Μετάβαση στο περιεχόμενο

trip953

Members
  • Περιεχόμενο

    31
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από trip953

  1. trip953

    ΑΡΚΑΣ

    Έχει πάψει να κάνει πολιτικά σκίτσα, άρα κάνει στρατευμένη κομματική σάτιρα. Εκπληκτικό συμπέρασμα!
  2. Από τη σελίδα του Αρκά στο FB. Εξηγεί γιατί ασχολήθηκε με την πολιτική σκηνή και ότι αυτό αποτελεί εξαίρεση στη δουλειά του και άρα δεν σκοπεύει να το συνεχίσει. Εμένα πάντως δεν μου δίνει την εντύπωση ότι είναι υπέρ της παρούσας κυβέρνησης. "Εκ της διαχειρίσεως: Έχουμε ήδη απαντήσει -παρ’ όλο που δεν οφείλαμε- στην ερώτηση: «γιατί ο Αρκάς δεν έκανε πολιτική σάτιρα πριν το 2015;». Εν τούτοις και επειδή τα σχόλια συνεχίζονται το επαναλαμβάνουμε: Ο Αρκάς θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάζει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή. Απέναντι σ’ αυτή την αθλιότητα κανένας έντιμος άνθρωπος δεν δικαιούται να παραμείνει σιωπηλός."
  3. "Πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ της τρέχουσας κυβέρνησης και εναντίον της προηγούμενης." Εναντίον της προηγούμενης πήρε θέση ξεκάθαρα και ομολογημένα κι απ' τον ίδιο, υπέρ της τρέχουσας όμως, από που προκύπτει;
  4. trip953

    Η ΡΟΖΑ

    Αν θεωρείτε τη ΡΟΖΑ του Αρκά -τυπικότατο δείγμα comic strip- γελοιογραφίες ,τότε κάτι δεν πάει καλά με το αισθητήριο του site. Ίσως πρέπει να μεταφέρετε στις γελοιογραφίες και τη Μαφάλντα και τα peanuts….
  5. "Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο και καμία διάθεση να λάβουμε θέσεις" ...και αμέσως μετά: "Το όλο θέμα είναι, δυστυχώς, πάρα πολύ απλό: ο Αρκάς έχει εκνευρίσει πολύ κόσμο, η στροφή στο περιεχόμενο των σκίτσων του έρχεται σε οξύτατη αντίθεση με το παρελθόν του και διεκδικεί το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, χωρίς να δέχεται την κριτική"
  6. Δεν βλέπουμε όμως να αναρτώνται υποστηρικτικά άρθρα για τον Αρκά. Όπως αυτό:https://www.iefimerida.gr/politiki/stin-pyra-o-arkas ή αυτό:https://www.iefimerida.gr/politiki/stin-pyra-o-arkas για να μείνω στα πιο πρόσφατα. Μάλλον δεν υποπίπτουν στην αντίληψή σας.
  7. Νομίζω ότι η δουλειά του εξακολουθεί να είναι τα βιβλία. Στο Facebook κάνει αυτό που κάνει όλος ο κόσμος στα σόσιαλ. Σχολιάζει διάφορα θέματα, αλλά το κάνει με σκίτσα. Είναι φυσικό τα σκίτσα αυτά να μην έχουν το τοπ χιούμορ και δεν νομίζω ότι είναι αυτό που επιδιώκει απ' τη στιγμή που σκοπό έχουν την όποια παρεμβαση.
  8. Ποτέ δεν έγραψε η σελίδα του Αρκά ότι ο Αρκάς σατιρίζει κάθε εξουσία. Έγραψε και το έχω κρατήσει ΄κατά λέξη: Έχουμε ήδη απαντήσει -παρ’ όλο που δεν οφείλαμε- στην ερώτηση: «γιατί ο Αρκάς δεν έκανε πολιτική σάτιρα πριν το 2015;». Εν τούτοις και επειδή τα σχόλια συνεχίζονται το επαναλαμβάνουμε: Ο Αρκάς θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάζει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή. Απέναντι σ’ αυτή την αθλιότητα κανένας έντιμος άνθρωπος δεν δικαιούται να παραμείνει σιωπηλός.
  9. "ARKAS -The Original Page Ο Αρκάς δεν ασχολήθηκε ποτέ και δεν ασχολείται ούτε τώρα με την πολιτική. Η αντίδρασή του στην συγκεκριμένη κυβέρνηση είναι αισθητικής, πολιτισμικής και πάνω απ' όλα ηθικής φύσεως. " Από την επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook.
  10. trip953

    ΑΡΚΑΣ

    Μα, ακριβώς αυτό είναι το θέμα του: τα σχολικά αστεία και το μπούλινγκ. Η εμπάθεια είναι κακός σύμβουλος...
  11. Θα πρότεινα το συγκεκριμένο να μπει στα κόμικς και όχι στις γελοιογραφίες. Είναι λίγο απλοϊκό να διαχωρίζουμε τα δύο είδη με βάση τον αριθμό των καρέ. Οτιδήποτε είναι ενιαία σειρά με συγκεκριμένους ήρωες είναι κόμικς, ανεξάρτητα αν το κάθε επεισόδιο εκτυλίσσεται σε ένα, δυο ή περισσότερα καρέ. Το ίδιο ισχύει και για 'τα μαύρα' του Αρκά.
  12. trip953

    ΖΕΥΓΑΡΙΑ

    Ναι, αλλά είναι "μικρή" και η τιμή του.
  13. με τον Αρκά είχε πάρει 40.000 φύλλα. [
  14. Δυστυχώς το ΕΘΝΟΣ με τον ΛΛ πήρε μόνο 2400 φύλλα (από 93.610 πήγε στις 96.000) πράγμα που κάνει αμφίβολη την επί μακρόν συνέχισή του. Λογικό. Ο Λούκι δεν είναι Αρκάς.
  15. 44.000 φύλλα έχασε το ΕΘΝΟΣ σταματώντας την προσφορά του Αρκά!!! (από 145.000 φύλλα στις 30/12 στα 101.000 φύλλα στις 6/1)
  16. Είναι η μονή προσθήκη που είχε η εφημερίδα. Τον Μαχαιρίτσα τον έδινε και την προηγούμενη Κυριακή.
  17. πηγή; http://www.enimerosi24.gr/77910/%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%89%ce%bd-25/ http://www.enimerosi24.gr/77409/%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%89%ce%bd-24/
  18. Πάντως το ΕΘΝΟΣ με τον Αρκά, ανέβηκε 35000 φύλλα από την προηγούμενη Κυριακή
  19. trip953

    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    Καί κάτι που το ξέρουν λίγοι: η Κατερίνα Χριστοδούλου ήταν για πολλά χρόνια η κοπέλα του Αρκά.
  20. Είναι διαφορετικοί εκδοτικοί, αλλά με κοινή ιδιοκτησία.
  21. trip953

    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΕΡΑ

    Τελικά είναι καλό, ή όχι;
  22. trip953

    ΑΡΚΑΣ

    Οχι,ποτέ. Εγραφε στην εφημερίδα Η ΠΡΩΤΗ τον Ισοβίτη.
  23. trip953

    ΧΙΛΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΡΚΑΣ

    Το ότι από τα 500 αντίτυπα, η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ έδωσε τα 100 στο PABLIC, δεν αυξάνει τον αριθμό των επιστροφών που είχε η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Τουλάχιστον όχι, για όσους χρησιμοποιούμε την κοινή λογική και δεν διαθέτουμε το έμφυτο χάρισμά σου να μυρίζεσαι αμέσως τις «αρπαχτές» και τις «ίντριγκες».
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.