Μετάβαση στο περιεχόμενο

sonic555

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος sonic555

  • Γενέθλια 12/24/1989

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

sonic555's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

24

Συνολική φήμη στο GC

  1. sonic555

    ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗ [ DUCKBURG ]

    Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την καταπληκτική δουλειά που έκαναν!!!! Δεν έχω προλάβει να το διαβάσω προσεκτικά, πάντως από τα λίγα που είδα, είναι πραγματικά απίστευτο! Θα το δω προσεκτικά για να καλύψω κενά στις γνώσεις μου για την Λιμνούπολη!!!! Thx guys!!
  2. επίσης τέλος!!!

  3. Από που τον αγόρασες? Τιμή? Φίλε μου είναι απίστευτος!!! Γράψε εντυπώσεις μόλις τον διαβάσεις!
  4. Cydisneyman, μπράβο για την δουλειά που έκανες, είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή συνέντευξη! Θα ήθελα να απευθύνω τον λόγο στον κ. Τερζόπουλο, που η δουλειά του είναι αξιομνημόνευτη για την ελληνική κοινότητα των κόμικς.. Κύριε Τερζόπουλε, που πήγε η παλιά αίγλη των κόμικς? Γιατί, το ΚΟΜΙΞ, ένα περιοδικό με ιστορία που φιλοξενεί χρόνια ολόκληρα τις καλύτερες ιστορίες με τους ήρωες του Ντίσνευ, έχει ξεπέσει τόσο πολύ? Είμαι από τους φανατικούς και τολμώ να πω πως οι ιστορίες που δημοσιεύονται στο ΚΟΜΙΞ είναι πολύ κατώτερες των ιστοριών που έχουμε διαβάσει. Δίνουν την αίσθηση της προχειροδουλειάς, του αναγκαστικού σχεδιασμού, για να κυκλοφορήσουν ίσα ίσα για να βγει ιστορία. Μήπως να αναθεωρούσατε τις επιλογές? Και θέλω να πω μπράβο για την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στο Μίκυ Μάους, με τις διάφορες σειρές κάθε μήνα! Άλλες πολύ καλές, άλλες λιγότερο καλές, έχουν καλό αποτέλεσμα. Τέλος, θα αναφερθώ στα Μεγάλα Σήριαλ 2011! Επίσης ξεπεσμένα συγκριτικά με τα παλαιότερα! Έχουμε δει αυτοτελείς ιστορίες με σενάριο, πλοκή και ατελείωτη ευχαρίστηση. Νομίζω πως με την συγκέντρωση ιστοριών του αλμανάκο, Μεγάλο Μίκυ κλπ, δεν καλύπτετε τα όσα περιμένουν οι θαυμαστές σας από εσάς! Ας μην αναφερθώ στην τιμή τους! Συγκριτικά με τα περσινα, τα φετινά δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά!! Περιμένουμε και Kingdom Hearts II!! Που βρίσκονται αυτά?
  5. sonic555

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ [ MICKEY MOUSE ]

    Γενικά ο Μίκυ των "νεότερων" κόμικς είναι ψιλοαπαράδεκτος! Ειδικά στις χρονικά, τελευταίες κυκλοφορίες, τον παρουσιάζουν ως ξερόλα, εκείνον που έχει πάντα δίκιο και κανένας δεν μπορεί να τον συναγωνιστεί στην εξυπνάδα και στην πονηριά. Προσωπικά με έχουν κουράσει αυτού του είδους οι ιστορίες, όπου ο Μίκυ πάντα κερδίζει τον κακό (κυρίως Μαύρο Πητ και τον στέλνει φυλακή, γιατί είναι μεγάλος ντέντεκτιβ. Εξαιρούμε τις ιστορίες από τα Μίκυ Μυστήριο, νομίζω όσοι τα διάβασαν, τα ευχαριστήθηκαν. Όμως ο Μίκυ είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν δαιμόνιο ντέντεκτιβ που επιλύει όλα τα μυστήρια!! Το μεγαλείο του μπορούμε να το διαπιστώσουμε πολύ εύκολα από το παιχνίδι Epic Mickey που κυκλοφόρησε για το Wii, το φθινόπωρο, όπως λέει ο μεγάλος Σπλας παραπάνω! Εκεί πραγματικά παρουσιάζεται ένας άλλος Μίκυ, χαμένος στις αναμνήσεις του, θυμίζοντας του (όπως και σε μας) τις ρίζες του και τον εαυτό του! Όσοι δεν το έχετε παίξει, προσπαθήστε να το βρείτε, είναι πραγματικά μοναδικό!! http://blogs.ocweekly.com/heardmentality/Oswald%20Epic%20Mickey.jpg Ο Μίκυ ξεκίνησε από το Ατμόπλοιο Willy, όχι από το αστυνομικό τμήμα του Μίκυ Σίτυ!
  6. Μπορείς να το ρίξεις καθαρά στο χιούμορ, όπως κάνω κι εγώ!! Να σου πω πως πέρνω πτυχίο τον Σεπτέμβρη!! Πας λοιπόν, ωραία - ωραία και λες: "Ξεκίνησα διάβασμα για την εξεταστική και είπα να μην πάω στα βαριά αμέσως!" Πάντα πιάνει και πάντα γελάς στο τέλος!!
  7. sonic555

    Γειά σας!

    Γειά σας παιδιά! Δεν βρίσκω συχνά άτομα, οπαδούς των κόμιξ, οπότε θα περάσουμε πολύ καλα!! Τα λέμε σύντομα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.