Μετάβαση στο περιεχόμενο

provato8

Members
  • Περιεχόμενο

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος provato8

  • Γενέθλια 08/08/1984

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    www.provato8884@hotmail.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Θεσσαλονίκη
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Κιθάρα, κόμικ, μπάσκετ, ιατρική, πολλές γυναίκες

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

565 προβολές προφίλ

provato8's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

92

Συνολική φήμη στο GC

  1. provato8

    ASTERIX

    Όχι δεν εννοώ αυτο. Εννοώ οτι "ο Αστερίξ στους πίκτους" δεν ανήκει στην ίδια σειρά (με βάση κάποιες πηγές στο Ίντερνετ), αλλα ειναι ειδικό τεύχος. Αντίθετα πολλοί εντάσσουν τους "12 άθλους του Αστερίξ" σε αυτή την κυρία σειρά. Ελπίζω συντομα να ξεκινήσει και 2ος κύκλος Λούκυ λουκ πάντως, ή τουλάχιστον 3η σειρά (ιζνογκουντ πχ) από Έθνος-Μαμουθκόμιξ.
  2. provato8

    ASTERIX

    Για 2ο κύκλο Λούκυ λουκ στην εφημερίδα μήπως βλέπεις να βγαίνει σύντομα; (Αυτο ρώτησα και πριν)
  3. provato8

    ASTERIX

    Συγνώμη, αλλα δεν κατάλαβα. Τι εννοείς "το ίδιο και τα Λούκυ Λούκ";
  4. provato8

    ASTERIX

    Σ'ευχαριστώ για το λινκ! Πάντως για την ιστορία, ούτε οι "Πίκτοι" ανήκουν στην επίσημη σειρά. Δεν το εχει γράψει uderzo ούτε goscinny. Άσχετο, 2ο κύκλο Λούκυ λουκ βλέπει κανεις;
  5. provato8

    ASTERIX

    Ναι παιδιά, τα διάβασα. Αλλα ρωτάω κατι απλό. Που μπορω να αγοράσω (από κατάστημα) τα υπόλοιπα τεύχη του Αστερίξ που δε βγήκαν με το Έθνος (είτε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη) Προτιμώ ελληνικά έκδοση μαμουθκόμιξ (αυτο δεν το ειπα πριν)
  6. provato8

    ASTERIX

    Τι να συμβουλευσεις; Για τα αστερίξ που ρωτάω ή για το Λούκυ Λουκ που σου είπα που να το βρεις; Για τα Αστερίξ που δεν εκδόθηκαν με την εφημερίδα ενδιαφέρομαι. Για το τεύχος Λούκυ λουκ που ψάχνεις, πάρε τηλ. Στα γραφεία του έθνους είτε Αθήνα είτε Θες/νίκη να στο φέρουν
  7. provato8

    ASTERIX

    Παιδιά κοίταξα στο Έθνος σήμερα, και απο την άλλη Κυριακή δεν εχει αλλο τεύχος Αστερίξ (τελείωσε ο β' κύκλος δηλαδή..) Ξέρετε μήπως αν και που μπορώ να βρω τα τεύχη που δεν εκδόθηκαν με σκληρό εξώφυλλο;;; (12 άθλοι του Αστερίξ, ο Αστερίξ στους Πικτους, ο Αστερίξ στους ινδιάνους και 1-2 ακόμα...) ΥΓ: φίλε μου που ρωτάς για το που μπορεις να βρεις το τεύχος Λούκυ Λουκ: στα γραφεία του Έθνους στη Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 5 αν θυμάμαι καλα. Ειναι πολύ εξυπηρετικοί.
  8. Περιμένεις οδηγίες ή ήταν αστείο? απλά παρέχω πληροφορίες και ο καθένας τις αξιοποιεί αναλόγως. Άλλες πληροφορίες που αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες είναι εξυπηρετικότατοι με λίγη μόνο ευγένεια ως αντάλλαγμα: -Υπάρχουν όλα τα τεύχη λούκυ λουκ στο τμήμα μάρκετινγκ στην Αθήνα, καθώς και στο γραφείο στη Μητροπόλεως στη Σαλονίκη που προανέφερα. (ώρες γραφείου 9:00 - 16:00) -Υπάρχουν κατά 99% και όλα τα τεύχη του Αρκά -Αν είναι μόνα τους (χωρίς την εφημερίδα), είναι στη μισή τιμή (2 € περίπου), αλλιώς στο αντίτιμο της εφημερίδας. Δυστυχώς μόνο 5-6 ήταν μόνα τους. -Μου είχαν δώσει λίστα (την οποία έχασα βλακωδώς) με όλα τα τεύχη που έβγαλαν και έχουν ετοιμάσει μέχρι στιγμής να βγάλουν. Αυτή η λίστα έφτανε μέχρι 16/06/2013 ...και ελπίζω να μην σταματήσουν εκεί
  9. Τηλέφωνο στο 2310-561000, και θα σου πούνε να πας Μητροπόλεως 6 (λαδάδικα) στον 4ο όροφο για να αγοράσεις από τις επιστροφές της εφημερίδας Να κεράσω κι εγώ μια μπύρα, που έχω καιρό να γράψω εδώ... (σας παρακολουθώ όμως και καμαρώνω για το όμορφο site)
  10. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, Όσο για το αν θα το χρωμάτιζα δε νομίζω γιατί ήμουν και θα είμαι πάντα πολύ σκράπας στο inking και γενικά στο πινέλο... Ούτε με το photoshop θέλω να τα επεξεργάζομαι γιατί αλλάζει τελείως το σκίτσο. Feel free όμως να το χρωματίσεις και να το ξαναποστάρεις αν θες!
  11. Φίλε μου κορυφαία παρουσίαση!!! Αν θα μπορούσες να σκανάρεις και όσα επεισόδια βρώμερμαν έχεις στα τεύχη σου (αν έχεις), τοτε τι να πω.. Ας μιλήσουν τα εμοτικον: :div: :div: :div:
  12. provato8

    Ducks n' WD by... [ ...Σκάσε μας το'πες!! ]

    Αααααχ... τι μου θυμήσατε τώρα... Μικροί περισσότερο χαιρόμασταν όταν μας κάναν δώρο μικυ μαους παρά σοκολάτες και παιχνίδια... και έχω ζωγραφίσει (όπως όλοι φαντάζομαι) τόνους παπιά, σκυλιά, ποντίκια, αγελάδες και λοιπά ζωάκια που είχαν οι σελίδες της walt disney.. Ας ποστάρουμε λοιπόν και καμιά πάπια*: *Φιλέ Dionik για σένα Υ.Γ.: Μια καλή ιδέα είναι όποιος θέλει να συνεχίσει την ιστορία!! Και φυσικά περιμένω καυστικά σχόλια γιατί είμαι τσαπατσούλης στα ducks..
  13. provato8

    Manga by provato

    Ευχαριστώ πολύ για το λινκ! Γιατί ποιος είναι ειδικός στο σκίτσο; Οποιουδήποτε η γνώμη είναι αποδεκτή και πιο πολύ με ενδιαφέρουν οι "αρνητικές"-διορθωτικές απόψεις για τα σκίτσα. Αποφάσισα να ποστάρω εδώ για να ακούσω γνώμες του τύπου: "ναι.. ξέρεις.. το μανγκα δεν το έχεις, νομίζω ότι το στυλ σου είναι πιο κοντά στα αμερικάνικα κομικ"... Ορίστε και ένα πιο παλιό μου σκιτσάκι για να κινήσω το ενδιαφέρον: Υ.Γ.: Ήθελα απλά να πω ότι το κουμπί thanks δεν είναι άποψη.. Απλά εδώ φαινόταν το καλύτερο μέρος για να ακούσω κριτικές, να καταλάβω τι μου ταιριάζει και ίσως να συνεργαστώ με κάποια μέλη για τη δημιουργία κάτι πολύ ωραίου. Αν γίνομαι κουραστικός που ποστάρω εδώ συνεχώς ας μου στείλει κάποιος ένα pm να μου πει ότι καλύτερα θα ήταν να σταματήσω - δεν θα παρεξηγηθώ καθόλου ειλικρινά! Φιλικά πάντα, πρόβατο
  14. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα αφού τα "παραθυράκια" αυτά μετά από 3 sec. κάνουν fade out... (εκτός και αν είχες κάποια από τις 1ες 1ες βερσιον) Και εκτός αυτού κάθε κόμικ που είχα σε σκαν έχει τη σελίδα γραμμένη στο κάτω μέρος της σελίδας!! Φιλικά, πρόβατο (μπεεεε) Υ.Γ.: Παιδιά δεν άρχισα το τοπικ για να κάνω διαφήμιση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!! Υπάρχουν (πιστεύω) καμία 20αριά προγράμματα και εδώ είναι μια καλή ευκαιρία για όποιον διαβάζει το θέμα να δει και μετά να δοκιμάσει. Γι'αυτό άντε! βάλτε κανένα προγραμματακι να ανοίξουν τα μάτια μας
  15. Αξιότιμε συνάδελφε ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακό στην κομικοθεραπεία!! Μα τις χίλιες και μία ζουμπουρλούδικες νοσοκόμες!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.