Μετάβαση στο περιεχόμενο

zizouni

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος zizouni

  • Γενέθλια 05/22/1969

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Πόλη
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Χώρα
    Greece

zizouni's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

9

Συνολική φήμη στο GC

  1. Λοιπόν, αφού δοκίμασα κι εγώ τα προγραμματάκια, να η γνώμη μου (μη βαράτε! ): Περισσότερο μπορώ να πω ότι μου άρεσε το Faststone, αισθητικά αλλά και γιατί δίνει καλύτερο έλεγχο στο slideshow . Όχι βέβαια ότι και τα άλλα δεν είναι καλά (για ελεύθερο λογισμικό μιλάμε άλλωστε): είναι μικρά κι εύχρηστα, για μένα κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, το καθένα έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει. Και πάλι ευχαριστώ Τώρα όμως ώρα για
  2. Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για τις πληφορίες, έστω και μετά από ένα χρόνο! Αρκετά από αυτά τα προγραμματάκια δεν τα ήξερα, θα τα δοκιμάσω τώρα αρχίζοντας από CDispalyEX Παλιά χρησιμοποιούσα το ACDsee κι ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Όσο για το VLC το δοκίμασα πρόσφατα και μπορώ να πω ότι ήταν από τα πιο βολικά που δοκίμασα για το παίξιμο matroska αρχείων (.mkv) :goodies:
  3. Είχα πρόφατα την ευκαιρία να κατεβάσω τα επεισόδια της σειράς, στη γερμανική της έκδοση-τώρα τελευταία με έχει πιάσει έντονη νοσταλγία για τα παιδικά μου χρόνια. Ίσως να είναι και διέξοδος σε όλα αυτά που βιώνουμε καθημερινά, ένα καταφύγιο σε εποχές που ακόμη ήμασταν ευτυχισμένοι μέσα στην αθωότητά μας... Τέλος πάντων... Λοιπόν, η σειρά, σε συνδυασμό με το βιβλίο που βρήκα στο Project Gutenberg (πρέπει να ψάξει κανείς για το "The wonderful adventures of Nils") , βοήθησαν στην "ολική επαναφορά" Των αναμνήσεων τουλάχιστον
  4. Νάσαι καλά που με πήγες πολλά χρόνια πίσω Είχα διαβάσει πρώτα το βιβλίο, στο δημοτικό θυμάμαι, οπότε όταν παίχτηκε η σειρά ήμουν ήδη προϊδεασμένος Για όποιον ενδιαφέρεται, το βιβλίο είναι διαθέσιμο και από το Project Gutenberg (http://www.gutenberg.org)-με ένα απλό ψάξιμο το βρίσκει κανείς. Υπάρχει και στα γερμανικά και στα αγγλικά αλλά και σαν "ακουστικό βιβλίο" (audiobook).
  5. Το βρήκα τυχαία, σερφάροντας και ψάχνοντας για ελληνικά κόμικς (αν θυμάμαι καλά ίσως μέσω του www.retromaniax.gr-δεν παίρνω κι όρκο ).
  6. Γεια σε όλους και...καλώς σας βρήκα! Με λένε Γιώργο, μένω κι εργάζομαι Θεσσαλονίκη. Χάρηκα πάρα πολύ όταν βρήκα τη σελίδα σας, έψαχνα εδώ και χρόνια κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα και πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν ανακάλυψα αυτή εδώ τη γωνιά Πολύ καλή προσπάθεια!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.