Μετάβαση στο περιεχόμενο

elmord2

Members
  • Περιεχόμενο

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από elmord2

  1. Πραγματικά πολύ αστείος τρόπος γραφής! Την πήρα για το γαμπρό μου και τελικά την κράτησα εγώ!
  2. ""Will Smith... getting jiggy wit it"" Το τρέηλερ έχει αρκετές αστείες σκηνές για μου τραβήξουν το ενδιαφέρον για τη μεγάλη οθόνη. Έχω βρεθεί να βλέπω κωμωδίες και με λιγότερο ενδιαφέρουσα προώθηση!
  3. Νομίζω ότι το Greekcomics είχε μια δυνατή και ζεστή παρουσία. Ελπίζω να μπορέσω να γνωρίσω καλύτερα τα παιδιά και σε άλλες περιστάσεις, μια και το συγκεκριμένο Σαββατόβραδο αποδείχτηκε πολύ μικρό για να τα πούμε με τους παλιούς μας φίλους και να γνωρίσουμε καλύτερα νέους.
  4. elmord2

    SPAWN GODSLAYER

    Νομίζω ότι η σειρά θα βγει στα ελληνικά ανά 2 τεύχη (όπως και το Vol. 1, όχι το oneshot) για να είναι πιο χορταστική. Έτσι μάλλον θα συνεχίσει με Vol.2, Vol.3 κοκ. Πάντως και τα δύο παιδιά (handrios, euthimisk) των εκδόσεων είναι μέλη του Greekcomics (αλλά ίσως δεν έχουν πάρει είδηση το συγκεκριμένο thread) οπότε μπορείς να τους ζητήσεις με κανά pm να μπουν και να απαντήσουν στις εδώ απορίες μας.
  5. elmord2

    THE X-FILES: ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ

    Άσε, τα'χα (όχι όλα, αρκετά πάντως) αλλά ξεκόλλησα για λίγο και τα χάρισα. Τώρα το μετανιώνω.
  6. Go helm, go! Καλή επιτυχία στη Θεσσαλονίκη! Red Sonjia το φθνικόπωρο;
  7. Πάντως με χάλασε λιγάκι το κόψιμο. Πάνω που είχε αρχίσει να ζεσταίνεται η ιστορία....
  8. elmord2

    First Born [ Top Cow ]

    Πάντως για το μεγάλο event που περιμέναμε όλοι, τα 3 τεύχη του First Born ήταν εντυπωσιακά σχεδιασμένο, διεκπεραιωτικό όμως κλωτσομπουνίδι.
  9. """(που μπορούσε ο πιτσιρικάς να το κρύψει καλύτερα από την λαίλαπα και τις εκκαθαρίσεις της μαμάς και του μπαμπά)."""" Ααααχ, κάποια δυστυχώς δεν γλιτώσανε την εκκαθάριση , τα μπέρδεψε ατυχώς η θηλυκή λαίλαπα - λέγε με και μαμά με παλιά τηλεράματα! Πάντως καλοκαίρι χωρίς Μικρό Σερίφη δεν γινότανε για μένα. Θυμάμαι ότι τα αγόραζα στη Σαλαμίνα στο περίπτερο απέναντι από την ψαραγορά (χμμμ, λες για αυτό να είχα ψιλοσυνδέσει τον Πεπίτο με μυρωδιά ψαριού! ). Συνεχίστε τα φοβερά αφιερώματα παιδιά! (Είδα το εξώφυλλο της Μπλε Αλεπούς και σχεδόν δάκρυσα! )
  10. elmord2

    Τα Desktop σας!

    Φοβερά desktops! ΜΠΡΑΒΟ! Εγώ χρησιμοποιώ και αυτό το site http://www.wallpaperjunkie.com όταν επιθυμώ ταπετσαρία από αμερικανικά κόμικ. Keep up the good work!
  11. Τι μας θύμισες τώρα.... Τον λάτρευα τον τίγρη! Κατά ένα μυστήριο τρόπο, πολλές φορές στα ραντεβού μου στην οδοντίατρο έπαιζε He - Man το απογευματάκι! Κόντευα να συνδέσω τροχό με He - Man ! Ευχαριστούμε για το αφιέρωμα1
  12. Χωρίς επουδενί να κάνω διαφήμιση, τα Comicworld & Helm είχαν εκπτώσεις στα προϊόντα τους. Εγώ ήμουν άφραγκη!
  13. Καλώς ήρθες Beautifull! DJO, δεν είχαμε ιδέα όταν γραφτήκαμε ότι είναι τόσο δύσκολα εδώ! Μήπως πρέπει να προσέχουμε;
  14. **************************** Ενδιαφέρον!!!Βασικά έψαχνα εδώ και καιρό περισσότερες πληροφορίες για το Witchblade (λόγω του φίλτατου Ian Nottingham...)τελικά δεν βρήκα και πάρα πολλά πράγματα!!!Αν σας ήταν εύκολο θα ήθελα κάποιο link για site που αφορά το κόμικ του Witchblade!!!Thnx in advance!!! ***************************** Link Witchblade: http://www.sarapezzinifan.co.uk/ Rhona Mitra! Yeaaaaaaah! Φοβερή στο Doomsday!
  15. Προσπαθώντας να συμπαρασύρω μια φίλη, τελικά κατέληξα να κατέβω μετά τις 8:30. Πάντως η έκθεση, σε γενικές γραμμές, ήταν αρκετά καλή. Πολλά περίπτερα και πλούσιο υλικό.
  16. Εγώ σίγουρα θα κατέβω Σάββατο για να επισκεφθώ και τα παιδιά των εκδόσεων Comicworld & Helm πριν προλάβει να τα καταβάλλει η κούραση της έκθεσης Χμμμμμ, για 7 λέτε, ε?
  17. elmord2

    ΗΛΕΚΤΡΑ

    Εμένα μου άρεσε πάντως η απεικόνιση της ηρωίδας στη συγκεκριμένη σειρά.
  18. No my friend, you are not alone! :wut39:
  19. Πτυχίο/ μεταπτυχιακό στο τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαρακοπείου Πανεπιστημίου. Εργάζομαι στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σκοπεύω όμως στο μέλλον να γίνω σούπερ ήρωας! :superhero:
  20. elmord2

    Iron Man (2008)

    Πολύ ωραία εφέ, γρήγορους ρυθμούς η ταινία (ώστε να μην δίνεις σημασία και σε διάφορα σεναριακά κενά), απίστευτη κυριολεκτικά η στολή. Άσχετο: προσωπικά, δεν ξαναασχολούμαι με after credits σκηνή! Βαρέθηκα πια. Ας τις έχουνε να τις χαίρονται μόνοι τους αυτοί που τις κάνουνε! Δεν πρόκειται να ξανακυνηγήσω γράμματα, υπαλλήλους σινεμά κοκ!!
  21. elmord2

    ΤΕΧ

    Εγώ τον ΤΕΞ τον γνώρισα μόνο μέσω αυτής της πρόσφατης (πέρυσι, αν δεν είμαι λάθος?) έκδοση της Jemma http://www.jemmacomics.com/greek/ProductDe...CatPosition=316 Λάτρεψα το σχέδιο των αλόγων!
  22. elmord2

    SPAWN GUNSLINGER

    Πολύ πράμα; Είχα χάσει τα 2 πρώτα τεύχη του Sadhu της Virgin οπότε έβαζα τα άλλα στην άκρη μέχρι να βρω και τα πρώτα και να τα διαβάσω όλα μαζί. Έτσι διάβασα χθες 8 + 5 (άλλο ένα μίνι στόρυ αρκ). Ακόμα περιμένω να ξεπεταχθούν από πουθενά πολυπλόκαμοι ινδικοί δαίμονες ΥΓ. Εγώ την έχω πατήσει με βιβλίο να το πάρω διπλό. Το έχω κάνει μάλιστα δύο φορές (αν και για τη δεύτερη υποστηρίζω ότι εγώ σωστά άπλωσα το χέρι μου στο ράφι, το λάθος βιβλίο πετάχθηκε όμως αυτοβούλως και αρπάχτηκε από τα δάχτυλά μου και με ακολούθησε στο ταμείο!)
  23. elmord2

    SPAWN GUNSLINGER

    Mandrake, το Spawn Godslayer συνεχίζει να κυκλοφορεί στα αγγλικά σε τακτική βάση http://www.spawn.com/comics/series.aspx?series_id=31. Έχει μαζευτεί μια στίβα στο γραφείο μου από την οποία δυστυχώς λέχω αγγίξει μόνο τα μισά! Στο παραπάνω πάντως link θα δεις ότι ο Godslayer βρίσκετε προς το παρόν στο 8ο τεύχος του, με το ίδιο δυνατό σχέδιο όπως πάντα.
  24. elmord2

    ΗΛΕΚΤΡΑ

    Πω,πω, τι μας θύμισες τώρα; Φοιτήτρια, να μην βρίσκω τα τεύχη Κορυδαλλό και να πηγαίνω με το λεωφορείο στη Βούλα να τα ζητάω από τα γραφεία τους! Μου άρεσε πολύ το σχέδιο και η συγκεκριμένη απεικόνιση της Ηλέκτρας από τον Mike Deodato Jr. Το 4ο άλμπουμ ούτε εγώ το είχα βρει.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.