Μετάβαση στο περιεχόμενο

terror86

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος terror86

  • Γενέθλια 06/06/1986

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

terror86's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

5

Συνολική φήμη στο GC

  1. TDK RULES!!! Έχω περάσει από όλες τις μάρκες άλλα τα συγκεκριμένα είναι τα ποιοτικότερα κατα τη γνώμη μου.
  2. Μια μοναδική έκδοση που όλοι πρέπει να έχουν. Είναι απίστευτο να είναι μαζεμένοι τόσοι πολλοι δημιουργοί και να "πειράζουν" τον Αστερίξ και την παρέα του. Περιμένουμε το επόμενο
  3. ΚΥΡΙΩΣ των κομιξ αλλα το nick είναι εμπνευσμένο από το κόλλημα μου με το θρυλικό DIABLO Αλήθεια υπάρχει καμια έκδοση για το συγκεκριμένο παιχνιδι??
  4. terror86

    Ρόσα ή Μπαρκς;;;

    :clap2: Πήγα να γραψω την γνώμη μου και ήταν ήδη έτοιμη και γραμμένη Ρόσα ΔΑΓΚΩΤΟ
  5. Αγοράζω ανελλιπώς το ΚΟΜΙΞ (και το θεωρώ το νούμερο 1 ) απο το 1995 μεχρι και σήμερα, και δεν εχω σταματησει να ψαχνω παλαια τευχη που μου λειπουν σε second hand μαγαζια και αλλου.
  6. Περίπου 180 απο το ΚΟΜΙΞ Ολα τα Αστεριξ Ολα τα Λουκυ Λουκ Πολλά Τεν-Τεν ΠΟΛΛΑ Ποπαυ Αμέτρητα Μικυ-μαους (αλλα οχι όλα) Αλμανάκο Μανάρα Κλασσικά Μικυ Μυστηριο Ρανταπλαν διαφορα απο Αnubis(κομιξ απο ταινιες ) και διάφορες ξενες εκδοσεις ουφ κουράστηκα και σίγουρα εχω ξεχασει παρα πολλα ακομα
  7. Χαίρομαι που βρήκα μια παρέα που να "νιώθει" από κομιξ. Και πείτε μου πόσες φορές δεν σας εχουνε πει : "Καλά ρε μεγάλωσες ακόμα με κόμιξ ασχολείσαι??" Πού να καταλάβουν αυτοι την μαγεία των κόμιξ.
  8. Καλησπέρα σε όλους !! Νέος χρήστης με το όνομα Ζήσης εισήχθει στην παρέα σας!! Φανατικός των κόμιξ απο πολυυυύ μικρός και υπερήφανος κάτοχος πολλών συλλογών. Καλώς σας βρήκα λοιπόν !!! Υ.Γ.1 Χρόνια πολλά σε όλους Υ.Γ.2 Παίζει πολύ μπύρα στο forum ή είναι ιδέα μου??
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.