Μετάβαση στο περιεχόμενο

fantomblot12

Members
  • Περιεχόμενο

    77
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος fantomblot12

  • Γενέθλια 12/06/1985

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Yahoo
    gvogiatzis0@yahoo.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Χαλάνδρι
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2077 προβολές προφίλ

fantomblot12's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

276

Συνολική φήμη στο GC

  1. Όπως αναφέρει η σελίδα της Μαμούθκομιχ στο fb, κυκλοφορεί από 17/5 στα βιβλιοπωλεία!
  2. https://mamouthcomix.gr/product/μπλεικ-μορτιμερ-16-η-καταρα-των-τριακον/
  3. Στην τελευταία σελίδα του 2ου άλμπουμ της Κοιλάδας των Αθανάτων (The Valley of Immortals Part 2), στην τρίτη εικόνα από το τέλος, εμφανίζεται και ο Δόκτωρ Γκροζγκραμπενστάιν που γνωρίσαμε στο Μυστήριο της Μεγάλης Πυραμίδας.
  4. Διαβάζοντας Το Μυστικό του Ξιφία, παρατηρούμε στη σελίδα 43 του 1ου τόμου, ότι ο Μπλέικ αναγνωρίζει τον Όλρικ με τα κιάλια, χωρίς να έχει προηγηθεί συνάντησή τους μέχρι τότε στην εξέλιξη της ιστορίας. Επομένως, συμπεραίνουμε ότι οι δύο χαρακτήρες μπορεί και να είχαν γνωριστεί στο παρελθόν! Μάλλον δεν είχε ξεφύγει η λεπτομέρεια από τον Πλούταρχο!
  5. Όλη αυτή η κατάσταση με τον κορωνοϊό, μου θυμίζει κατά κάποιο τρόπο το τεύχος "Συνωμοσία Βορονόφ" και τη διάδοση του ιού που γίνεται λόγος στην ιστορία.
  6. fantomblot12

    ΟΔΥΣΣΕΙΑ

    Τα αγόρασα στην έκθεση Comicdom. Πολύ καλό το σχέδιο, όπως εξίσου συνέβαινε στην Ιλιάδα και τον Τρωϊκό πόλεμο και η απόδοση πολύ κοντά στην απόδοση του πρωτοτύπου.
  7. fantomblot12

    ASTERIX

    Αυτό που έλλειψε από το τεύχος "Ο Αστερίξ στους Πίκτους" ήταν ότι δεν είδαμε τον Οβελίξ να αναφέρει : "Είναι τρελλοί αυτοί οι Ρωμαίοι" ή "Είναι τρελλοί αυτοί οι Πίκτες", όπως συνέβαινε και στα προηγούμενα ταξίδια των δύο Γαλατών.
  8. fantomblot12

    ΙΛΙΑΔΑ

    Συστήνεται σε όσους θέλουν να διαβάσουν την ιστορία μέσα από κόμικ.. Τα άλμπουμ κινούνται πολύ κοντά στην ιστορία, χωρίς αποκλίσεις ή παραποιήσεις κατά τον πρωτότυπο διαδραμτισμό της και το σχέδιο είναι αρκετά καλό.
  9. fantomblot12

    ΤΡΩΪΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

    Μία αρκετα καλή προσπάθεια, χωρίς αλλοίωση των ιστορικών γεγονότων, όπως τουλάχιστον τα γνωρίζουμε. Το σχέδιο όντως πολύ καλό!
  10. fantomblot12

    ΟΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ

    Με αφορμή ότι κατέβηκα χθες στο κέντρο, το αγόρασα από την Πρωτοπορία. Συστήνεται ανεπιφύλαχτα!
  11. Το βρήκα χθες στο κέντρο! Πράγματι μια από τις καλύτερες ιστορίες της σειράς!
  12. fantomblot12

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΡΙΑΛ

    Διάβασα τις Ιστορίες της Πλώρης. Τελικά ήταν συμπαθητικό το τομάκι και διαβάζεται ευχάριστα. Το βρήκα καλύτερο απ' ότι περίμενα, καθώς λόγω των φετινών μετριότατων καλοκαιρινών εκδόσεων ήμουν αρκετά επιφυλακτικός και ήταν μόλις το δεύτερο ΜΣ που αγόρασα φέτος.
  13. fantomblot12

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΡΙΑΛ

    Δεδομένου ότι οι 4 από τις ιστορίες είναι του Μάσιμο Ντε Βίτα αξίζει και με το παραπάνω! Ειδικά αν δεν διάβαζες Αλμανάκο όταν είχαν δημοσιευτεί εκεί. Τις είχα διαβάσει όταν είχαν κυκλοφορήσει τότε και έχω θετική εντύπωση. Τώρα για τις άλλες 2 ιστορίες δεν έχω άποψη, καθώς αφού έχω διαβάσει τις 4/6 ιστορίες του τόμου δεν τον αγόρασα.
  14. fantomblot12

    ΑΛΜΑΝΑΚΟ

    Είπα χθες μετά από πολύ καιρό να αγοράσω πάλι το Αλμανάκο. Τελικά πέτυχα διάνα , καθώς η ιστορία με τον Φάντομ Ντακ ήταν του Μάσιμο Ντε Βίτα κάτι που αποτελούσε εγγύηση! Συγκρίνοντας τη δε με τις ιστορίες του τόμου Φάντομ Ντακ: Ώρα για δράση μπορώ να πω ότι προσωπικά τη βρίσκω πολύ ανώτερη!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.