Μετάβαση στο περιεχόμενο

kingmob

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από kingmob

  1. Ναι παιδιά, το κατάστημα έχει ανοίξει κανονικά!
  2. Το καινούργιο site! http://www.cosmicrealms.gr/ Δεκτά σχόλια και παρατηρήσεις!
  3. Καλημέρα παιδιά, είμαι ο Τάσος που έχει το CosmicRealms. Ήθελα απλά να σας ενημερώσω ότι, πλέον, έχουμε και φυσική υπόσταση! Η διεύθυνση του καταστήματος είναι Πεστών 45 με Τζουμαγιάς, στην Τούμπα. Για όσους θέλουν, αυτή είναι σελίδα μας στο facebook, ενώ σε λίγες μέρες θα "ανέβει" και το καινούργιο site του καταστήματος. Όσοι πιστοί, προσέλθετε!!!
  4. kingmob

    9ο Φεστιβάλ Φαντασίας Θέρμης: 7-8/1/2012

    Καλημέρα παιδιά, σας στέλνω την αφίσα του 9ου Φεστιβάλ Φαντασίας Θέρμης. Πολλοί θα γνωρίζετε για αυτήν την εκδήλωση η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο το πρώτο σαββατοκύριακο της χρονιάς. Φέτος θα υπάρχει και μια εκδήλωση, στα πλάισια του φεστιβάλ παντα, αφιερωμένη στα κόμικ. Περισσότερες πληροφορίες στις επόμενες μέρες .
  5. Μιας και ανήκω και εγώ στην συνομοταξία των 35+, παρήγγειλα και εγώ το παραπάνω λεύκωμα στην υπογεγγραμένη του έκδοση, αφού δεν είχα κάτι με την δική του υπογραφή ( ξέρω, ξέρω πόσο fanboy μπορείς να είσαι?). Όσα χρόνια και να περάσουν, ότι κόμικ και να εκδόσει, όσο χάλια και είναι, έχει σίγουρα ένα αντίτυπο αγορασμένο από εμένα. Απλά, το πρώτο υπερηρωικό κόμικ που διάβασα ήταν ο Captain Marvel, γύρω στο 1981 αν θυμάμαι καλά στο περιοδικό Μπλεκ, με σχεδιαστή-σεναριογράφο τον Jim Starlin. Και οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται(χωρίς να θέλω να πω ότι δεν δημιούργησε και καλά κόμικ μετά τα Captain Marvel...).
  6. Προσωπική γνώμη, πως ούτε το σχέδιο του Βασίλη, ούτε του Tchibemba "ταίριαζε" στο συγκεκριμένο κόμικ, αν και είναι το μοναδικό πράγμα που μπορείς να κρατήσεις από την όλη προσπάθεια. Γιατί από σενάριο...
  7. Καλησπέρα και από εμένα. θα ήθελα απλά να ενημερώσω ότι την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο κατάστημά μας ο William Simpson. Για όσους δεν γνωρίζουν δουλειές του, να αναφέρω απλά ότι έχει σχεδιάσει JUDGE DREDD για το περιοδικό 2000 A.D, Hellblazer(εποχή Garth Ennis) και Batman για τη DC καθώς και πολλούς αλλούς τίτλους. Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 17:00 έως και τις 21:00. Ο William θα είναι εδώ για να υπογράψει κόμικ και να σχεδιάσει για όλους, όπως και για να συζητήσει μαζί μας θέματα σχετικά με τα κόμικ και τον κινηματογράφο. Σας περιμένουμε για να τα πούμε και από κοντά!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.