Μετάβαση στο περιεχόμενο

MARVELlous

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από MARVELlous

  1. MARVELlous

    Spider-man 3 (2007)

    Για το sin city θα συμφωνήσω. Τα X-men όμως και ειδικά το 3 με απογοήτευσε οικτρά...
  2. MARVELlous

    Venom (2018)

    Yes pleeeeease!!!! +oo. Χρειάζεται ένας "σφίχτης" , και κυρίως κάποιος που να βγάζει την αντίθεση του ρόλου του Venom
  3. MARVELlous

    X-MEN

    Ο τίτλος αυτός της Μαμουθ με έβαλε στον κόσμο της Μαρβελ. Αντίθετα, νομίζω, με πολλούς εγώ ακόμη και τώρα βρίσκω έξυπνες τις μεταφράσεις της στα ονόματα των υπερηρώων. όχι μίνο σε αυτή τη σειρά, αλλά γενικότερα. Σε κάθε κανόνα υπάρχουν, βεβαια, και εξαιρέσεις. Well done! :clap:
  4. MARVELlous

    X-Men (1992-1997)

    Κορυφαία σειρά... Αν και έμοιαζε να το έχουν κάνει αρκετά παιδικό σε σημεία και έχανε απο την ατμόσφαιρα των κόμικς. Θυμάμαι ότι έιχε παιχτεί και στο STAR και με αρκετά καλή μετταγλώττιση. Σαν το αυθεντικό αγγλικό δεν ήταν βέβαια. Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά που έκανες.
  5. Ακόμη και εδώ Lost? Τελικά έχει πέραση.... Το 4χ01 έχει και αυτό πρόβλημα??? Νόμιζα μόνο το 4χ00.... Το 2ο πάντως υπάρχει και σε torrent real repack εκδοση που απ'ότι λένε είναι οκ. Θα δούμε (και για τα 2)....
  6. Thx παιδιά. Φίλος της Marvel και κυρίως των "αλλόκοτων" ( ) X-men, αλλά όχι μόνο. Φαίνεται άλλωστε και απο το avatar νομίζω. Καλώς σας βρίσκω όλους!
  7. MARVELlous

    Hi σε όλους!

    Χαιρετώ την παρέα. Γυρνώντας δεξιά και αριστερά βρήκα αυτό το φόρουμ-διαμάντι. Πολύ καλή προσπάθεια. Τώρα θα σας επισκέπτομαι τακτικά!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.