Μετάβαση στο περιεχόμενο

greekbull

Members
  • Περιεχόμενο

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από greekbull

  1. Συγχαρητήρια για το αφιέρωμα και ενα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο για τη διεύθυνση του blog !!! Δεν ειναι κακό να μοιράζεσαι πράγματα που θα δώσουν χαρά .Αντιθέτως ....!!!!
  2. Δεν εχουν σχέση με κόμικς αλλα μιάς και με γυρίσατε πολλά χρόνια πίσω θυμήθηκα αυτες τις δυο αγαπημένες σειρές που έπαιζαν στην ηρωική κρατική τηλεοραση του τότε ΕΡΤ και ΥΕΝΝΕΔ . Το δεύτερο κανάλι σχεδόν ποτέ δεν το πιάναμε καθαρά (δεν ξερω αν γράφεται και έτσι ) . Το ταξίδι του Nils Holgerson το ψάχνω μήπως το βρώ πουθενα μεταγλωτισμένο για τα παιδιά μου .
  3. Συγχαρητήρια για την παρουσίαση φίλε μου ! Κρανος , Μαχη , Τανκς , Δράση , Εφοδος ήταν οτι πιο κοντινο είχαμε σε πολεμική ταινία . Στα μικρά παιδιά τέτοια περιοδικά λένε πολλά και διδάσκουν πολλά . Πράγματι εμψυχωτικά . Είχα την τύχη να γεννηθώ και να μεγαλώσω σε χωριό και οτι διαβαζαμε το εφαρμόζαμε . Παίζαμε σχεδόν κάθε μέρα το καλοκαίρι "Πόλεμο" . Κρυβόμασταν με ξύλινα αυτοσχέδια όπλα και στηναμε ενέδρες στους αντιπάλους . Κατι σαν το σημερινο paintball αλλα χωρίς τις μπογιές . Αξέχαστα χρόνια !!! Υ.Γ. εγώ αυτα τα περιοδικά δεν τα πέτυχα σε κυκλοφορία . Πρέπει να ήταν παλαιότερα ή δεν κυκλοφορούσαν Λαμία . Ουτως ή αλλως και να κυκλοφορούσαν που να τα έβλεπα ; Στο περίπτερο πήγαινε η μητέρα μου κάθε Σαββατο και ήταν εκείνη η μέρα που περίμενα το Μικυ , το Ποπάυ , την Περιπέτεια . Τα διάβαζα απο εναν ξαδερφό μου μεγαλύτερο που ερχόταν τα καλοκαίρια στο χωριό και έφερνε πολλά μαζί του .
  4. greekbull

    PLAYMOBIL

    Εγω εχω 3 παιδάκια . Οι πρώτοι δυο είναι 6 και 4 ετών ( ο άλλος είναι μωρό) . Τους έχω πάρει οτιδήποτε αφορά τα ζωα και τις φάρμες (playmobil). Ωρες ώρες αισθανομαι οτι τα κακομαθαίνω αφου μπορούν να εχουν οτι θελησουν . Εμέις τότε 2 -3 αλογα είχαμε και κανενα ανθρωπάκι . Ουτε που ξέραμε τι άλλο υπηρχε. Τώρα κοιτάζουν τα εσωκλειστα εντυπα και ζητανε και παιρνουν οτι θέλουν . Οτι αλλο παιχνίδι εχουν τους το εχουν πάρει τα αδερφια μου και οι γονείς μου . Δυστυχώς έχω χάσει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να ευχαριστηθείς το παιχνίδι . Ειμαι για κλάματα . Δουλευω σαν το σκύλο απο το πρωι με το βράδυ και το τρελο ειναι οτι μου αρεσει κιόλας . Ειμαι σαν τους μεγαλούς στην ταινία με τον Peter Pan που εχασαν την παιδικότητά τους . Για κλάματα σας λέω ... !!!! Κλαψ ! Λυγμ !
  5. ...τι να πω κι εγώ . Ενα μόνο . Τα παιδιά μας θα είναι πολύ πιο τυχερά απο εμάς αφου θα έχουν εμάς για γονείς που δεν πρόκειται ποτέ να τους πετάξουμε τα κόμικς . Αλήθεια εχει κανείς παιδιά που εχουν ξεκινήσει να διαβάζουν ; Ασχολούνται με κόμικς . Εμένα είναι μικρά ακόμα . Τους παίρνω κάθε Σάββατο απο τα Νεα το Disney Cinema .Τους αρέσει να το ξεφυλίζουν κι ας μη το διαβάζουν . Δεν ξέρω ... ειναι πιο ζεστο ενα κόμικ ακόμα κι απ το καλύτερο τρισδιάστατο DVD παιδικό . Εγω εχω κρατήσει όλα τα Αστερίξ μου , ορισμένα Λουκυ λούκ και πάρα πολλές περιπέτειες . Κλαίω ακόμα για κατί Σεραφίνο , Τιραμόλα , Ποπάυ , Τανκς , Εφοδος , Μάχη που τα δάνειζα χωρίς επιστροφή .
  6. greekbull

    ΝΤΡΟΥΝΑ [ DRUUNA ]

    κι εγω γελάω με εναν ανθρωπο 35 ετων , καθηγητη που θα του κάψει η μαμα του τα κομικς του αλλα δεν το κάνω θέμα .
  7. greekbull

    ΛΟΥΝΑ [ LUNA ]

    καλη η Λουνα αλλα σαν τη Ντρουνα καμία .
  8. greekbull

    DRUUNA: CREATURA

    Ντρούνα και ξερό ψωμί !!!!
  9. greekbull

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

    η αναζητηση (αναποληση) αυτου του κομικ με οδήγησε να ανακαλυψω αυτη την ιστοσελίδα . Ειχα την χαρα να εχω τον Ηρακλή . Πρέπει να τον είχα διαβασει παρα πολλες φορες . Καπου τον δανεισα και δεν θυμαμαι που πριν απο χρονια . Ψαχνω απεγνωσμένα να τον βρω . Το χιουμορ αυτου του κόμικ ηταν πολυ μπροστα απο την εποχή του . Σαν να εβγαινε ο Λαζόπουλος στην τηλεοραση πριν 25 χρονια .
  10. greekbull

    χαιρετω τα πληθη!

    Δεν εχω προλαβει να δω πολλα αλλα νομιζω οτι θα περασω τρομερα . Ουτε που φανταζομουν πως θα υπηρχε τετοια ιστοσελίδα . Μαλλον ειμαι μακρυα νυχτωμενος . Ειμαι απο Λαμια , ειμαι 32 ετών και λατρευω τα κόμικ . Αυτα τα λιγα τωρα γιατι ανυπομονω να σερφαρω ...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.