Jump to content

Nicolas

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

265 Active

About Nicolas

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 01/12/1977

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,219 profile views
 1. @EVANGELOS Επειδή οι εικόνες δεν είναι καλά σκαναρισμένες δυσκολεύτηκα να διακρίνω καθαρά τα πρόσωπα και π.χ. το βέλος που χτυπάει το άλογο. Όπως και στο τέλος θεωρώ πως κερδίζει ο δαίμονας? Το τελευταίο κοντινό καρέ είναι το βλέμα του νίντζα? Στην τελευταία σελίδα έχεις ένα καρέ αστραπή και μετά αυτός που στέκεται είναι να θεωρήσω ο δαίμονας? όταν κάνεις ένα κόμικ χωρίς λόγια θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα κάποια πράγματα και να υπάρχει μία φυσική ροή. Όμως όπως είπες πιο πάνω αυτά είναι προσχέδια, οπότε μπορεί να μπερδεύομαι επειδή δεν είναι ξεκάθαρες οι φιγούρες και χωρίς τις πρόσθετες λεπτομέρειες κτλ.
 2. Καλημέρα Βαγγέλη! Πολύ ωραίο το σχέδιό σου, έχει κίνηση και ένταση. Θέλει λίγο βελτίωση η ανατομία, αλλά είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Μου αρέσει που η κάθε σελίδα είναι 1 με 3 panels max. Σεναριακά δεν μπορώ να πω, καθώς δυσκολεύομαι λίγο να καταλάβω - (μπορεί να είναι μπερδεμένες οι σελίδες). Από σχεδιαστικής άποψης όμως μπράβο! Keep going!
 3. Μερικές Photo (δικές μου) για όποιους έχουν την περιέργεια πως ήταν τα εν λόγω φεστιβάλ Σόρυ αλλά οι φωτογραφίες δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτικές, είναι λίγο μέτριες και χαοτικές καθώς τότε δεν είχα αποκτήσει το ταλέντο του φωτογράφου (να τα βγάλω όλα για το αρχείο μου δλδ) 2004 Κάπως έτσι άρχισε το Cosplay? 2006 2009 Αυτά τα ολίγα. Να θυμηθώ και τα βρώμικα που συνωστιζόντουσαν έξω από το Φεστιβάλ, τα αμέτρητα διαφημιστικά φυλλάδια δίπλα στην είσοδο, η μουσική σκηνή με τα διάφορα συγκροτήματα, και το πολύφωτο-προβολέα που μία χρονιά έπεσε χάμω από μία αίθουσα έκθεσης και ευτυχώς δεν σκότωσε κανέναν (ήμουν μπροστά)! Κάποιους νέους Έλληνες καλλιτέχνες, στα πρώτα τους βήματα, με τα τραπεζάκια τους (κάποιοι από αυτούς τους ξέρουμε πολύ καλά πλέον), καθώς και μικρούς εκδοτικούς οίκους, κάτι ελάχιστα fanzine κτλ κτλ. Προσωπικά μου άρεσε καθώς έμοιαζε σαν μία γιορτή κόμικ και όχι μόνο, και μου φαίνεται τότε μόνο αυτό είχαμε. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
 4. Νέο εξώφυλλο στο FB Είναι από το Daredevil #500 Writer:Ed Brubaker, Penciller Marko Djurdjevic Χμμ.........
 5. @Dreddκριτήρια δεν υπήρχαν απ ότι γνωρίζω. Απλά συμπλήρωνες μια αίτηση με διάφορα στοιχεία/ερωτήσεις (κάτι σαν βιογραφικό). Να διευκρίνησω πως ήθελα να μπω στο artist alley και όχι στις αυτοεκδοσεις που πιθανώς να υπήρχαν άλλα κριτήρια/αιτήσεις
 6. Εγώ να κάνω μία ερώτηση? Ξέρει κανείς ποιά είναι τα κριτήρια που επιλέγουν για το artist alley? Προσπαθώ δύο χρόνια ανεπιτυχώς και φέτος (3ος χρόνος) πάλι στον κουβά... Και να πω, πως είμαι μάπας στο σχέδιο/εικονογράφηση.... Δεν είμαι. Υ.Γ. Αν η παραπάνω ερώτηση είναι άσχετη με το thread παρακαλώ να διαγραφεί
 7. @Retroplaymo Ωωωπ! Ήσουν σειρά μου! Και δεν θυμόμουν ακριβώς ημερομηνία που παρουσιάστηκα και απολύθηκα - μόνο χρονολογία -. Να σαι καλά!
 8. Πολύ καλή η δουλειά για νέο artista! Θα δεις πως με την εξάσκηση ολοένα θα καλυτερεύεις. Όπως αντιλήφθηκες βάζοντας γραμμές (σκιάσεις) στον χώρο γεμίζουν οι τοίχοι. Για το Background λοιπόν, «αν έφερνες» το γουρούνι δίπλα στον Χάρη θα διαπιστώσεις πως είναι τεράστιο! Λίγο προσοχή με το θέμα της προοπτικής προτείνω λοιπόν. Ο Χάρης αν και περπατάει φαίνεται πως είναι στατικός. Το χέρι του θα πρέπει να λυγίζει λίγο καθώς προχωράει, όπως και τα πόδια του. Αν δυσκολεύεσαι, όπως είπε και ο Dredd, μία Photo reference θα σε βοηθήσει πολύ. Όταν σχεδιάζεις μην το παίρνεις μονότερμα 3 ώρες. Κάνε ένα διάλλειμα στο μισάωρο (για 2-3 λεπτά) και ξανασυνέχισε. Θα βρεις αρκετά λάθη τα οποία θα μπορείς να διορθώσεις εύκολα. Αυτά τα λίγα και από μένα
 9. Επιτέλους χτες παρέλαβα και το τελευταίο τεύχος που μου έλειπε (Νο8) και έκλεισα τα Storm της Star! Τα υπόλοιπα πάντως (5,9,10) είναι σοδειάς Δεκεμβρίου. Το πίσω επιτραπέζιο ήταν bonus αφού το παρέλαβα χτες. Τι καλύτερο δώρο για τις γιορτές?..
 10. Και αν μου κάτσει ? Και γω μέσα! Καλή επιτυχία σε όλους
 11. 'Οταν σκεφτόμουν και δημιουργούσα το σενάριο για την τρίτη σελίδα, σαν γκαβός που είμαι, δεν είδα πως θα είναι εξασέλιδο κόμικ! Έτσι θεώρησα πως θα ήταν 23-24 σελίδες, οπότε η φαντασία μου άρχισε να καλπάζει! Τα ονόματα τα έβαλα για να προσθέσω έξτρα χαρακτήρες στο κόμικ. Επίσης τα σύμβολα που υπήρχαν στο μπουκάλι, αν τα ένωνες με τα μπουκάλια των άλλων παιδιών θα δημιουργούσαν ένα χάρτη που θα τους οδηγούσε κάπου. Το κάπου δεν το είχα διευκρινήσει καθώς ήταν ακόμα αρχή και αυτό θα μπορούσε να άλλαζε τελείως με τις συμμετοχές του καθένα. Αυτό που πάντως εγώ σκεφτόμουν είναι πως η περιοχή θα ήταν πάνω στο νησί. (Συγκεκριμένα σε κάποιον κρυφό λάκο με υπόγεια σπηλιά)... Επίσης είχα σκεφτεί να γράψω και την τελευταία σελίδα του σεναρίου ανεξαρτήτως έκβασης. Και αυτό θα ήταν τα παιδιά να «ξυπνάγανε» από ένα virtual game. Οπότε εδώ να εξηγήσω πως τα διαγραμμένα ονόματα ήταν αυτοί που έχασαν όλες τις ζωές τους ας πούμε και συνεχίζανε οι υπόλοιποι. Και πως η πρώτη σελίδα του κόμικ ήταν restart game αφού αποτύχανε στον σκοπό τους. Έτσι Θα έπρεπε να ξαναρχίσουνε από την αρχή, να βρουνε clues, μετά να βρούνε τα μπουκάλια των χαμένων, να ξαναενωθούν όλα τα ζωντανά παιδιά κτλ κτλ Γι αυτό έγραψα πως αυτά τα ονόματα διακρίνονται προς το παρόν στο μπουκάλι, μήπως κάποιος ήθελε να προσθέσει και άλλα ονόματα. Τώρα γιατί δεν θυμόταν το παιδί την λέξη βοήθεια και κάτι άλλο αυτό είπα πως θα το σκεφτώ πιό μετά.. Τρελή φαντασία ε? Τέλος έβαλα μία γυναικεία φιγούρα στο τελευταίο πανελ να τον ρωτάει «πάλι εδώ είσαι» χωρίς να αναφερθώ ποιά είναι, πως είναι κτλ για να αφήσω στον επόμενο συμμετέχοντα να δημιουργήσει την χαρακτήρα. Όλα αυτά γκρεμίστηκαν όταν πάτησα «submit reply» και μετά αφού ξαναδιάβασα τους κανόνες, τότε είδα πως θα είναι έξι σελίδες και είπα αααααργκχχχχχ!! Και όλα αυτά εξαιτίας της 2ης σελίδας της Λίλιαν που πρόσθεσε αυτό το μυστήριο και με έκανε να σκεφτώ όλα τα παραπάνω. Όπως και να χει για εξασέλιδο βγήκε πάρα πολύ ωραίο και πιστεύω πως η σελίδα του Germanicus έκανε την διαφορά έτσι ώστε να μπορέσει να κλείσει πολύ ωραία το κόμικ. Άσε που βγήκε και πολύ ωραία η σελίδα σχεδιαστικά! Και ο Δαδηράθυμος πήγε να το κλείσει ωραία αλλά εγώ ήθελα ανατροπή! Ένα τεράστιο Respect σε όλους του υπόλοιπους που συμμετείχαν και είχαν ειλικρινά πολύ ωραίες ιδέες, γιατί είναι δύσκολο να φτιάξεις σενάριο αφού σε κάθε σελίδα υπήρχε αυτό το απρόβλεπτο/παγίδα.
 12. Ωραίο είναι! Πόσην ώρα σου πήρε για να το φτιάξεις? Είναι εκφραστική, έχει καλές αναλογίες για manga σχέδιο, μου αρέσει επίσης αυτή η απόσταση των ματιών, θα ήθελα όμως να το δω τελειωμένο! Χαρακτήρας από το WOW είναι?
 13. Άλλος ένας καλεσμένος, ηθοποιός: «Ο Ian Whyte είναι ουαλός ηθοποίος που τον έχουμε δει σε πολλές αγαπημένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας αλλά δεν θα τον αναγνωρίζαμε εύκολα αν και είναι γιγάντιος φτάνοντας τα 2,17 σε ύψος. Ο λόγος είναι μάλλον απλός. Σχεδόν πάντα είναι καλυμμένος με προσθετικά και εκπληκτικές μάσκες! Η πρώτη του ταινία ήταν το Alien vs Predator όπου ενσάρκωσε τρεις από τους διάσημου γαλαξιακούς κυνηγούς. Από τότε μέχρι σήμερα έχει παίξει τους παρακάτω ρόλους...»
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.