Μετάβαση στο περιεχόμενο

arkoudaKIAS

Members
  • Περιεχόμενο

    65
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από arkoudaKIAS

  1. Κοκκινίζουν 2, και ενημερώνω με άλλα λίγα ακόμη!!! Τhank you!
  2. Πωωω ο manhunter δεν υπαρχει στο Injustice. Φοβερες κινησεις....
  3. Ωραια σχεδια και στριπς επιθεωρητα! Εχω καιρο να σου ποσταρω κιολας. Η κινηση παραπανω στα καρε (εκει με τα πιστολίδια) ειναι καταπληκτική, σαν να βγαίνει απο movie! Keep going!!!
  4. arkoudaKIAS

    Μεταίχμιο [ (1993) ]

    Στο λυκειο διαβαζα πολύ μεταιχμιο.. Ειχαν την τιμητική τους τα βοηθηματα για ολα τα μαθηματα! Ετυχε παλαιοτερα να διαβάσω και καποιες απο τις κωμωδιες του Αριστοφάνη καποια στιγμή που ήταν αρκετα καλές εκδόσεις!
  5. arkoudaKIAS

    JOHN CONSTANTINE

    Εγω προσωπικά μονο την ταινία εχω δει, δεν εχω διαβάσει ουτε ένα πανελ του τιτλου του στο χαρτι πλακα πλακα. Ωραιο το movie! Μονο να ηγειται στην Justice League Dark τον έχει παρει το ματι μου.. Jim, εχεις 3-4 καλα TPB (η story-lines) να προτείνεις απο το όντως μεγάλο και αποτρεπτικο 300-issue run του?
  6. arkoudaKIAS

    CAPULLO GREG [ (1962) ]

    Φοβερό σχέδιο, και απλο αλλα και με πολύ έντονο χαρακτηρα. Ηρθε και κολλησε γαντι στον Batman! Ελπιζω να μεινει για καμια 30αρια τευχη ακομη τουλαχιστον, να κανει μεγάλο run οπως εκανε και στο spawn!
  7. Ωραίες ταινιουλες. τις τσέκαρα λιγο! Το item 47 πχ. ειναι ένα Avengers tie-in που άνετα το βλέπεις λόγω της διάρκειάς του. Μηπως σιγά σιγά απο τα one-shots on-the-stands, μεταφερόμαστε στα one-shots on-the-screen?? Εξάλλου τελευταία η Μαρβελ μας συνηθίζει σε .1 issues αντί για one-shots, για να "σιγουρέψει" οτι θα τα αγοράσουμε καθώς είναι μερος του continuity του εκάστοτε τίτλου!
  8. Πολυ ωραιο φαίνεται το Yellow, Blue and Gray, όλα σε ένα! Και δυστυχώς, αν και καταβαθος οντως δεν το θελω, δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω με τον Kirkman!
  9. Ωραια σχεδια! Και μην αγχωνεσαι σιγα σιγα μαθαινονται ολα! Το οτι εχεις βρει το στιλ σου και το χαρακτηρα του σχεδιου σου ειναι το πιο σημαντικο απο ολα, πιστεψε με! ;)
  10. Ναι κι εγω πιστεύω οτι θα "μαζευτεί" και η anubis, θα βγάζει λιγο πιο στοχευμένες εκδόσεις, και μικρα runs ωστε να φευγουν. Τωρα το ξε-στοκάρισμα μπορει να οφειλεται και σε απλουστερους λογους, πχ. ξενοικιασε μια αποθήκη και δεν θέλει να κρατάει στοκ που οσο περνα ο καιρος δεν θα το αναζητά κανεις με νεες εκδόσεις που θα βγαινουν στο προσκηνιο και θα τις κυκλοφορει.
  11. Ναι επισημα ειναι $100, αλλα στο bookdepo θα ειναι πραγματι συμφερουσα σε καποια εκπτωση θα βγει στα 60 ευρω σιγουρα! Ωραια έκδοση φαινεται ειδικά για αυτους που δεν εχουν τα τομάκια (including me), αλλα δεν θα διαβάζεται με τιποτα. Σε τοσο μικρό μέγεθος με τοσες πολλες σελίδες πραγματικά δεν θα ανοιγει ανετα, αλλα και σε μέγεθος absolute, δεν θα έδειχνε καλό το σχέδιο, που είναι ιδιαιτερο. Μαλλον πρεπει κάποιος να παει για τα τομάκια, που συμπληρώνουν και το σχεδιάκι οταν τα βάλεις στη σειρα!
  12. Μπορει να μην φοραει λατεξ που στενευουν στον καβαλο αλλα ενα απλο καλοραμμενο κουστουμι, αλλα για μενα ναι, ειιναι υπερηρωας στο πως ριχνει το γκομενακι σε πεντε λεπτα απο τις 2 ωρες της ταινιας,,, δεν χανει καθολου χρονο σε αυτο τον τομεα παντως!
  13. Oντως πολυ πιο ωραια η στολη απο αυτη στις πρωτες ταινιες! Ειναι πιο κλασσική και απλή, και τα μάτια δεν ειναι τοσο extreme, αλλα παραμένουν εντυπωσιακά. Για μένα όσο πιο πολυ humor εχει μια ταινια Spider-Man, τοσο το καλύτερο. Η σκηνοθεσία πλεον γίνεται μονο με γνόμωνα το 3D, με αποτέλεσμα οι σκηνές δράσης να 'χανουν' στο 2d. Παντως, με τοοοοσες ταινίες που έχουν βγεί πλέον δεν νομιζω πως ο κόσμος θελει να εστιάσει τοσο στην ιστορια η στον τραγικο χαρακτήρα του spidey (τα εχει χωνέψει καλα αυτα απο 2 ταινιες-origins και απο την 3η ταινια της πρωτης τριλογιας), οσο στο να περάσει καλα και να γελάσει με τις ατάκες του στο 2ωρο που κρατάει η ταινία.
  14. arkoudaKIAS

    AΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ arkoudaKIAS

    Καλησπερα σας!Προς το παρον αναζητώ αυτα τα ολίγα: Thor:god of thunder #3 Wolverine Vol.3 #26 Tο αίνιγμα του τοτεμ League of extraordinary gentlemen Vol. 2 TPB Batman - Haunted Knight TPB (η πιο τελευταία εκδοση) Batman - Killing Joke HC Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!
  15. Πολυ ωραιο το πανελ με το πλασμα και την πισινα, το εχεις συλλαβει απο ωραια προοπτικη!
  16. Δηλαδη ο manga Dan Brown θα ειναι κατι σαν death-note με ποδια!
  17. Πολυ ωραια, ειδικα η εγχρωμη πλέον σελίδα!! Μπορεις να δοκιμάσεις και κάποιες γραμμές κίνησης στα φτερα των 2 σκαφων, δλδ να "τραβήξεις" ελάχιστα το χρώμα του φτερού προς τα πίσω με fade out + transparency? Ετσι ίσως δώσεις ακομη περισσότερη κίνηση και δράση στη σελίδα, try it!!
  18. Δεν μ αρεσε..Δεν λεω, πολυ BADASS φαση, αλλα εν τελει ειναι μονο εμπορικουρα και πολλη τεστοστερονη
  19. Eχεις δικιο! Ειδικα αν θελεις σχεδια με προοπτικη και οπτικες γωνιες, πρεπει να μελετας συνεχεια, να εχεις reference. Πρεπει πολλη δουλεια να γινεται χωρις μολύβι στο χερι, αλλα απλα διαβάζοντας και κατανοοντας θεωρητικες εννοιες! Με σχεδιακια "στο ποδι" δεν ανεβαινεις...
  20. Σιγουρα θα πεσουν πολλα Preacher στο τραπέζι για signings, ειναι που ειναι ηδη σπανιοτατα τα τευχη!
  21. Creepy ακουγεται! Μην πεις αλλα! Θα το διαβασω οταν κυκλοφορησει!!!
  22. Πολυ ωραιο.. Συγχαρητηρια! Ανετα comic page Πες μας και λιγα για το story το αλληγορικο ονειρο που ελεγες! Κανε ενα μικρο spoil heheh
  23. Wow.. με real age 23, γράφει: Πρεπει να το προσεξω αυτο Your Mental Age is: 41 (18 years older) Sophisticated
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.