Μετάβαση στο περιεχόμενο

frogs

Members
  • Περιεχόμενο

    37
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από frogs

  1. frogs

    ΖΩΙΤΣΕΣ

    Γεια, εδω είμαι κι ευχαριστώ πολύ για τα καλα λογια -και για το πρεζεντέισον! Χρωματάκι μπορειτε να βάλετε μονοι σας, νομιζω! Αν κι εγω πιστευω δε θα του παει πολύ! Τα χρωματιστά χέρια είναι της Σταυρούλας (η δική μου άχρηστη πληροφορία) (Σκάκι!? Πω-πωωωω, τι λετε τώρα?..)
  2. Πες τα ρε Μάνε! (φέτος ετοιμάζω λίστα κανονικά παντως...)
  3. Ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολυ! Πραγματικα! Θυμηθήκαμε τα παντα και η οικογενειακή γαλήνη επανήλθε στο σπίτι!... XD
  4. frogs

    Απορία (Επείγον!) [disney, scrooge]

    Γεια σας Εχουμε μια απορία εδώ, οικογενειακώς, η οποία πρεπει να λυθεί αμεσα: Στον αδερφό μου εχει κολλησει μια φράση απο μια ιστορία του Σκρουτζ και δεν μπορουμε να θυμηθούμε με τιποτα από πού ειναι. Μας εχει φάει η αγωνία και το αγχος γιατι η απορία επανέρχεται διαρκώς και απειλει την αρμονία που κατα τ' αλλα κυριαρχει στο σπίτι. Αν υπάρχει καποιος που μπορει να βοηθησει, το ξέρω πως θα ειναι καποιος από εδω μεσα. Η φράση ειναι "κουνουπιδόζουμο απο το Βόρνεο" ή καπως έτσι και πρεπει να ειναι απο πολύ γνωστή ιστορία... Μερσί!
  5. frogs

    ΕΚΘΕΣΗ COMIX: ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

    ουαου... χαρά στο κουράγιο σου!... ο_ο (πάντως ναι, ήταν από τις καλές χρονιες αυτη, είχε και τα καλυτερα εγκαίνια!)
  6. frogs

    FROGS & DOGS

    Τι να πω? Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Το αγαπάμε το φανζίν μας και κάθε φορά ελπίζουμε αυτό να φαίνεται...
  7. Α, εγώ εκανα την παρουσίαση επειδη συμμετέχω, οπότε και να πω ότι μου άρεσε το φανζιν δε θα έχει και πολύ σημασία, ε? Οκ, αν η συζήτηση είναι γενικότερη πάω πάσο!
  8. Λοιπόν αρχικα να πω πως δεν ειμαι και πολυ εξοικειωμένη με το πως γίνονται οι παρουσιάσεις εδω μέσα. Εριξα μια ματια σε προηγουμενα πόστ πριν γραψω και ανέβασα κάτι παρόμοιο με αυτά που είδα. Τώρα στο συγκεκριμένο φανζίν δεν ξερω τι νόημα θα είχε η... δειγματοληψία μιας και είναι αρκετά μικρό και έχει ιστορίες από δημιουργούς πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους σε στιλ, οπότε μια-δυο σελίδες δε θα λεγαν και τιποτε ουσιαστικό, θα 'πρεπε να ανεβει το μισο τευχος! Δεν ξέρω, διαφωνείτε?
  9. frogs

    ΕΝΑ ΦΑΝΖΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ

    Περιεχόμενο:Μικρές ιστορίες για τον Δον Κιχώτη Το συγκεκριμένο φανζίν το έφτιαξε η ομαδα κόμικς Inkorrek. Περιέχει τα έργα που παρουσιάστηκαν σε μια έκθεση που έγινε στο φουαγιέ του θεάτρο "Αθήναιον" της Θεσσαλονίκης και συνόδευε μια παιδική θεατρική παράσταση με θέμα τον Δον Κιχώτη. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (Νοέμβρης 2011) οι παραστάσεις (και η έκθεση) συνεχίζονται ακόμα. Περισσότερες πληροφορίες μπορειτε να βρείτε και εδω, στο μπλογκ της ομάδας: http://inkorrekt-com.../blog-post.html
  10. frogs

    SPIDER-MAN ΠΑΝΤΕΛΗΣ

    Ναι, μαζι τα πηρε:Ρ 13,5Χ15 οι διστάσεις (Λιγο πιο ψηλό απότι πλατυ...)
  11. frogs

    SPIDER-MAN ΠΑΝΤΕΛΗΣ

    χαιρεται! Τωρα το είδα. Νομίζω πως ο spiderman-παντελής (αυτο)εκδόθηκε το 2008, οχι το 2004. Εγω τουλάχιστον τότε τον είδα πρωτη φορα, στην εκθεση "Μελανιες".
  12. παρακαλω! Τελικά ήταν το ίδιο ε? Να πω επίσης πως και η Χριστίνα (από την ομαδα) το προμηθεύτηκε το hardcover, παλι με ένα ευρω:Ρ Είχε 2 δηλαδή στο μαγαζι! Τα παλιά χούγια δύσκολα κοβονται, αλλά νεξτ τάιμ θα προσπαθήσω αυτο με το ατάτς που λετε : )
  13. πολυ ευχαρίστως: (αν ειναι πολυ μεγάλο, πειτε μου) Uploaded with ImageShack.us
  14. Βρισκεται ακριβώς μπροστα απο την Αχειροποίητο (Ιουστινιανου και Πλατωνος νομίζω) και μοιαζει με καφενείο. Εχει κυρίως βιβλία έξω και οι τιμές ειναι απο μισο έως 5-6 ευρω. Καπου καπου φέρνει και 2-3 κόμικ, αλλα δεν προκειται να με προλάβεις, περνάω καθε μερα απο κει :Ρ Την "πραματεια" την αλλάζει σχεδόν καθημερινα.
  15. Ναι, το εχω σκαναρει ήδη απλά δεν ήξερα πόσο μεγάλω κάνει να το ανεβάσω. Ορίστε μεγαλύτερο (κανονίστε τα της αντικατάστασης εάν γίνεται καθότι ελαφρώς ασχετη^^...) Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παουσίαση. http://img828.imageshack.us/i/webm.jpg/ Uploaded with ImageShack.us
  16. Γεια σας. Βρήκα το συγκεκριμένο κόμικ σε ένα υπεροχο καφε-παλαιοβιβλιοπωλειο στη Θεσσαλονίκη (να πω ότι γενικά δεν έχει πολλά κόμικ, μην προκαλέσω ακρατο ενθουσιασμο...) και φυσικα το πηρα αμέσως (το βρηκα με ενα ευρω!). Αμέσως μετα έψαξα εδω (ήμουν σίγουρη οτι κάποιος θα το ήξερε ήδη!) όμως βλέπω διαφορετικό εξωφυλλο από αυτο που έχω. Επίσης από τη φωτογραφία μου φαίνεται οτι έχει μαλακό εξώφυλλο ενω αυτο που βρήκα είναι hardcover --ακριβώς δηλαδή όπως τα γαλλικά αλμπουμ. Τιμή δεν υπάρχει πάνω, είναι ομως του 1975, "Χρυση Πέννα" επίσης. Ξερουμε εάν κυκλοφόρησε σε διαφορετικό φορματ την ιδια χρονια? Οριστε το εξωφυλλο μου: Uploaded with ImageShack.us
  17. frogs

    ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

    Το Frogs&Dogs#1 κυκλοφόρησε το 2005, δηλαδή πριν το "Χωρίς Λόγια" Αρα αναφερεις αναποδα την "αναδημοσίευση"! ^^ Κατα τάλλα εισαι σωστος/σωστη! (:
  18. Χε! νομίζω προλαβα αυτη τη φορα. Η Μικρή Σταυρούλα θα εχει και αυτο: (αμα ξερετε πως να το μικρύνετε, καντε το!)
  19. πωπω.. καλε τι ειστε εσεις? Ακομα δεν το γραψαμε καλα-καλα και το ειδατε...:Ρ
  20. frogs

    Βιβλιοπαρουσίαση "Comix Noir"

    Γεια σας. Ανεβάζω το δελτίο τυπου μιας και ο Μανωλης δεν ειναι εγγεγραμενο μέλος του φορουμ.. Το COFIX και οι εκδόσεις ΚΨΜ σας προσκαλούν στη βιβλιοπαρουσίαση του νέου comic album του Μανώλη Φραγγίδη “ ComiX Noir ” Παρασκευή 18/12 στις 20:00, Λώρη Μαργαρίτη 11 (Θα ακολουθήσει Rock Party!!!) SPREAD THE WORD!!!!!!! Link για περεταίρω πληροφορίες για το comic album, την εκδοτική & τον υποφαινόμενο : http://www.kapsimi.gr/modules.php?name=Asers_Shop&s_op=viewproductdetails&lid=95 Link για επιπλέον υλικό σχετικά με το "Comix Noir" (ταινία μικρού μήκους, 3 ιστορίες υπό μορφή flip page flash, adventure video game από τον κόσμο του comix noir, και διάφορα άλλα για να θυμούναι οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι...): http://www.maldudepart.com και οι εικόνες απο το βιβλίο και την προσκληση της παρουσίασης:
  21. frogs

    ΒΟΝΕ #4 [ Jemma Press ]

    well, εγω θυμαμαι να δινω 10 ευρω για τον καθενα, αλλα παλι συνήθως τα ψωνιζω απο κονβενσιονς ή πρωτοπορεια που παιζουν εκπτωσουλες, οποτε ισως γι αυτο! ^^
  22. frogs

    ΒΟΝΕ #4 [ Jemma Press ]

    επιτελους!... ειχα αρχισει να το μετανιώνω που το ξεκίνησα στα ελληνικα! (αλλα νομιζω αυξηθηκε η τιμη ε? χμμμμμ... χμμμμμμ... και το επομενο κονβενσιον αργει.... -_- )
  23. Στα γρηγορα γιατι με περιμενουν: Εχω ανεβασει μερικες φωτογραφιες απο τα εγκαινια στο φορουμ του κομικαρτ -ομως επειδη ειμαι χαζη και εκλεισα το παραθυρο με τα λινκ θα σας βαλω απο εδω ενα λιγκ για το κομικαρτ -οσο αγενες και αν φαινεται αυτο! Δε με νοιαζει! Επίσης ενα λινκ απο το μπλογκ της Inkorrekt με φωτογραφιες του Κλεανθη (λεω το ονομα γιατι βγαζει πολυ ομορφες φωτογραφιες και να το ξερετε...^^) Επισης να ευχαριστησουμε οσους περασαν να μας δουν! Τα εγκαινια ήταν απο τα πιο ομορφα στα 9 χρονια της εκθεσης πιστευω -και οχι, δε φταιει το κρασι! Η εκθεση συνεχιζει μεχρι την Παρασκευη, οποτε οσοι νομιζουν οτι αξιζει, εχουν το χρονο για μια βολτα! Τα λινκ για τις φωτο: http://inkorrekt-comics.blogspot.com/2009/...og-post_17.html http://www.comicart.gr/bb06/viewtopic.php?p=31512#31512
  24. frogs

    TRASH-CAN

    Το δικο μου τριτο τευχος εχει κιτρινο χρωμα παντως...^^
  25. Καλε ανοιχτα θα ειναι και νωριτεραααα! Ισως μόνο να μην εχουμε στρωσει τον μπουφε ακομα....XD
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.