Μετάβαση στο περιεχόμενο

jval

Members
  • Περιεχόμενο

    715
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από jval

  1. jval

    STORM

    Έχω προπληρώσει πριν 9 χρόνια τους δύο τελευταίους τόμους αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ. Θέλω τα λεφτά των δύο τόμων πίσω (2Χ28 ευρώ = 56 ευρώ). Καθώς είμαι και πολύ γενναιόδωρος δεν θα ζητήσω τόκους. Δύναται τα παραπάνω χρήματα να μπουν σε λογαριασμό τραπέζας που θα σας υποδείξω;
  2. Η συγκεκριμένη έκδοση αποτελεί, εδώ και 3 χρόνια που κυκλοφορεί, το απόλυτο value for money στην Ελληνική αγορά κόμικς. Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αλλά προσωπικά κάνω τα στραβά μάτια... λόγω τιμής
  3. Κάτι που ήθελα εδώ και καιρό να φτιάξω: Το θησαυροφυλάκιο του Θείου Σκρούτζ φτιαγμένο με LEGO Για την κατασκευή του χρησιμοποίησα πάνω από 2.000 τουβλάκια LEGO.
  4. Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας η DC κυκλοφορεί το SUICIDE SQUAD: REBIRTH #1 που εμφανίζεται ο Μπάρακ Ομπάμα. Πηγή
  5. Έρχονται μέσα στο 2016 disney minifigures:
  6. Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους για τις ευχές τους. Χρόνια πολλά και στις Μαρίες και τους Παναγιώτηδες
  7. Χρόνια πολλά Αποστόλη με υγεία και πολλά κόμικς
  8. Lego Action Comics #1 Exclusive σετάκι με 145 κομμάτια που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο San Diego Comic Con 2015.
  9. Νίκο χρόνια πολλά, πολύχρονος, να τα εκατοστήσεις
  10. Προσωπικά είχα σταματήσει την ανάγνωση (όχι την αγορά και την συλλογή) για τουλάχιστον 15 χρόνια, από το τέλος της εφηβείας μέχρι τα πρώτα -άντα. Ο λόγος είναι πως τότε ήμουν πολύ ανώριμος για να τα εκτιμήσω.
  11. Θα περάσει πολυυυυύς καιρός μέχρι ο γήινος πολιτισμός να είναι σε θέση να υλοποιήσει κάτι εφάμιλλο με το warp drive του Alcubierre . Πολύ πιο πριν θα μπορούμε να μεταφέρουμε τη συνείδησή μας εκτός του θνητού και φθαρτού περιβλήματος της ανθρώπινης σάρκας κατακτώντας πρακτικά την αθανασία σε σχέση με το σημερινό προσδόκιμο ζωής, θα έχουμε φτάσει σε τύπο πολιτισμού κλίμακας 2, θα έχουμε εξερευνήσει μεγάλο ποσοστό από τον γαλαξία μας με σκάφη που θα πλησιάζουν την ταχύτητα του φωτός, πολύ απλά γιατί σε αυτά έχουμε όχι μόνο τη θεωρητική βάση αλλά και τα πρώτα δειλά βήματα ώστε να τα πραγματοποιήσουμε μέσα στο χρονικό ορίζοντα λίγων γενεών. Μη ξεχνάμε πως η τεχνολογία της επόμενης γενιάς φαντάζει ως μαγεία στα μάτια της προηγούμενης. Για να φτιάξεις Warp drive όμως δεν αρκεί να είσαι μια πολύ έξυπνη μύγα ή ένας καλός ταχυδακτυλουργός. Αυτή είναι και η δική μου προσωπική ένσταση πάνω στην τεχνολογία του Star Trek. Force fields, clocked devices και όπλα laser αργά ή γρήγορα θα είναι σε πλήρως εκμεταλεύσιμο σημείο. Ακόμη και η τηλεμεταφορά αργά ή γρήγορα θα γίνει πραγματικότητα. Όμως όλα τα παραπάνω είναι αιώνες πίσω από το warp drive.
  12. Το να αναπτύξεις ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός ισοδυναμεί με χρονική μετακίνηση στο παρελθόν, πράγμα που σύμφωνα με την πεπερασμένη αντίληψη που έχουμε για τον κόσμο είναι αδύνατον. Δυστυχώς η υπόστασή μας δεν δύναται να μετακινηθεί κατά βούληση στον άξονα του χρόνου. Αυτό που όμως κάποια στιγμή είναι πιθανό είναι είτε οι βιολογικοί, είτε οι τεχνολογικοί μας απόγονοι να πλησιάσουν ταχύτητες στις οποίες το φαινόμενο της διαστολής του χρόνου (time dilation) είναι μετρήσιμο, οπότε θα μπορούμε να φτάσουμε πολύ πιο μακρυά σε πολύ πιο σύντομο χρόνο. Βέβαια πριν φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο θα έχουμε αναπτύξει προ πολλού υπόσταση η οποία θα είναι πρακτικά αθάνατη, αύθαρτη ή σχεδόν αύθαρτη από τον χρόνο, εκτεθημένη μόνο σε εξωτερικούς παράγοντες (πχ ατυχήματα). Για την ώρα είμαστε σα μια μύγα που προσπαθεί να κατανοήσει το Σωκράτη, τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι, τον Νικολάι Τέσλα ή τον Άλμπερτ Αϊνστάιν.
  13. Τρύφωνα & Sandokan χρόνια πολλά με υγεία και πολλά κόμικς
  14. Πράγματι πολύ αστείο ακόμη γελάω. Ακούς εκεί τριτοκλασάτες ιστορίες του Μπαρκς!
  15. Είναι πιθανό να έβγαλαν άσπρους τους τόμους ώστε να μη νομίσουν οι αναγνώστες πως πρόκειτε για ανατύπωση των περσινών τόμων.
  16. Υπέροχα νέα πραγματικά!!! Δώσε Disney στο λαό!
  17. http://www.ebay.com/itm/Walt-Disney-Syllektiko-Elliniko-Comics-No-1-1-/321754036016?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aea08f730 Ουγκ! Πέρα απ' τη τιμή, αν είναι αυτό φυσικές φθορές χρόνων, το έτος πρέπει να είναι 2500 μ.Χ.
  18. Οι τιμές των δεμάτων δείχνουν να αυξήθηκαν στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/site_2ptyxo_DEMATA_042015.pdf Πήρα τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών αλλά αυτοί μου είπαν πως εχει γίνει λάθος και ισχύουν οι παλιές τιμές, απ' την άλλη στη σελίδα υπολογισμού του κόστους (http://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx) φαίνονται οι παλιές τιμές.
  19. Από τον Δ όμιλο επέλεξα τις Επτά πόλεις της Τσιμπόλα. Ο Χρυσός Γίγας, Η χώρα στα έγκατα της γης και η μαγική κλεψύθρα θα ήταν οι δεύτερες επιλογές μου. Στον Ε όμιλο, τα πράγματα είναι εύκολα: Οι φύλακες της χαμένης βιβλιοθήκης. Το ίδιο και στον ΣΤ, όπου επέλεξα το Σπαθί των Πάγων.
  20. Απ' τον Α όμιλο η επιλογή ήταν εύκολη καθώς επέλεξα το Χαμένοι στις Άνδεις. Το ένα φτωχό γεροντάκι και η επιστροφή στο Κλόνταϊκ θα μπορούσαν να ήταν δεύτερες επιλογές μου, τα υπόλοιπα πιο κάτω. Στον Β όμιλο τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Τελικά επέλεξα το Βούντου - Χούντου παρότι το φάντασμα του Σπηλαίου και το Λέμμινγκ με το μεταγιόν (κι όχι ο λέμμος) αποτελούν επίσης κορυφαίες μου επιλογές. Στον Γ όμιλο η επιλογή παίχτηκε ανάμεσα στη φιλοσοφική λίθο και τις φακές της Βαβυλωνίας, έδωσα όμως τη ψήφο μου στο πρώτο.
  21. Το Μίκυ Μάους 832 που είχα αγοράσει το καλοκαίρι του 1982. Δόθηκε δανεικό σε "φίλο" και έγινε δανεικό κι αγύριστο. Χρειάστηκα 26 χρόνια, μέχρι το 2008, για να το αποκτήσω εκ νέου.
  22. Για όσους δεν πρόσεξαν καλά, έτσι όπως είναι καταχωρημένη η συγκεκριμένη δημοπρασία του e-market οι τόμοι σκορπιοί πωλούνται προς 90 ευρώ ο ένας.
  23. Γιώργο χρόνια σου πολλά, πολύχρονος κι ότι επιθυμείς :party:
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.