Μετάβαση στο περιεχόμενο

face7off

Members
  • Περιεχόμενο

    44
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από face7off

  1. Τα παραπάνω είναι ο λόγος που συνεχίζω και αγοράζω τα τεύχη που αποτελούν creator owned δουλειές του Brubaker. Από την περίοδο που κυκλοφορούσαν από το Epic imprint της Marvel είχε ξεκινήσει αυτή η εξαιρετική ιδέα. Όμως όσον αφορά deluxe/omnibus editions κάπου διάβασα ότι περιέχουν αν όχι όλα, κάποια από αυτά.Tα Fatale συγκεκριμένα, τα έχω σε TPBs και δεν περιέχουν τα έξτρα κείμενα αντίθετα με τα deluxe editions.
  2. Παρέλαβα, οπως πάντα όλα άριστα.
  3. Καλησπέρα, με ενδιαφέρει το Awakening Omnibus (7.5) 9€
  4. Σε περίπτωση που σπάσει το προαναφερθέν πακέτο με ενδιαφέρει το THE RETURN OF SUPERMAN TP.
  5. Παρέλαβα τον άψογο τόμο,ευχαριστώ Αγγελε!
  6. Ενδιαφέρομαι για το Torso.
  7. Ευθεία αναφορά σε έναν από τους επιδραστικότερους δημιουργούς κόμικ: "And I was thinkin' how the world should have cried On the day Jack Kirby died" Monster Magnet - Melt από το album "God Says No".
  8. Superhero Ένα τραγούδι για τους Σουπερήρωες από τους Faith No More και το περσινό τους album "Sol Invictus". To πρωτοπαρουσίασαν στο επίσημο site της Marvel.
  9. Monster Magnet - Ego The Living Planet από το album "Dopes to Infinity" (instrumental)
  10. Παρέλαβα, όλα καλά. Ευχαριστώ Ούφις για την άψογη κατάσταση και τιμές, και Γιώργο για την εξυπηρέτηση!
  11. Είχε και το Multiversity Oversized HC στα 25€. Το τσίμπησα στα τυφλά. Grant Morisson και εντυπωσιακό ρόστερ από σχεδιαστές. Το πόσο ρίσκαρα θα σας το πω όταν το διαβάσω.
  12. Παρέλαβα τα εξαιρετικής κατάστασης κόμιξ από τη λέσχη.
  13. Rosa,Azzarello,Barks,και φυσικά Lee. Ειδικά τελευταίος ήταν το πρώτο όνομα που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τον τίτλο του δημοψηφίσματος χωρίς απαραίτητα να είναι και ο Νο1 στον προσωπική μου λίστα.
  14. Brubaker & Casty, οι πιο φορμαρισμένοι στο είδος τους αυτή τη στιγμή. Ψήφισα τον πρώτο με δυσκολία αλλά κακά τα ψέμματα, ο άνθρωπος έχει γράψει εξίσου επιτυχημένα Catwoman,Captain America και λαβκραφτικό noir.Respect. Underzo, Quino,Eisner εύκολα στα υπόλοιπα.
  15. Toys in the Basement, [Fantagraphics], Oversized HC (7-8) 7 € kimmie66, [Minx (Titan)], (7-8) 5 € για εμένα, με παραλαβή από τη λέσχη.
  16. Miller, Millar, Sienkiewicz, Kirby, Morris στο μόνο όμιλο που ψήφισα περισσότερους από 4.
  17. Moore, Manara, Morrison, Strackzynski. Δύσκολες επιλογές σε όλους τους ομίλους από εδώ και πέρα. Όλοι οι δημιουργοί που παρουσιαζονται εξοχα από τα παιδιά του forum, είναι σημαντικοί. Γνώμονας για τις ψήφους μου πόσο ενημερωμένος είμαι για το έργο τους.
  18. Barks, Lee, Bolland, Byrne. Κάτι μου λέει πως εάν είχα διαβάσει Blake & Mortimer θα ψήφιζα και Jacobs.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.