ήταν στην ίδια παραγγελία... Συμπέρασμα....κράτησαν 140 γιούροζ δικά μου κοντά 5 μήνες και δεν έπαθαν τίποτα...και εγώ έχασα άλλα deals(που θα βρω το Colossal σε νορμάλ τιμή τώρα οεο;) και ρευστότητα.....έξυπνη τακτική...ελπίζω να τα επένδυσαν καλά τα λεφτά μας γιατί σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που την έπαθε...
  3. Αυτά για μένα από την έκθεση. Η αφίσα είναι Guardians of the galaxy 2 δώρο με την είσοδο. Επίσης πήρα υπογραφές από τον Rubus και τον Blacksmith και ήταν και τα δύο παιδιά ευγενέστατα και χάρηκα που τα είπαμε λιγάκι!
  4. ----November--- Οι Νύφες του Δράκουλα και ο Κήπος από την Athenscon!
  5. sangraal

    LEE STAN [ (1922-2018) ]

    Δυστυχώς είναι αλήθεια. Stan Smiley Lee...ο θρύλος..
  6. sangraal

    PUBLIC

    Στο κατάστημα του Συντάγματος, στον όροφο των κόμικς, με εκείνο το 50%, έγινε μεγάλο πάρτυ...χαμόγελα στο ταμείο.. Από τότε στα 3 πληρώνεις 2.. που οκ.. Για να δούμε φέτος.
  7. sangraal

    Conan The Barbarian - MARVEL

    +1 Το cover του Captain America θυμίζει λιιιιιγο photoshopia κομπρα πρεςς;;
  8. sangraal

    Conan The Barbarian - MARVEL

    Το εξώφυλλο είναι πανέμορφο! Μακάρι να βγει poster όπως του Ribic! Στο instagram του ο Ron Garney έγραψε πως θα είναι μόνο για μια ιστορία 5 τευχών ο σχεδιαστης της σειράς...και συνόδευσε το post με ένα απλό καθημερινό σχέδιο του βάρβαρου να τρώει έναν καρχαρία..Savaaage...
  9. sangraal

    Conan The Barbarian - MARVEL

    Δεν ξέρω αν το έχετε σηκώσει κάπου και δεν το είδα αλλά η ίδια πηγή με του Dredd από πάνω σήκωσε υλικό από art του Asrar (διαβάζω αρκετή γκρίνια) και δύο variant covers. Ένα του Asrar και ένα του Greg Hildebrandt. Επίσης θα υπάρξουν reprints από διάφορα Conan της Μαρβελ(αυτά είναι τα φτηνά reprints του δολαρίου;)
  10. Παρέλαβα! 'Ολα άψογα! Ευχαριστώ
  11. Καλησπερα, Εγώ είμαι ξεχασμένος ή στο κλπ?
  12. Καλησπέρα Με ενδιαφέρει το CONAN MODERN TIMES TEYXH 1-14 ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ 20€ Ευχαριστώ ΚΩΣΤΑΣ
  13. Ευχαριστώ Γιάννη Χάρηκα που τα είπαμε Όλα μια χαρά! Κώστας
  14. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για 2. The Savage Sword of Conan 1-4. Από αρχική τιμή $80, τα δίνω στα €50. Κώστας
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.