Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lusiphur

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Lusiphur

  • Γενέθλια 05/03/1978

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    dagonic@hotmail.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    ΓΗ
  • Χώρα
    Greece

Lusiphur's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

38

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ευχαριστούμε 'Αγιε Βασίλη!!!
  2. Lusiphur

    STORM

    Μία ενημέρωση μια στο τόσο δεν θα έβλαπτε - ακόμα και αρνητικής εξέλιξης - ειδικά σε όσους έχουν προπληρώσει τους τόμους.
  3. Με την νοσταλγική ενθύμηση των 4 πρώτων τευχών (STAR COMICS) που είχα καταφέρει να διαβάσω ως πιτσιρίκος, πήρα στα χέρια μου τον 3ο τόμο (GC) με τρελή ανυπομονησία για αν δω επιτέλους πώς εξελίσσετε η ιστορία μετά από τόσα χρόνια αναμονής. Ενθουσιάστηκα βέβαια βλέποντας τις καινούργιες εικόνες αλλά μπορώ να πω ότι μου δημιούργησε έναν αρνητισμό ο πολύ γρήγορος τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται η ιστορία. Στα 4 πρώτα τεύχη έχουμε σχεδόν αυτοτελείς ιστορίες που εξελίσσονται σε διαστήματα ημερών και ξαφνικά στα 2 επόμενα τεύχη γίνονται κοσμοϊστορικές αλλαγές, διαπλανητικοί πόλεμοι, και πολλά σημαντικά γεγονότα σε λίγες σελίδες. Αυτόματα μου δημιουργήθηκε ένα συναίσθημα ότι η ιστορία τρέχει πολύ γρήγορα σαν να θέλει να στριμώξει πολλά πράγματα σε λίγα τεύχη. Αυτή την αλλαγή (πάντα σε σχέση με τα 4 πρώτα τεύχη) μπορώ να την δικαιολογήσω με 4 τρόπους : 1.Είτε πιέστηκε από την ολλανδική εκδοτική εταιρεία για διάφορους λόγους να τρέξει την ιστορία 2.Είτε βαριότανε ο Laurence να ζωγραφίζει και ήθελε να το ξεπετάξει στα γρήγορα….(μπααααα) 3.Είτε ακολουθούσε κάποιο λογοτεχνικό σενάριο που δεν είναι πάντα εύκολο να συμβαδίσει με τις εικόνες (πολύ πιθανό) 4.Είτε τέλος, εγώ έχω πρόβλημα και η ιστορία εξελίσσεται φυσιολογικά αλλά απλώς έχω χάσει τον παιδικό μου ρομαντισμό και δεν μπορώ να δω τον Storm με τα μάτια του 10χρονού που διάβασε τα 4 πρώτα τεύχη Τα παραπάνω δεν σημαίνουν βέβαια σε καμία περίπτωση ότι θα σταματήσω να διαβάζω και να αγοράζω τους υπόλοιπους τόμους. Απλώς εξέφρασα ένα συναίσθημα που μου δημιουργήθηκε και θα ήθελα να δω αν το μοιράζομαι και με άλλους. Ultra Poisoned Lusiphur Υ.Γ.1 Επίσης δεν μου άρεσε το γεγονός ότι ένας στην ουσία πρωτόγονος πολιτισμός κατάφερε σε πολύ λίγο διάστημα να είναι σε θέση να κάνει διαπλανητικά ταξίδια και υπεργαλαξιακούς πολέμους (#5 #6). Δεν συμβαδίζει με το μέχρι τώρα “ρεαλιστικό” (ας πούμε) σενάριο των πρώτων 4 τευχών. Υ.Γ.2 Ελπίζω να μην με κράξετε για τα αρνητικά μου σχόλια, έχω όλη την καλή διάθεση απέναντι στον Storm και φυσικά στην προσπάθεια του GC. ααααααα.......υπ'όψην μόλις εχτές πήρα τον 4ο τόμο(#7 #8) στα χέρια μου και δεν τον έχω διαβάσει ακόμα !!!!
  4. Προς NetGhost: Ανταγωνιστική ζυθοποιία με όνομα Lusiphur??? Δέν την ξέρω, το όνομα μου είναι απο τον βασικό χαρακτήρα ενός comic που ονομάζεται "Poison Elves". Αν όντως υπάρχει τέτοια μάρκα, δεσμέυομαι για κέρασμα σε μελλοντική συνάντηση!!!
  5. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!!! Πραγματικά δεν περίμενα τόσα πολλά replies. Άντε στην υγεία σας κι απο εμένα
  6. Καλή χρονιά παιδιά, Ακόμα δεν ξέρω τι παίζει με την παρέα σας και είμαι λίγο επιφυλακτικός. Έμαθα για το site απο μια διαφήμιση της έκδοσης του Storm στο "9" και βιάστηκα να γίνω μέλος για να την αποκτήσω. Διαβάζω κυρίως ανεξάρτητους καλλιτέχνες και εταιρίες χωρίς όμως να σνομπάρω καλές δουλείες απο Marvel, DC κτλ. Ελπίζω σε μια επικοδομητική ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων. Ultra Poisoned Lusiphur
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.