Μετάβαση στο περιεχόμενο

morgou

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

morgou's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

2

Συνολική φήμη στο GC

  1. morgou

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

    αχ θεικα ηταν!ειχα κι εγω καποια εποχη αρκετα!μετα η μαμα μου κλασσικα...μου τα πεταξεε!!!μπουχουχουυυυυυυ!!!!
  2. morgou

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

    καλά φίλε germanicus19 πεθαίνω... έχω κολλήσει εδώ και ώρα κοιτάζοντας αυτά τα εξώφυλλα και αναπολώντας τις παλιές καλές στιγμές που περίμενα πως και πως την ώρα να πάω στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς και να πάρω το νέο τεύχος του μικυ μαους! παίζει να τα 'χω διαβάσει και όλα αλλά ένεκα που μεγαλώσαμε και έφαγε μια φρίκη η δόλια μάνα μου από τα κιβώτια με τα περιοδικά που είχα μου τα πεταξεεεεεε!σνιφ!!!σας ευχαριστώ για την υπέροχη δουλειά!φιλιά πολλαααα!!
  3. φιλε μου σε καταλαβαινω!κι εγω καινουρια ειμαι!παντως ειναι πολυ ωραια εδω!καλωσορισαμε!καλη διαμονη!
  4. Ελατε βρε παιδιαααααα!καταλαβετε με!ειμαι καινουρια μικρη και τριανταφυλλενια και φυσικα γεματη αποριες κι ερωτησεις!Γι αυτο ψαχνω στα φορουμ του GC!για να μαθω καινουρια πραγματα!Ηρθα και θα μεινω... Σας ευχαριστω ολους για το γλυκο καλωσορισμα και κυριως την kikitsa για το γλυκακι!με καταλαβε αμεσως!ειμαι μια γλυκατζου ...τζου τζου τζου τζου!χεεχεχε
  5. morgou

    χαιρετώ τα πλήθη

    Είμαι η Σωτηρία και δεν ξέρω αν είμαι καλά! Εκείνο που ξέρω στα σίγουρα να σας πω για μένα είναι ότι γεννήθηκα στις αρχές της δεκαετίας του '80 και ότι μεγάλωσα με τα γνωστά σε όλους μας "μίκυ-μάους"! Χαίρομαι ειλικρινά που βρήκα επιτέλους έναν παράδεισο των comics και ελπίζω μέσα από δω να καταφέρω να αναβιώσω τις παιδικές μου αναμνήσεις!Σας αφήνω τώρα και τρέχω σε άλλα φόρουμ για να κουσκουσάρω λιγάκι!χεχεχε!Φιλιά σε όλους!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.